Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mysia

mysia

#6267410 Napisano: 11.10.2016 09:10:42 w Czy informują/ informowali?
shell napisał(a):

anus napisał(a):

monisss napisał(a):

Nic... A słuchajcie bo mi nie chciał wejść numer paragonu i z tego co pamiętam wklepalam numer kasy fiskalnej i mi weszło kto jest organizatorem, Nivea? Kuzwa jestem mistrzem wpisywania złych danych...dobrze że tylko 1 zgłoszenie wysłałam to nie pomyślą,że cos krecilam

bo tam nr kasy fiskalnej był pokazany na wzorze jako nr paragonu (chodzi o konkurs Nivea z Sablewską)

Ja wlasnie wpisywalam wg wzoru nr kasy. A Wy?
Niestety numer nie dal rady  byc wpisany w calosci, bo tam byla mozliwa okreslona liczba znakow. Mam nadzieje ze uznaja paragon...

Też dzisiaj się zorientowałam, że rzeczywiście był podawany nr kasy emotka  ale cóż uznać muszą, chyba nie znajdzie się nikt kto wpisał inny numer.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6267033 Napisano: 10.10.2016 16:29:57 w Wkurza mnie...
letnil napisał(a):

cb656 napisał(a):

letnil napisał(a):

a mnie wkurza wymog podania 3-4konkursow na miesiac.... na tej stronie by mozna bylo dyskutowac na forum. Za kazdym razem gdy podam jakis adres strony z konkursem okazuje sie, ze juz taki konkurs jest w bazie, wiec skad mam wymyslic konkurs zeby moc dyskutowac na niektorych tematach. Uwazam, ze to nie do konca dobry pomysl.

No a jednak INNI jakoś te konkursy znajdują i dodają. emotka
Dostęp do forum jest formą nagrody za starania, bonus.
Widocznie za słabo się starasz, więc nie zasługujesz na nagrodę. Proste? emotka

Proste... ale jak ktoś siedzi tu cały czas i jak tylko coś znajdzie to wysyła to zgadza się - fajna nagroda. Ale jeżeli ktoś powrócił do zabawy po dłuższym czasie i nie siedzi non stop to taka trochę dyskwalifikacja. 
Na szczęście są także inne serwisy emotka  ale ten ma swój klimat:P dlatego go bardzo lubię.

jesteś na forum ponad 10 lat, w tym czasie napisałeś 38 wiadomości i narzekasz, że nie możesz dyskutować, ale wygląda na to że Ty chyba nie lubisz dyskutować emotka a pomysł dobry, ja bym się cieszyła jakby dostępne dla wszystkich tematy też były zamknięte dla osób które od momentu rejestracji nie dodały żadnego konkursu, tylko wchodzą sobie po informacje emotka Wyświetl w wątku >>

mysia

#6266420 Napisano: 09.10.2016 12:19:17 w WC - rozmowy o wszystkim
kalisto1986 napisał(a):

Dziękuję :*
To nie jest moje zgłoszenie,  a mojej kuzynki, która jest dla mnie jak siostra. Dostała juz od życia takiego kopa, że teraz należy jej się slub jak z bajki. Ja to zgłoszenie traktuje nawet z większym zaangażowaniemieście,  niż byłoby moje.
Będę was męczyć od jutra na pw,  aż będziecie mieć mnie dosyć  emotka emotka

męcz codziennie emotka choć w moim wypadku najskuteczniejsze męczenie wypada ok. 16.00 emotka więc śmiało emotka Wyświetl w wątku >>

mysia

mysia

#6266118 Napisano: 08.10.2016 10:15:28 w Gratulacje! Dla wygranych!
scrabble napisał(a):

mia napisał(a):

scrabble napisał(a):

mia napisał(a):

scrabble napisał(a):

Dzięki dziewczyny  emotka
Tak.... mam metamorfozę  emotka  a chciałam tylko bonik do ZARY. To nie to, że jestem niewdzięcznicą ale nie uśmiecha mi się jechać 300 kilometrów. Gdyby było bliżej, jak najbardziej. Jeżeli będzie można to chętnie się dogadam z wymianą emotka  jeżeli nie to postaram się pojechać.
Szkoda, że nie ma żadnych szczegółów w regulaminie. Kto jeszcze wygrał, dziewczyny, odezwijcie się emotka

Nie masz racji - jedź. emotka Też tak kiedyś myślałam, że te metamorfozy, sesje zdjęciowe i inne, to bezsensowne imprezy, ale wcale tak nie jest. emotka Dużo fajniejsze wspomnienia, zdjęcia, filmiki i zabawa, niż te parę ciuchów do Zary.
Nie wymieniaj się, bierz i korzystaj! emotka

Dzięki za opinię emotka  Wiesz, nigdy nie byłam, nie wiem jak to wygląda ale pewnie Masz rację emotka
Można ewentualnie kogoś ze sobą zabrać? Bratanica jak usłyszała to skacze do nieba, że chce jechać. Nastolatka, wiadomo jak jest  emotka

Moim zdaniem spokojnie możesz, oczywiście na własny koszt, no i wiadomo, że metamorfozy nie będzie miała, ale co się naogląda, to jej! emotka A może i jakiś lekki makijaż jej strzelą, ot tak.
Wg mnie naprawdę warto -choćby po to, żeby się przekonać, jak to wygląda.

Tak, chodziło mi o to, że na mój koszt. Już jestem najukochańszą ciocią pod słońcem, bezcenne   emotka  Zobaczymy jak to zorganizują, jeszcze nie mam żadnej informacji. 

Wygraj sobie bilet PKP i jedź emotka gratulacje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6265119 Napisano: 06.10.2016 13:16:16 w Kaufland konkursy
Mysia napisał(a):

joan napisał(a):

Nikt się wczoraj nie zgłosił po zapomniany paragon, ale chciałam podzielić się moimi przemyśleniami emotka

Otóż: w/w paragon był na farbę do włosów Syoss. Ten pan przyjechał do Kauflanda ciemną porą i w totalnej ulewie tylko po to, by kupić swojej ukochanej farbę do włosów. Możecie to sobie wyobrazić? Biorąc pod uwagę, że to jednak nie był konkursowicz... buziaki dla wspaniałego pana! emotka  

Moj to nawet w burze pobiegnie do sklepu, gdy mam na cos smaka emotka  a co do farby, to nie tylko kupi ale i pofarbuje  :P a w temacie nie wysylaja juz przypadkiem nagród z troszczymy się..? Bo mam jakąś paczkę nadaną z Poznania :>

Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6264906 Napisano: 06.10.2016 08:41:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
elmo napisał(a):

Teraz bez problemu dodzwoniłam się w sprawie wygranej w loterii Winiary. 

Ja po wielu próbach i wysłuchaniu tej okropnej melodyjki tez się dodzwonilam, ale nawet nazwiska nie chcieli emotka  tylko nr telefonu, nie wiem czy sobie odhaczaja kto się zglosil? Bo ta akcja z dzwonieniem jest kiepska.. Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6264810 Napisano: 05.10.2016 21:40:58 w PLAGIATY
mczarna napisał(a):

Mysia napisał(a):

kreatia napisał(a):

Jkk to jest, że na fejsie nie ma burzy? Nikt nic nie napisał? Aż nie chce mi się wierzyć... Masakra z tą agencją

Był post na FB Lidla ale dużo nowych postów się pojawiło i gdzieś tam w tyle został. Były tez komentarze pod notatkami Lidla.

Był,był i chyba nie ma albo ślepa jestem ale w moich powiadomieniach o nowych komentarzach wszystko zniknęło. W każdym razie to jakiś śpiech na sali, żenada nad żenadą i cyrk z tą odpowiedzią. Tłumaczą się prawie jak kiedyś ten energetyk z wyjazdem do Paryża.

zostały komentarze w notatkach,ale cóż oni i tak pisali żeby zgłaszać do organizatora..
https://www.faceb...com/lidlpolska/notes Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6264540 Napisano: 05.10.2016 12:35:07 w PLAGIATY
kreatia napisał(a):

Jkk to jest, że na fejsie nie ma burzy? Nikt nic nie napisał? Aż nie chce mi się wierzyć... Masakra z tą agencją

Był post na FB Lidla ale dużo nowych postów się pojawiło i gdzieś tam w tyle został. Były tez komentarze pod notatkami Lidla. Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

mysia

#6264217 Napisano: 04.10.2016 20:11:58 w moje dzisiejsze wygrane :)
zestaw Winiary (loteria)
zestaw kosmetyków Palmolive, tesco STREAMLINE człowiekuu!emotka emotka Wyświetl w wątku >>

mysia

#6263927 Napisano: 04.10.2016 14:02:29 w PLAGIATY
banka-manka napisał(a):

Mysia napisał(a):

po co, ja tam dokleję tylko inną głowę do tych jego fotek  emotka spodenki zmienię w spódniczkę i gotowe! Kto wie może coś wygram  emotka

Nie zapomnij ogolić nóg  emotka

No co Ty! Muszę się jakoś wyróżniać! Moze docenia kreatywnosc emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6263912 Napisano: 04.10.2016 13:48:10 w PLAGIATY
poprostuanette napisał(a):

Pitach napisał(a):

agicho napisał(a):

poprostuanette napisał(a):

jestem ciekawa czy zimą tez rozbierze do czerwonych gaci i położy na... zielonej trawce emotka

Raczej nie musi się fatygować bo jedno i to samo ujęcie przerabia w programie emotka
Swoją drogą jak agencja zareagowałaby gdybyśmy wszyscy posłali w tym klimacie zdjęcie na konkurs...nawet zainwestowałabym w czerwone gacie,skoro działają jak płachta na byka i agencje łapią się na to emotka mieliby niezły orzech do zgryzienia emotka

To jest świetny pomysł,serio  emotka

hahaha tylko pamietajmy o czerwonych spodenkach i identycznej koszulce emotka

po co, ja tam dokleję tylko inną głowę do tych jego fotek emotka spodenki zmienię w spódniczkę i gotowe! Kto wie może coś wygram emotka Wyświetl w wątku >>
2 mdepfs, maryam 0

mysia

#6263716 Napisano: 04.10.2016 07:42:36 w PLAGIATY
joan napisał(a):

Ale wiecie co? Powinien zostać ambasadorem jakiegoś płynu do prania w wersji COLOR, bo lata lecą, a gacie wciąż jak nowe emotka pewnie wyprane w Perwolu emotka

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6263595 Napisano: 03.10.2016 21:02:08 w PLAGIATY
banka-manka napisał(a):

mczarna napisał(a):

Jakbyście dali jeszcze linki do wygranych konkursów z trawą i czerwonymi gatkami to mogę im maila wysłać. Nie wiem tylko czy mailem wystarczy reklamacja, bo wiele chce listem...Nie brałam udziału ale dla dobra ogółu mogę wysłać

Do plagoatów to się może nie zalicza, ale kilka prac ma też nieregulaminową ilość znaków w haśle, miało być do 160, a np. miejsce 10 ma conaj mniej dwa raz tyle. Może warto to dołączyć do reklamacji, wtedy osoby z niższych miejsc skoczą wyżej.
Kilka fot z pierwszy kilku miejsc też mają wklejony (nieudolnie) graficznie produkt, co chyba też nie było zgodne z regulaminem. 

Co do Pana w spodenkach. Jakiś czas temu był zbiór linków do jego prac, chyba w wątku o wynikach konkursu. Ale jestem słaba w wyszukiwaniu na forum, więc może ktoś inny potrafi to ogarnąć  emotka

ja tylko poprosiłam google o pomoc:
http://www.radioz...Podwojna-radosc-z-HP
ale rzeczywiście kiedyś było w jakimś wątku chyba z 5 takich przerobionych zdjęć tego pana.. co do wyników konkursu Soraya, to najbardziej mnie wkurzają te doklejone produkty, mam masę fajnych zdjęć z wakacji, mogłam dokleić produkt, może byłby rower lub tablet emotka ale nie po co.. uczciwy konkursowicz może wygra słabszą nagrodę, ale za to wygrywa SATYSFAKCJĘ z tego że postępuje zgodnie z regulaminem emotka

mczarna
https://www.e-kon...trona/3904/#p6245762 Wyświetl w wątku >>
1 mczarna 0

mysia

#6262719 Napisano: 01.10.2016 21:07:37 w Dyskusje o wynikach konkursu
bc14 napisał(a):

oprocz 1 zdjęcia który średnio mi się podoba a tym bardziej nie podoba mi się ,ze zajęło tak wysokie miejsce.
A reszta (nie wszystkie) dość powtarzalna to i tak uważam,ze komisja uczciwie wybierała ( nie śledzą wyników i nie wiedzą,że zdjecia Pana w czerwonych gatkach, garbus, włosy -serca to oklepane juz fotki)

Nie mam regulaminu, ale czy tam nie było napisane, że należy zrobić zdjęcie z produktem? Bo jeśli tak to w pierwszej kolejności powinny być nagrodzone takie prace, to trochę nie fair że wyżej nagrodzone są prace gdzie produkt jest wklejony, nie chce mi się komentować sławnego już pana "czerwone spodenki" znów wkleił produkty i ma tablet edit: ma rower, a niektórzy uczestnicy myśleli nad zdjęciem i mają kosmetyki emotka   Pierwsze miejsce, brak słów, kopiuj wklej i jest skuterek emotka Widzę, że nawet ktoś z Was zareagował na fb Lidla, a Lidl odpowiedział.. dając linka do wyników emotka

ps. Ja mam hulajnogę, sama wyżej bym się nie oceniła emotka Wyświetl w wątku >>

mysia

#6262637 Napisano: 01.10.2016 16:26:28 w Dyskusje o wynikach konkursu
Hamiltonian napisał(a):

Odnośnie konkursu Soraya - czy tylko ja bym wiele zdjęć zamienił miejscami?

https://business.facebook.com/notes/lidl-polska/wyniki-konkursu-soraya-najlepsza-pod-s%C5%82o%C5%84cem-cz-1/1175558139176596

zamienić miejscami ok, ale wypadało by też wyrzucić.. nie chce mi się tracić nerwów nawet na te wyniki idę cieszyć się weekendem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6261682 Napisano: 29.09.2016 16:17:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Mysia napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

Mysia napisał(a):

joan napisał(a):

s. napisał(a):

W kinder bueno tak zabezpieczyli, że aż przekombinowali...Niektórych kodów w żaden sposób nie przyjmuje, choć odczytane prawidłowo..

Niemożliwe. Obejrzno, czy opakowanie jest loteryjne, bo nawet w niekonkursowych Kinder Bueno są jakieś kody - ale oczywiście nie wchodzą emotka

Mozliwe emotka  mam jeden taki kod ze juz chyba z 20 kombinacji probowalam i nic, reszta jakos weszla czesto dziwnie wygladaja 1,7,T.. moze foto im zrobie i przesle..

A upewniłas sie ze to opakowanie promocyjne? BO te bez promocji tez maja kody.
Juz ktos walczyl z kodem tak dlugo i wlasnie to sie okazalo...

Tak emotka  aleeee sprawdze raz jeszcze jak bede w domu emotka  kod jest po prostu  dla mnie w polowie nieczytelny  

no więc TAK na pewno jest to opakowanie promocyjne, kod ciągle błędny.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6261509 Napisano: 29.09.2016 10:41:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
madzia1-s napisał(a):

Mysia napisał(a):

joan napisał(a):

s. napisał(a):

W kinder bueno tak zabezpieczyli, że aż przekombinowali...Niektórych kodów w żaden sposób nie przyjmuje, choć odczytane prawidłowo..

Niemożliwe. Obejrzno, czy opakowanie jest loteryjne, bo nawet w niekonkursowych Kinder Bueno są jakieś kody - ale oczywiście nie wchodzą emotka

Mozliwe emotka  mam jeden taki kod ze juz chyba z 20 kombinacji probowalam i nic, reszta jakos weszla czesto dziwnie wygladaja 1,7,T.. moze foto im zrobie i przesle..

A upewniłas sie ze to opakowanie promocyjne? BO te bez promocji tez maja kody.
Juz ktos walczyl z kodem tak dlugo i wlasnie to sie okazalo...

Tak emotka  aleeee sprawdze raz jeszcze jak bede w domu emotka  kod jest po prostu  dla mnie w polowie nieczytelny   Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6261506 Napisano: 29.09.2016 10:37:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

Mozliwe emotka  mam jeden taki kod ze juz chyba z 20 kombinacji probowalam i nic, reszta jakos weszla czesto dziwnie wygladaja 1,7,T.. moze foto im zrobie i przesle.. Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6261494 Napisano: 29.09.2016 10:26:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dang21 napisał(a):

scrabble napisał(a):

lolka182 napisał(a):

Ja wysłałam zgłoszenie dzisiaj przez stronę i potwierdzenie dostałam od razu.
Zastanawia mnie ta akcja z odsyłaniem wieczka....no bo co jak ktoś je odeśle z paragonem , oni zweryfikują pozytywnie i co odsyłają z powrotem? Co jak na to wieczko wygra się domek, a paragonu i wieczka nie ma, bo jest u organizatora?

Albo inna kwestia, odsyłasz wieczko i paragon, polecony nie dociera przed czasem losowania...
W efekcie zgłoszenie kosztuje Cię nie 3 a 8 zł, przy czym nie bierze nawet udziału w losowaniu, o czym nigdy się nie dowiesz.

Powinna być możliwość zrobienia fotki wieczka i wysłania go mailem, a nie że uczestnik musi ponosić kolejne koszty... Bez przesady emotka

No tak, ale jesli oszust zglosi 10x ten sam kod na rozne dane, i na te 10 danych grasp poprosi o foto, to co za problem 10 roznych fotek tego samego wieczka zrobic? Wyświetl w wątku >>
1 bethan 0