Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mysia

mysia

#6486895 Napisano: 06.05.2018 15:35:34 w Auchan
Kozunia1982 napisał(a):

vivi napisał(a):

magie1982 napisał(a):

Z ciekawości po ile zgłoszeń wysłaliście na 1 etap?

1

Też  1

2 miały być 3 ale nie przepuściło mi paragonu (wpisywana kwota i z przecinkiem i z kropką) muszę chyba do nich napisać, bo może w 2 etapie bym coś posłała na ten paragon : Wyświetl w wątku >>
1 magie1982 0

mysia

#6486886 Napisano: 06.05.2018 14:39:37 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie, a raczej bawi że nie mam czasu na konkursy foto. Jak znajdzie się chwilka to działamy na szybko,byle jak i w większości fotki wyglądają jak na konkurs Monstera, coś w stylu "ale o co chodzi?". Najpierw jest pomysł, plan działania ale nagle plan się skraca i wychodzi co wychodzi emotka Grandów tyle już zjadłam,ciągle kupuje nowe do zgłoszenia emotka Ilość wysłanych zgłoszeń: 1 emotka A pomysłów nie brakuje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

mysia

#6485156 Napisano: 26.04.2018 13:10:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

FBilona napisał(a):

Niby można wbić po 5 kapselków. Na różne jadą skrzynki e-mailowe?

Ofkoz. Ale organizator uważa, że to po prostu ludzie w czepku urodzeni, tacy ponadprzeciętni szczęściarze, którzy co tydzień potrafią ustrzelić w totka przynajmniej czwórkę. Tym ludziom kromka chleba zawsze na podłogę spada obliczem niemuśniętym masłem, czarnego kota nawet w sieci nie widzieli, za to koniczynę czterolistną i na Atacamie znajdą. I jeśli tego nie kumasz, toś pechowiec & zazdrośnik, co przegrywać nie umie. Tak bym to podsumowała...

My odpuściliśmy,wbiliśmy w lutym kilka kodów wpadła piłka, ale jeszcze jej nie dostaliśmy a termin wysyłki w regulaminie do sierpnia emotka pierwszy raz będę czekać pół roku na nagrodę wartą 25zł  emotka Wyświetl w wątku >>

mysia

#6484896 Napisano: 25.04.2018 15:16:14 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Kwiecień całkiem miło się zaczął, ale kończy się słabo..emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6482877 Napisano: 18.04.2018 15:58:56 w Dyskusje o wynikach konkursu
bruce napisał(a):

xpac napisał(a):

bruce napisał(a):

https://www.e-kon...ni.html#.WtUSVExuIdU
Brawa! - super zwycięskie zgłoszenie! emotka

I oczywiście zdjęcia i filmy mogą być ale nie muszą , wszystkie zgłoszenia ( i te bez filmów i zdjęć ) tak samo były brane pod uwagę emotka

Nie brałam udziału, tylko zobaczyłam wyniki i wpis bardzo mi się spodobał.  emotka
Edit: aż się boję wpisać swoje zdanie, bo a nóż-widelec znowu będzie coś nie tak z wynikami... emotka emotka
Konkurs http://twojachwilazkawa.pl/
Piękne zdjęcia, gratuluję Laureatom pomysłu i podejścia do tematu.  emotka emotka Nawet ja, zagorzały  niekawosz, czuję ten aromat.  emotka

To są fotki wstawione jako przykładowe emotka galerii zwycięzców póki co brak. Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

mysia

#6482645 Napisano: 17.04.2018 18:44:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy w konkursie Mus żabka, po wypełnieniu formularza w miniaturce widać foto? Czy wyskakuje podziękowanie czy odsyła do strony głównej? Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6480555 Napisano: 09.04.2018 17:35:36 w Dyskusje o wynikach konkursu
assal napisał(a):

Alan84: RMF nigdy wszystkich zgłoszonych zdjęć nie wrzuca. 
Nagrodzili za to jak zwykle. Nie na temat główną i byle jak prawie wszystkie.
Choć niektórzy są zdania, że tam dobre prace wygrywają. Jak dobre, to czasem widać  emotka

Szkoda, że nie wrzucają bo wysłaliśmy naprawdę fajną fotkę cóż pomysł wykorzystamy w innym konkursie emotka Nawet nie odpisali mi dlaczego nie wrzucili jej do galerii.. Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6480098 Napisano: 07.04.2018 16:08:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magie1982 napisał(a):

atanerka napisał(a):

tak

magie1982 pisała, iż od wtorku nie dodano jej zdjęcia (nie wiem jak wygląda sytuacja na chwilę obecną)
https://www.e-kon...forum&id=6479911

Zastanawia mnie czy zdjęcie na którym pisze "nagroda" zostało nagrodzone? Jeśli tak, jak to się ma do "Wyślij nam swoje zdjęcie pod hasłem "z gumą Orbit...".

Sytuacja się nie zmieniła. Moim zdaniem to zdjecie tez nie na temat...

Wyniki już są i wśród wygranych nowe fotki, a gdzie reszta nowych fotek? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6480071 Napisano: 07.04.2018 12:49:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
atanerka napisał(a):

Mysia napisał(a):

atanerka napisał(a):

Mysia napisał(a):

Czy w konkursie RMF FM Orbit trzeba zaznaczyć wszystkie zgody czy tylko regulamin + dane osobowe dla potrzeb konkursu? Po jakim czasie pojawia się zdjęcie w galerii?

moje zdjęcie od 24 godzin się nie pojawiło

Dziękuję za info, a zaznaczałaś wszystkie zgody?

tak

No to dziwne, że fotki brak. Według regulaminu o 16.00 powinny być wyniki (wyróżnienia) emotka
@atanerka a swoje wydaje mi się, że może mieli na myśli "zdjęcie którego jesteś autorem":) Kto wie może odrzucają te które uważają, że mogły zostać zrobione podczas prowadzenia samochodu..emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6480069 Napisano: 07.04.2018 12:46:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
atanerka napisał(a):

Mysia napisał(a):

Czy w konkursie RMF FM Orbit trzeba zaznaczyć wszystkie zgody czy tylko regulamin + dane osobowe dla potrzeb konkursu? Po jakim czasie pojawia się zdjęcie w galerii?

moje zdjęcie od 24 godzin się nie pojawiło

Dziękuję za info, a zaznaczałaś wszystkie zgody? Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6480066 Napisano: 07.04.2018 12:38:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy w konkursie RMF FM Orbit trzeba zaznaczyć wszystkie zgody czy tylko regulamin + dane osobowe dla potrzeb konkursu? Po jakim czasie pojawia się zdjęcie w galerii? Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6479824 Napisano: 06.04.2018 12:08:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cherry_coke napisał(a):

pioge7 napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

Czy na ten mail kontakt@twojachwilazkawa.pl wysyłamy paragony z Twojej chwili  z kawą?

pani przez telefon powiedziała, że paragon wysyłamy na adres który można znaleźć na dole strony z konkursem. ja wysłałem na ten właśnie adres

To ten sam co w regulaminie więc nie wiem skąd u mnie te wątpliwości. Chyba za mało kawy wypiłam emotka  

Czy oni wysyłają później jakieś potwierdzenie? Dostał ktoś wiadomość zwrotną? Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6479583 Napisano: 05.04.2018 11:46:18 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
mój telefon ostatnio zaliczył tyle upadków, że chyba mi smsy z wygranymi nie dochodzą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6479261 Napisano: 04.04.2018 10:43:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
renasyrena napisał(a):

poprostuanette napisał(a):

Na  jaki adres wysyłacie paragon z intermarche? kontakt@twojachwilazkawa.pl?

A trzeba odsyłać paragon??? Kontaktował się z Wami ktoś w tej kwestii?

Póki co chyba tylko te osoby które wygrały ekspresy, ja mam 100 i telefonu o paragon nie miałam emotka Wyświetl w wątku >>
1 benasia 0

mysia

#6478272 Napisano: 29.03.2018 18:01:41 w Biedronka
renatak0 napisał(a):

Pewnie to pytanie już padło, ale kartą płaci się jak zwykła na podpis czy jednorazowo jak bonem?

Nie trzeba jednorazowo wydawać 100zł, a po każdych zakupach do paragonu drukuje się stan karty. Wyświetl w wątku >>
1 renatak0 0

mysia

#6478271 Napisano: 29.03.2018 17:59:51 w Biedronka
aurorcia napisał(a):

Mysia napisał(a):

Podobno już wszystkie karty są aktywne, jeśli jakaś "nie działa" to widocznie obsługa Biedronki nie potrafi przyjąć płatności tą kartą.. Strasznie mnie to denerwuje, że muszę z siebie robić głupka bo osoba na kasie twierdzi że karta nie działa emotka

Mojej nawet do ręki nie brała, kazała mi energicznie przeciągnąć przez terminal, tak zrobiłam i odliczyło 100zł, potem drugą przejechałam i kolejne 100, a 3zł dopłaciłam zwykłą Visą, bo rachunek opiewał na 203zł  emotka

No nam w pierwszej Biedronce wzięła kartę, w drugiej już sami jej użyliśmy. Nie wiem czy oni tam muszą coś kliknąć na ekranie zatwierdzić/wybrać bo pamiętam, że ponad rok temu też płaciłam kartą podarunkową i w jednej Biedronce miałam problem, przyszła inna kasjerka i tłumaczyła jej co ma nacisnąć itd. Gdyby nie było informacji, że karty będą aktywne do 7 dni to bym nie odpuściła. Ważne, że się udało emotka Wyświetl w wątku >>
1 aurorcia 0

mysia

#6478265 Napisano: 29.03.2018 17:41:45 w Biedronka
aurorcia napisał(a):

Mysia napisał(a):

Czy jest jakaś lista sklepów gdzie karta podarunkowa z loterii Winiary będzie akceptowana? emotka Bo na karcie jest zapis "w wybranych" już kiedyś mieliśmy takie karty ale nie interesowałam się listą. Teraz mam obok siebie inną Biedronkę i nie wiem. Na infolinii nie wiedzą emotka Pytanie nr 2 czy sprawdzał ktoś po otrzymaniu czy już jest aktywna, czy wszyscy czekaliście 7dni? emotka

Ona ma być aktywna 7 dni od daty nadania, więc sprawdź kiedy wysłali. Moja była użyta 9 dni po wysłaniu, była aktywna,ale nie da się sprawdzić nie płacąc, więc kupiłam gumy, weszło i wiedziałam, że mogę iść na zakupy. Co do sklepów to z tego co wiem to wszystkie Biedronki, które mają terminale na kartę, a chyba wszystkie już mają emotka

Podobno już wszystkie karty są aktywne, jeśli jakaś "nie działa" to widocznie obsługa Biedronki nie potrafi przyjąć płatności tą kartą.. Strasznie mnie to denerwuje, że muszę z siebie robić głupka bo osoba na kasie twierdzi że karta nie działa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6478250 Napisano: 29.03.2018 17:00:03 w Czy informują/ informowali?
ACTIVIA II etap nadal nic? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6477981 Napisano: 28.03.2018 18:27:18 w Biedronka
Czy jest jakaś lista sklepów gdzie karta podarunkowa z loterii Winiary będzie akceptowana? emotka Bo na karcie jest zapis "w wybranych" już kiedyś mieliśmy takie karty ale nie interesowałam się listą. Teraz mam obok siebie inną Biedronkę i nie wiem. Na infolinii nie wiedzą emotka Pytanie nr 2 czy sprawdzał ktoś po otrzymaniu czy już jest aktywna, czy wszyscy czekaliście 7dni? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0