Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Claudia77

Claudia77

#6711601 Napisano: 24.06.2020 06:17:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Nivea Intermarche - jest limit znaków? - jakoś nie bardzo rozumiem ich zapisu - Koszt wysłania SMS wg stawki operatora i obowiązuje dla wiadomości nie dłuższych niż 160znaków..... Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6711321 Napisano: 23.06.2020 07:16:24 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
misiamisiam napisał(a):

takaja86 napisał(a):

W milce nadzieję pokładałam
Lecz się rozczarowałam
Choć ją w domu uwielbiamy
Jakoś szczęścia u karlsbada nie mamy
Bramki w loteriach się przede mną zamykają 
A z visy nawet przekąski nie dają
W budżecie robią się dziury
A nad głową ciemne chmury
Niech zły los ktoś odczaruje
Coś miłego podaruje.

I ja się pod tym nawet nogą podpiszę,
bo na wysyp nagród od dawna też liczę.
Lecza może być nawet "jakaś" pocieszajka,
gdyż główne. to niestety. chyba nie moja bajka.

to i ja się po cichutku dopiszę,
że na jakieś nagrody w końcu liczę.... Wyświetl w wątku >>
1 ReneK 0

Claudia77

#6711320 Napisano: 23.06.2020 07:10:46 w Wkurza mnie...
i zrobiłam literówkę w zgłoszeniu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6710989 Napisano: 21.06.2020 08:15:40 w Wkurza mnie...
pikawka napisał(a):

Wkurzają mnie moje 4 letnie dzieci. Boszeee dziś dostali małpiego rozumu  emotka broją okropnie.Kiedy oni zmądrzeją? emotka

się nie przejmuj, każdy wiek ma swoje prawa.)) niech rozrabiają - tzn., że są zdrowe i ciekawskie świata - będziesz za tym tęsknić jak wyfruną z gniazda Wyświetl w wątku >>

Claudia77

#6710863 Napisano: 20.06.2020 09:35:33 w Wkurza mnie...
a mnie wkurza brak wybranych....emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6709838 Napisano: 16.06.2020 13:22:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

baxter napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

A gdzie ja znajdę tę wodę Rodowita???

W lidlu,  duże butelki niegazowana po niecałe 1,70

nie ma u mnie emotka

intermarche?

też nie było, no cóż...może kto szuka ten znajdzie....kiedyś.) Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6709821 Napisano: 16.06.2020 12:32:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
baxter napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

A gdzie ja znajdę tę wodę Rodowita???

W lidlu,  duże butelki niegazowana po niecałe 1,70

nie ma u mnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6709756 Napisano: 16.06.2020 06:31:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
A gdzie ja znajdę tę wodę Rodowita??? Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6709589 Napisano: 15.06.2020 13:22:06 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
masakra, kurka wodna, zaczyna mnie to pesymistycznie nastrajać..... Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6708937 Napisano: 11.06.2020 08:12:12 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
ola120 napisał(a):

Takiej kumulacji już dawno nie miałam - kumulacji przegranych. Codziennie dowiaduję się, że w kilku konkursach nie wygrałam. Kiedy to się skończy?  emotka

niestety też mam taką kumulację i czekam na koniec tej złej passyemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6708243 Napisano: 09.06.2020 06:29:52 w Wkurza mnie...
zezowaty_kot napisał(a):

patyk napisał(a):

Już sama nie wiem Sąsiedzi oczywiście mają to gdzies, jak potrzebowali psa na podwórko to mogli sobie kundelka przygarnac a nie takiego który pasuje do aktywnego stylu życia  emotka

A kundelek nie potrzebuje? Ja mam dwa i akurat kundelki to loteria, nie można przewidzieć jakie będzie miał predyspozycje. Z psem rasowym można mieć pewne wytyczne, rokowania. Jeden z moich kundelków jest tajfunem, psem energicznym i żywiołowym, drugi natomiast mógłby się nie ruszać z kanapy. Zupełnie różne charaktery. Jeśli ktoś ma sprecyzowane potrzeby to:
1. Rasa dobrana do potrzeb
2. Pies ze schroniska, tam wolontariusze potrafią idealnie połączyć człowieka ze zwierzęciem.

Ps. Okropne podejście - kundelek = pies na podwórko. 

dokładnie, ja zawsze miałam psy charakterem dobrane do mojego.)) jak za czasów młodości jeżdziłam konno, to miałam owczarka który uwielbiał mieć dużo ruchu, więc całe dnie spędzał ze mną w stajni i razem jeżdziliśmy w tereny, teraz gdy prowadzę tryb życia " osiadły" zawsze wybieram spośród psów lubiących spokojne spacery i kochających spać.))) - a Ci dwaj na zdjęciu to byli moi najlepsi przyjaciele - tęsknię do dziś... Wyświetl w wątku >>

Claudia77

#6708128 Napisano: 08.06.2020 15:31:27 w WC - rozmowy o wszystkim
[quote=

domika] Jakieś pomysły na zakończenie roku szkolnego ? dla wychowawczyni, personelu i przedszkolaków ?  Pierniczki ? Myśmy dali w tamtym roku takie dla wychowawcy , zwanego szeryfenm te większe serce i karte do empik a dla nauczycieli mniejsze zestawy ( kosztowały 16 zl )

bardzo ładne, ale od kiedy dowiedziałam się, że sowy to najgłupsze ptaki to nie wiem, czy jako nauczyciel bym się ucieszyła z takiego prezentuemotka Wyświetl w wątku >>
1 domika 0

Claudia77

#6708027 Napisano: 08.06.2020 06:28:14 w WC - rozmowy o wszystkim
A tak zastanawia mnie, czy w tym roku planujecie wakacje? W sumie to szukałam domku, bo za bardzo hotele do mnie nie przemawiają, jednak to co mi się podoba wszystko zajęte. Mam mieszane uczucia w związku z tą pandemią, w sumie jakąś tam panikarą nie jestem i podchodzę do wszystkiego raczej racjonalnie, ale chyba odpuszcze sobie w tym roku to " mieszanie się z tłumem"... Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

Claudia77

#6707991 Napisano: 07.06.2020 19:56:34 w Pomocy!!!!
pioge7 napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

Zgubiłam pin do karty z farmio emotka  ktoś poradzi jak mam rozwiązać ten problem...

wejdź na dlaciebie.sodexo.pl
zarejestruj tam kartę
a potem nadaj PIN do karty emotka nie trzeba starego pinu mieć żeby zmienić emotka
musisz mieć tylko
numer karty
i NIK z listu do karty a jak go nie masz, to sprobuj napisać do sodexo. MOże coś poradzą emotka

dzięki za pomoc, pin znaleziony, napisałam na priv, bo mam pytanie emotka Wyświetl w wątku >>
1 pioge7 0

Claudia77

#6707986 Napisano: 07.06.2020 19:20:54 w Pomocy!!!!
Zgubiłam pin do karty z farmioemotka  ktoś poradzi jak mam rozwiązać ten problem... Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6707708 Napisano: 05.06.2020 14:44:58 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
i tradycyjnie lipa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6707123 Napisano: 03.06.2020 07:16:14 w Wkurza mnie...
wkurza mnie, że nic nie mogę ostatnio wygraćemotka Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

Claudia77

#6705937 Napisano: 28.05.2020 18:21:34 w Pomoc potrzebującym!
jeśli byście mieli jakąkolwiek rzecz, którą możecie wystawić na licytacje, chłopiec z mojego miasta potrzebuje pomocy...

https://www.facebook.com/groups/aukcjelukaszkos/?multi_permalinks=540341750184450¬if_id=1590556904746008¬if_t=group_highlights Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6705451 Napisano: 26.05.2020 21:18:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
freyja88 napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

konkurs Nestle w intermarche - limitu znaków nie ma, wysłałam zgodnie z regulaminem a odesłali info, że zgłoszenie jest nieprawidłowe emotka  nie wiem o co chodzi?

Zobacz czy masz dobrze prefix, nr paragonu i czy w tekście nie ma polskich znaków.

usunęłam polskie znaki i poszło, ale też jakieś dziwne historie się dzieją, bo mam jako niedostarczoną a przyszedł sms, że dziękują za zgłoszenie emotka w każdym bądź razie ja dziękuję za pomoc Wyświetl w wątku >>
0 0

Claudia77

#6705435 Napisano: 26.05.2020 19:33:43 w WC - rozmowy o wszystkim
bruce napisał(a):

asia575 napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

asia575 napisał(a):

Potrzebuję porady, a wiem że na forum zawsze znajdą się osoby, które pomogą emotka
Rok temu mąż zawiózł do znajomej znajomego odpady drewniane na rozpałkę za  500 zł.Na miejscu się okazało że Pani akurat czeka na wypłatę i zapłaci za tydzień. Mąż się zgodził, bo wiadomo różnie jest.Po miesiącu okazało się,że ma mamę chorą,później że ma pilną wymianę pieca itd.Po pół roku nieodbierala już telefonu.Smsem poprosiło się o pieniądze,to napisała że zgłosi na policję że ją mąż nęka i ma straty moralne emotka  Interwencja znajomego też nic nie pomogła.Nie odbiera telefonu, nie odpowiada na smsy,furtka zamknięta na kłódkę. 
Czy można taką sytuację zgłosić np.na policję  by wyegzekwować jakoś kasę czy przepadło. 

Można zgłosić ale myślę, że szkoda Waszych nerwów. Zawsze możesz zadzwonić do najbliższej placówki i dowiedzieć co Ci poradzą. Ale jeśli drewno było lakierowane lub z jakimiś "dodatkami" to nie mogło być palone w piecu czy nawet na ognisku i mielibyście problemy.
Ja o większe kwoty walczyłam i nie wiem czy drugi raz bym się podjęła. Ludzie potrafią być wredni, lepiej znajomym powiedzieć jaka miła ta osóbka i poczta pantoflowa zrobi swoje emotka

To zwykłe odpady tartaczne.
Tak myślałam, że nie ma się co szarpać, wredna baba i tyle.A to jej stwierdzenie,że ma straty moralne bo ją nękamy  emotka  Trudno 

Brak słów na to, co piszesz.  emotka  Normalnie trudno uwierzyć, że tacy ludzie są.  emotka  A świadkowie? Może ktoś widział przywiezienie? Może mógłby poprzeć Was, że był świadkiem dostarczenia tego drewna? Naciskajcie jeszcze tego znajomego, w końcu - jak rozumiem - on za nią poręczył, to częściowo także jego wina. Możliwe, że znajomy zna też jej sąsiadów i wie, kto mógłby Was poprzeć. Przykro mi bardzo, że coś takiego Was spotkało emotka , człowiek z sercem pomaga, a tu takie oszustwo.  emotka

a ja bym poszła na policję i zgłosiła wyłudzenie lub krazież i tyle, właśnie najgorzej odpuszczać takim osobą, bo czują się bezkarnie... Wyświetl w wątku >>