Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mysia

mysia

#6250821 Napisano: 06.09.2016 21:34:49 w Wkurza mnie...
ultrixx napisał(a):

Mysia masz i mojego lajka za to co napisałaś emotka  poczytałam trochę ten wątek i aż sobie stopkę ustawiłam

ojaaa bardzo fajna stopka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6250754 Napisano: 06.09.2016 17:52:25 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie, że w ludziach jest tyle jadu, coraz mniej życzliwych, nikt nie próbuje zrozumieć wszyscy oceniają. Nie wspominając o tym jak łatwo ludzie się nakręcają i mają satysfakcje z dowalania innym.. Śmiać się czy płakać z niektórych wypowiedzi emotka Nikt nie jest idealny, co do dzieci to nie oceniam, nie mam dzieci, doświadczenie co do opieki mam. Tak samo jak niektórzy patrzą krzywo na matki, które podniosą głos na dziecko, nikt nie pomyśli co się dzieje w życiu tej mamy, jaki miała dzień/tydzień/miesiąc.. i że to zapewne chwila braku cierpliwości, po której nachodzą tą mamę ogromne wyrzuty sumienia.  Przemyślcie choć trochę czy dobrze robicie, no nic ja idę pisać zgłoszenia konkursowe miłego! emotka Wyświetl w wątku >>

mysia

#6250747 Napisano: 06.09.2016 17:33:45 w Zjazd e-konkursowiczów
bc14 napisał(a):

niestety ja nie znam Katowic a nikt nawet nie zaproponował miejsca gdzie moglibyśmy sie spotkac.
Mysia a dokąd musisz wrócić może jakiś konkursowicz by Cie podwiózł

bc14 napisał(a):http://doodle.com/poll/dpx23emqx58bdns5

prosze o wpisanie sie osob(nick)  ktore chcialby sie spotkać na Slasku. i
zaznaczenie terminow  w ktorych moga sie spotkac-prawdopodobnie w
Katowicach ale miejsce ustalimy jak wybierzemy  date

sugerowałam się tym wpisem, muszę wrócić właśnie do Katowic, mój jedyny problem polega na tym,że jestem tego 17.09 zajęta na pewno do 17.00, muszę wrócić do domu, a potem dotrzeć do Was, będę myśleć jak się zorganizować emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6250632 Napisano: 06.09.2016 13:59:11 w Zjazd e-konkursowiczów
Myslalam, ze Kato bo do 17.00 mnie nie będzie, musze jeszcze do domu wrocic, a jak potem z dojazdem do Gliwic to nie wiem emotka  postaram sie dotrzec ale nie wiem na ktora.. Przewidujecie jak dlugo potrwa spotkanie? Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6250439 Napisano: 06.09.2016 09:52:00 w SZUKAM....
szczupak napisał(a):

szukam w jakich sklepach można kupić MONSTERA na konkurs gdzie do wygrania są bilety na GP w Toruniu?
widział może ktoś gdzieś jakieś materiały reklamowe?

Napiszcie do organizatora on dosyć szybko odpisuje. Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6249942 Napisano: 05.09.2016 09:02:21 w Wkurza mnie...
Kiciunia21 napisał(a):

kemli napisał(a):

angie222 napisał(a):

Studenciaki. Myślą, że 120 zł za napisanie 40 stron pracy magisterskiej to atrakcyjna stawka. Ba, jeszcze chcieliby przypisu na każdej stronie oraz wykorzystania zebranej przez nich literatury. Po tym, jak wysłałam takiej osobie znaczny fragment i oddzwoniła z mordą od ucha do ucha, że nie ma wszędzie przypisów, postanowiłam olać jej pracę. Sama zrobi lepiej, a ja już naiwnie nie dam się złapać na kolejną biedną i zapracowaną studenciarę. emotka

120? ja słyszałam, że za licencjat biorą ludzie po 1000 a za magisterke 1500. oczywiście mowa o pracy nie-badawczej. ja jestem mega dumna z siebie, że sama napisałam i licencjat i magisterke. wbrew pozorom to wcale nie jest takie trudne, trzeba tylko siaść na cenzura i sie za to wziąć emotka

Cudownie wspominam pisanie własnej pracy licencjackiej i magisterskiej- tematy ciekawe a wnioski zaskakujące emotka Chociaż jeszcze w tamtym czasie nieznany był mi świat konkursowy to licencjat pisałam o wpływie reklamy na społeczeństwo.
Gdybym miała wycenić koszt swojej pracy, badań i wniosków- są bezcenne emotka

Ja trafilam na dosyć wymagającego promotora, ciągle nie tak, za mało tego i tamtego, za mało literatury (porownalam z inna osoba która się u niego broniła i miała mniej ode mnie..), mialam dużo badan, wykresów, wywiadów, nawet własnych zdjęć. Ciągle urlopy i zwalnianie się z pracy żeby przyjechać na uczelnie, w końcu mój promotor wziął dluuugi urlop i znow czekanie.. Ja źle wspominam pisanie pracy, najpierw radość i duma potem ciągle wkurzanie się i płacz. Jedyne co mnie podniosło na duchu to jedna osoba z komisji ktora zachwalala moje zdjęcia i spostrzeżenia. Obrona 40min,(licencjata bronilam może 5min) wiec czasem myślę ze może lepiej było komuś zapłacić, pracowałam ciężko a nie zostało to docenione.. Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6249604 Napisano: 03.09.2016 16:34:56 w Czy informują/ informowali?
przeglądam konkursy tesco i w archiwum jest ten https://www.e-kon...rt.html#.V8refjXJqCk zapomniałam że brałam udział, były z tego wyniki? bo na ich stronie brak akurat tylko tych z tesco http://www.asmsalesforce.pl/regulaminy
Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6249349 Napisano: 02.09.2016 17:03:17 w dzis mam urodzinki
ivanotta napisał(a):

luko922 napisał(a):

I znowu się dziś zestarzałem emotka

ja też emotka .
Mam już bliżej 30 niż 20  emotka

p.s. Wszystkiego najlepszego emotka emotka

Ty też iva? hehe najlepszego emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6249321 Napisano: 02.09.2016 16:17:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
vickichelm napisał(a):

Mysia napisał(a):

vickichelm napisał(a):

blackana napisał(a):

vickichelm napisał(a):

Chyba nie jestem w temacie ... Gdzie się podział wątek paragonowy?

Został zamknięty emotka

A mogę wiedzieć dlaczego?!? Już jakiś czas tu jestem i może z dwa razy kupiłam jakiś paragon w przypadku tzw. nadprogramowej wygranej zreszta Ci co mnie znają to wiedzą, że nigdy nie gram bez. Ale zamknięcie tego wątku od tak bo taki ktoś miał kaprys jest wg mnie chamskie... Nigdzie nawet nie ma o tym żadnej informacji. To forum jest ponoć założone dla innych... więc może ktoś mógłby zrobić jakieś głosowanie? Czy taka samowolka...

Nie grasz bez paragonu? A ta nadprogramowa wygrana to skąd? Wysłałaś więcej zgłoszeń niż miałaś paragonów..  cóż NIGDY nie grasz bez.. no tak uczciwy konkursowicz "co z tego że wysłałem 20 odpowiedzi, mam przecież 1 paragon!" to jest chamskie emotka

wiesz co akurat ze dwa razy mi się zdarzyło , że posłałam dwie odpowiedzi a np miałam jeden paragon.Co do mojego grania i uczciwości to nie mam sobie nic do zarzucenia to raz. Dwa sądzę,a wręcz jestem PEWNA że nawet tym najświętszym na tym forum TEŻ tak się zdarzyło emotka Ale nie ma co dyskutować. Śmiech na sali , że nagle każdy jest taki uczciwy. A niektóre osoby to juz całkiem. Granie bez paragonu jest be ale już granie na chomika , męża, babkę i jej ciotkę to jest całkowicie fair. Pójdę dalej - korzystanie z miliona starterków i podawanie czyichś danych matko-babki w przypadku wygranej też nie jest fe? Można mieć takie rozdwojenie jaźni? Niektórzy hipokryci powinni się nad sobą zastanowić.Na tym kończę dyskusję i dalej spokojnie sobie żyję emotka No i opłakuje zamknięcie wątku : PARAGONY - baj baj ! Tyle lat to było ok ale nagle w 2016 stało się to nieuczciwością !

Ok posłałaś to trzeba było zostać przy tej nagrodzie na którą paragon miałaś. Widzisz ja jeszcze jestem w grupie tych naiwnych co grają zawsze mając paragon, raz nawet zgubiłam i nie poszłam zaraz się ogłaszać, że kupie GŁUPIO mi było, a paragon się potem szczęśliwie w papierach znalazł emotka granie na męża itd. nie w każdym przypadku tak wygląda, np. mój facet sam gra, mój tata lubi grać, szczególnie w rmf fm (raz mu się udało być na antenie emotka ) i konkursach gdzie są bilety na mecz itd. i jeśli padnie to samo nazwisko to dlatego, że uczciwie sam grał! Mam dwa numery tel. (drugi bo chciałam neta z play). Najważniejsze jednak jest to że każdy gra jak chce, jego sumienie, ale jeśli istnieje wątek który wspiera nieuczciwych graczy to reagujemy. Wierz mi że gdyby powstał np: temat w którym ktoś proponuje czyjeś dane, inne numery telefonu do wykorzystania też byśmy reagowali. Ktoś chce kombinować, niech kombinuje, ale nie na tym forum, niech sobie założy osobne forum dla oszustów. Zdecydowałam się tu zarejestrować bo często czytałam pomocne odpowiedzi, miałam więcej informacji i dzięki temu zdobyłam dużo fajnych nagród. I nie kieruje mną zazdrość, bo ktoś jest lepszy, kieruje mną złość bo prawie nie gram w konkursach bez nr paragonu przez takich cwaniaków, a grając też w taki sposób miałabym więcej wygranych emotka Wyświetl w wątku >>

mysia

#6249216 Napisano: 02.09.2016 14:08:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
vickichelm napisał(a):

blackana napisał(a):

vickichelm napisał(a):

Chyba nie jestem w temacie ... Gdzie się podział wątek paragonowy?

Został zamknięty emotka

A mogę wiedzieć dlaczego?!? Już jakiś czas tu jestem i może z dwa razy kupiłam jakiś paragon w przypadku tzw. nadprogramowej wygranej zreszta Ci co mnie znają to wiedzą, że nigdy nie gram bez. Ale zamknięcie tego wątku od tak bo taki ktoś miał kaprys jest wg mnie chamskie... Nigdzie nawet nie ma o tym żadnej informacji. To forum jest ponoć założone dla innych... więc może ktoś mógłby zrobić jakieś głosowanie? Czy taka samowolka...

Nie grasz bez paragonu? A ta nadprogramowa wygrana to skąd? Wysłałaś więcej zgłoszeń niż miałaś paragonów..  cóż NIGDY nie grasz bez.. no tak uczciwy konkursowicz "co z tego że wysłałem 20 odpowiedzi, mam przecież 1 paragon!" to jest chamskie emotka Wyświetl w wątku >>

mysia

#6249116 Napisano: 02.09.2016 12:17:31 w dzis mam urodzinki
nelunia napisał(a):

luko922 wszystkiego co najlepsze!!!!od konkursowej,dużo starszej, bliźniaczej siostryemotka

- Ja też mam dzisiaj urodziny i mam w nosie, że stuknął mi kolejny roczek emotka

Sto lat luko922 i nelunia wielu wspaniałych nagród i poza dzisiejszymi telefonami od znajomych i rodziny, życzę telefonów z wygranymi emotka Wyświetl w wątku >>

mysia

#6249113 Napisano: 02.09.2016 12:12:05 w Dziś cieszę się z.....
wpisu pionasa w wątku paragony emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>

mysia

#6248215 Napisano: 31.08.2016 18:37:17 w SZUKAM....
@banka-manka napisał(a):

edzia21 napisał(a):

@banka-manka napisał(a):

Szukam czy ktoś dostał już nagrodę z Gwiazdorski Weekend L'oreal, co była rezerwa?

Nie, ja czekam nawet na nagrody sprzed rezerwy...:(

Dzięki.
Nie dobrze. Tyle czekać.

Czekamy bo mają czas do października niestety.. Wyświetl w wątku >>

mysia

#6247651 Napisano: 30.08.2016 15:20:16 w Informują
Dzwoni bardzo sympatyczna pani z konkursu be cool at school emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6247270 Napisano: 29.08.2016 19:52:46 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
sztabka złota z żywca i bilety do multikina z hebe emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6246543 Napisano: 26.08.2016 18:16:59 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

defed napisał(a):

SZERSZEŃ!  Wleciał do pokoju przez balkon (4p. !?!), zawału serca dostałam słysząc ten przerażający dźwięk, aż mi w uchu zaczęło wibrować i nie chce przestać emotka  

Ja mam co roku na poddaszu użytkowym, na którym śpimy wszyscy, gniazdo wielkie, jak całe poddasze, latają nam nad głowami, kiedy się zmęczą, to padają trupami pokotem, gigantyczne i przerażające, a wzywana straż mi debilnie odpowiada, że "interweniować nie mogą, bo nowa ustawa im zabrania". emotka

straszne emotka ja bym nie potrafiła usnąć, jak osa mi krąży nad głową to uciekam jak poparzona emotka jak nie straż to kto ma interweniować? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6246510 Napisano: 26.08.2016 17:12:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
A ja się zastanawiam ile osób poszło po bon kilka razy, w naszym Auchanie nawet nam dowodów nie sprawdzili, podaliśmy imię i nazwisko, wypełniliśmy formularz, dostaliśmy bon i koniec.. Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6246507 Napisano: 26.08.2016 17:09:50 w moje dzisiejsze wygrane :)
defed napisał(a):

Kosmetyki Nivea Hebe emotka

też mam emotka Wyświetl w wątku >>

mysia

#6246388 Napisano: 26.08.2016 13:29:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
paula9891 napisał(a):

magnus napisał(a):

Auchan nie dał wyników za wczoraj ?

Myślę, że nie dał, bo jak wysyłają maile, to sukcesywnie wrzucają wyniki na stronie.
A na stronie wyników brak. emotka

Ostatni dzień, pewnie zgłoszeń było sporo wiec chwilke to potrwa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6245867 Napisano: 25.08.2016 11:56:42 w TESCO konkursy
joan napisał(a):

defed napisał(a):

A zna ktoś aktualne ceny figurek Transformers na ten konkurs: http://www.wyprawkazazabawke.pl/ ?

Dziś idę do Tesco, mogę Ci sprawdzić, ale musisz podać konkretny kod kreskowy albo inne info, bo na figurkach się nie znam emotka

Tez się rozejrze emotka Wyświetl w wątku >>
1 defed 0