Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mysia

mysia

#6194604 Napisano: 10.05.2016 19:26:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

marzenier - jak komu żal, zapraszam do mnie na cuksy Candy King, których jeść nie będę. A trochę ich nakupiłam, na każdy paragon po dwie kulki emotka

haha ja tylko jeden paragon, to co robimy "zapas na cały rok" i podsyłamy tej niezadowolonej Pani? emotka tylko jak ją znaleźć przecież na pewno nie ma jej na tym forum emotka pewnie się przez przypadek o nim dowiedziała, tak samo jak o wysyłanych filmach i zdjęciach przez niektórych kombinatorów emotka aaa nie no przecież ma profil na fb, taki prawdziwy..  Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6194596 Napisano: 10.05.2016 19:14:05 w moje dzisiejsze wygrane :)
Pralineczki emotka dobrze, że nie SPA emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6194147 Napisano: 10.05.2016 09:27:04 w Visa Konkursy
nkba napisał(a):

Mysia napisał(a):

Pytanie do osob ktore wygraly w loterii. Czy dostał ktoś informacje o pozytywnej weryfikacji? emotka

Ja nie wygrałam ale wiem, że nie wysyłają.

Dzięki za odpowiedź emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6194101 Napisano: 10.05.2016 07:29:39 w Visa Konkursy
Pytanie do osob ktore wygraly w loterii. Czy dostał ktoś informacje o pozytywnej weryfikacji? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6193940 Napisano: 09.05.2016 19:29:49 w Wkurza mnie...

bruce napisał(a):

taalvikki napisał(a):

bruce napisał(a):

kalka napisał(a):

Ja już ryczę ... 
Ja, obca baba czuję jak coś ściska za gardło, kiedy pomyślę o tym nieszczęściu, a co przeżywają rodzice dzieciątka...!?

emotka Żal każdego człowieka, który przedwcześnie odchodzi, a najbardziej - Dziecka.

dlaczego najbardziej dziecka? a tego, który przedwcześnie nie odchodzi, to już nie żal? w ogóle to gdzie jest granica "przedwczesności"? wiele osób umiera każdego dnia i każdego jakoś tam szkoda, choć tak naprawdę to w żałobie płacze się głównie nad sobą i nad tymi, co zostali, niż nad tymi, którzy umarli.

wkurza mnie... robienie z dzieci nadludzi.

Bardzo trudno odpowiedzieć mi na tak zadane pytanie. Odpowiadam zgodnie z moim własnym odczuciem: nie wiem. Czemu w mediach podczas podawania bilansu jakiejkolwiek tragedii (np. wojny, bombardowania, wypadku drogowego, katastrofy lotniczej czy budowlanej) zazwyczaj oddzielnie podaje się ilość dzieci, jakie wówczas zginęły? Nie wiem, ale chyba jednak jest jakiś powód, skoro tak się robi. Czy to jest "robienie z nich nadludzi", jak sama piszesz? Nie wiem. Ja na pewno tego tak nie odbieram, ale bardzo możliwe, że się mylę. To jedynie moje osobiste odczucia. Kiedy przed laty konała moja kuzynka, ciocia powiedziała: "Ja już jestem nad grobem, to ja powinnam umrzeć, a nie - to Dziecko". Ciocia nie była nad grobem, była w sile wieku, żyła jeszcze potem ponad 30 lat, a jednak tak to odczuwała i chyba wiedziała, co ma na myśli, porównując swój wiek z wiekiem kuzynki i wyznaczając dla siebie samej nieokreśloną przecież żadnymi kanonami granicę "przedwczesności", o którą pytasz. Minęło sporo lat i teraz ja mam te same osobiste odczucia - jako rodzic bez wahania oddałabym własne życie za życie Dziecka (gdybym tylko mogła) i też uważałabym, że to ono odchodzi przedwcześnie, a nie - ja, chociaż jestem nieco młodsza od mojej cioci. Przypuszczam, że to samo zrobiliby rodzice tej dziewczynki. To, że płaczę nad tym Dzieckiem, które wczoraj zginęło, nie oznacza, że nie płaczę nad innymi ludźmi, którzy też ponieśli śmierć w różnych okolicznościach i umierają każdego dnia. Jeżeli o nich napiszesz na tym portalu, na pewno też pochylę głowę w milczeniu.

Pewnie takie odczucia ma każdy, kto ma dzieci, nie wszyscy potrafią to zrozumieć.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6193273 Napisano: 08.05.2016 14:11:10 w Dziś cieszę się z.....
bruce napisał(a):

Mysia napisał(a):

bruce napisał(a):

kemli napisał(a):

pięknej pogody! emotka

Popieram, szczególnie że to był tak ważny dla mnie dzionek. emotka emotka

piękna pogoda trwa, w dodatku mam cały dzień tylko dla siebie emotka
bruce co to za ważny dzionek? emotka cieszę się zatem z Tobą emotka

Dziękuję, Mysiu. emotka Urodzinki Córci, w dodatku - 15-te. To prawie jak wymarzona, trafiona kumulacja. emotka
U nas dziś, niestety, wietrznie i duuużo zimniej. Wczoraj dzień był naprawdę zamówiony. emotka

To spóźnione najlepszego dla córci emotka a ja nadal cieszę się wolnym dniem, aż DWA zgłoszenia konkursowe zrobiłam hehehe emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6193227 Napisano: 08.05.2016 09:32:26 w Dziś cieszę się z.....
bruce napisał(a):

kemli napisał(a):

pięknej pogody! emotka

Popieram, szczególnie że to był tak ważny dla mnie dzionek. emotka emotka

piękna pogoda trwa, w dodatku mam cały dzień tylko dla siebie emotka
bruce co to za ważny dzionek? emotka cieszę się zatem z Tobą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6192985 Napisano: 06.05.2016 20:38:33 w Pomoc potrzebującym!
https://www.faceb.../?type=3&theater
Pojawił się tajemniczy darczyńca, który chce wesprzeć Tymonka w jego walce z chorobą, kwotą 100 000 złotych!
Wszystko co musicie zrobić to:pomóc informacji o Tymonku roznieść się po świecie!
Za 10 tysięcy udostępnień do 20 maja,
Tymon otrzyma darowiznę w wysokości
100 000 złotych!
CO O TYM MYŚLICIE ???
Pomożecie??? Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6192674 Napisano: 06.05.2016 11:14:50 w Gratulacje! Dla wygranych!
nkba napisał(a):

gratuluję telewizorków i zestawu Visa i tego czegoś o czym Mysia jeszcze nie pisze  emotka

dziękuję  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6192407 Napisano: 05.05.2016 19:25:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
noisy0000 napisał(a):

[quote=
toolip123]

noisy0000 napisał(a):

czyli toolip123 osoby, które nie posiadają konta nie mogą brać udziału w konkursach?

Myśle, ze to bardzo duża nadinterpretacja, ponieważ ja nic nie wspominałam o możliwości brania udziału w konkursach...Podajac numer konta w formularzu warto od razu napisać imie i nazwisko odbiorcy, zamiast dzwonić, mailować do agencji w poszukiwaniu zagubionego przelewu...Serdecznie pozdrawiam! 
toolip123 napisał(a): Będą w stanie zweryfikować, ponieważ Noisy sama sie przyzna - w przeciwnym razie przelew nie przejdzie, gdyż imię i nazwisko musi zgadzać sie z numerem konta (sic!)

Najpierw zasugerowałeś, że nagroda nie dojdzie do mojej siostry skoro podała swoje dane a mój numer konta. W takim razie nie wiem co ta informacja wnosiła do dyskusji.

wysyłaj, poza tym te same nazwiska, według mnie przejdzie bez problemu emotka tyle dobrze że to 200zł a nie 2000zł więc nawet gdyby coś poszło nie tak, to aż tak smucić chyba nie będzie emotka 3mam kciuki żeby bez problemu przeszło emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6192393 Napisano: 05.05.2016 19:13:26 w moje dzisiejsze wygrane :)
dzisiaj Mysia ma zestaw kibica z visa emotka emotka emotka do tego jeszcze jedna fajna nagroda, ale się chwalić będę po pozytywnej weryfikacji emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6192349 Napisano: 05.05.2016 18:17:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
toolip123 napisał(a):

Mysia napisał(a):

noisy0000 napisał(a):

Mysia napisał(a):

noisy0000 napisał(a):

Moja siostra wygrała w Prince Polo ale nie ma konta, myślicie że może podać swoje dane a moje konto?

ja myślę, że tak emotka

Ok dziękuję emotka  mam nadzieję, że można i nagroda nie przepadnie emotka

wątpię żeby byli w stanie to jakoś zweryfikować emotka

Będą w stanie zweryfikować, ponieważ Noisy sama sie przyzna - w przeciwnym razie przelew nie przejdzie, gdyż imię i nazwisko musi zgadzać sie z numerem konta (sic!) 

musi? sorry jeśli wprowadzam w błąd, ale już mi się zdarzyło że ktoś podawał mój numer konta do przelewu bo nie miał swojego i kasa doszła.. tak samo mi się zdarzyło, że nie miałam danych osoby od której coś kupiłam, podałam nazwę strony czy firmy już nie pamiętam i też doszło.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6192303 Napisano: 05.05.2016 16:48:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
noisy0000 napisał(a):

Mysia napisał(a):

noisy0000 napisał(a):

Moja siostra wygrała w Prince Polo ale nie ma konta, myślicie że może podać swoje dane a moje konto?

ja myślę, że tak emotka

Ok dziękuję emotka  mam nadzieję, że można i nagroda nie przepadnie emotka

wątpię żeby byli w stanie to jakoś zweryfikować emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6192296 Napisano: 05.05.2016 16:38:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
noisy0000 napisał(a):

ja myślę, że tak emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6192011 Napisano: 05.05.2016 07:07:12 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
0 0

mysia

#6191781 Napisano: 04.05.2016 16:34:42 w Dyskusje o wynikach konkursu
mdepfs napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

mdepfs napisał(a):

monia676 napisał(a):

mdepfs napisał(a):

czy Wam dalej wyświetlają się wyniki Pora na Imprezę? u mnie null,zero,nic emotka

wyświetlają się normalnie

u mnie niestety nie emotka

Zmień przeglądarkę. U mnie na Mozilli nie ma, na Chrome już jest OK.

Ok. Mam. Chociaż teraz żałuję, że to ujrzałam emotka

Haha ja tak sobie czasem przeglądam te zgłoszenia i zastanawiam się czy niektórzy ludzie mają świadomość jaki wstyd sobie robią niektórymi zdjęciami emotka ja jeszcze nie brałam udziału i nie wiem czy cokolwiek tam wyślę, przykre że jest trochę fajnych fotek, przemyślanych i nie zostają nagrodzone emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6190922 Napisano: 01.05.2016 10:06:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
PatrycjaRT napisał(a):

shell napisał(a):

ile na Lindor wysłaliście? emotka

Dwa.. Oj jakbym chciała na te Seszele:D 

1 emotka odchudzam się emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6190786 Napisano: 30.04.2016 17:49:59 w Biedronka
aleksiak napisał(a):

Mysia napisał(a):

kerocna napisał(a):

zwierzyniec napisał(a):

kerocna napisał(a):

Czy w konkursie Candy King w Biedronce http://www.e-konk...ka.html#.VxjsHXqBZKE zapis "Żelki" na paragonie jest wystarczający? emotka

jeśli masz ileś gram/deka z ceną 27,90 za kg,to są te, droższych w Biedrze nie ma emotka

Dokładnie taka cena emotka , dziękuję za odpowiedź. emotka

Ja poprosiłam o adnotację, ale "sympatyczna" pani kasjerka odmówiła nieprzyjemnym tonem "a po co to pani?" więc też mam żelki.. emotka

w takiej sytuacji się mówi: " Bo ja się z tego muszę rozliczyć!" i najlepiej tonem nieznoszącym sprzeciwu emotka  A  komu Ty się musisz rozliczyć to już Twoja sprawa emotka  

Może kiedyś wypróbuje tą metodę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6190777 Napisano: 30.04.2016 17:30:18 w Biedronka
kerocna napisał(a):

zwierzyniec napisał(a):

kerocna napisał(a):

Czy w konkursie Candy King w Biedronce http://www.e-konk...ka.html#.VxjsHXqBZKE zapis "Żelki" na paragonie jest wystarczający? emotka

jeśli masz ileś gram/deka z ceną 27,90 za kg,to są te, droższych w Biedrze nie ma emotka

Dokładnie taka cena emotka , dziękuję za odpowiedź. emotka

Ja poprosiłam o adnotację, ale "sympatyczna" pani kasjerka odmówiła nieprzyjemnym tonem "a po co to pani?" więc też mam żelki.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6190406 Napisano: 29.04.2016 12:08:32 w Informują
Mail Kaufland "Wielkanocne specjaly" Wyświetl w wątku >>
0 0