Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
delvitto
Postów 1781
Data rejestracji 14.03.2014
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie jestem pewna czy powinien być szyld. Szukałam kiedyś, i pani potwierdziła, że owszem, mają z ABC umowę, i zawsze obowiązują promocje jak w gazetce. Potwierdziła, że kupują u niej na różne konkursy. Ale ani szyldu, ani jakichś oznaczeń nie miała;(
ale faktem jest, że i ABC, i Groszek mają starą bazę, wręcz archaiczną, dobrze byłoby ich jakoś zmotywować do aktualizacji. Jakbyśmy wszyscy wysłali maile, to może ktoś by tam zajął się tym:( Wyświetl w wątku >>
delvitto
Postów 1781
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dokładnie!
i pozostanie tylko znów robić zakupy, wypełniać kupony, wrzucać do urn, i tak aż do bodajże października, do 2 tury. Wyświetl w wątku >>
delvitto
Postów 1781
Punkty karne 0
Konkursy dodane
do 14.08 = do 14 sierpnia
Wyświetl w wątku >>
delvitto
Postów 1781
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wszyscy czekaja, nikt nie ogłaszał wygranej;( Wyświetl w wątku >>
delvitto
Postów 1781
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie mogli zbankrutować, skoro robią konkurs któryś z tych Lajkoników? Wyświetl w wątku >>
delvitto
Postów 1781
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ekuc2 przecież tu nie pisało się żadnych haseł
, tylko swoje dane. Oczywiście, nie zmienia to faktu,że łatwo jest manipulować kuponami, jeśli ma się do nich dostęp. Wyświetl w wątku >>
delvitto
Postów 1781
Punkty karne 0
Konkursy dodane
delvitto
Postów 1781
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i ja tak mam:( Wyświetl w wątku >>
delvitto
Postów 1781
Punkty karne 0
Konkursy dodane
skłaniam się do opinii tych, co mówią, że loteria jest źle zorganizowana;( co prawda, w moim sklepie w tamtym roku padła wygrana, i to podobno jednym kuponem, ale trudno mi uwierzyć jak to możliwe, bo sklep ma wciąż nieaktualne oznaczenia produktów, a urna stoi gdzieś na krześle obok kasjerki;( Pisałam do agencji, że są błędy, że wskazane sklepy niekoniecznie biorą w tym udział, no i co ważne, że klienta pozbawia się możliwości jakiejkolwiek reklamacji zabierając paragon. Odpisali mi lakonicznie, że dziękują za uwagi, ale wszystkie odpowiedzi na moje wątpliwości znajdę w regulaminie;( Najdziwniejsze jest to, że sklepy biorące w tym udział, robią to jakby za karę, wręcz z łaski, gdy proszę o kupon, patrzą z jakimś niedowierzaniem, no i nie umieją powiedzieć co trzeba kupić, a na sklepie albo nie ma oznaczeń, albo są często nieaktualne;(
w rezultacie wrzuciłam po kilka kuponów w kilku różnych sklepach, może z któregoś z nich moje kupony trafią jakimś cudem do losowania... Wyświetl w wątku >>
delvitto
Postów 1781
Punkty karne 0
Konkursy dodane
może się coś zmieniło...ja wysłałam smsa zaraz na początku konkursu, chyba z tydzień temu, i miałam zwrotkę. Wczoraj zrobiłam w Makro zakupy, i jutro powysyłam coś znów, więc sama jestem ciekawa, czy będzie ok. Wyświetl w wątku >>
delvitto
Postów 1781
Punkty karne 0
Konkursy dodane
delvitto
Postów 1781
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak, ja miałam zwrotkę. Wyświetl w wątku >>
delvitto
Postów 1781
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ehhh... a ja próbowałam już 3 razy dodać konkurs, za każdym razem wydawało mi się, że trafiam na świeżynkę do podzielenia się w rezultacie był to czas stracony, bo się okazywało że jest już w bazie;( ale mnie to wkurzało, i dałam sobie spokój! Nie jest łatwo dodać konkurs, bo zawsze znajdą się szybsi, a dodawanie takich z lokalnego podwórka, uważam, że mija się z celem. Wyświetl w wątku >>
delvitto
Postów 1781
Punkty karne 0
Konkursy dodane
już nieaktualne. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
delvitto
Postów 1781
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale jak to możliwe??? przecież nr telefonu to jedno, a każdy miał inne nr referencyjne i piny. chyba nie tak łatwo tu podszyć się pod kogoś, no ale wiadomo, tylko ceny w biedronce już nie dziwią... Wyświetl w wątku >>
delvitto
Postów 1781
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a w wersji elektronicznej można z tych konkursów korzystać? no małe te moje sklepy, bida z nędzą;( ale logo dumnie sterczy na dachu. Wyświetl w wątku >>
delvitto
Postów 1781
Punkty karne 0
Konkursy dodane
powiedzcie proszę skąd taki magazyn wziąć? u mnie są 2 zwykłe sklepy tesco, i panie nic nie wiedzą, że coś takiego w ogóle istnieje ;( gdy pytam o magazyn, to myślą że chodzi mi o gazetki, i tak w kółko... Wyświetl w wątku >>
delvitto
Postów 1781
Punkty karne 0
Konkursy dodane
delvitto
Postów 1781
Punkty karne 0
Konkursy dodane
delvitto
Postów 1781
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dziś odesłali mi paragon, z adnotacją, że został zweryfikowany prawidłowo. Też go chciałam, na wszelki wypadek, bo jest konkurs w rossmanie. Ale paczki z kosmetykami wciąż nie ma:( Wyświetl w wątku >>