Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
delvitto
Postów 1781
Data rejestracji 14.03.2014
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie pamiętam, jaki wybrałam system, ale coś z tych naprawdę wysokich, chyba 10 lub 11 liczb w dużym, i w małym lotku ( 8 lub 9 liczb). Wybrałam odpowiednią liczbę cyfr, i w archiwum lotto sprawdziłam ostatnie pół roku losowań, bo tylko za pół roku wtedy była taka możliwośc. Chciałam znaleźć odpowiedź na pytanie, co by było, gdybym systematycznie, przez pól roku, robiła te zakłady, z tymi samymi cyframi. Mozolnie wszystko notowałam, ale ogólne podsumowanie bardzo mnie rozczarowało:( Były zaledwie chyba 2 czwórki, kilkaset "trójek". W całym rozrachunku na dużym lotku byłabym do tyłu na ok 20 tysięcy, a na małym lotku jakieś 13 tysięcy, też na minus. Od tamtej pory staram się nie myśleć o łatwych milonach:) Wyświetl w wątku >>
delvitto
Postów 1781
Punkty karne 0
Konkursy dodane
delvitto
Postów 1781
Punkty karne 0
Konkursy dodane
delvitto
Postów 1781
Punkty karne 0
Konkursy dodane
delvitto
Postów 1781
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i ja czekam z nadzieją Wyświetl w wątku >>
delvitto
Postów 1781
Punkty karne 0
Konkursy dodane
delvitto
Postów 1781
Punkty karne 0
Konkursy dodane
delvitto
Postów 1781
Punkty karne 0
Konkursy dodane
delvitto
Postów 1781
Punkty karne 0
Konkursy dodane
podbijam Wyświetl w wątku >>
delvitto
Postów 1781
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dokładnie tak samo miałam kilka miesięcy temu, wtedy był jakiś odkurzacz. Napisałam do nich, pytając, czy moje zgłoszenie brało udział, ale nie raczyli odpowiedzieć;( Odtąd już nie zaglądam na e-mieszkanie. Wyświetl w wątku >>
delvitto
Postów 1781
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ile jest miejsca na tekst na kuponie? Wyświetl w wątku >>
delvitto
Postów 1781
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bulion to bulion, czy z warzyw, czy z mięsa, czy z grzybów, jakie to ma znaczenie, masz paragon to graj, i nie daj sobie wmówić, że może być inaczej:)
w temacie: wkurzył mnie plus, układałam długo swoje marzenie (wygrajmarzenia.pl), doładowałam telefon, a w rejestracji okazało się, że ze wszystkimi danymi, od razu, na dzień dobry, wymagają pesel. Rozumiem, że do nagród to tak, ale do rejestracji, to ich pogięło! Za 2 dni koniec konkursu, i nie wiem, co robić Wyświetl w wątku >>
delvitto
Postów 1781
Punkty karne 0
Konkursy dodane
delvitto
Postów 1781
Punkty karne 0
Konkursy dodane
delvitto
Postów 1781
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie brak na 6:(
musi mnie zadowolić jeden bonik jesienny...
Wyświetl w wątku >>
delvitto
Postów 1781
Punkty karne 0
Konkursy dodane
delvitto
Postów 1781
Punkty karne 0
Konkursy dodane
delvitto
Postów 1781
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dziękuję Wam Wyświetl w wątku >>
delvitto
Postów 1781
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a może ktoś przypomnieć, kiedy go zakończą? Wyświetl w wątku >>
delvitto
Postów 1781
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a czy ten konkurs został już rozwiązany? Po raz pierwszy brałam udział w tym, bądź co bądź, cyklicznym konkursie Kauflandu, zawsze na forum czytałam posty na temat kodów, co, gdzie, i jak, a tym razem tego nie widziałam:( Ja mam na myśli pytanie:"Jaka jest twoja recepta na złotą jesień?" Wyświetl w wątku >>