Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
konkurs14
Postów 96
Data rejestracji 05.05.2014
Punkty karne 0
Konkursy dodane
konkurs14
Postów 96
Punkty karne 0
Konkursy dodane
konkurs14
Postów 96
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ile takich "razów" jest w loteriach , a jak ktoś (m.in. ja) zacznie zwracać uwagę na te "ponadwymiarowe" i
nieregulaminowe wygrane to zaraz fala krytyki i wypowiedzi typu, a że
teorie spiskowe, a że się komuś nudzi itp. jak ktoś już nie może bez
kombinowania żyć, to niech to sobie robi, ale w zgodzie z własnym sumieniem. Wyświetl w wątku >>
konkurs14
Postów 96
Punkty karne 0
Konkursy dodane
konkurs14
Postów 96
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agencja Smolar mogłaby sobie troszeczkę ułatwić pracę, sporządzają listę z przyporządkowanymi do każdego zgłoszenia numerami - wtedy zamiast tracić czas na robienie zawiniątek z karteczkami, potem ich demontowanie, można byłoby przygotować urny i z każdej losować po jednej cyfrze odpowiadającej numerowi zgłoszenia. w przypadku wylosowania wyższej liczby, niż ostatnia z listy - losowanie powtórzyć lub ustalić, co w takim przypadku zrobić. oczywiście wcześniej sporządzona lista byłaby do wglądu i obecna na wizji i na bieżąco pokazywana po danym etapie losowania. mniej roboty, a tak same przygotowania do losowania bardzo pracochłonne. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
konkurs14
Postów 96
Punkty karne 0
Konkursy dodane
konkurs14
Postów 96
Punkty karne 0
Konkursy dodane
konkurs14
Postów 96
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
konkurs14
Postów 96
Punkty karne 0
Konkursy dodane
konkurs14
Postów 96
Punkty karne 0
Konkursy dodane
na koniec trochę statystyk z piątej edycji loterii persil (w wielu przypadkach widać, że są to numery z jednej puli, ostatnie cyfry są przybliżone):
735 xxx xxx - zaledwie 21 razy
604 xxx xxx - tym razem skromnie, 12 razy
883 xxx xxx - jedynie 10 razy
784 xxx xxx - tylko 10 razy
zagadkowe są dla mnie numery paragonów - tutaj już jest duża różnorodność, mam nadzieję że paragony są autentyczne i drukowane przed ogłoszeniem wyników a nie generowane po opublikowaniu listy zwycięzców - i tutaj raczej trzeba byłoby zweryfikować autentyczność dokumentacji. jeżeli moje podejrzenia są bezpodstawne, to pozostaje mi jedynie uwierzyć w coś, czego nie potrafię logicznie i empirycznie ogarnąć.
i na koniec jeszcze jedna dygresja .... dlaczego agencja smolar zdobyła się na rejestracje i upublicznia wideo TYLKO jednego loteryjnego losowania, chociaż oczywiście nie musiała tego robić? Wyświetl w wątku >>
konkurs14
Postów 96
Punkty karne 0
Konkursy dodane
konkurs14
Postów 96
Punkty karne 0
Konkursy dodane
konkurs14
Postów 96
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kurkavip - jakbyś pomyślał jak hurtownik do doszedłbyś sam do wniosku, że skoro w jednym gospodarstwie można wygrać jedną nagrodę, to co stoi na przeszkodzie, żeby zaangażować niespokrewnionych znajomych? ja tak nie czynię, bo uważam to za nieuczciwa praktykę, czasami widoczną na listach laureatów, ale trudną jednak do udowodnienia. Wyświetl w wątku >>
konkurs14
Postów 96
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czy w twojej wiadomości z 19 marca 2015r. https://www.e-kon...70450/p/97/#p5994514 "narzekałaś czy szukałaś sensacji" ?
rozróżniaj narzekanie od krytyki, sensację od przypuszczeń i opinii. krytycznie podchodzę do wypowiedzi wielu osób, ale zarazem podoba mi się mnóstwo innych opinii - ale nie muszę o tym wszystkim pisać , chociaż właśnie m.in. temu służy forum i mam nadzieję, że też zrozumiesz te zasady.
a propos jednego (aż!) punktu karnego - jest on nie za poglądy i krytykę, tylko umieszczenie postu w innym dziale, niż to jest wymagane.
wybacz, nie skorzystam z zasugerowanej przez Ciebie metody na wygranie "czegoś" (tydzień, 100 paragonów). mam "jaja" - matka natura tak chciała. mam "łeb na karku" - używam go do myślenia, a nie do "kombinowania". miej świadomość, że w konkursach i loteriach sukcesem do zwycięstwa nie jest jedynie posiadanie wspomnianego "łba", ale również szczęście, sprzyjające okoliczności zewnętrzne, trafienie w gusta agencji reklamowej, uczciwa konkurencja. jak tobie udaje pogodzić się wszystkie te czynniki z łatwością i masz tego wymierne efekty to gratuluję. mnie (i podejrzewam, że wielu innym) taka sztuka niestety rzadko się udaje. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
konkurs14
Postów 96
Punkty karne 0
Konkursy dodane
żeby wszystkich zawiedzionych pocieszyć u mnie też nie ma pralki i wcześniej też nie było w tej loterii.
STOP hurtownikom w loteriach, STOP nieregulaminowym praktykom! !
dzięki za czujność ^poprawiłem^ Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
konkurs14
Postów 96
Punkty karne 0
Konkursy dodane