Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mysia

mysia

#6576954 Napisano: 04.03.2019 11:37:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Siostra jeszcze na studiach, nie pracuje póki co emotka Ciekawi mnie to bo możliwe, że wykluczyłoby to sporo osób, a to niefajnie... każdy chyba zna kogoś kto pracuje w PUNKCIE SPRZEDAŻY emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6576944 Napisano: 04.03.2019 11:22:26 w Avanti
delfinka101 no i super! Też kilka zachowałam, ale widzisz sama napisałaś "1 zgłoszenie puściłam" a są tacy co mają tych zgłoszeń dużo, super kształty, super foto a ja mam wtedy super wątpliwości emotka
Nie trzeba znać się na grafice żeby pewne rzeczy zobaczyć, a pokazałam kilka takich zgłoszeń osobie która w programach siedzi i mi pokazywała w których miejscach wygląda coś na dorobione/poprawione emotka
Ja teraz wysłałam kilka bo mnie te wyniki zachęciły emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6576931 Napisano: 04.03.2019 11:10:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ja dzisiaj też z innej beczki.
Wczoraj zakończył się konkurs Pudliszki, chciałam sprawdzić kiedy wyniki i czytam regulamin a tam:
"Konkurs organizowany jest na terenie Rzeczpospolitej Polskiej"
To wiedzieliśmy, ale jak rozumieć zapis:
"W Konkursie nie mogą
uczestniczyć: pracownicy Organizatora, pracownicy Organizatora Wykonawczego, pracownicy Punktów Sprzedaży, a także członkowie najbliższej rodziny tych osób. Przez członków najbliższej rodziny rozumie się: wstępnych, zstępnych, rodzeństwo,małżonków,
rodziców małżonków oraz osoby pozostające z nimi w stosunku przysposobienia, a także
osoby pozostające we wspólnym gospodarstwie domowym z tymi osobami."
Czyli jest konkurs ogólnopolski, ja kupuję Pudliszki w C4 a np. moja siostra pracuje w Tesco to mogę być uczestnikiem bo to inny sklep? Czy to nie ma znaczenia bo najważniejsze jest to, że siostra pracuje w punkcie sprzedaży?
Czy nie mogę uczestniczyć dopiero w momencie gdy kupię w Tesco bo tam pracuje ktoś z rodziny? emotka
Jeśli sama pracuję w Tesco, a kupię w Biedronce to mogłabym się zgłosić do konkursu?
Jak Wy to widzicie? emotka
Mówią, że nie ma głupich pytań, moje chyba jest emotka emotka emotka
Ps. Tak wiem kto by to sprawdził... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6576917 Napisano: 04.03.2019 10:28:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
amastowa napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

cala-w-trawie napisał(a):

Ja trochę z innej beczki.. emotka

mam taki sklep w okolicy, który ma nr paragonu wg wzoru "W09375". Co powinnam wpisywać w formularzach? całość?  09375 czy 9375?

W09375 - z literką i z zero musisz wpisać !

potwierdzam, a jak nie wchodzi W, to pisz z zerem, raz juz tak mi nagroda przepadla bo pominelam zero

Ja wpisuję całość, ale czasem jak mam potwierdzenie zgłoszenia od organizatora to podają mi ten numer bez literki, na forum zawsze radzili wpisywać tak jak jest żeby później nagroda nie przepadła emotka Wyświetl w wątku >>

mysia

#6576894 Napisano: 04.03.2019 08:33:00 w Avanti
magisterek napisał(a):

kreatia napisał(a):

to co się tu dzieje zakrawa o paranoję. już nic nie można napisać w zgłoszeniu, mieć żadnych skojarzeń, bo może to być podstawą do próby obalenia zwycięskiego zgłoszenia po wynikach. trzymam kciuki za alpakę. i z dnia na dzień coraz bardziej współczuję agencjom.

kreatia masz rację! Ludziom chyba cheetosy zaszkodziły emotka  strach wyciągnąć chrupka w ksztalcie cheesburgera bo jeszcze McDonald wytoczy nam proces emotka

podkreslam, ze to pierwszy konkurs Avanti gdzie mozemy widziec prace! Docencie to ludzie, a nie szukajcie afer. Lepiej zostawic lajka przy chrupku, ktory Ci sie podoba anizeli pisac do Agencji czy aby o jedno slowo w opisie nie kest za daleko.

Konkurs jest na ksztalty, skojarzenia i sobie to niech kazdy inwigilator zakoduje i zarowno decyzje Avanti jak i same prace #szanujeniehejtuje 

Ja wczoraj wrzucałam swoje i wchodzę w zgłoszone, a tam głosy jak miło emotka Nic nie wygrałam, ale fajnie że się komuś spodobało emotka
Bardziej od opisów martwią mnie te ciekawe, idealne kształty niektórych chrupków emotka Niektórzy to mają szczęście tyle fajnych chrupków znaleźć emotka Wyświetl w wątku >>

mysia

#6576706 Napisano: 03.03.2019 13:09:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nikusia88 napisał(a):

Mysia napisał(a):

Ja bym nawet się spakowała do reklamówki z Biedry, gdyby to było warunkiem wygrania wycieczki...
"Poświęcających się" na forum jest więcej, no i super! W sumie wolę wyrzucić kilka opakowań za jednym razem, śmieci mam posegregowane i to jest na plus!

Mysia, jak ktoś chce trzymać to niech trzyma i super. Ja tylko napisałam, że łatwiej by było gdyby organizator wymagał wyciętego kodu, żeby nie trzeba było robić śmieciowiska, a Wpis -Violki- z cyklu "dobrze, że wyrzuciłaś bo teraz Ci przepadnie", zwyczajnie uważam za złośliwy.
Nie wiem po co?

No niestety jest jak jest, chcemy brać udział to akceptujemy regulamin. Co do złośliwości, nie wiem po co, ja tam się staram powstrzymać i uśmiechnąć pod nosem jak mi ktoś coś niemiłego napisze, bo często kończy się na tym że ludzie się rozkręcają i forum musi przejść 3 strony żeby jakieś ważniejsze informacje znaleźć emotka Tak więc ja trzymam opakowania i radzę robić to samo, bo na forum jest wiele przypadków głównych nagród na 1 zgłoszenie!  Wyświetl w wątku >>

mysia

#6576702 Napisano: 03.03.2019 12:49:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nikusia88 napisał(a):

-Violka- napisał(a):

To też dobrze.  W ten sposób ktoś może z rezerwy wygra główną.  Mi się też niedawno zdarzyło emotka .  Ale ja mam spiżarnię i tam trzymam , nie przeszkadza mi więc smieciowisko 

Oj życzę Ci, za samo poświęcenie Ci się należy. Nie zapomnij tylko zabrać klapek i reklamówki z Biedronki jak już wygrasz tą wycieczkę.

Ja bym nawet się spakowała do reklamówki z Biedry, gdyby to było warunkiem wygrania wycieczki...
"Poświęcających się" na forum jest więcej, no i super! W sumie wolę wyrzucić kilka opakowań za jednym razem, śmieci mam posegregowane i to jest na plus! Wyświetl w wątku >>
1 nikusia88 0

mysia

#6576205 Napisano: 01.03.2019 12:11:39 w moje dzisiejsze wygrane :)
Na dobry początek marca 100zł do Biedry od Smolarka emotka Wyświetl w wątku >>

mysia

#6575888 Napisano: 28.02.2019 14:48:46 w Avanti
jokan napisał(a):

magie1982 napisał(a):

Nagroda główna....aż mi zabrakło slow....

nie popisali sie w tym etapie...a moze to ma byc zacheta dla innych, w sensie: zobaczcie co nagadzamy, tez grajcie  (kupujcie chipsy, napedzajcie sprzedaz)

Mnie zachęcili emotka jeszcze spróbuję emotka Wyświetl w wątku >>
4 jokan, mia, luko922, emi 0

mysia

#6575527 Napisano: 27.02.2019 19:47:26 w moje dzisiejsze wygrane :)
Dzisiaj termos z Milki emotka Wyświetl w wątku >>

mysia

#6574631 Napisano: 25.02.2019 10:52:17 w Dyskusje o wynikach konkursu
Wyniki https://emonnari.pl/konkurs
według listy laureatów ilość przyznanych nagród:
I stopnia 2 z 3
II stopnia 37 z 50
III stopnia 33 z 50

Naprawdę, aż tyle osób nie spełniło warunków?
Ja w tym konkursie nie wygrałam nic, ale u MediaS zdarza mi się wygrać, szczególnie kiedy na zakupy trzeba wydać więcej (praktycznie 100% skuteczności), wtedy jest mniej zgłoszeń, ale tutaj dziwi mnie ta ilość, a może lista jest niepełna? Oczywiście rezerwy nie ma emotka Wyświetl w wątku >>

mysia

#6574308 Napisano: 23.02.2019 13:41:20 w moje dzisiejsze wygrane :)
andziabid7 napisał(a):

Testowanie pieluszek lupilu 

Też mam emotka (test me too) Wyświetl w wątku >>
1 FBilona 0

mysia

#6573310 Napisano: 20.02.2019 12:42:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
alan84 to pewnie znaleźliby się i tacy co specjalnie zaniżaliby ocenę, mając nadzieję że się pozbędą konkurencji emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6572411 Napisano: 18.02.2019 08:12:45 w Avanti
Mi się ten konkurs nie podoba, widać że ludzie się bawią photoshopem, a nawet "rzeźbią" w chrupkach... Dziwne, że niektóre osoby mają tyle szczęścia do takich wyraźnych kształtów emotka Ja może jeszcze coś wyślę z nadzieją, że tak jak w I etapie nagrodzą też coś "zwykłego" emotka Wyświetl w wątku >>

mysia

mysia

#6571104 Napisano: 14.02.2019 09:15:12 w Wkurza mnie...
assal napisał(a):

Jokan: Też mam dosyć. Jak wejdę wieczorem na facebook, mam codziennie, od kilku dni, z 20 nowych konkursowych wpisów, a i tak nie gram w nic, bo wiem, że teraz tekst się rzadko broni  emotka  Wszyscy dokładają zdjęcia lub filmiki nawet o bilet do kina  emotka
I większość tylko kopiuj/wklej, może gdzieś w końcu coś się sprzeda  emotka

Dlatego ja czasem tylko wezmę udział w tych na fb emotka a jak już piszę to się nie staram, bo jeszcze jakiś konkursowy świr ukradnie i wykorzysta emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6570381 Napisano: 11.02.2019 09:54:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Może ktoś wrzucić linka do Heinekena? Bo chyba ślepa jestem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6570129 Napisano: 09.02.2019 12:18:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kreatia napisał(a):

widziałam kiedyś jak "konkurencja" zakładała trylion kont i głosowała nimi na swojego przeciwnika tylko po to, by agencja zdyskwalifikowała go z konkursu za głosowanie z jednego IP. Także już chyba nic mnie nie zaskoczy emotka  

Tak kojarzę, że nawet ktoś z forum pisał że zbierał głosy a nagle bum dostał dużą ilość nowych od konkurencji właśnie i nagroda przepadła, nie wiem czemu te konkursy na głosy jeszcze organizująemotka Wyświetl w wątku >>
1 kreatia 0

mysia

#6570121 Napisano: 09.02.2019 11:51:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nikos napisał(a):

Mysia napisał(a):

Weryfikacja danych na stolik, a głosów na 100tyś... Unikam konkursów na głosy, ale w 2 w których brałam udział dokonano weryfikacji i zmieniono miejsca emotka m.in. tvn selfie wygrałam dzienną, później było głosowanie i po weryfikacji pozmieniano miejsca. Można przecież m.in. sprawdzać ip, potwierdzać dane, a nawet sprawdzić z jakiego urządzenia jest oddany głos. Zresztą jeszcze nie mam 10tysi to co się martwię  emotka

Wszystko jest do zweryfikowania. Jeśli Avanti ma w swoich szeregach programistów z głową na karku, to bazy danych będą dysponować odpowiednimi danymi. Z nich w moment bez problemu, zadając odpowiednie zapytania dostaną wszystko na tacy. Dla przykładu: o ile IP można bez problemu zmienić, to MAC Adres urządzenia nie emotka  i tak jeszcze można by wymieniać... emotka  

IP można zmienić, ale z tego co kojarzę to i tak ten numer ma ten sam początek czy jest nadal podobny. Jeśli się mylę to niech ktoś kto się na tym dobrze zna mnie poprawi emotka więc nie trudno się zorientować, że jeśli ktoś ma 100 głosów z bardzo podobnych adresów IP to może to oznaczać, że ktoś tu kombinuje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6570110 Napisano: 09.02.2019 11:02:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sydariameki napisał(a):

Są dziś gdzieś pizze do wygrania? emotka

Gdzieś chyba widziałam na fb da grasso  Wyświetl w wątku >>
0 0