Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
delvitto
Postów 1781
Data rejestracji 14.03.2014
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak, dokładnie, to 4Frame.
Trochę to zawiłe a nawet bardzo.
Wymagają paragon lub fakturę. Wyświetl w wątku >>
delvitto
Postów 1781
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Po prostu wgryzam się w regulamin, i jak widać, zbyt mądrze są zapisane niektóre sformułowania.
"Poprzez określenie Klient Makro rozumie się podmiot uprawniony do dokonywania zakupów na terenie obiektów handlowych Makro, na cele ZWIĄZANE Z PROWADZONĄ DZIAŁALNOŚCIĄ, nie będący KONSUMENTEM, którego dane osobowe umieszczone są na Karcie Klienta Makro. Poprzez kartę Klienta Makro rozumie się kartę uprawniającą do dokonywania zakupów na terenie Makro."
Nie rozumiem tych zależności, bo wynika, że muszę zrobić zakupy na firmę?
Co to znaczy: nie będący konsumentem, którego dane osobowe umieszczone są na Karcie? Wyświetl w wątku >>
delvitto
Postów 1781
Punkty karne 0
Konkursy dodane
delvitto
Postów 1781
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czy są jakiekolwiek sposoby, by odzyskać dane na wypłowiałym paragonie? właśnie robię porządki w papierkach, i patrzę, że urodzinowy z abc już "umarł" tylko niektóre dane są czytelne, ale nr paragonu znikł, mam nieregularną białą wyblakłą plamę;(
a że tam dużo boników miało być, to miałam nadzieję, a jak się spełni, no to kicha. Mieliście kiedyś problem z takim paragonem? Wyświetl w wątku >>
delvitto
Postów 1781
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dziękuję, dobra Istoto Wyświetl w wątku >>
delvitto
Postów 1781
Punkty karne 0
Konkursy dodane
delvitto
Postów 1781
Punkty karne 0
Konkursy dodane
delvitto
Postów 1781
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Posłuchajcie, ja nie wiem, jak to z tym jest:( o tym, że można sprawdzać czyj jest numer, nie miałam pojęcia, dopiero tu na forum się dowiedziałam. I gdy kilka dni temu miałam nieodebrane połączenie, zaczęłam szukać, w sumie kilka stron przejrzałam, które nic mi nie powiedziały, a na jednej tylko była wzmianka o providencie;( I byłam bardzo zdziwiona, gdy po pewnym czasie zadzwoniono, jednak odebrałam, i okazało się, że była to pani z firmy producenta, który dawał nagrody AGD w jednym z konków. Ponieważ nagroda przyszła bez gwarancji, poinformowałam organizatora, że bardzo mi na gwarancji zależy, a ten obiecał sprawę rozwiązać. I minęło ok 10 dni, gdy miałam ten telefon, pani z firmy wytłumaczyła mi jak i co z tą gwarancją, by wszystko było ok;) Więc jednak, te połączenia opisane w necie, to nie wiem, ale byłabym już teraz ostrożniejsza, by nie odbierać;( najwyżej zawsze można przerwać połączenie, czy coś, jeśli to coś głupiego. Wyświetl w wątku >>
delvitto
Postów 1781
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w moim mieście są 2 sklepy Tesco, i nigdy żadnego nie ma na liście konkursowej:( nie rozumiem, czemu są sklepy lepsze i gorsze, czy klienci są jacyś inni. Od czego to zależy? Kiedyś na fb na stronie Tesco spytałam, ale nie raczyli odpowiedzieć:( Wyświetl w wątku >>
delvitto
Postów 1781
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja miałam tylko smsa, nikt nie dzwonił. Wysłałam w terminie paragon, dane, i oświadczenia, i bardzo szybko, bo 2 dni temu, dostałam przesyłkę poleconą z biletami Wyświetl w wątku >>
delvitto
Postów 1781
Punkty karne 0
Konkursy dodane
z Megaloterią jest bałagan gdy się zaczęła, sprawdziłam sklepy, bo są tylko wybrane, i się okazało, gdy się już sporo nadreptałam,, że niektóre wcale nie biorą udziału, chociaż są na liście;( i odwrotnie, zupełnie przypadkiem trafiłam do sklepu ABC,który nie był w Megaloterii wykazany, ale miał urnę, i odpowiednie plakaty, więc już nie rozumiem, jak z tym jest.Ale gdzie się da, tam coś kupuję, i wypełniam naiwnie kupony. Jakoś trudno mi uwierzyć w dobrą organizację tej loterii, zresztą, podobny bałagan jest z tą kuchnią w DC, a to ta sama agencja. Wyświetl w wątku >>
delvitto
Postów 1781
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W sklepie DC, do którego mam najbliżej, kupony przy jednej, pracującej kasie, wydaje sprzedawczyni, a przy drugiej, nieczynnej kasie, leży kilka bloczków, i każdy może brać garściami:( dlatego myślę, że to nie jest poważny konkurs:( właśnie, kto to zweryfikuje, czy na jeden paragon ktoś nie wypisał 50 kuponów? aż się prosi, by samemu tak zrobić Wyświetl w wątku >>
delvitto
Postów 1781
Punkty karne 0
Konkursy dodane
delvitto
Postów 1781
Punkty karne 0
Konkursy dodane
do mnie też dzwonili, i wysłali deklarację do wypełnienia. Powiedzieli że po jej otrzymaniu, od razu wyślą nagrodę. Wysłałam 29 kwietnia, i nic, cisza:( Wyświetl w wątku >>
delvitto
Postów 1781
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dziękuję, jeszcze raz przeczytałam, i faktycznie, dopiero teraz rozumiem:) Wyświetl w wątku >>
delvitto
Postów 1781
Punkty karne 0
Konkursy dodane
delvitto
Postów 1781
Punkty karne 0
Konkursy dodane
edit: tzn w punkcie 2, pod którymś paragrafem jest data 30 maja, ale wcześniej że 18, więc chyba się pomylili... Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
delvitto
Postów 1781
Punkty karne 0
Konkursy dodane
do mnie zadzwonili przed 18, i miałam tę "mniejszą" nagrodę Wyświetl w wątku >>
delvitto
Postów 1781
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jeśli organizator ma zapłacić podatek, to musi wiedzieć, gdzie są urzędy skarbowe laureatów. W moim mieście są dwa, mieszkańcy są podzieleni na rejony. W mniejszych miejscowościach nie ma US. Dlatego pytają.
Na początku tego roku dostałam nawet jakiś pit od organizatora jednego z konków, dzwoniłam pytać, czy mam go uwzględnić w swoich rozliczeniach, powiedzieli, że nie, że to tylko ma być dla mnie info, że oni ten podatek od nagrody zapłacili. Wyświetl w wątku >>
delvitto
Postów 1781
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Witam:) ja mam z Zelmera, czajniczek;) Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.