Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mysia

mysia

#6263716 Napisano: 04.10.2016 07:42:36 w PLAGIATY
joan napisał(a):

Ale wiecie co? Powinien zostać ambasadorem jakiegoś płynu do prania w wersji COLOR, bo lata lecą, a gacie wciąż jak nowe emotka pewnie wyprane w Perwolu emotka

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6263595 Napisano: 03.10.2016 21:02:08 w PLAGIATY
banka-manka napisał(a):

mczarna napisał(a):

Jakbyście dali jeszcze linki do wygranych konkursów z trawą i czerwonymi gatkami to mogę im maila wysłać. Nie wiem tylko czy mailem wystarczy reklamacja, bo wiele chce listem...Nie brałam udziału ale dla dobra ogółu mogę wysłać

Do plagoatów to się może nie zalicza, ale kilka prac ma też nieregulaminową ilość znaków w haśle, miało być do 160, a np. miejsce 10 ma conaj mniej dwa raz tyle. Może warto to dołączyć do reklamacji, wtedy osoby z niższych miejsc skoczą wyżej.
Kilka fot z pierwszy kilku miejsc też mają wklejony (nieudolnie) graficznie produkt, co chyba też nie było zgodne z regulaminem. 

Co do Pana w spodenkach. Jakiś czas temu był zbiór linków do jego prac, chyba w wątku o wynikach konkursu. Ale jestem słaba w wyszukiwaniu na forum, więc może ktoś inny potrafi to ogarnąć  emotka

ja tylko poprosiłam google o pomoc:
http://www.radioz...Podwojna-radosc-z-HP
ale rzeczywiście kiedyś było w jakimś wątku chyba z 5 takich przerobionych zdjęć tego pana.. co do wyników konkursu Soraya, to najbardziej mnie wkurzają te doklejone produkty, mam masę fajnych zdjęć z wakacji, mogłam dokleić produkt, może byłby rower lub tablet emotka ale nie po co.. uczciwy konkursowicz może wygra słabszą nagrodę, ale za to wygrywa SATYSFAKCJĘ z tego że postępuje zgodnie z regulaminem emotka

mczarna
https://www.e-kon...trona/3904/#p6245762 Wyświetl w wątku >>
1 mczarna 0

mysia

#6262719 Napisano: 01.10.2016 21:07:37 w Dyskusje o wynikach konkursu
bc14 napisał(a):

oprocz 1 zdjęcia który średnio mi się podoba a tym bardziej nie podoba mi się ,ze zajęło tak wysokie miejsce.
A reszta (nie wszystkie) dość powtarzalna to i tak uważam,ze komisja uczciwie wybierała ( nie śledzą wyników i nie wiedzą,że zdjecia Pana w czerwonych gatkach, garbus, włosy -serca to oklepane juz fotki)

Nie mam regulaminu, ale czy tam nie było napisane, że należy zrobić zdjęcie z produktem? Bo jeśli tak to w pierwszej kolejności powinny być nagrodzone takie prace, to trochę nie fair że wyżej nagrodzone są prace gdzie produkt jest wklejony, nie chce mi się komentować sławnego już pana "czerwone spodenki" znów wkleił produkty i ma tablet edit: ma rower, a niektórzy uczestnicy myśleli nad zdjęciem i mają kosmetyki emotka   Pierwsze miejsce, brak słów, kopiuj wklej i jest skuterek emotka Widzę, że nawet ktoś z Was zareagował na fb Lidla, a Lidl odpowiedział.. dając linka do wyników emotka

ps. Ja mam hulajnogę, sama wyżej bym się nie oceniła emotka Wyświetl w wątku >>

mysia

#6262637 Napisano: 01.10.2016 16:26:28 w Dyskusje o wynikach konkursu
Hamiltonian napisał(a):

Odnośnie konkursu Soraya - czy tylko ja bym wiele zdjęć zamienił miejscami?

https://business.facebook.com/notes/lidl-polska/wyniki-konkursu-soraya-najlepsza-pod-s%C5%82o%C5%84cem-cz-1/1175558139176596

zamienić miejscami ok, ale wypadało by też wyrzucić.. nie chce mi się tracić nerwów nawet na te wyniki idę cieszyć się weekendem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6261682 Napisano: 29.09.2016 16:17:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Mysia napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

Mysia napisał(a):

joan napisał(a):

s. napisał(a):

W kinder bueno tak zabezpieczyli, że aż przekombinowali...Niektórych kodów w żaden sposób nie przyjmuje, choć odczytane prawidłowo..

Niemożliwe. Obejrzno, czy opakowanie jest loteryjne, bo nawet w niekonkursowych Kinder Bueno są jakieś kody - ale oczywiście nie wchodzą emotka

Mozliwe emotka  mam jeden taki kod ze juz chyba z 20 kombinacji probowalam i nic, reszta jakos weszla czesto dziwnie wygladaja 1,7,T.. moze foto im zrobie i przesle..

A upewniłas sie ze to opakowanie promocyjne? BO te bez promocji tez maja kody.
Juz ktos walczyl z kodem tak dlugo i wlasnie to sie okazalo...

Tak emotka  aleeee sprawdze raz jeszcze jak bede w domu emotka  kod jest po prostu  dla mnie w polowie nieczytelny  

no więc TAK na pewno jest to opakowanie promocyjne, kod ciągle błędny.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6261509 Napisano: 29.09.2016 10:41:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
madzia1-s napisał(a):

Mysia napisał(a):

joan napisał(a):

s. napisał(a):

W kinder bueno tak zabezpieczyli, że aż przekombinowali...Niektórych kodów w żaden sposób nie przyjmuje, choć odczytane prawidłowo..

Niemożliwe. Obejrzno, czy opakowanie jest loteryjne, bo nawet w niekonkursowych Kinder Bueno są jakieś kody - ale oczywiście nie wchodzą emotka

Mozliwe emotka  mam jeden taki kod ze juz chyba z 20 kombinacji probowalam i nic, reszta jakos weszla czesto dziwnie wygladaja 1,7,T.. moze foto im zrobie i przesle..

A upewniłas sie ze to opakowanie promocyjne? BO te bez promocji tez maja kody.
Juz ktos walczyl z kodem tak dlugo i wlasnie to sie okazalo...

Tak emotka  aleeee sprawdze raz jeszcze jak bede w domu emotka  kod jest po prostu  dla mnie w polowie nieczytelny   Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6261506 Napisano: 29.09.2016 10:37:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

Mozliwe emotka  mam jeden taki kod ze juz chyba z 20 kombinacji probowalam i nic, reszta jakos weszla czesto dziwnie wygladaja 1,7,T.. moze foto im zrobie i przesle.. Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6261494 Napisano: 29.09.2016 10:26:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dang21 napisał(a):

scrabble napisał(a):

lolka182 napisał(a):

Ja wysłałam zgłoszenie dzisiaj przez stronę i potwierdzenie dostałam od razu.
Zastanawia mnie ta akcja z odsyłaniem wieczka....no bo co jak ktoś je odeśle z paragonem , oni zweryfikują pozytywnie i co odsyłają z powrotem? Co jak na to wieczko wygra się domek, a paragonu i wieczka nie ma, bo jest u organizatora?

Albo inna kwestia, odsyłasz wieczko i paragon, polecony nie dociera przed czasem losowania...
W efekcie zgłoszenie kosztuje Cię nie 3 a 8 zł, przy czym nie bierze nawet udziału w losowaniu, o czym nigdy się nie dowiesz.

Powinna być możliwość zrobienia fotki wieczka i wysłania go mailem, a nie że uczestnik musi ponosić kolejne koszty... Bez przesady emotka

No tak, ale jesli oszust zglosi 10x ten sam kod na rozne dane, i na te 10 danych grasp poprosi o foto, to co za problem 10 roznych fotek tego samego wieczka zrobic? Wyświetl w wątku >>
1 bethan 0

mysia

#6261209 Napisano: 28.09.2016 18:49:18 w Wkurza mnie...
buncia88 napisał(a):

kemli napisał(a):

wkurzam sie bo codziennie dzwonią do mnie z orange i próbują mi wcisnąć ofertę na abonament. raz poswiecilam chwile zeby z kobitka porozmawiac, grzecznie odmówiłam i myślałam, że na tym koniec a tu kur....ka nie, dalej codziennie telefon.... czy to podchodzi pod nękanie?  emotka

-...dodam tylko, ze rozmowa nagrywana.
-Nie wyrażam zgody na nagrywanie.
- O! Rozumiem. W takim razie nie przeszkadzam.

zawsze działa emotka i juz nie dzwonią emotka

Dodam jeszcze, że oni mają obowiązek spytać Cię o zgodę na nagrywanie, a praktycznie nigdy tego nie robią.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6260508 Napisano: 27.09.2016 14:18:14 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Dawno się nie wpisywalam, ale dzisiejszy hortex..uuu porażka wielka.. Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6260201 Napisano: 26.09.2016 21:53:24 w Wkurza mnie...
Atmosfera jest kiepska bo ludzie dają się prowokować, zamiast ignorować nakręcają się i tracą energię i nerwy na głupoty, a ja tak sobie czytam, uśmiecham się i nie pozwalam by ktoś zakłócał mój spokój (tyle konkursów muszę mieć dobry humor i dobre nastawienie emotka ). Co do przepisów itd. bywałam na różnych szkoleniach, czasem coś co nam wydaje się śmieszne, w świetle prawa to sprawa poważna, dlatego z dystansem podchodzę do wszystkich wypowiedzi tego typu, bo nie znam się na tyle, tym bardziej się nie wypowiadam.. Obsługiwałam kiedyś klientów, wielu tych "najmądrzejszych" odsyłałam do zwrócenia się po poradę prawną ale "nie i koniec pani nie ma racji", ale trochę ich rozumiałam, nie znali swoich praw, po prostu sąsiadka im powiedziała że tak jest, to na pewno tak jest. Nie wiem kto tu ma racje, przyznam że szczegółowo nie czytałam waszych wypocin..

Aaaaa i wkurzają mnie prowokacje i pełne jadu agresywne wypowiedzi! Po co tracić siły na jakieś spiny na forum? Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6260114 Napisano: 26.09.2016 19:20:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

joan napisał(a):

Z tym SuperFish to Albedo zamierza coś zrobić? Wczorajsze trzysekundowe rezultaty to kpina, a dzisiejsze wyniki też git - wyglądają, jak testowe emotka

Powiem szczerze, że grałam nie tak znowu dawno w memorce, gdzie nagrody były po 50 zł, a weryfikację chyba zlecono CSI emotka I tam się fajnie grało/wygrywało. Może więc Albedo nie powinno brać zleceń, których obsługa ich przerasta...

Dzwoniłam, pytałam - odpowiedź: "Nie widzimy zastrzeżeń, wyniki są zgodne z regulaminem"  emotka

emotka dobrze, że sobie odpuściłam ten konkurs. Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6259672 Napisano: 25.09.2016 20:58:25 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

Mysia napisał(a):

zrobiłam dziś sama zakupy, zgłosiłam wszystkie paragony na siebie, duma mnie rozpiera emotka

Rety, co za samochwała emotka emotka emotka

chwalić to się dopiero będę.. jak wygram  emotka emotka Wyświetl w wątku >>

mysia

#6259658 Napisano: 25.09.2016 20:36:14 w Wkurza mnie...
wkurza mnie, że już koniec weekendu emotka
ps. zrobiłam dziś sama zakupy, zgłosiłam wszystkie paragony na siebie, duma mnie rozpiera emotka Wyświetl w wątku >>
1 delvitto 0

mysia

#6257724 Napisano: 21.09.2016 14:47:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
alamak napisał(a):

Ma ktoś może regulamin do Soraya? Albo może ktoś pamięta czy balsam do opalania dla dzieci też brał udział?

Z tego co kojarze to tez brał udzial Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6257595 Napisano: 21.09.2016 13:02:17 w Kaufland konkursy
agusia222 napisał(a):

jomajd86 napisał(a):

pchela napisał(a):

Tyle bonów do wygrania było, a ja nie dostałam smsa... emotka

u mnie też brak:(

i ja nie mam emotka buuuuuuuuuu

Mysle ze jeszcze nie skonczyli informowac emotka   Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

mysia

#6257566 Napisano: 21.09.2016 12:45:23 w moje dzisiejsze wygrane :)
0 0

mysia

#6257269 Napisano: 20.09.2016 19:54:29 w moje dzisiejsze wygrane :)
Soraya 2 paragony, 2wygrane emotka widzę, że jednak nie wszyscy kombinatorzy radzą sobie po zamknięciu wątku z paragonami, wpisy na forum, wiadomości prywatne.. emotka Wyświetl w wątku >>

mysia

#6257097 Napisano: 20.09.2016 14:44:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edith napisał(a):

Ja też wysłałam super zdjęcie w Soraya( wg.mnie) a dostalam email o wygranej na to slabsze zgłoszenie emotka

Mam tak samo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6256877 Napisano: 20.09.2016 08:33:09 w SZUKAM....
gryszelm napisał(a):

gryszelm napisał(a):

natala91 napisał(a):

na jaki mail wysyłacie skan paragonu olimpiada stokrotka na ten z regulaminu czy  z sms-a z wygraną?

Ja odesłałam na @ z SMS i wiadomość wróciła jako niedostarczona (pewnie przepełniona skrzynka), spróbuję jutro, a jak znów wróci to wyślę na ten adres z regulaminu.

Na jaki @ odsyłamy ten skan bo mi ciągle wraca wiadomość jako niedostarczona.....

Ja poslalam w piątek i wygląda na to ze dotarło (mail z smsa) Wyświetl w wątku >>
0 0