Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mysia

mysia

#6477938 Napisano: 28.03.2018 16:51:45 w moje dzisiejsze wygrane :)
100zł ITM tak jak chciałam emotka Wyświetl w wątku >>

mysia

#6477796 Napisano: 28.03.2018 12:30:37 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Dotarła druga karta z loterii Winiary Biedronka PP Wyświetl w wątku >>

mysia

#6477535 Napisano: 27.03.2018 17:00:33 w Informują
Lipikar „od pierwszych dni życia” Super-pharm mail. Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6477228 Napisano: 26.03.2018 19:13:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dostałam dziś pierwszą kartę z Biedronki (loteria Winiary) ale drugiej brak, a na liście raczej jestem. Myślę, że wszystko ok, ale czy unique one informuje jeśli coś do nich nie dotrze, paragon jest zły itp.? Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6477002 Napisano: 26.03.2018 10:42:00 w Dyskusje o wynikach konkursu
zezowaty_kot napisał(a):

sylwika76 napisał(a):

Hej, co myślicie o zwycięstwie w konkursie fotograficzny osób, które profesjonalnie zajmują się fotografią? Z jednej strony każdy ma prawo wziąć udział w konkursie, a z drugiej taki 'szaraczek' raczej nie ma szans z profesjonalistami. Czy agencje powinny robić szybki research wybierając zwycięzców? Czy to raczej krzywdzące, bo przecież konkurs jest dla wszystkich?

To konkurs jest dla wszystkich, czy tylko dla tych słabszych? emotka
Myślę, że jeśli ktoś poświęcił kiedyś swój czas żeby wyszkolić się w jakiejś dziedzinie - np fotografii - to słusznie wykorzystuje swoje umiejętności i talenty żeby osiągnąć sukcesy i zdobywać pieniądze. Krzywdzące to by było zablokowanie takiemu człowiekowi szansy na udział w konkursie, żeby przypadkiem ktoś mniej pracowity i ambitny się nie obraził. Niech się słabsi kształcą, pracują a nie liczą, że zwyciężą metodą "zdetronizuję lepszych, aż zostanę tylko ja". Ja to bym ewentualnie zablokowała takich roszczeniowych malkontentów. emotka

No właśnie, czuję się pokrzywdzona po konkursie Monster Munch emotka fotografią kiedyś się chciałam zajmować, jestem tylko po kursie+książki o fotografii, sprzęt mam amatorski ale coś tam z niego wyciągam i czasem się uda. Miłe jest gdy słyszę od kogoś,że myślał że zdjęcie mojego dziecka było zrobione u fotografa emotka Nie wystarczy znać się na fotografii, trzeba jeszcze mieć fajny pomysł na zdjęcie, odrobinę szczęścia no ale fakt światła, lepszy sprzęt + świetna obróbka dają przewagę emotka Myślę, że jest równowaga w nagradzanych pracach, zarówno lepsze/gorsze fotki jak i lepsze/gorsze teksty chyba każdy z nas się o tym wiele razy przekonał emotka Wyświetl w wątku >>

mysia

#6476361 Napisano: 23.03.2018 13:58:05 w Lay's
atanerka napisał(a):

Mysia napisał(a):

atanerka napisał(a):

Poczekam jeszcze, jak nie będzie to może trzeba będzie ich zapytać czy dotarły do nich zgłoszenia.

U mnie dotarło z 2,5 godzinnym opóźnieniem

Też mam potwierdzenie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6476334 Napisano: 23.03.2018 13:05:02 w moje dzisiejsze wygrane :)
Actimel rękawiczki 2/2 Wyświetl w wątku >>
1 slonko365 0

mysia

#6476243 Napisano: 23.03.2018 10:16:08 w Lay's
atanerka napisał(a):

Poczekam jeszcze, jak nie będzie to może trzeba będzie ich zapytać czy dotarły do nich zgłoszenia. Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6476241 Napisano: 23.03.2018 10:11:32 w Wkurza mnie...
Niebieska_Laguna napisał(a):

Mysia napisał(a):

Ktoś chce za pobraniem? Ok, najpierw niech przeleje kasę za samą przesyłkę jak nie pasuje, nie wysyłam emotka ostatnio na szczęście odbiory osobiste. Wkurzam się bo mnie podkusiło, żeby wystawić też na allegro i sprzedałam superrr 10% prowizji wrrr zapomniałam, że tak podnieśli..

Fakt - moje ryzyko tak wysyłać. Wiem jacy są ludzie i jeszcze machnęłabym ręką, gdyby ktoś się rozmyślił i nie odebrał. Na drugi raz byłabym mądrzejsza. Ale zmyślać sobie różne adresy? Zamawiać jak najwięcej przesyłek, żeby tylko narobić komuś kosztów? No to dla mnie już przegięcie i nie spodziewałam się, że luzie są aż tacy wredni.

Może ktoś chciał sprzedać to samo i pozbyć się konkurencji (usuniesz ogłoszenie lub odpiszesz innym że rzecz zarezerwowana)? Nie mam pojęcia,a może jakieś dzieciaki myślą że to super żart.. Wyświetl w wątku >>

mysia

#6476227 Napisano: 23.03.2018 09:30:51 w Wkurza mnie...

agakaz2 napisał(a):

Jakaś osoba zamówiła u mnie dwie rzeczy na OLX za pobraniem, okazało się, że podała zmyślone dane na dwie osoby, które nie istnieją i nie ma takich adresów. W dodatku próbowała podszyć się pod kolejne nie istniejące osoby i zamówić znów coś bez zamiaru odebrania. Nie wiem czemu miało to służyć, ale jestem mega zła. Telefonów oczywiście nie odbiera, nie odpisuje na wiadomości. Czy mogę to jakoś zgłosić na policję? Podawanie fałszywych danych? 

I właśnie przez takie sytuacje nie wysyłam za pobraniem

Od wielu lat to moja pierwsza taka sytuacja, ale ktoś musi mieć jakieś problemy z głową, żeby zmyślać adresy.

Ktoś chce za pobraniem? Ok, najpierw niech przeleje kasę za samą przesyłkę jak nie pasuje, nie wysyłam emotka ostatnio na szczęście odbiory osobiste. Wkurzam się bo mnie podkusiło, żeby wystawić też na allegro i sprzedałam superrr 10% prowizji wrrr zapomniałam, że tak podnieśli.. Wyświetl w wątku >>
1 ziolko 0

mysia

#6476222 Napisano: 23.03.2018 09:20:55 w Lay's
Claudia77 napisał(a):

monisss napisał(a):

bruce napisał(a):

Promocja Star mnie osłabia.  emotka Gratuluję oczywiście Laureatom emotka , ale jednak zdecydowanie wolałabym mniejsze nagrody (np. 200, 100), lecz każdorazowo większą ich ilość, bo wstrzelić się w gust jury jest bardzo ciężko... emotka

mnie też ;( ktoś podpowie jakie pomysły zwycięzają?

monisss sama jestem ciekawa zwycięskich pomysłów, ja wysłałam 5 różnych tekstów i żaden się nie spodobał, więc moja ciekawość jest tym większa.... emotka

Już mi pomysłów brakuje.. ale teraz inny problem mam,wysłałam zgłoszenie pojawił się komunikat że przeszło, ale maila z potwierdzeniem brak.. emotka (mail wpisany dobrze mam prt sc emotka ) Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6476207 Napisano: 23.03.2018 08:29:21 w Albedo Marketing
Nic jeszcze nie posłałam na Kamis, mam paragony ale tylko z nazwą przyprawy brak słowa Kamis.. czy Albedo przyjmuje takie paragony?  Dawno nic u nich nie wygrałam, a nie kojarzę żebym miała źle opisane paragony na ich konkursy. Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6476202 Napisano: 23.03.2018 08:18:15 w Biedronka
zaczytana-pola napisał(a):

Do mnie jedna dotarła wczoraj, a druga dzisiaj. Poczta Polska polecony.

Też czekam na dwie, a najgorsze dla mnie jest to że idą PP bo mamy nowego listonosza i sąsiadka z innego bloku przyniosła mi ostatnio awizo, to nie pierwsza "pomyłka" więc trochę się martwię emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6475999 Napisano: 22.03.2018 18:20:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
książki,książki.. chyba wycisze telefony emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6475892 Napisano: 22.03.2018 16:28:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zielonooka85 napisał(a):

Obiecałam, że dziś napiszę o tej 'metamorfozie', ale boli mnie głowa (od tego zacnego przeżycia). Nie mogę znaleźć tabletek, więc wybaczcie, napiszę gdy się ogarnę. Zdjęć.. to raczej nie ma z czego wrzucać. Chyba, że dla śmiechu.

emotka Wyświetl w wątku >>

mysia

#6475865 Napisano: 22.03.2018 16:01:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

hmmm, wygrałem na 1 telefonie i książkę i misiaa bujany... paragony odeślę w jednej kopercie emotka ciekawe co przyślą skoro na 1 osobę 1 nagroda na 1 etap emotka  

Super!Gratulacje! Też chciałam fotel, ale im się chyba pomyliło że chciałam sofę no i trudno.. emotka książeczkę też mam.. piszą że wartość ok 3zł, a skoro tak sobie wycenili pięknie te nagrody to książeczka pewnie też warta mniej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6475860 Napisano: 22.03.2018 15:54:42 w Biedronka
koniczynka123 napisał(a):

carissma napisał(a):

carissma napisał(a):

Kupował ktoś Velvet na loterię? Jaka cena? emotka

Widzę w gazetce, że 16,99.  emotka Czy są warte ceny? Czyjś zadeczek potwierdzi? emotka

Warte, potwierdzam bo Velvet kupuje emotka tzn akurat ten 3 warstwowy- bo cieńszymi to można sobie ..... emotka

Nie ma co ZADawać takich pytań, trzeba brać udział co by ten zadeczek w Volkswagen Up posadzić emotka Wyświetl w wątku >>

mysia

#6475815 Napisano: 22.03.2018 15:08:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gocha542 napisał(a):

sms teraz o książeczce z Kinder-należy odesłać paragon listem poleconym  emotka emotka

Skan paragonu mają, do takiej nagrody powinno im to wystarczyć emotka Wyświetl w wątku >>

mysia

#6475779 Napisano: 22.03.2018 14:28:12 w moje dzisiejsze wygrane :)
dmuchana sofa z loterii Kinder, sms ok 13.00 Wyświetl w wątku >>

mysia

#6473964 Napisano: 17.03.2018 08:49:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sylwika76 napisał(a):

Kochani, mam takie pytanko emotka  Chciałabym wysłać zgłoszenie na Monster Munch. Zdjęcie jest w pionie, gdy je ładuję poprzez formularz, widoczna jest jedynie jego część. Czy jury zobaczy całość? A może jest określony wymiar, którym powinnam się posłużyć? Help! 

Po załadowaniu, w podglądzie zawsze jest straszna jakość zdjęcia, a czy część jest widoczna tylko to nie pamiętam. Pewnie zobaczą całość, co do wymiarów tak, są określone maksymalne wymiary, nie przepuści Cię jeśli będą przekroczone emotka Wyświetl w wątku >>
0 0