Reklama na e-Konkursy.info

Konkurs Za oknem brr! A u nas mrr - wygraj atrakcyjne nagrody

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mysia

mysia

#6236611 Napisano: 02.08.2016 21:01:15 w Dziś cieszę się z.....
Miałam całkiem fajny dzień, jutro już środa a jak to mówi moja koleżanka "środa minie tydzień zginie" więc powoli czekam na weekend (mój mężczyzna ma wreszcie wolne i spędzimy go razem emotka ) poza tym dziś po pracy jedni zbierali pokemony a ja grałam w PARAGON GO emotka czyt. zaliczyłam kilka zakupów konkursowych łapiąc paragony, mam piwko i wenę do pisania! Cieszy mnie to emotka Wyświetl w wątku >>
1 do.ta.3 0

mysia

#6235565 Napisano: 31.07.2016 21:25:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Trafi się czasem Heineken na weekend, mają loterie (do wygrania bilety na festiwal), ale ja nawet jak wygram to nie dam rady pojechać, w zgłoszeniu podaje się mail+ nr tel, jeśli mnie JAKIMŚ CUDEM wylosują to mogę podać moje dane, ale bilet komuś oddać? Czy w takim wypadku lepiej tej osoby dane wpisać? Takie karnety chyba nie są imienne emotka może ktoś wygrał i wie? Wolę się wcześniej dowiedzieć, może komuś sprawię radochę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6235509 Napisano: 31.07.2016 18:11:33 w Wkurza mnie...
Nadal wkurza mnie, że ten temat się ciągnie i ciągnie, zazdrośników przybywa, naiwnych też.. kolejny dowód, że ludzie mają problemy z czytaniem ze zrozumieniem, albo są tacy leniwi że dwa pierwsze zdania wystarczą.. i ja z takimi przegrywam w konkursach? emotka Streamline mnie nie polubił jeszcze, ale będę nadal walczyć o ich sympatię emotka (skoro joan nie da się upić emotka ) ale na pewno moich porażek konkursowych nie będę tłumaczyć takimi "newsami" z cenzura.. Wyświetl w wątku >>

mysia

#6235230 Napisano: 30.07.2016 10:26:04 w Kaufland konkursy
Just222 napisał(a):

Mysia napisał(a):

tak jak ostatnio + info że wyślą do17.08 emotka

A gdzie znajdę tą listę?  Może ktoś linka podesłać?  Bo maila też niestety nie dostałam  emotka

Jeżeli jeszcze nie znalazłaś to proszę emotka
http://www.kaufla...lista_zwyciezcow.pdf
Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6235159 Napisano: 29.07.2016 20:40:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
luko922 napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

joan napisał(a):

luko922 napisał(a):

A że ja niby wygrywam coś po znajomości? emotka  Pierwsze słyszę emotka

Nawet gorzej - wszędzie posyłasz swoje zdjęcia emotka

emotka

I to jeszcze nagie! Dlatego dostaje nagrody pocieszenia - 100zł max na jakieś ciuchy w carrefourze emotka  

Zapraszamy żeby o tym porozmawiać
bc14 napisał(a):http://doodle.com/poll/dpx23emqx58bdns5

prosze o wpisanie sie osob(nick)  ktore chcialby sie spotkać na Slasku. i
zaznaczenie terminow  w ktorych moga sie spotkac-prawdopodobnie w
Katowicach ale miejsce ustalimy jak wybierzemy  date

może Ci zrobimy kilka fot na kolejne zgłoszenia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6235153 Napisano: 29.07.2016 20:23:29 w Wkurza mnie...
mczarna napisał(a):

Niestety niektórzy nie ogarniają swoich profili, mają je publicze. Każdy może wejść i wszystko zobaczyć...WSZYSTKO, co dana osoba udostępniła, co wpisała, gdzie pracuje, kogo oznacza  itd i mogą zrobić z tym co chcą...Rozumiem udostępnianie jakiś konkursów itd ...
Druga sprawa-dziwię się,że Wasi znajomi tak reagują na Wasze wygrane, u mnie wszyscy się zawsze cieszą, a połowa firmy wie,że to moje hobby:-)
P.S. Wkurza mnie,że urlop , a te długoterminowe prognozy to jakieś takie słabe są...

Nasi znajomi, zawsze fajnie reagowali, ale jednak często zostawaliśmy zasypywani pytaniami a zdarzały się sytuacje typu "wygraj mi,daj znać jak jest konkurs"itd. od tego czasu raczej unikamy "chwalenia się" emotka mam tylko jedną koleżankę, która szczerze raduje się i skacze ze mną z radości i NIGDY nie pyta o szczegóły emotka no i rodzinka emotka co do ustawień publicznych to się dziwię, ja nawet z początku miałam zaznaczone żeby nikt nie mógł mnie wyszukać na fb, niestety usunęli później tą opcję emotka Wyświetl w wątku >>
1 mczarna 0

mysia

#6235123 Napisano: 29.07.2016 19:02:44 w Wkurza mnie...
melissa napisał(a):

Niestety, zawiść ludzka nie zna granic, podobnie jak głupota.
Dlatego nie mam konta na fb, nie uprawiam też lansu w social media, a konkretnymi wygranymi chwalę się tylko mężowi i rodzicom. I dobrze mi z tym:)

W social media też się nie chwalę, wśród znajomych rodziny staram się jak najmniej.. ostatnio mój facet nie wytrzymał i się pochwalił że wygrałam dla niego konsolę i znowu masa pytań co i jak.. Ostatnio na imprezie poznałam faceta koleżanki, podeszła akurat dobra znajoma i pyta "jak tam kochana,wygrałaś coś ostatnio?" i ten już zaczął wypytywać, a ja robiłam uniki.. baaaa nawet w te parę chwil "tak mnie polubił", że już mam do nich na kawę wpaść.. A wkurza mnie, że nie mam coś humoru, brak mi motywacji do konkursów, a myślałam że po urlopie zaszaleję konkursowo.. Jeszcze te ciągle linki krążące po forum.. ludzie..  ręce opadają, a niektórzy zazdrośnicy mają satysfakcję co? emotka może wróćmy do tematu zjazdu e-konkursowiczów tam było milej. Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6235104 Napisano: 29.07.2016 18:34:39 w Kaufland konkursy
tadziuuu napisał(a):

Mysia napisał(a):

Kiciunia21 napisał(a):

Mysia napisał(a):

1.Czy widzi się ktoś na liście "Tak kibicujemy naszym" a nie dostał maila?
2. Osoby które dostały maila, jest jak ostatnio tylko info czy trzeba jeszcze jakieś dane odsyłać?
Pytam bo widzę moje dane (tak wiem, może to jakimś cudem ktoś inny..emotka ) ale jeśli mail jest tylko informacyjny to poczekam na spokojnie emotka

Też widziałam się na liście a maila nie było. Ale przed chwilą dotarł emotka
Ma charakter informacyjny- wszystkie dane podawaliśmy przy zgłoszeniu emotka

Dziękuję za odpowiedź emotka też właśnie maila dostałam emotka

dzięki obie drogie Panie emotka  Mój mail zaginął w gąszczu spamu więc jeśli jedynie informacyjny to bardzo dziękuję za uspokojenie mnie emotka  bonik się przyda emotka

tak jak ostatnio + info że wyślą do17.08 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6234584 Napisano: 28.07.2016 21:14:05 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

buncia88 napisał(a):

To też przynieś flaszkę dla joan emotka Ja...przyniosę emotka

Mysia napisał(a):

ej ej bo zaraz Cię zminusuję! emotka emotka albo nie! upiję Cię na tym spotkaniu forumowym i mi wygadasz wszystko co wiesz na temat Streamline emotka

Macie pecha -> nie piję alkoholu emotka

no nie! wkurzyło mnie to! Wyświetl w wątku >>

mysia

#6234573 Napisano: 28.07.2016 20:43:28 w Wkurza mnie...
buncia88 napisał(a):

radosna napisał(a):

Mysia napisał(a):

joan napisał(a):

Mysia napisał(a):

ja to nawet sama siebie zminusowałam emotka emotka

Forumowe sado-maso emotka

ej ej bo zaraz Cię zminusuję! emotka emotka albo nie! upiję Cię na tym spotkaniu forumowym i mi wygadasz wszystko co wiesz na temat Streamline emotka

Wkurza mnie to, że nie znam gustu Streamline. Też chciałabym wiedzieć o nich wszystko!

To też przynieś flaszkę dla joan emotka Ja...przyniosę emotka

Są jakieś aktualne konkursy na które trzeba kupić flaszkę? emotka Nie widziałam takiego, jeśli nie ma to wkurza mnie to! Wyświetl w wątku >>
1 radosna 0

mysia

#6234569 Napisano: 28.07.2016 20:35:08 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

Mysia napisał(a):

ja to nawet sama siebie zminusowałam emotka emotka

Forumowe sado-maso emotka

ej ej bo zaraz Cię zminusuję! emotka emotka albo nie! upiję Cię na tym spotkaniu forumowym i mi wygadasz wszystko co wiesz na temat Streamline emotka Wyświetl w wątku >>
1 freyja88 0

mysia

#6234529 Napisano: 28.07.2016 18:19:17 w Wkurza mnie...
zaczytana-pola napisał(a):

brudny napisał(a):

defed napisał(a):

wkurza mnie syf i brud oraz brudnyemotka

edit: bo to forum,gdzie z założenia chodzi o pomoc, zwłaszcza w konkursowych sprawach i kiedy pisze się pomocne informacje drugiej osobie, to co trzeciemu do tego? he? już wolałabym odzew słowny, gdzie widać co kogo gryzie, swędzi emotka i piecze, a nie te cholerne łapki, choć dobrze, że już nie anonimowe... 

Mnie najbardziej wkurzają spamerzy, szczególnie tacy, którzy pod pozorem pomocy piszą pierdoły byleby tylko na siłę wcisnąć wszędzie post emotka  nic nie wnoszący post emotka

Te łapki to głupota. Teraz chciałam sprawdzić jak pokazuje kto łapkę wcisnął i niechcący wpis nieco powyżej zaminusowałam emotka

ja to nawet sama siebie zminusowałam emotka emotka Wyświetl w wątku >>

mysia

#6234050 Napisano: 27.07.2016 21:01:38 w Zjazd e-konkursowiczów
kammaro super pomysł z tym tematem, fajnie się rozkręciło, oby tylko coś z tego wyszłoemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6233591 Napisano: 27.07.2016 10:50:33 w Zjazd e-konkursowiczów
joan napisał(a):

O kule, a ja myślałam, że się chcecie umówić na kawę i ciastko albo pizze i piwko emotka Ale w sumie wyjazdowo też może być emotka

Mnie odpowiadają oba terminy, tzn. 27-28.08. oraz druga połowa września.

Jestem ze Śląska, ale mogę nieco podjechać; dużo konkursowiczów mieszka w okolicy, jeśli pojedziemy jednym autem, za paliwo wyjdą grosze emotka

No ja też tak myślałam pisząc post emotka i w sumie nadal na chwilę obecną się tego trzymam bo nie jestem w stanie określić się czy dam radę wyrwać się na cały weekend, ale na kawę czy piwo podejść/dojechać radę dam emotka Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

mysia

#6233224 Napisano: 26.07.2016 13:28:48 w SZUKAM....
Nadrabiam po urlopie,ale nie widzę.. czy są jakieś konkursy/akcje na zakup proszku/kapsułek do prania? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6233219 Napisano: 26.07.2016 13:25:32 w Kaufland konkursy
Kiciunia21 napisał(a):

Mysia napisał(a):

2. Osoby które dostały maila, jest jak ostatnio tylko info czy trzeba jeszcze jakieś dane odsyłać?
Pytam bo widzę moje dane (tak wiem, może to jakimś cudem ktoś inny..emotka ) ale jeśli mail jest tylko informacyjny to poczekam na spokojnie emotka

Też widziałam się na liście a maila nie było. Ale przed chwilą dotarł emotka
Ma charakter informacyjny- wszystkie dane podawaliśmy przy zgłoszeniu emotka

Dziękuję za odpowiedź emotka też właśnie maila dostałam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6233209 Napisano: 26.07.2016 13:19:35 w Kaufland konkursy
Pytam bo widzę moje dane (tak wiem, może to jakimś cudem ktoś inny..emotka ) ale jeśli mail jest tylko informacyjny to poczekam na spokojnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6233073 Napisano: 26.07.2016 10:20:57 w Wpisz nick osoby z którą się spotkałaś
kammaro napisał(a):

Mysia napisał(a):

może jakieś spotkanko na śląsku hmm?emotka

Jestem za emotka

no to zbierajmy ekipę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6232960 Napisano: 25.07.2016 20:18:16 w Wpisz nick osoby z którą się spotkałaś
może jakieś spotkanko na śląsku hmm?emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6232385 Napisano: 23.07.2016 11:10:50 w Dziś cieszę się z.....
Szum fal, słońce, ani jednej chmurki.. Od tygodnia grzejemy się na wczasach w Hiszpanii, w polowie oplaconych wygranym voucherem emotka   ladujac bateryjki na kolejne konkursy!  Wyświetl w wątku >>