Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mysia

mysia

#6204369 Napisano: 31.05.2016 11:00:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dang21 napisał(a):

monia676 napisał(a):

assal napisał(a):

https://leclerc.w...sniadanie.pl/galeria Już zdjęcia wrzucają

jak oni kochają owoce i kwiaty

poprzednie dwie edycje to pokazały, więc w trzeciej poszłam tym tropem i wygrałam emotka

ja wygrałam w Auchan, teraz chciałam wygrać rowerek dla siostry, foto jeszcze lepsze niż to co wygrało i tym razem się nie udało emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6204106 Napisano: 30.05.2016 21:34:19 w Popraw sobie humor...

mysia

#6204091 Napisano: 30.05.2016 21:24:18 w Wkurza mnie...
mczarna napisał(a):

zabcia0410 napisał(a):

monnikk napisał(a):

Lays. Wysłałam już chyba milion zgłoszeń, które rodzina określiła jako: fajne, głupie, pomysłowe oraz dziwne. Szkoda, że komisja ma inne
zdanie.

to dokładnie tak jak ja,już nie mam pojęcia co pisać:r
monnikk napisał(a):

Lays. Wysłałam już chyba milion zgłoszeń, które rodzina określiła jako: fajne, głupie, pomysłowe oraz dziwne. Szkoda, że komisja ma inne
zdanie.

pacz:może Ktoś pomoże ,może być na pw ,bardzo proszę,mój mały napalł się na pufę

Chyba warto podpytać osoby,które zdobyly teraz pufę, bo albo się zmieniły ich oczekiwania albo jest ich aż tyle,że aż losują. P.S. Laysy zaczęły mnie też wkurzać. 

ja też mam wrażenie, że losują.. Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6203207 Napisano: 30.05.2016 08:20:14 w Czy informują/ informowali?
dorkos napisał(a):

Czy z konkursu Prince Polo informują wszystkich na raz czy dalej można się łudzić?  emotka  Na mailu cisza, a widzę, że w galerii zwycięzców 7 tygodnia jakoś mało zdjęć... 

Zdjęcie pojawia się w galerii w momencie odesłania danych, maile ida do wszystkich naraz. Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6202546 Napisano: 27.05.2016 12:28:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
noisy0000 napisał(a):

lola.lola napisał(a):

Już uzupełniają galerię Prince Polo z 7 tygodnia, ciekawe co ciekawego się pojawi emotka

No to pozamiatane, Kaja C. Gdańsk moim zdaniem zgarnie główną emotka

Co to za emocja "Jego książęcość" lub "supermoc" ? emotka

Zgadza się, bardzo zdolna kobietka, super zgłoszenie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6202480 Napisano: 27.05.2016 10:26:31 w Informują
Prince-Polo maile Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6202151 Napisano: 25.05.2016 20:18:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@banka-manka napisał(a):

mattadore napisał(a):

na fanpagu Prince Polo facebook na tablicy w postach gości, autor wyjaśnia jak to się stałoemotka emotka

Poczytałam sobie wyjaśnienia. Jestem w szoku, że ktoś pisze i wydzwania do agencji w takiej sprawie  emotka  Zgłoszenie wysyła się przez stronę. A takie wydziwianie, upominanie się, 'tłumaczenie' i wyjaśnianie jak należy oceniać/oglądać pracę są nie na miejscu, powiedziałabym, że wykraczają poza zasady regulaminu. Skoro zgłoszenie wymaga, aż takich zabiegów to chyba nie jest odpowiednie do tego konkursu, gdzie dodaje się emocje, którą łatwo odczytać. Po co do tego cała filozofia i historia?
I tak dodać zgłoszenie po sobie, żeby było obok siebie w galerii wcale nie jest tak łatwo emotka  Na moim głupim przykładzie - lody koral, historia z 3 zdjęć, szybko dodanych po sobie - w galerii rozdzielona 5! innymi, bo ktoś zdążył się wbić, mimo ekspresowego wysyłania kolejnego zgłoszenia.

Też się zdziwiłam, nigdy bym nie pisała do agencji, że mają zwrócić uwagę na moją pracę, może jeszcze dopisać oo tutaj w tym zdaniu taka metaforka, a tu nawiązanie do tego, a tam dalej to taki fajny rym i na końcu to się wspaniale łączy z czymś tam.. no nie pomińcie mojego zgłoszenia, siedziałam nad nim 2h!!! Poza tym niestety pan na mnie nie zrobił dobrego wrażenia, wydaje mi się, że wykorzystał komentarz w tym samym celu co pisanie do agencji, żeby go dostrzegli, bo może jak przeczytają że tak dużo pracy włożył i tak się starał... "I mam ogromną nadzieję że IQ maketing nie daje nagród swoim bo wtedy
wszystko co włożyłem w ten konkurs (a tu włożyłem bardzo wiele) po
prostu by przepadło" rozumiem, że ten pan liczy na główną? Bo 200zł przecież wpadło emotka ale przyznam, że pomysł bardzo fajny, natomiast to co ten pan pisze to już niefajne jest emotka i nie zazdroszczę, w PP wygrałam też, a na główną nie mam szans, jest dużo świetnych zgłoszeń i mam nadzieję, że główna wpadnie komuś skromniejszemu z naszego forum emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6201268 Napisano: 24.05.2016 09:22:57 w SZUKAM....
nie wiem czy w dobry temat wpisuję, ale szukam pakietu internet+tv polecacie coś konkretnego? dobrze działające, za rozsądną cene.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6201262 Napisano: 24.05.2016 09:18:32 w moje dzisiejsze wygrane :)
jest pufcia Laysowa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6201153 Napisano: 23.05.2016 20:05:16 w moje dzisiejsze wygrane :)
2 latka na forum, dla mnie to wielka wygrana bo gdyby nie Wy to pewnie nagród byłoby mniej, dziękuję za wszelką pomoc, rozwiewanie wątpliwości i motywację do grania emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6201123 Napisano: 23.05.2016 19:13:43 w Gratulacje! Dla wygranych!

mysia

#6200722 Napisano: 22.05.2016 20:56:07 w Dyskusje o wynikach konkursu
joan napisał(a):

Nie brałam udziału w konku Cosmopolitan, ale "uwielbiam" tego typu wyniki emotka Oto niektórzy laureaci:

Alka Robalka
Marcin Todi Huflejt
Justyna Justus
Kasia Katarzyna
Agnieszka Za
Emily Angel
Gra Cetka
Aga Wuu
Jar Ecki

Brakuje tylko: Gargamela, Starej Fuzekli i Śmier Dziela emotka

PS: Zaznaczam, że mam prawo wpisać sobie tutaj wszelkie fikcyjne postacie, bo nie naruszam tym samych niczyich dóbr osobistych. Takowych nie ma emotka

Brałam udział, nie wygrałam, mogłam też się podpisać Mysia Pysia.. kto wie może by im się taka nazwa spodobała.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6200616 Napisano: 22.05.2016 10:56:47 w WC - rozmowy o wszystkim
barcza napisał(a):

dorothy napisał(a):

ziolko napisał(a):

dorothy napisał(a):

ziolko napisał(a):

dorothy napisał(a):

czy ktoś pije yerba mate? chcę rozpocząć z nią przygodę, gdzie mogę ją kupić na necie? sugerowano mi poyerbani.pl

czy rzeczywiście ma dobry wpływ na zdrowie?

kiedyś oglądałam program Cejrowskiego... można dowiedzieć się ciekawych rzeczy na temat yerby i kupić naczynia emotka  http://www.sklepk...ba-Mate/33#content 

dzięki, na pewno przejrzę

jestem zaskoczona, że te naczynia do yerby są takie drogie  emotka  poprzednio były po 70 zł, ale nie były tak dekorowane 

tak, naczynia mają kolosalne ceny, na innych stronkach są o wiele tańsze

Mój znajomy to pije raz dał mi żebym się  napiła, szok nigdy więcej pozostaje przy mojej zielonej i czerwonej Herbacie -radzę najpierw spróbować nim kupisz zestaw do picia tej Herbaty

kupiłam wyrzuciłam, przez sitko w tej "słomce" i tak przedostawały się fusy, nie miałam cierpliwości, nie podeszło mi to, ale może ktoś potrafi to fajnie i smacznie przyrządzić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6200572 Napisano: 21.05.2016 21:37:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@banka-manka napisał(a):

mattadore napisał(a):

siedzę i myślę przeglądając śniadania z Belvity, czekając na wene do Leclerca... wiosenne śniadanie zawsze kojarzyło mi się z pomidorem, rzodkiewką, ogórkiem, sałatą . A tu Borówka z Argentyny, truskawki z Turcji, ,maliny z Hiszpanii mieszanka GMO, deski, tapety, ja pierd.... ŚWIAT OSZALAŁ !! emotka emotka  

A słodkie ciastka chcesz jeść ze szczypiorkiem?  emotka

dokładnie emotka poza tym, robię fotki takie jakie podejrzewam, że im się spodobają, rzodkiewkę i ogóreczek na kanapce to sobie jem poza konkursem.. "świat oszalał" ale rower mam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6200559 Napisano: 21.05.2016 21:06:57 w WC - rozmowy o wszystkim
poleca ktoś pościel antyalergiczną konkretnej firmy? emotka   spadajcie roztocza.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6200556 Napisano: 21.05.2016 21:02:40 w Zdjęcia naszych wygranych
mdepfs napisał(a):

nie było mnie tydzień, ale w międzyczasie przyszedł rower od Liptona <3

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6200452 Napisano: 21.05.2016 12:49:25 w Gratulacje! Dla wygranych!
 ludzka_istota gratulacje z całego serducha, baw się cudownie i koniecznie nam zdaj relację emotka ps. szacun za uczciwą gręemotka super emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6199689 Napisano: 19.05.2016 18:30:19 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
joan napisał(a):

Candy King emotka 0/19 emotka

0/1 emotka bidulka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6199687 Napisano: 19.05.2016 18:29:05 w Visa Konkursy
ziolko napisał(a):

ale marzy mi się wygrana z visy... wystarczy zestaw kibica emotka  albo chociaż bon... może być nawet z rezerwy.. emotka

ja mam zestaw kibica cieszyłam się jak szalona, ale wolałabym tv z lays więc się nie poddaję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6199686 Napisano: 19.05.2016 18:27:23 w Gratulacje! Dla wygranych!
shell  gratulacje raz jeszcze emotka Wyświetl w wątku >>
0 0