Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mysia
Postów 1411
Data rejestracji 23.05.2014
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mysia
Postów 1411
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mysia
Postów 1411
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mysia
Postów 1411
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Trudny rok dla nas wszystkich, więc i tak cieszy mnie taki wynik. Nie mam co narzekać, biorę się do roboty Mam nadzieję, że ten rok będzie lepszy pod każdym względem, na początek wpadły garneczki z profi więc start mam dobry
Czekam na Wasze wpisy, a przy okazji gratuluję Waszych wygranych. Ostatnio mało się loguję i nie jestem w stanie wszystkiego wyłapać i pogratulować, ale zaglądam i podziwiam. Wszystkiego dobrego! Wyświetl w wątku >>
mysia
Postów 1411
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mysia
Postów 1411
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wrócę Wyświetl w wątku >>
mysia
Postów 1411
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mysia
Postów 1411
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mysia
Postów 1411
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mysia
Postów 1411
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W mojej pierwszej pracy przy obsłudze klienta trafiali się tacy klienci, którzy wszystko wiedzieli lepiej. Mimo, że decyzje w ich sprawach podejmowali kierownicy, to mi się obrywało i raz trafił mi się taki agresywny klient którego nawet inni klienci uspokajali, a on i tak napisał na mnie skargę, a mój kierownik cóż wysłał do niego przedstawiciela z przeprosinami... 3maj się dzielnie, praca z klientem bywa bardzo stresująca Wyświetl w wątku >>
mysia
Postów 1411
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zresztą teraz i tak wielu z nas dorzuca się żeby szpitale miały maseczki, fartuchy itd. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
mysia
Postów 1411
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wkurza mnie, że nadal nic nie wiem nie mogę niczego zaplanować... Wkurza mnie, że przez tą sytuację w wielu firmach panuje jedna wielka niewiadoma, u mojego męża też pewności nie ma czy zwolnienia się nie posypią. Akurat większość oszczędności wpakowaliśmy w remont, konkursowo też ciężej i już nawet gram o malutkie wygrane bo boję się, że zaraz będę liczyć każdą złotówkę I choć nie zarabiam dużej kasy, to chciałabym żeby w tych wszystkich punktach które są zamknięte, restauracje, salony kosmetyczne itd. podnieśli później na jakiś czas ceny, by mogli jakoś łatwiej się pozbierać i dalej funkcjonować. Cieszę się że wiele osób zakłada zbiórki żeby wspomóc swoje ulubione miejsca, które mają kiepskie szanse na przetrwanie.
Wkurza mnie, że naprawdę nie wiem co o tym wszystkim myśleć i wkurzają mnie Ci którzy cały czas jak nakręceni sprawdzają info gdzie? ile? kto? co o nich wiemy? jak się zarazili? itd. W moim mieście jak tylko wrzucili info o pierwszym zakażeniu to zaraz było, że muszą widzieć co za dzielnica, wielkie oburzenie że nie podali!
Zdrówka ludziska i miłego wieczorku Wyświetl w wątku >>
mysia
Postów 1411
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mysia
Postów 1411
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mysia
Postów 1411
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Znajomi też przełożyli właśnie ślub, będzie dobrze z mniejszym stresem i większą radością Wyświetl w wątku >>
mysia
Postów 1411
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Powiem Wam, że nie wiem co myśleć media robią swoje, statystyki ponoć zaniżane nie wiadomo jak tak naprawdę jest ale mimo wszystko lepiej nie ryzykować, więc wkurza mnie już to wszystko Wyświetl w wątku >>
mysia
Postów 1411
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czy ktoś może ma info jak powinny wyglądać wypłaty u osób zatrudnionych na umowę o pracę w momencie zawieszenia działalności? Ja rozumiem oczywiście pracodawców i im współczuję, natomiast co do wypłat i zasad mam zupełnie różne informacje, jedni mają dostać 100% (bez premii i dodatków) innym powiedziano 60% wypłaty, dzisiaj słyszałam że panie sprzątaczki w szkole mają wypisany urlop bezpłatny i nie dostaną nic... Straszne zamieszanie, a tu kredyty człowieku płać i kupuj jedzenie które drożeje Ja mam aktualnie l4 przymusowe, choć w mojej firmie praca zdalna wchodzi w grę, natomiast moi znajomi mieli zaplanowany ślub za kilka miechów, a tu takie jaja nie dość że z pracą to jeszcze nikt nie wie czy planów nie będą musieli zmienić... Wyświetl w wątku >>
mysia
Postów 1411
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mysia
Postów 1411
Punkty karne 0
Konkursy dodane
edit. szukam, ale może ktoś z nudów podrzuci jakieś najciekawsze konkursy foto Górlaki wczoraj posłałam, ale nic ciekawego, na szybko a teraz mam duuuużo czasu Wyświetl w wątku >>
mysia
Postów 1411
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zazdroszczę! Wyświetl w wątku >>