Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mysia

mysia

#6467322 Napisano: 26.02.2018 10:47:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monisss napisał(a):

rebelmen napisał(a):

bagietkoweniebo napisał(a):

W tym NicNac's jakas parodia. Wyslalam zgłoszenie 19/02 wieczorem, ale napisałam do nich bo mi się nie wyswietlalo żadne potwierdzenie wyslania. I powiedzieli mi, ze moja zgłoszenie bralo udział w rozstrzygnieciu już 19/02! Jakim cudem skoro wyniki były rano, a ja zgłoszenie wyslalam wieczorem??? Jakies błędy techniczne chyba mają

Co najmniej jest to dziwne, tura trwa do północy , a kolejnego dnia w poniedziałek już wyniki,w pierwszej turze było 900 zgłoszeń,to w kolejnych pewnie wiecej, Chyba ze szybko obrabiają emotka

ciekawe czy siedzą od północy i wybierają ?:D

A ja właśnie się zorientowałam, że nie kliknęłam w link na mailu, a wczoraj się skończył etap.. ciekawe czy moje zgłoszenie przepadnie czy zaliczy się do nowego etapu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6466779 Napisano: 23.02.2018 14:05:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asantesana napisał(a):

Pamiętacie może koszulki Barcelony, które najlepsi dostawali w kauflandowym budżecie? Właśnie zostałam posądzona o wciskanie ludziom kitu i że te koszulki to podróby. Faktycznie nie ma znaczka Nike, które są w oficjalnych koszulkach, ale czy to rzeczywiście podróbka, gdy regulaminową wartość miały chyba koło 200 zł? Ktoś orientuje się w temacie?

Podarowałam ją osobie z rodziny, też miałam wątpliwości, to była koszulka robiona przez jakąś hiszpańską firmę (wyszukałam chyba po kodzie ean na opakowaniu) ale mimo wszystko na licencji, tyle że rzeczywiście trochę badziew.. emotka na pewno nie ta oryginalna z nike, jedyne co z niej miała to podaną wg. nich wartość emotka Wyświetl w wątku >>

mysia

#6466142 Napisano: 22.02.2018 09:21:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dzięki dziewczyny, zaraz im się przypomnę emotka
   monnikk a za co odrzucili? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6466138 Napisano: 22.02.2018 09:16:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Konkurs Monster zdjęcie zgłoszone na początku tego etapu nadal nie pojawiło się w galerii, natomiast wysłane pod koniec etapu już tak, żadnego maila o odrzuceniu zgłoszenia. Czy oni tak skaczą z tą weryfikacją, czy coś mogło nie przejść? emotka Potwierdzenie zgłoszenia na mailu mam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6465506 Napisano: 20.02.2018 14:21:55 w Wkurza mnie...
Troszkę wkurza mnie temat Informują emotka jedno wkurzenie, że to nie mnie ostatnio informują emotka
Drugie, że jeżeli dobrze rozumiem powinny tam się pojawiać informacje typu: smolar wysyła smsy z konkursu jakiegoś tam, lub albedo dzwoni z konkursu z nr jakiegoś tam itd. (czyli organizator informuje o wygranej)
Czy informacje w stylu: mail od dpd jakaś agencja wysyła tablety, albo wrzucili wyniki (skoro jest temat wyniki konkursów) do tego dyskusje są potrzebne? Czy tylko mnie to tak troszkę wkurza? emotka
Widzę nowy post, zerkam z czego informują.. a tu jednak nie informują emotka Wyświetl w wątku >>

mysia

#6464864 Napisano: 18.02.2018 13:56:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ivanotta napisał(a):

isiulka napisał(a):

Chciałabym poznać Waszą opinię na temat agencji Streamline i Plej? 
Nie za dobrze mi się kojarzą dlatego praktycznie nie grywam w ich konkursach. Być może robię błąd. Będę wdzięczna za informację, czy komuś z Was udało się w ostatnim roku wygrać u nich jakąkolwiek główną nagrodę ( nie mam na myśli 1 z 100 past do zębów itp emotka )?

W 2016 trafilam u nich główną jeden jedyny raz. Następnie już było tylko gorzej. Nawet pasty nie moge trafić teraz

Streamline u mnie ciągle nic, aż tu nagle coś ruszyło, nawet 2 główne wpadły szkoda tylko że nie były to samochody.. emotka Teraz znowu nic, nadal nie wiem jak tam pisać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6464638 Napisano: 16.02.2018 21:06:11 w Kaufland konkursy
Jak szybko weryfikują paragony z loterii? Bo czekam z poprzedniego etapu i póki co cisza.. Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6461235 Napisano: 08.02.2018 13:32:21 w Gratulacje! Dla wygranych!
Gratuluje zmywarek emotka (oczywiście po tylu wpisach odrobinę żałuję, że nie zagrałam emotka ) fajnie rozpoczyna się ten rok, tyle już wygranych w MDW iiii coraz więcej konkursów się pojawia emotka Wyświetl w wątku >>

mysia

#6459524 Napisano: 04.02.2018 13:42:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joasiunia napisał(a):

Tytuł konkursu Durex w Tesco mnie rozbroił emotka "Podaruj jej wielkieO" emotka

MAŁO tego ja teraz tak szybko przeglądam konkursy, że przeczytałam WIELKIEGO emotka Wyświetl w wątku >>

mysia

#6457637 Napisano: 30.01.2018 11:04:59 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
halo halo jesienią się zmobilizowałam i to całkiem nieźle emotka zmobilizujcie się zimowo i dzwońcie do mnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6457634 Napisano: 30.01.2018 11:01:25 w WC - rozmowy o wszystkim
mietowa napisał(a):

lubi podskakiwać na moich kolanach więc i ja łapiąc go pod paszki podnoszę do góry i co? Naczytałam się, że mogę dziecko popsuć, kiedyś opisywano w książkach te zabawy które teraz tak krytykują i stwierdzają, że są niebezpieczne. Teraz staram się nie tarmosić nim zbytnio, trudno frajdy dziecko nie ma, ale się wystraszyłam i już sama nie wiem co robię dobrze a co źle emotka

Aż mi się przypomniało, jak kiedyś, leżąc na plecach, bawiłam się tak z moim synem (dziś prawie 8-letnim kawalerem). Miał wtedy nie wiem, z 3 czy 4 miesiące. Podnosiłam go, opuszczałam, podnosiłam, opuszczałam, coś tam do niego gadając, w stylu: "a ti ti ti". W jednym momencie on ulał. Prosto, zupełnie prosto w moje otwarte, gadające usta. Minęło 7 lat, a ja wciąż to pamiętam emotka .Także ten - uważaj, bo to rzeczywiście jest bardzo niebezpieczne  emotka .
A tak do tematu - nie czytaj tyle i zaufaj sobie. Często te ostrzeżenia odnoszą się do o wiele bardziej intensywnych czynności, niż ludzie sobie to wyobrażają. 

emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6457623 Napisano: 30.01.2018 10:45:55 w WC - rozmowy o wszystkim
Claudia77 No właśnie czekamy na te pierwsze ząbki..emotka
bruce Lunatyk tak to słowo do mnie pasuje emotka
nkba emotka
natka90 z prasowaniem zawsze jestem do tyłu, więc fajny pomysł, spróbuję wcisnąć do sypialni deskę, choć mały zazwyczaj protestuje jak jestem w pobliżu a zajmuje się czymś innym emotka
ondine Dziękuję zajrzę tam emotka
slonko365 Zaczęłam mu podawać to co przy kolkach, bo też o brzuszkumyślę, ale póki co bez zmian, raczej ząbki ale długo to trwa no nic zobaczymy emotka
Dziękuję dziewczyny za pomoc emotka emotka
Mamy jakiś temat typu niemowlęta"madki" emotka czy coś w tym stylu? Nie chcę wkurzać innych pisaniem o "madkowych" sprawach emotka Może trzeba będzie założyć taki, bo fajnie dostać tyle rad i miłych słów wsparcia emotka
Ciągle się uczę, ostatnio maluch uwielbia jak z nim tańczę, lubi podskakiwać na moich kolanach więc i ja łapiąc go pod paszki podnoszę do góry i co? Naczytałam się, że mogę dziecko popsuć, kiedyś opisywano w książkach te zabawy które teraz tak krytykują i stwierdzają, że są niebezpieczne. Teraz staram się nie tarmosić nim zbytnio, trudno frajdy dziecko nie ma, ale się wystraszyłam i już sama nie wiem co robię dobrze a co źle emotka Wyświetl w wątku >>

mysia

#6457395 Napisano: 29.01.2018 18:06:30 w WC - rozmowy o wszystkim
Ja znowu o dzieciach.. Mój maluszek nadal się budzi w nocy, a od 1,5 miesiąca potrafi i co godzinę, utulę go chwilkę na rękach i zasypia. Jest nauczony zasypiania na rękach, wyczytałam że gdyby w łóżeczku sam zasypiał to by pobudek nie było, często trafiam na metodę "wypłakania" się dziecka, dla mnie to przerażające, dziś znowu trafiłam na taką poradę, ale czytając komentarze natrafiłam na wpis który mnie zasmucił strasznie "Powiem jeszczetylko jedną rzecz - a propo dzieci, które nie płaczą, bo wiedzą, ze nikt
nie przyjdzie. Mam znajomą pracująca w domu małego dziecka - swoją
drogą matkę trójki już dorosłych dzieci. Kobieta opowiadała, jak miała
nocne zmiany. Mówiła, że w pokojach malutkich dzieci, rocznych,
półrocznych, dwuletnich, przez cała noc panuje cisza. Przerażająca
cisza. Te dzieci się budzą, patrzą, potrafią tak leżeć godzinami, z
otwartymi oczami, nie reagując na nic. Takie dziecko nie daje znac o
niczym - i to zawsze jej mrozi krew w żyłach, ponoć nocek w domu dziecka
nikt nie lubi." I tak oto przestałam szukać, nadal będę tulić to moje kochane małe dziecko nawet jak się wydziera na całe osiedle. Chyba,że jest tu jakaś mama z dobrą radą, bo tu nie chodzi o moje niewyspanie (choć marzy mi się czasem wyspany umysł zdolny do pisania tekstów emotka ), chcę żeby moje dziecko było wypoczęte i szczęśliwe emotka Wyświetl w wątku >>

mysia

#6457080 Napisano: 28.01.2018 13:42:04 w Wkurza mnie...
edzia21 napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Wkurza mnie olx i ich "zmiany" w limitach ogłoszeń od 1 lutego (kategoria Dom i ogród). 
Ogólnie wielkie G***O się sprzedaje przez to całe olx...a teraz jeszcze opłaty będą siorbać za ilość dodawanych ogłoszeń.  emotka

A co to za zmiany i opłaty? Bo nie mogę tego znaleźć. Kurde, mi po Allegro, gdzie liczą sobie mega prowizję i facebooku, gdzie wszystkie posty sprzedażowe uznają mi za spam, to tylko OLX zostało, a teraz wygląda, że i to dopadnie...  emotka

https://www.olx.pl/zasady/ "limity" 

edzia21 tylko nie pisz, że Cię wkurzam emotka aleeee rozumiem, że dodane już ogłoszenia spokojnie będą "za darmo"juhuuu wisieć bo dodane przed 01.02. Bo nie wiem czy się nie zmobilizować do wrzucenia tam jeszcze kilku rzeczy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6456620 Napisano: 26.01.2018 13:42:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
opryszek95 napisał(a):

Właśnie zaczynam przygodę z konkursami. Kupiłam kilka produktów promocyjnych na jeden paragon i udalo się wygrac z tigerem. Musze wyslac oryginal paragonu a co jesli uda sie tez wygrac z innym produktem? Ktoś ma jakies rady?

Wyślij znaczek i poproś o odesłanie paragonu po weryfikacji, może się uda. Wyświetl w wątku >>

mysia

#6456617 Napisano: 26.01.2018 13:39:39 w Wkurza mnie...
zezowaty_kot napisał(a):

Eh... Źle emotka

emotka .. Wyświetl w wątku >>

mysia

#6456616 Napisano: 26.01.2018 13:38:27 w Wkurza mnie...
donia7 napisał(a):

Ja się z moją nie odzywam od miesiąca emotka  dlatego, że jej córeczka chciała mieszkanie kupić na spółkę z nowym facetem a to mieszanie miało być tylko na niego przepisane (i oni nie widzieli w tym żadnego problemu, bo ona mu przecież ufa) emotka  i my z mężem się wtrącaliśmy, że to jest chore i ona zostanie z niczym emotka  i my (a w szczególności ja) jesteśmy teraz najgorsi  emotka  ale dobrze mi z tym emotka

Znam takiego co ufał.. kupił mieszkanie, garaż i samochód na ukochaną bo ciężko pracował za granicą.. Teraz ma nauczkę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6456346 Napisano: 25.01.2018 18:01:46 w Smolar
mariolakal napisał(a):

alan84 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

SMOLAR oddaje kasę za listerine w tym testowaniu każdemu czy pierwszym iluś tam...? Czytam i czytam i nie wiem czy brać się za to czy już nie emotka  

kazdemu nawet jezeli bylbys milionowy hehe

O co chodzi w tym testowaniu ? Nigdy nie brałam udziału w takich akcjach...  emotka

Kupujesz a potem wypełniasz ankietę, że jesteś niezadowolona i Ci zwracają kasę, ja w takich akcjach raczej nie biorę udziału emotka Wyświetl w wątku >>
1 pablo75 0

mysia

#6455799 Napisano: 24.01.2018 11:16:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Reni napisał(a):

Mysia napisał(a):

Aż mi się coś przypomniało i trochę mi dzisiaj weselej dzięki joan emotka Kupuj somat, ja nie kupuję więc nie ma konkurencji emotka emotka emotka ech gdybym miała zmywarkę może bym zagrała, ale nie będę marnować kasy bo i tak nie wygram emotka
Pytanie mam z BELVITY (tu też mam ogromne szanse haha) paragon musi być z danego etapu? Bo mam aż 2 z poprzedniego tygodnia i nie wiem czy mogę ich użyć emotka

Paragon nie musi być z danego etapu - tak pisała belVita na swoim fanpage   emotka

Dzięki emotka Wyświetl w wątku >>
1 Reni 0

mysia

#6455794 Napisano: 24.01.2018 10:53:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

Karniaki się należą -> część dzisiejszych wpisów nadaje się jedynie do "Popraw sobie humor"! emotka

Zmywarka pluje wodą na moją kuchnię i mam dylemat, czy zapłacić kolesiowi, żeby ją przyszedł zobaczyć / naprawić, czy może w zasługujący na pogardę sposób wydać pijondze celem zakupu niepotrzebnych tabletek Somat? Już drugi dzień się zastanawiam emotka

Aż mi się coś przypomniało i trochę mi dzisiaj weselej dzięki joan emotka Kupuj somat, ja nie kupuję więc nie ma konkurencji emotka emotka emotka ech gdybym miała zmywarkę może bym zagrała, ale nie będę marnować kasy bo i tak nie wygram emotka
Pytanie mam z BELVITY (tu też mam ogromne szanse haha) paragon musi być z danego etapu? Bo mam aż 2 z poprzedniego tygodnia i nie wiem czy mogę ich użyć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0