Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mysia

mysia

#6498518 Napisano: 15.06.2018 10:31:00 w SZUKAM....
jackk76 napisał(a):

toka napisał(a):

estrelitta napisał(a):

Działa Wam poczta O2?

o to samo miałam zapytać.Nie mozna się zalogować emotka

A już myślałem, że tylko u mnie coś się ......

U mnie to samo ;/ Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6498486 Napisano: 15.06.2018 09:45:04 w moje dzisiejsze wygrane :)
Twoja chwila z kawą - zestaw kaw emotka Wyświetl w wątku >>

mysia

#6496989 Napisano: 12.06.2018 16:18:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Z II edycji Twoja chwila z kawą INT przychodzą zwrotki po wysłaniu zgłoszenia przez sms? Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6496953 Napisano: 12.06.2018 15:19:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
W Tyskie i kibice Tesco nie ma ograniczenia znaków? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6496558 Napisano: 11.06.2018 14:48:14 w Dziś cieszę się z.....
Claudia77 napisał(a):

joasiunia napisał(a):

1. Wreszcie nastał miły chłodek, bo pada emotka  2. Dzieci śpią, więc jest mega cicho emotka  3. Poranna kawa w takich okolicznościach to rzadkość, więc delektuję się chwilą emotka  4. Przy okazji ogarniam konkursowe zaległości. Ach, te konki!  Ileż one wnoszą w moją szaro-burą zawodową rzeczywistość emotka  Niczym businesswomen ogarniam faktury, rachunki, maile, oświadczenia, koncepcje, teksty,  plan pracy na ten tydzień.  Uwielbiam!  emotka emotka

też tak właśnie mam jak Ty...więc podelektujemy się tą ciszą i kawą razem emotka

OOoo też uwielbiam tylko mój nowy mały szef ogranicza mi trochę moją pracę emotka
Ja dziś cieszę się, że moja siostra już totalnie wkręciła się w konkursy emotka Dziś posłała mi TABELKI z wykazem konkursów,daty, co kupić, gdzie.. Dzwoni i mówi, że było coś z Knorra. Ja na to, że nie pamiętam. Siostra: Wpisz w ekonkursy emotka Czekam, aż do forum dołączy emotka emotka Wyświetl w wątku >>

mysia

#6496305 Napisano: 10.06.2018 14:22:54 w moje dzisiejsze wygrane :)
Wow nie kupuję Lubisiów, kupiłam dzisiaj ze względu na to że jest fajna nagroda główna, w loteriach staram się wysłać chociaż 1 zgłoszenie. No więc 1 paragon i gra Lubisiowa emotka Wyświetl w wątku >>

mysia

#6496264 Napisano: 10.06.2018 10:14:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joasiunia napisał(a):

agusiac87 napisał(a):

Czy ktoś brał udział w konkursie BicSoleil i wypełniał formularz ze zdjęciem http://bicsoleil.pl/konkurs/47?

Dopytuję bo rozumiem że jak załączam zdjęcie to tekstu nie muszę tworzyć? Podczas próby wysłania zgłoszenia otrzymałam komunikat pod formularzem tekstowym że to pole jest wymagane...
Więc jak to rozumieć,  i zdjęcie i tekst trzeba wstawić? emotka  

Też się ostatnio na tym zacięłam emotka Ale okazało się, że w pole tekstowe wystarczy wpisać, np. Wybieram odpowiedź w formie zdjęcia. I tyle emotka Poszło, co więcej - wygrało! emotka

Ja mam inne pytanie, na ten konkurs kupujecie tylko BIC SOLEI? W regulaminie napisali, że celem konkursu jest promowanie maszynek
damskich i męskich, dalej że należy zakupić DOWOLNĄ maszynkę 3 lub 4-ostrzową..emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6495834 Napisano: 08.06.2018 13:36:13 w Zdjęcia naszych wygranych
anka3 napisał(a):

Wyzwanie Cafissimo. Miałam nadzieję, na niebieski, bo byłam w drużynie Kasi ale przyszedł fioletowy  emotka

Też fajny emotka Mi się udało i mam niebieski emotka Wyświetl w wątku >>

mysia

#6494583 Napisano: 05.06.2018 10:35:37 w moje dzisiejsze wygrane :)
norweska20 napisał(a):

sylwika76 napisał(a):

Kruszwica - bon do Kerfa i u mnie, jupiii!  emotka  ps. wiadomości brak.

I ja mam i siostra ...tez narazie bez info o wygranej emotka  coraz bardziej lubię kulinarne konkursy emotka

U mnie też stóweczka emotka Wyświetl w wątku >>

mysia

#6493424 Napisano: 30.05.2018 14:40:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nique napisał(a):

katrin1 napisał(a):

Z hebe odsyłać paragon czy samo oświadczenie? bo nic nie napisali w regulaminie emotka

No też właśnie to mnie zastanawia. A jak im się przypomni i każą doslać  emotka

Co za problem przesłać z paragonem? emotka   Choć bez paragonu wyślą zapewne osoby, które biorąc udział w konkursie paragonu nie posiadały.. Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6493222 Napisano: 29.05.2018 20:45:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cb656 napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

Nie chcę wprowadzac w błąd, ale gdzieś tu na forum mi mignęło, że chyba na profilu na fb (?) pisali, by nie używać tego samego paragonu równocześnie w loterii i konkursie. Sprawdź jeszcze temat. A jeśli masz mało paragonów, to ja ci mogę dać kilka. Ja z samego początku zgłaszałam tu i tu, potem poszłam głównie w loterię. Ja osobiście nie zgłaszam jednego paragonu do obu akcji.

A ja nie widzę przeciwwskazań. Regulamin tego nie zabrania, a jakieś pisanie na fejsie nie stoi wyżej, niż regulamin.
Punkt 3: Warunkiem udziału w Loterii jest... określa jednoznacznie.
Jedyne ryzyko jest takie, że jak trafisz tu i tam (w konkursie i loterii) to trzeba się będzie zdecydować na którą akcję odsyłać paragon, choć ja i tak bym zaryzykował z uwagi na to, że prowadzi to ten sam podmiot, więc zawsze można podjąć próbę wyjaśnienia, że ten paragon, którego się domagają z loterii został im wysłany z konkursu.  emotka

Pisałam do nich, odpisali że jeden numer dowodu zakupu może być użyty jednocześnie i w konkursie i w loterii. W przypadku
wygrania nagrody w loterii/konkursie nadal ma się prawo do wygrania nagrody w tym drugim.. Tak mi napisali więc tego się trzymam, choć dawno tam nie grałam. Wyświetl w wątku >>

mysia

#6493147 Napisano: 29.05.2018 15:32:52 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
co z tym Tymbarkiem, chcę wygrać dla rodziców i tyle mocy wkładam i niccccccccc. smolarku zlituj się! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6493139 Napisano: 29.05.2018 15:23:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
paolka napisał(a):

czy w konkursie Kinder można użyć ten sam paragon na konkurs i loterię? emotka emotka

tak emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6492771 Napisano: 28.05.2018 09:20:13 w Auchan
cb656 dzięki za tą odpowiedź, ja nie ogarniam tych zasad skarbonek, kuponów... dziękuję też za kod emotka

Ja za to mam problem z jednym paragonem, kwota nie przechodzi już pisałam do nich i brak odpowiedzi.. Mam też znaleziony paragon, ale zastanawiam się czy go mogę zgłosić, skoro ktoś przy zakupach dał do zeskanowania swoją kartę skarbonkę (więc widnieje takie info na paragonie), czy będą to weryfikować.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6492411 Napisano: 25.05.2018 20:17:57 w moje dzisiejsze wygrane :)
Testowanie Bobovita (trnd) info na profilu emotka a 2 dni temu 4 latka na forum dziękuję za wszystko, fajnie tu z Wami być! emotka Wyświetl w wątku >>

mysia

#6491649 Napisano: 23.05.2018 15:26:34 w Smolar
Monika11 na stronie nie są podane dni z których są wyniki, możesz napisać z którego dnia masz wygraną? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6491589 Napisano: 23.05.2018 12:49:38 w Czy informują/ informowali?
Loteria Kasztelan+Kamis za które dni ostatnio informował? Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6490428 Napisano: 17.05.2018 17:05:31 w moje dzisiejsze wygrane :)
ekspres Cafissimo MINI i zestaw 30 kapsułek z  #wyzwaniecafissimo Wyświetl w wątku >>

mysia

#6489616 Napisano: 15.05.2018 12:54:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
niewyspanamama dobrze myślisz emotka tzn wysyłaj x3 Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6487235 Napisano: 07.05.2018 16:11:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wrrrryyy napisał(a):

Grand pokazał środkowy palec konkursowym wyjadaczom. Kto siedzi w tej komisji? Nie nagrodzić malowideł, uroczych dzieci, przebierańców i wszystkich „szczerych”, mega szerokich uśmiechów. Przecież zawsze sie sprawdzało... Szok

Ejjj ja tam szczerze Granda lubię emotka W 1 etapie nie brałam udziału, jak zobaczyłam zgłoszenia, stwierdziłam, że nie znajdę czasu na nic równie dobrego w drugim coś tam zrobiłam.. Teraz cieszę się, że nie straciłam czasu na zrobienie czegoś lepszego emotka Wyświetl w wątku >>
0 0