Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
delvitto
Postów 1781
Data rejestracji 14.03.2014
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak, tylko, że jak się gra w totka, to się kupuje tylko totka, i najczęściej są to wyrzucone pieniądze. A przy zakupach , tym razem w Biedronce, wzięcie zdrapki odbywać się będzie przy okazji. Zakupy zostaną "do przejedzenia", a ze zdrapką poszczęści się, lub nie, ale to nic nie kosztuje:) Wyświetl w wątku >>
delvitto
Postów 1781
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale może nie będzie aż tak źle, skoro do zdrapki potrzebny jest, jakby co, paragon niefiskalny? Zawsze to trochę mniejsze szanse dla praowników biedronek, a przynajmniej pozwalam sobie miec złudzenia : Wyświetl w wątku >>
delvitto
Postów 1781
Punkty karne 0
Konkursy dodane
delvitto
Postów 1781
Punkty karne 0
Konkursy dodane
delvitto
Postów 1781
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a propos allegro: wkurzyłam się wczoraj, gdyż mało nie padłam ofiarą oszustów nigeryjskich naprawdę, nie miałam pojęcia, że coś takiego jest. Wystawiłam konsolę, i trafił się dobry kupiec, ale żeby do Londynu, i 200 zł za przesyłkę, to myślę, czemu nie. Ale on mi coś tam po angielsku wysłał, że niby z banku, że pieniądze wpłacone, ale zablokowane, więc muszę nadać paczkę, ale że coś tam w jego rodzinie zaszło, on potrzebuje pomoc nauczycielowi syna, i prosi, bym paczkę wysłała do Nigerii, i podał kolejny, nigeryjski adres. Kazał do banku wysłać nr paczki ( czy coś takiego), i w ciągu 2 dni bank odblokowuje wpłatę, i pieniądze pójdą do mnie. Możecie mi wierzyć, ale nawet wtedy nie uznałam tego za oszustwo, ale forma takiej sprzedaży nie spodobała mi się, odpisałam mu, że żadnych skanów przesyłki robić nie bedę, tylko chcę pieniądze na konto. Po pewnej chwili miałam telefon z dziwnym numerem, nie udało się połączyć. Oczywiście, myślałam podniecona, że to z jakiejś agencji dzwonią, więc zaczęłam szukać w google, i zdębiałam, że to nr z Nigerii, a że już byłam na google, z tematem Nigerii, to od razu zdumiona zobaczyłam linki do takich przygód jak moja facet jeszcze 2 razy dzwonił, ale nie odbierałam, tylko napisałam mu, że ja nic muszę, a transakcji nie będzie;( tylko teraz się boję, czy jakiejś mafii na mnie nie naśle, bo przecież ma moje dane, gdy mu dawałam je do zrobienia przelewu:( brrrr Wyświetl w wątku >>
delvitto
Postów 1781
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja też mam wszystko na jednym paragonie, ale chodzi mi o to, że ten paragon od mamy jest jakby przerwany, wyszarpnięty z kasy, nie ma równego brzegu. Dlatego myślę, że musiał być wyszarpnięty z kasy, a dalszą częśc, co się dodrukowała, kasjerka wyrzuciła;( Wyświetl w wątku >>
delvitto
Postów 1781
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie sądzę, bo przecież konkursowicz jest raczej na czasie, i wie, co gdzie kupuje. W przypadku mojej mamy, myślę, że kasjerka dała z kasy paragon, a jak się wydrukował ten drugi, to go po prostu wyrzuciła:( gdybym wcześniej wiedziała, że będą takie kody, uprzedziłabym mamę, że ma go zabrać. Wyświetl w wątku >>
delvitto
Postów 1781
Punkty karne 0
Konkursy dodane
już o to też wczoraj pytałam przestudiowałam regulamin, nie ma tam ani słowa o dodatkowych kodach. A ja mam swój paragon z kodem, i drugi od mamy, gdzie jej tego kodu w sklepie nie dali:( no i nie wiem, czy będzie ważny. Wyświetl w wątku >>
delvitto
Postów 1781
Punkty karne 0
Konkursy dodane
na moich paragonach jest kołonotatnik. Wyświetl w wątku >>
delvitto
Postów 1781
Punkty karne 0
Konkursy dodane
delvitto
Postów 1781
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak sobie teraz pomyślę, że niektóre hasła chodzą mi po głowie kilka dni, zanim nabiorą ostatecznego kształtu, to mi siebie samej szkoda Wyświetl w wątku >>
delvitto
Postów 1781
Punkty karne 0
Konkursy dodane
podpinam się;) Wyświetl w wątku >>
delvitto
Postów 1781
Punkty karne 0
Konkursy dodane
delvitto
Postów 1781
Punkty karne 0
Konkursy dodane
delvitto
Postów 1781
Punkty karne 0
Konkursy dodane
delvitto
Postów 1781
Punkty karne 0
Konkursy dodane
delvitto
Postów 1781
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wygląda na to, że ja pobiłam smutny rekord, ale nie pamiętam, chyba z 8 czy 9 poszło... Wyświetl w wątku >>
delvitto
Postów 1781
Punkty karne 0
Konkursy dodane
delvitto
Postów 1781
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chodzi o to, że w moich tesco nie ma żadnych, starych czy nowych, magazynu nie ma NIGDY, panie nic nie wiedzą, że w ogóle jest coś takiego, są zdziwione, gdy pytam
jak widac, tesco tescowi nierówne
ale już znalazłam osobę która obiecała mi przysłać, więc mam nadzieję, że z takim magazynem kiedyś tam pojadę i naocznie pokażę, że nie zmyślam.
Wyświetl w wątku >>
delvitto
Postów 1781
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ja dopiero zagrałam w palette (SPH), i zwrotki brak widzę, że więcej osób tak ma, ale może ktoś wie, czy takie zgłoszenia bez zwrotek biorą udział? Wyświetl w wątku >>