Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mysia

mysia

#6245455 Napisano: 24.08.2016 14:51:36 w Wkurza mnie...
malutka456 napisał(a):

właśnie zalogowałam się na poczcie i ktoś wyczyścił mi wszystkie wiadomości. Nie mam NIC, a miałam tam zapisane wszystkie zgłoszenia konkursowe, kontakty i inne rzeczy emotka emotka emotka

Tez tak miałam, po paru minutach wszystko wróciło  Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6244822 Napisano: 23.08.2016 12:53:20 w Informują
ivanotta napisał(a):

tel Wilkinson hebe (bilety)

Maile tez puścili emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6244730 Napisano: 23.08.2016 11:43:21 w Czy informują/ informowali?
donia7 napisał(a):

Mysia napisał(a):

donia7 napisał(a):

pawio25 napisał(a):

Ktoś coś wie na temat Hebe wilkinson? albo o Stokrotka Lech Free?

też mnie tak Stokrotka interesuje emotka  do jutra mają czas na poinformowanie, ale z racji tego, że mało nagród to mogli już do Zwycięzców dzownić...

Widziałam ze na FB ktoś pytał i odpisali, ze nadal obraduja emotka

Mysia, ale to chyba kilka dni temu napisali tak, no nie?

No nic czekamy- wysłałam jedną fotkę. W takich konkursach nigdy nie byłam dobra, więc nie wiem na co czekam emotka

Kilka dni temu i wczoraj emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6244726 Napisano: 23.08.2016 11:39:58 w Czy informują/ informowali?
donia7 napisał(a):

pawio25 napisał(a):

Ktoś coś wie na temat Hebe wilkinson? albo o Stokrotka Lech Free?

też mnie tak Stokrotka interesuje emotka  do jutra mają czas na poinformowanie, ale z racji tego, że mało nagród to mogli już do Zwycięzców dzownić...

Widziałam ze na FB ktoś pytał i odpisali, ze nadal obraduja emotka Wyświetl w wątku >>
1 donia7 0

mysia

#6244686 Napisano: 23.08.2016 11:19:12 w Gratulacje! Dla wygranych!
monkakk napisał(a):

Belca gratki Grecji z Carte d`or i wszystkim wygranym z Kamisa emotka

ja też gratuluję emotka  szczególnie tym którzy grali posiadając paragony  emotka Wyświetl w wątku >>

mysia

#6244677 Napisano: 23.08.2016 11:15:46 w Paragony
mam paragon Kamis Biedronka, sprzedam za 5399,00 zł emotka Wyświetl w wątku >>

mysia

#6242709 Napisano: 18.08.2016 17:59:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Mam wygrany bonik z auchan, czy ktoś już odbierał? Czy mieli na następny dzień informację komu mają bony wydać? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6242707 Napisano: 18.08.2016 17:56:25 w moje dzisiejsze wygrane :)

mysia

#6240801 Napisano: 13.08.2016 15:30:39 w SZUKAM....
gamzurek5 napisał(a):

Szukam informacji od bardziej doświadczonych czy na konkurs Monster w Małpce przejdzie paragon jeśli jest na nim jedynie "napój energetyk"?

dowiadywałam się, przejdzie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6240627 Napisano: 12.08.2016 20:55:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kojarzycie jakie dane podawało się w formularzu w konkursie belvity, tym z rowerkami? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6240421 Napisano: 12.08.2016 14:17:44 w moje dzisiejsze wygrane :)
mdepfs napisał(a):

wywalczyłam sztabkę od Smolara! emotka  za 07.08 emotka

też mam emotka Wyświetl w wątku >>

mysia

#6240394 Napisano: 12.08.2016 13:47:23 w WC - rozmowy o wszystkim
monkakk napisał(a):

http://johnsonsba...onkurs/galeria#start weszłam w galerię i jestem zdruzgotana bezmyślnością niektórych rodziców ....emotka

masakra.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6239394 Napisano: 09.08.2016 21:03:19 w Zjazd e-konkursowiczów
bc14 wow sporo osób się wpisało super emotka jeśli chodzi o 17.09 właśnie coś mi wskoczyło ale ok 18.00-19.00 już będę więc spotkania nie odpuszczę, mi pasuje Kato emotka można nawet w knajpce jakiejś loże zarezerwować czy coś emotka Wyświetl w wątku >>
1 kate87 0

mysia

#6237590 Napisano: 04.08.2016 21:49:15 w Wkurza mnie...

mysia

#6237567 Napisano: 04.08.2016 20:50:31 w Wkurza mnie...
cc_investigator napisał(a):

mdepfs napisał(a):

nie wiem, raczej nie pasuje to do wątku wkurza mnie.. ale tu wyleję swoje żale.

Ciężko słucha się od Partnera, że konkursy to strata czasu, a już od początku roku mamy bilans liczony ładnie w tys. Zaznaczam, że partner też gra (raczej za moja namową- tu zwłaszcza konkursy foto, bo to jego pasja, ale gra).
Nie jestem konkursiarą, mam swoją pracę, on swoją. Konkursy selekcjonuje naprawdę na takie, które mnie interesują bo nie mam na co dzień na nic czasu. I teraz, ta krytyka, że wywalamy hajsy (a przecież kupuję rzeczy tylko potrzebne np.: chemia, którą i tak bym kupiła. Nie kupuję nie potrzebnych rzeczy) i że tracimy na to czas. Wiem, że jak przestanę grać, nic sie u nas czasowo nie zmieni, ale on mądra głowa, wie lepiej, bo to czuje, że teraz jak byłam 2 tyg. na L4 to było mu lepiej bo nie graliśmy. 
Że nawet rozmawiamy o konkursach (co w tym kurde złego!?)...

Cóż przykre.
:(

Przykre, szczególnie przy Twoim wkładzie czasu i poczuciu, że przecież wygrywacie.
Mój mąż mnie na początku 2012 roku wyśmiał, serio.
Obśmiał moje pierwsze skromniutkie nagrody.
Zdziwił się 1,5 miesiąca później jak wygrałam pierwszą dużą.
2 miesiące później sam zaczął grać.
4,5 lata później siedzimy w tym razem, rozmawiamy o konkursach, a ja mam poczucie, że to nas łączy i to jest fajne.
To on robi zakupy konkursowe, często wysyła listy.
Więc może jednak potrzeba czasu.

Dokładnie! Mój z początku cieszył się po prostu ze mną, długo grałam sama, jemu podsyłałam linki z konkursami które go mogą zainteresować, raz grał, raz nie.. Teraz gra, ciągle pyta czy są jakieś produkty konkursowe do kupienia i wraca uradowany z paragonem, jak źle opisany paragon to potrafi do skutku prosić o potwierdzenie produktu. Siadamy razem i tworzymy, robimy fotki, piszemy teksty i sprawia nam to radochę emotka Mam nadzieję, że Twojemu facetowi przejdzie to marudzenie i doczekamy się jego kolejnych fajnych fotek emotka a jak nie przejdzie to ja nie wiem.. jeśli to czyta to: CHŁOPIE MASZ JĄ WSPIERAĆ jej to sprawia ogromną radość! I rób foty, niech będzie dobry poziom w galeriach emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6236611 Napisano: 02.08.2016 21:01:15 w Dziś cieszę się z.....
Miałam całkiem fajny dzień, jutro już środa a jak to mówi moja koleżanka "środa minie tydzień zginie" więc powoli czekam na weekend (mój mężczyzna ma wreszcie wolne i spędzimy go razem emotka ) poza tym dziś po pracy jedni zbierali pokemony a ja grałam w PARAGON GO emotka czyt. zaliczyłam kilka zakupów konkursowych łapiąc paragony, mam piwko i wenę do pisania! Cieszy mnie to emotka Wyświetl w wątku >>
1 do.ta.3 0

mysia

#6235565 Napisano: 31.07.2016 21:25:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Trafi się czasem Heineken na weekend, mają loterie (do wygrania bilety na festiwal), ale ja nawet jak wygram to nie dam rady pojechać, w zgłoszeniu podaje się mail+ nr tel, jeśli mnie JAKIMŚ CUDEM wylosują to mogę podać moje dane, ale bilet komuś oddać? Czy w takim wypadku lepiej tej osoby dane wpisać? Takie karnety chyba nie są imienne emotka może ktoś wygrał i wie? Wolę się wcześniej dowiedzieć, może komuś sprawię radochę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6235509 Napisano: 31.07.2016 18:11:33 w Wkurza mnie...
Nadal wkurza mnie, że ten temat się ciągnie i ciągnie, zazdrośników przybywa, naiwnych też.. kolejny dowód, że ludzie mają problemy z czytaniem ze zrozumieniem, albo są tacy leniwi że dwa pierwsze zdania wystarczą.. i ja z takimi przegrywam w konkursach? emotka Streamline mnie nie polubił jeszcze, ale będę nadal walczyć o ich sympatię emotka (skoro joan nie da się upić emotka ) ale na pewno moich porażek konkursowych nie będę tłumaczyć takimi "newsami" z cenzura.. Wyświetl w wątku >>

mysia

#6235230 Napisano: 30.07.2016 10:26:04 w Kaufland konkursy
Just222 napisał(a):

Mysia napisał(a):

tak jak ostatnio + info że wyślą do17.08 emotka

A gdzie znajdę tą listę?  Może ktoś linka podesłać?  Bo maila też niestety nie dostałam  emotka

Jeżeli jeszcze nie znalazłaś to proszę emotka
http://www.kaufla...lista_zwyciezcow.pdf
Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6235159 Napisano: 29.07.2016 20:40:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
luko922 napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

joan napisał(a):

luko922 napisał(a):

A że ja niby wygrywam coś po znajomości? emotka  Pierwsze słyszę emotka

Nawet gorzej - wszędzie posyłasz swoje zdjęcia emotka

emotka

I to jeszcze nagie! Dlatego dostaje nagrody pocieszenia - 100zł max na jakieś ciuchy w carrefourze emotka  

Zapraszamy żeby o tym porozmawiać
bc14 napisał(a):http://doodle.com/poll/dpx23emqx58bdns5

prosze o wpisanie sie osob(nick)  ktore chcialby sie spotkać na Slasku. i
zaznaczenie terminow  w ktorych moga sie spotkac-prawdopodobnie w
Katowicach ale miejsce ustalimy jak wybierzemy  date

może Ci zrobimy kilka fot na kolejne zgłoszenia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0