Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mysia
Postów 1411
Data rejestracji 23.05.2014
Punkty karne 0
Konkursy dodane
edit. jeszcze karta z budżetu, kaufland Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
mysia
Postów 1411
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pytania może już były, więc przepraszam jeśli zaśmiecam troszkę forum
Więc:
Rozumiem, że zakup w dowolnym sklepie? Czyli czy to będzie Hebe czy osiedlowy nie ma znaczenia?
Czy macie (czy muszą być?)dokładnie opisane paragony, że jest to edycja Disney?
Pytanie nr 3 dla tych w świątecznym nastroju i chętnych do pomocy innym... Jak pisać? (może być priv ) Wyświetl w wątku >>
mysia
Postów 1411
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nagród na ok. 28tyś, z czego ok 3tyś. to nagrody dla najbliższych
Wreszcie wpadły wymarzone nagrody: laptop, ekspres (lovciam Cię Auchan ) czekam teraz na autko.
Wygrane wsparły porządnie remont w domu, zawiodłam się trochę na rowerku z Megawatt bo dostałam małą ramę, nikt z rodziny nie skorzystał z nagrody, a sprzedać musiałam o wiele taniej, ale już nieważne, jestem naprawdę zadowolona Wyświetl w wątku >>
mysia
Postów 1411
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mysia
Postów 1411
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mysia
Postów 1411
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dopiero później przeanalizowałam, poczytałam. Chusteczki kupuję HIPP, kiedyś kupowałam DADA. Dużo kremików nie używamy, ale też wybieramy te z lepszym składem.
Najgorzej jednak z jedzeniem, bo niektórzy patrzą na mnie jak na wariatkę, że dziecku nie chcę wciskać kinderków itp. przecież ma ponad rok, niech sobie zje
Niektóre osoby z rodziny kupują synowi czekoladowe Mikołaje itp. ciężko im wytłumaczyć, że nie chcemy takich "prezentów" ciągle słyszę "dziecko się cieszy, ma frajdę" strata kasy, bo moje dziecko tego nie zje. Czasem brak mi sił. Wyświetl w wątku >>
mysia
Postów 1411
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A wkurzył mnie też ostatnio Smyk bo ceny zmieniały się z dnia na dzień ze 130 na 180, z 104 na 116. Więc zrezygnowałam. Dawno się nie wpisywałam to muszę się pożalić Wyświetl w wątku >>
mysia
Postów 1411
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mysia
Postów 1411
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mysia
Postów 1411
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mysia
Postów 1411
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mysia
Postów 1411
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mysia
Postów 1411
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mysia
Postów 1411
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mysia
Postów 1411
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mysia
Postów 1411
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mysia
Postów 1411
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mysia
Postów 1411
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mysia
Postów 1411
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mysia
Postów 1411
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja próbowałam się wzorować inspirować moimi zeszłorocznymi, ale akurat te nie wygrały Wyświetl w wątku >>