Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mysia

mysia

#6554112 Napisano: 06.12.2018 14:17:38 w Gratulacje! Dla wygranych!
Gratuluję również, LEXUS cudna wygranaemotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6553102 Napisano: 03.12.2018 13:56:52 w SZUKAM....
aneta19790411 napisał(a):

Mysia napisał(a):

Szukam info czy w SMYKU robią też promocje typu -10% na zabawki? A jeśli tak to czy na jakieś konkretne zazwyczaj? Nigdy w smyku zabawek nie kupowałam, zawsze interesowały mnie promocje na ubranka emotka

Teraz w smyku jest -20% na Lego.

Potrzebuję na fisher price emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6553099 Napisano: 03.12.2018 13:52:28 w SZUKAM....
Szukam info czy w SMYKU robią też promocje typu -10% na zabawki? A jeśli tak to czy na jakieś konkretne zazwyczaj? Nigdy w smyku zabawek nie kupowałam, zawsze interesowały mnie promocje na ubranka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6552785 Napisano: 02.12.2018 10:31:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
isiulka napisał(a):

Czytam i nie wierze, firma dała Wam praktycznie za darmo bilety a Wy marudzicie, że dali? Kiedyś takie akcje były w topie teraz, na zasadzie bierzcie bo zaraz nie będzie i wszyscy byli happy a teraz jeden zgrywa uczciwszego id drugiego a na mailach po 50 kodów  emotka

isiulka ja tam uczciwą będę zgrywała bo nie mam ani 1 kodu emotka nie wzięłam udziału emotka   Wyświetl w wątku >>

mysia

#6552710 Napisano: 01.12.2018 20:46:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
leniuszka napisał(a):

mczarna napisał(a):

No cóż,błąd organizatorów...

a ja głupia nie doczytałam regulaminu i wklepałam drugi /prawdziwy/ paragon na swoje dane i kodu brak...całe życie człowiek się uczy

Poważnie takie akcje? emotka I ludzie to tak wykorzystują, wstyd... Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6552379 Napisano: 30.11.2018 18:37:28 w Lay's
Sami widzicie ile fajnych pomysłów i jak dużo osób się zgłasza, trzeba próbować ja mam jeszcze 3 kody i więcej nic nie zgłoszę emotka Nie wygrałam nic, a starałam się i fotki swoje też robiłam, cóż może wykorzystam swoje pomysły w innym konkursie Avanti bo tutaj za mało osób do nagrodzenia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6551472 Napisano: 28.11.2018 10:40:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agniehaha89 napisał(a):

A próbował ktoś wysłać te same życzenia co w ubiegłym roku?

Ja pamiętam wpisy, że ktoś codziennie zgłaszał te same życzenia i w końcu się udało emotka
Ja próbowałam się wzorować inspirować moimi zeszłorocznymi, ale akurat te nie wygrały emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6551467 Napisano: 28.11.2018 10:36:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
katake napisał(a):

moskala22 napisał(a):

helcia85 napisał(a):

Nikt się raczej nie podzieli taką cenną informacją emotka  Już było wiele pytań i żadnej odpowiedzi. Ja jak co roku zero trafień, ale się nie poddaję. Może w końcu się uda. Jak ktoś ma czas wysyłać po 100 zgłoszeń dziennie to pewnie coś ustrzeli - ja to tak widzę. Ja mam czas na jedno i tyle wysyłam emotka  Jak widać z marnym skutkiem.

Powiem z mojego doświadczenia - jestem w szoku że w końcu coś trafiliśmy bo w tamtym roku wysłałam z 50 zyczeń i nic, w tym roku też już koło 20 i dopiero raz się udało. Wygrane życzenia były napisane od niechcenia, coś w stylu "Dużo zdrowia i miłości, mało smutków i złości, niech się spełnia Twe marzenia, niech się życie Twoje zmienia...". Naprawdę się nie wysilałam dlatego jestem w szoku że coś takiego wygrało. Zastanawiam się nawet czy to nie dlatego wygrało że wysłałam na męża a nie na siebie. Aha to było jedno jedyne zgłoszenie wysłane na męża.

Super,że podzieliłaś się informacją:-)

Ja Wam napiszę tak, Heniuś co edycję mnie nagradza, a piszę w wolnej chwili i w różnym stylu. Myślę, że czasem jest to po prostu szczęście, więc wysyłać i nie myśleć o wynikach, może będzie miła niespodzianka. Można wygrać wiele razy, więc szansa mniejsza bo jeśli codziennie zgłaszają się osoby które już wygrały to konkurencja nie maleje emotka wręcz wzrasta bo wygrana motywuje emotka Ja jeszcze chce skrzyneczkę dla taty emotka Pisać, pisać, pisać...Możecie jedynie stracić trochę czasu emotka Wyświetl w wątku >>

mysia

#6551144 Napisano: 27.11.2018 12:09:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Z Heinekena można wygrać na te same dane? Bo w pierwszej edycji chyba tak wygrałam emotka Teraz nie wiem czy warto tyle pisać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6550206 Napisano: 23.11.2018 15:25:07 w Auchan
kawazczekolada napisał(a):

Czy juz ktoś odbierał z auchan nagrody? Bo po telefonie o pozytywnej weryfikacji mieliśmy czekac na telefon kiedy nagrody przyjdą do sklepu. Do tej pory telefonu brak i nie wiem czy można odebrać bez telefonu czy nie emotka

My pytaliśmy w naszym Auchan, ale jeszcze nagród nie mają emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6550012 Napisano: 22.11.2018 20:57:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
tygrysek82bu napisał(a):

Mysia napisał(a):

Monika11 napisał(a):

Mysia napisał(a):

Czy mi się wydaje czy w wynikach z 19 z Henia pokazały się w 2 przypadkach adresy emotka   Były wcześniej? Czy mają coś spieprzone i uzupełniając może się okazać że wrzucą w wynikach nasze dane..

dopiero teraz adresy się pokazały, wcześniej na sto procent nie było ....

W takim razie poczekam z odsyłaniem danych  emotka

To są już wyniki z 20.11, coś im nie pykło z wprowadzaniem... chyba że tylko u mnie widać je jako z 19, a tych z 19 nie ma...  emotka

No tak, lista z 20.11 pytanie czy te 2 osoby wpisały adres przy zgłoszeniu czy agencja coś ma namieszane emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6550003 Napisano: 22.11.2018 20:49:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Monika11 napisał(a):

Mysia napisał(a):

Czy mi się wydaje czy w wynikach z 19 z Henia pokazały się w 2 przypadkach adresy emotka   Były wcześniej? Czy mają coś spieprzone i uzupełniając może się okazać że wrzucą w wynikach nasze dane..

dopiero teraz adresy się pokazały, wcześniej na sto procent nie było ....

W takim razie poczekam z odsyłaniem danych emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6549998 Napisano: 22.11.2018 20:39:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy mi się wydaje czy w wynikach z 19 z Henia pokazały się w 2 przypadkach adresy emotka   Były wcześniej? Czy mają coś spieprzone i uzupełniając może się okazać że wrzucą w wynikach nasze dane.. Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6549995 Napisano: 22.11.2018 20:27:51 w moje dzisiejsze wygrane :)
bagietkoweniebo napisał(a):

niewyspanamama napisał(a):

Henio za 19 i 20 emotka emotka emotka

ale jak to za 20?? jesteś pewna? na stronie są wyniki za 19 tylko

Tak bo ja też mam wygraną, a na liście z 19 mnie nie ma yeaaah Heniu dzięki emotka Wyświetl w wątku >>
1 nelunia 0

mysia

#6549865 Napisano: 22.11.2018 15:04:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Już szukacie pomocy w Heinekenie? Dajcie sobie trochę czasu, może się uda emotka Ja dzielnie walczę choć póki co zamiast kartonu - pudło emotka emotka
Ale zawsze się w końcu udaje i wierzę, że Heniuś będzie a kusi bardziej bo dostanę z tego 2 piwka 0% emotka Wyświetl w wątku >>

mysia

#6549237 Napisano: 20.11.2018 17:29:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

monkakk napisał(a):

mia napisał(a):

kreatia napisał(a):

Lista zwycięzców  wakacje z orange, bez rodzaju nagrody emotka

Sądzę, że jest ułożona wg kolejności nagród...
Pytanie 1: A co na to RODO? emotka Pytanie 2: A kaj te doładowania? Znów dzwonić będą? emotka

Wapie, żeby wg nagród. Zobacz że jest alfabetycznie wg imion. Co do doładowań obstawiam smsy. 

Faktycznie. emotka Zmyliło mnie to, że jest według mnie w takiej kolejność jak dzwonili...  A obstawiłam podświadomie dzwonienie od najlepszej do najsłabszej.

Masakra z tą agencją, orange sobie odpuściłam, 3mam za Was kciuki emotka Wyświetl w wątku >>
2 mia, kreatia 0

mysia

#6549233 Napisano: 20.11.2018 17:10:51 w moje dzisiejsze wygrane :)
Oooo i ja mam 100zł z rezerwy Winiary emotka tylko widzę, że paragon kiepsko opisany wrrrr oby przeszło emotka Wyświetl w wątku >>

mysia

#6548072 Napisano: 16.11.2018 16:22:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kitu napisał(a):

[quote=Na 100% było w regulaminie, że Superpharm.
nkba]

wea86 napisał(a):

Ech, też kupiłam gdzieś indziej Mixe. I też jestem pewna że czytałam regulamin, ale nigdzie w pobranych go nie mam:-(

tez kupiłam gdzie indziej ale jestem pewna, że nie było info, że w sph.

Nie brałam udziału w końcu, ale interesowałam się tym konkursem i też sobie zakodowałam, że można kupić wszędzie... Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0

mysia

#6547812 Napisano: 15.11.2018 21:40:50 w Auchan
kawazczekolada napisał(a):

Byłam wczoraj w Auchan i Panie nie wiedziały o co chodzi z oświadczeniami do podpisu... Najpierw chciały wydać bon... bez listy a na ekspres miałam czekać aż dostarczą do sklepu. Pokazuje Pani maila że na razie tylko oświadczenie i paragon... to Pani usta rozszerzyła, oczy wyłupiła i nie wie o co kaman. Dobrze że koleżanka obok podsunęła jej pomysł aby zajrzała do teczki z regulaminem... emotka Teraz mam czekać na telefon że można odbierać nagrodę

U nas jak zawsze Panie niestety nieprzygotowane... ale obrażać się nie będę, bo Auchan mnie nawet lubi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6547468 Napisano: 15.11.2018 10:10:22 w Auchan
doode napisał(a):

Losowane były nagrody główne oraz niewydane nagrody dodatkowe z bramek, więc może cos sie trafi.... emotka

Tylko na główne nadzieja, losowanie dodatkowe z bramek tylko pod warunkiem, że było zbyt mało zgłoszeń. Myślę, że wszystkie bramki poszły, a nie napisali nic o rezerwie w przypadku braku czy błędnego paragonu. Wyświetl w wątku >>
0 0