Reklama na e-Konkursy.info

Konkurs Za oknem brr! A u nas mrr - wygraj atrakcyjne nagrody

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mysia

mysia

mysia

#6590509 Napisano: 16.04.2019 11:06:27 w Paragony na trwające konkursy
Chętnie przygarnę paragoniki na:
Wiosenna Przygoda PoloMarket
ZOTT Delikatesy Centrum (jeśli wystarczy skan paragonu,bo nie mogę się doczytać w regulaminie)
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6589715 Napisano: 13.04.2019 09:12:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

TESCO NAŁĘCZOWIANKA.
Powiadomili do końca?
Staneli chyba na 21 i dalej ie wiadomo?
Smsy na ewentualne nieodebrane miały iśc..
Ktoś coś wie?
Dzięki za odp

Tego chyba nikt nie wieemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6589713 Napisano: 13.04.2019 08:42:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Nie zdziwię się jak już kiedyś o to pytałam, ale kupiłam w Selgrosie produkt na loterię i z prawej strony mam dwa numery jeden na tej samej wysokości co data, zaczynający się od literki W i  potem cyferki, a nad nim składający się z samych cyferek.
Wpisać sam ten W.....? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6589355 Napisano: 11.04.2019 21:06:50 w moje dzisiejsze wygrane :)

mysia

#6588082 Napisano: 08.04.2019 15:25:07 w moje dzisiejsze wygrane :)
eventim ti-tac emotka na koniec w końcu coś wpadło, choć zgłoszeń miałam może 6 emotka Wyświetl w wątku >>

mysia

#6588073 Napisano: 08.04.2019 15:05:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
misiamarysia napisał(a):

Może ktoś się orientuje co woziło w piątek / wozi dzisiaj UPS ? Mam sms, że nie zastał mnie w domu, nie wiem, co to za przesyłka.

Może bon do Kauflanda za ocenę? emotka Wyświetl w wątku >>

mysia

#6587527 Napisano: 05.04.2019 19:43:55 w moje dzisiejsze wygrane :)

mysia

#6585705 Napisano: 01.04.2019 10:17:18 w Gratulacje! Dla wygranych!
Jeśli dziś mam czegoś gratulować to Waszego poczucia humoru emotka miłego dnia!
Ps. Gratulacje dla wszystkich! emotka Wyświetl w wątku >>

mysia

#6585212 Napisano: 29.03.2019 19:59:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
malutka456 napisał(a):

Biorąc pod uwagę fakt, że moja stara altana nadaje się do wyburzenia, zgłaszam swą kandydaturę na laureata nagrody głównej w Kasztelanie emotka    emotka   jak sie uda, to zapraszam forum na imprezę  emotka   ależ się rozmarzyłam....  emotka

Jestem za emotka a afterek u mnie dzięki prince-polo taaaa na moje 3 paragony emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6584780 Napisano: 28.03.2019 15:08:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
yolka123 napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

mundek2004 napisał(a):

Czy ktoś ma regulamin konkursu "Te minerały pij codziennie" Tesco?

Wczoraj bardzo intensywnie poszukiwałam ale na próżno, nigdzie nie znalazłam.

Jest na stronie Albedo.
http://regulaminy.albedomarketing.pl/assets/pdf/regulamin-te-mineraly-pij-codziennie.pdf

a tesco też emotka  https://tesco.pl/...codziennie-27.02.pdf Wyświetl w wątku >>

mysia

#6584284 Napisano: 27.03.2019 11:35:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Konkurs Garnier trzeba podać nr sys/transakcji, piszecie z myślnikami czy oszczędzacie znaki i wpisujecie bez? emotka
Agencja może nie zaakceptować paragonu jeśli podam numer bez myślników? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6584156 Napisano: 26.03.2019 20:01:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lowmacp napisał(a):

Mysia napisał(a):

Dlaczego miałabyś stracić? Pewnie dotrze jutro emotka Szczerze mówiąc miałam nadzieję, że będzie do kompletu ochraniacz jak na zdjęciu nagrody emotka W poprzednim konkursie było dokładnie to co na zdjęciu, pełen wypas jeśli chodzi o wyprawkę, nawet króliczek się znalazł... emotka

Ostatnio mam szczęście do utraty nagród emotka , dlatego już mnie nic nie zdziwi.

Jeżeli chodzi o agencję to Ci nagrody nie odbierze bo z tego z pamiętam w regulaminie było info, że gdyby weryfikacja przebiegła źle to Cię do kilku dni poinformują emotka Kurier myślę uczciwie dostarczy emotka Wyświetl w wątku >>
1 lowmacp 0

mysia

#6584149 Napisano: 26.03.2019 19:44:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lowmacp napisał(a):

silvia8 napisał(a):

lowmacp napisał(a):

Czy tylko do mnie nie dotarła dziś pościel z konkursu Lipikar SPH? Wysyłają jakieś info o nadaniu przesyłki?

Ja też nic jeszcze nie dostałam. Pewnie jutro dotrze kurier.

No to mnie pocieszyłaś. Akurat już obiecałam bratu na prezent dla dzidziusia i nie chciałabym akurat tej nagrody stracić emotka

Dlaczego miałabyś stracić? Pewnie dotrze jutro emotka Szczerze mówiąc miałam nadzieję, że będzie do kompletu ochraniacz jak na zdjęciu nagrody emotka W poprzednim konkursie było dokładnie to co na zdjęciu, pełen wypas jeśli chodzi o wyprawkę, nawet króliczek się znalazł... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6583993 Napisano: 26.03.2019 12:43:21 w Czy informują/ informowali?
mczarna napisał(a):

Crunchips Tesco? 

Jeszcze mają czas, wpisów nie widziałam emotka Wyświetl w wątku >>
1 mczarna 0

mysia

#6582523 Napisano: 21.03.2019 07:32:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy w loterii Hochland trzymamy całe opakowania czy wystarczy wyciąć kod?
Przepraszam jeśli już było, ale ostatnio mam za dużo na głowie i nie ogarniam... Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6580329 Napisano: 14.03.2019 07:55:56 w Gratulacje! Dla wygranych!
Spóźnione gratulacje autkaemotka
Gratulacje również dla wszystkich osób, którym udało się wygrać coś z Cheetosemotka Wyświetl w wątku >>

mysia

#6580328 Napisano: 14.03.2019 07:53:39 w Konkursowiczki w ciąży
margobb napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

margobb napisał(a):

Ma ktos nosidełko ergonomiczne Izmi 0+? Jesli tak to prosze o opinie emotka  najbardziej zalezy mi na informacji czy rzeczywiscie nadaje sie do noszenia malucha od pierwszych dni zycia? 

takiego nie mam, ale mam też ergonomiczną Tulę. Używana już przy drugim dziecku sprawdza się super, szczególnie na plaży, czy w górach, gdzie trudno wjechać wózkiem. Też niby można ją użytkować od urodzenia, mam nawet specjalną wkładkę dla noworodka, ale... niestety moim zdaniem nosidła (właśnie te ergonomiczne, bo inne to wisiadła i w ogóle się nie nadają) nadają się dopiero od ok 4 mies życia dziecka, jak jest już ono troszkę ustabilizowane, dobrze trzyma główkę. Wcześniej to tylko chusta.

Dziękuję za odpowiedz. Tez mam taka obawę, ze nosidełko dla takiego malucha się nie sprawdzi ... dlatego szukam opini emotka

Ja kupiłam kinderkraft na wakacje z moim prawie rocznym dzieckiem sprawdziło się super. Cena niska, choć gdybym miała więcej pieniędzy pewnie wybrałabym Tulę emotka Wyświetl w wątku >>
1 margobb 0

mysia

#6579091 Napisano: 11.03.2019 07:43:42 w Avanti
maxri napisał(a):

maxri napisał(a):

Ja wyciągałem z paczki same fallusy, ale dopiero jak zacząłem nadawać różny kąt padania światła, to zacząłem widzieć fajne rzeczy - np. lokomotywę. 
Dziwię się niektórym, że mają odwagę napisać, że coś jest najlepsze/najgorsze. Mimo młodego wieku życie mnie nauczyło, że nie ma czegoś takiego jak prawda jedna jedyna. Współczuję każdej komisji, która ma wybierać cokolwiek z czegokolwiek. 

Odwagę? Na forum? Tak anonimowo? No to jest odwaga emotka
(tak wiem wiele osób znamy z nazwiska emotka )
To forum jest po to, żeby sobie o KONKURSACH rozmawiać, o pracach konkursowych też i jak widać różnimy się w ocenie i wiesz to jest fajne, bo świetnie pokazuje, że agencje też różnie oceniają co mnie czasem pociesza (bo wiadomo czasem piszę takie testy że powinni mi dać ze dwa samochody i wczasy na Malediwach)emotka
Bywa, że poziom wypowiedzi pozostawia wiele do życzenia, ale musisz pamiętać o tym, że to jest forum i zawsze będziemy sobie tutaj komentować konkursy i prace konkursowe, a Ty możesz opuścić stronę i się nie denerwować emotka
No to ja spokojnie czekam na ostatnie wyniki, a później na nowy konkurs Avanti emotka Wyświetl w wątku >>

mysia

#6579041 Napisano: 10.03.2019 20:57:13 w Avanti
Ja już nie przeglądam tych fotek, a dzisiaj mam foty zrobione, weny brak emotka Zgłosiłam w tym etapie 3 i chyba starczy bo szkoda mi czasu emotka Wyświetl w wątku >>
1 kreatia 0