Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika delvitto

delvitto

#6010003 Napisano: 27.04.2015 17:30:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
a czy coś wiadomo co i jak z Grzanym Mnicha? Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6009538 Napisano: 26.04.2015 11:48:45 w Kaufland konkursy
fryteczka napisał(a):

siedze wlasnie nad haslami i nic sensownego nie moge stworzy...myslalam,ze tym razem nie wysle smskow w niedziele przed 00;00 ale chyba tak się tez stanie.

mam tak samo:( jakoś ciężko idzie... Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6009441 Napisano: 25.04.2015 19:09:31 w Giełda Kodów ; )
oddam komuś kod z herbaty Minutki, na rozmowy przez 3 dni ze wszystkimi sieciami, dotyczy karty w Plusie.
kto pierwszy, ten lepszy, pw proszę;) Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6008507 Napisano: 23.04.2015 17:37:22 w Visa Konkursy
xpac napisał(a):

Trzeba umieć taki filmik zrobić, amator jest bez szans emotka

dokładnie...
ale filmik fajny, trzeba przyznać;) Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6006388 Napisano: 17.04.2015 17:00:48 w Paragony
mam paragony Muszyna, z początku akcji, zapraszam z ofertą na pw;) Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6004027 Napisano: 12.04.2015 22:51:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

delvitto - jakąkolwiek wygra się wycieczkę, zawsze podają cenę najwyższą z możliwych w szczycie sezonu i podbitą w kosmos, taka zasada po prostu. Póki nie płacę podatków od nagród, nie wnikam w szczegóły.
Byłam w SPA kilkanaście razy, zwykle za weekend = 2 noce dla 2 osób liczono regulaminowo ok. 1500 - 2000 zł. Tymczasem w zeszłym roku wyjechałam z siostrą do SPA**** nad morze (Kołobrzeg) i koszt za osobę wyniósł 850 zł za 5 noclegów z pełnym wyżywieniem i masażami i grotą solną i co tylko. Zatem gdy organizator zamawia pobyt w SPA, to koszt 2 nocy = 1000 zł, a gdy ja wykupuję pobyt w SPA, to 5 nocy = 850 zł emotka

no, i wszystko jasne.
nigdy jeszcze nie wygrałam żadnej wycieczki, ani spa, dlatego ta różnica w cenie mnie zdziwiła;(
dzięki za proste wyjaśnienie;) Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6004013 Napisano: 12.04.2015 22:36:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
assal napisał(a):

Delvitto: Ja mówię o tych dwóch dodatkowych zabiegach, o jakich mowa w regulaminie. Nie tych ogólnych.
Konsultacja medyczna to 50 złotych i to nie jest to samo, co ogólna opieka.
Dodaj podatek i to zwiedzanie.
Jeśli to pokoje jednoosobowe, to się w miarę zgadza całość. Też mi się wydawało z początku, że mocno zawyżone, ale nie aż tak.
Cena rośnie jeszcze trochę im w sezonie  emotka

assal - ja jakoś nie jestem przekonana;(
różnica w ofercie to ok 1000 zł, więc wymienione przez Ciebie rzeczy nie są chyba aż tyle warte?
W kalendarzu oferta cenowa na sezon letni jest minimalnie wyższa.
Ale może nie mam racji, mam nadzieję, że ktoś na forum wygra, pojedzie, i opowie, co naprawdę dostał w tym pakiecie. Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6004007 Napisano: 12.04.2015 22:21:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ziolko napisał(a):

delvitto - koszty nagrody wrzuca się w koszty prowadzenia firmy i płaci się mniejszy podatek emotka
czy laureat płaci podatek od nagrody powyżej 760 zł? jesli tak to jest nabijanie ludzi w butelkę i wyłudzanie kasy emotka

nie doczytałam się w regulaminie, ale chyba się nie płaci podatku...
ale tak czy siak, nie rozumiem tego, bo jedni organizatorzy podają wartości nagród nie odbiegające zbytnio od ich realnej wartości, a tutaj jakoś ta przebitka mnie zaskoczyła, po zapoznaniu się z cennikiem hotelu;(  Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6004004 Napisano: 12.04.2015 22:13:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
assal napisał(a):

Czy jest zawyżona?
651 to specjalna promocja na kilka dni, nie cena regularna.
A podana kwota obejmuje jakieś 180 zł podatku, 2 dodatkowe zabiegi i zwiedzanie rozlewni, czyli coś więcej jak standardowa oferta emotka

z tego co czytałam, w każdej opcji są zabiegi, więc nie jest to aż tak bogato;( 
jeśli koszt 14-dniowego pobytu na turnusie jest zbliżony do ceny 5-dniowego pobytu (nagroda), to gdzieś ta nadwyżka idzie.
651 zł za kilka dni, dokładnie 7, to jednak ogromna różnica w porównaniu 1650 za 5 dni, nawet, jeśli to jakaś specjalna promocja.  Owszem, darowanemu koniowi w zęby się nie zagląda, ale tak jakoś, gdy widzę takie przekłamanie, to tracę zaufanie do organizatora, i staram się zrozumieć, czym się kierował.
Wszystko to i tak takie zwykłe gadanie, bo być może wcale się nie wygra, i nic nie zostanie z dociekliwości;( Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6003990 Napisano: 12.04.2015 21:30:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jak zwykle na sam koniec zostawiłam pisanie zgłoszeń, tym razem wymyślam hasła do Muszyny z Biedronki. popatrzyłam sobie trochę ten hotel, i nie rozumiem, skąd organizator wziął cenę pobytu dla laureata? Wystarczy sprawdzić cennik, na pobyty na turnusach rehabilitacyjnych, albo gotowe pakiety lecznicze, by stwierdzić, że lecą w kulki;(
Wyceniono nagrodę na 1650 zł za 5 dni/1 os., tymczasem 10 dni w ich cenniku oscyluje w granicach 1150 zł, a za 14 dni jest 1600 zł. Najtańsza, 7-dniowa opcja kosztuje 651 zł, więc niech mi ktoś powie, kto się na tym zna, o co w tym chodzi, i dlaczego aż tak duże jest przekłamanie? Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6003867 Napisano: 12.04.2015 14:49:57 w Visa Konkursy
defed napisał(a):

barszcz napisał(a):

napisał(a):Mappet napisał(a):To te karty mają datę ważności?
Czy ktoś kto już ma swoją kartę może napisać do kiedy/ile czasu są ważne? emotka

Ja mam ważne do stycznia 2016 roku:-)A w zasadzie miałam,bo już kupiłam wymarzony serwis obiadowy:-))

Moje wygrane Visa karty są z PkoBp i maja datę ważności bardzo długa: marzec 2019r.

i ja mam dokładnie tak samo, z PKO BP, i 2019 rok, mnóstwo czasu;)) przyda się na "czarną godzinę":)) Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6003750 Napisano: 11.04.2015 19:32:47 w Wkurza mnie...
staszek napisał(a):

delvitto napisał(a):

wkurza mnie ten nowy wytwór Eurocashu pod nazwą megaturniej.pl:( już czwarty z kolei sklep, pomimo istnienia na liście konkursowej, nic nie wie, nic nie ma, i wgl "o co chodzi?" Znalazłam w końcu jeden sklep, gdzie mieli plakaty i oficjalnie brali udział. To było piąte podejście;( Ale skoro większość sklepów z listy nic nie wie, to jak się w to bawić?

a muszą wiedzieć? kupujesz odpowiednie produkty i wysyłasz skoro sklep jest na liście.

raczej musi być 100 % pewności;( podobnie było z ich megaloterią, sklepy wycofywały się z akcji w trakcie jej trwania, a na stronie konkursowej było bez zmian;( nawet koło mnie był taki sklep, który w megaloterii brał udział, i był oznakowany, przez kilka tygodni, a potem zdjęli plakaty i zerwali umowę;( właściciel mi tłumaczył zbyt wysokimi wymogami kładzionymi przez organizatora. Myślę, że jeśli sklepowi zależy na promocji, to powinien wiedzieć o akcji, i powinni mieć specjalnie oznaczone produkty. Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6003723 Napisano: 11.04.2015 17:50:27 w PLAGIATY
tulipanka napisał(a):

giulietta napisał(a):

Ronja napisał(a):Ja jestem za publikowaniem bo inaczej, to wiele konkursów będzie miało po prostu znamiona pozoru konkursu. Skąd wiadomo wtedy, że był jakikolwiek wygrany tekst? Ludzie po prostu nie procesują się. Gdyby ktoś wytoczył 1 i 2 raz procesik o naruszenie praw autorskich, to by ostudziło zapał plagiatorów. Z resztą, że też plagiatorzy nie spalą się ze wstydu.

dokładnie emotka  niepublikowanie haseł nic nie da, bo trzeba by było zamknąć internet i schować wszystkie książki itp., bo przecież kradną żywcem z książek emotka  a po publikacji otwarta droga do odszkodowania i nie tylko, bo prawa autorskie są chronione i przez przepisy prawa karnego i cywilnegoemotka  plagiat narusza nie tylko prawa autorskie majątkowe, ale i osobiste emotka
z art.115 ustawy o prawach autorskich i prawach pokrewnych:  1. Kto przywłaszcza sobie autorstwo albo wprowadza w błąd, co do autorstwa całości lub części cudzego utworu albo artystycznego wykonania, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 3.

I to jest zdrowe podejście emotka  Jak ktoś wygra moim zdjęciem lub hasłem (a mam kilka perełek) to od razu nastawiam się na drogę sądową. Nie mam w tym doświadczenia, prawnikiem nie jestem, ale uważam że może to być świetne doświadczenie na przyszłość. Dobrze nabyć umiejętność poruszania się po sprawach sądowych, kto wie kiedy taka wiedza nie przyda się przy poważniejszym problemie. Strzeżcie się złodzieje, bo ja w polubowne zamiatanie złodziejstwa pod dywan bawić się nie będę emotka

PS A hasła pisze coraz lepsze emotka

Podejście jest zdrowe, ale zwykły zjadacz chleba i przeciętny konkursowicz i tak nie pójdzie do sądu, co najwyżej pokrzyczy:( a szkoda.
Gdyby w tym wszystkim była jakaś pomoc organizatorów, to co innego, dopóki oni olewają, to się każdy i tak będzie czuł na przegranej pozycji. To walka z wiatrakami. Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6003720 Napisano: 11.04.2015 17:44:57 w Visa Konkursy
benasia napisał(a):

Może głupie pytanie ale karta na podpis działa tak: daję kasjerce kartę i ona daje mi potwierdzenie z terminala do podpisu? Bo skoro nie ma żadnego pinu w tej City... Pytam bo zawsze miałam karty na Pin   emotka
I jeśli mam zamiar użyć  karty w terminie późniejszych powiedzmy za kilka mies. to musze już aktywowac?

Karta na podpis działa tak, ze gdy kasjerka wbije kwotę, to, o ile są środki na karcie, od razu zatwierdza transakcję, i klient obowiązkowo musi podpisać na tym wydruku, który zostaje u kasjerki. Jeśli z jakichś przyczyn brak podpisu, transakcję uznaje się za nieważną, i konto klienta nie może być obciążone, tylko kasjerka ma manko;( 
karta może być aktywowana kiedykolwiek, aby do czasu jej ważności.  Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6003717 Napisano: 11.04.2015 17:33:08 w Wkurza mnie...
wkurza mnie ten nowy wytwór Eurocashu pod nazwą megaturniej.pl:( już czwarty z kolei sklep, pomimo istnienia na liście konkursowej, nic nie wie, nic nie ma, i wgl "o co chodzi?" Znalazłam w końcu jeden sklep, gdzie mieli plakaty i oficjalnie brali udział. To było piąte podejście;( Ale skoro większość sklepów z listy nic nie wie, to jak się w to bawić? Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6003654 Napisano: 11.04.2015 13:15:11 w Visa Konkursy
aniolek33 napisał(a):

Co z kartami z PKO? Pin prześlą oddzielnym listem? Czy trzeba je pierw aktywować i dopiero wyślą?

a jak aktywujesz kartę bez pinuemotka
napisali, że pin dojdzie, więc cierpliwości, normalna procedura. Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#5998831 Napisano: 31.03.2015 11:41:55 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
Myślę, że główna strona powinna być taka jak dawniej, bo to podnosi jej atrakcyjność - jeśli jest wciąż coś nowego - strona żyje, gdy przez kilka dni natrafia się wciąż na to samo - strona jest w stagnacji...? grzebanie po zakamarkach by znaleźć niusy nie jest fajne;(  Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#5998799 Napisano: 31.03.2015 11:02:00 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
czy można wprowadzić opcję wyboru strony, np z konkursami polecanymi, lub z dodanymi, i kto by chciał to tak by sobie ustawił?
od kilku dni żyłam w przeświadczeniu, że wszyscy organizatorzy malują jajka na święta, i dlatego nic się nie dzieje;(
moim zdaniem lepsza jest poprzednia wersja, bo wciąż było na głównej coś nowego, a z zamieszczanych treści można było dużo się dowiedzieć, i nie było potrzeby w nie klikać, jeśli tagi nie były interesujące do naszych potrzeb. Teraz trzeba każdorazowo nie tylko klikać w kalendarz, ale i otwierać wszystkie linki po kolei, by wyłowić coś dla siebie...Że tak powiem, bez urazy, więcej cenzuraogii...
czy jest ktoś "za"...?? Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#5998787 Napisano: 31.03.2015 10:44:38 w WC - rozmowy o wszystkim
aniolka2310 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

aniolka2310 napisał(a):

napisał(a):zezowaty_kot napisał(a):Czy na stronie głównej pojawiają się teraz konkursy polecane a nie dodane ostatnio? 

Tak:)

Myślałam, że to jakiś błąd u mnie i się naprawi ... A można to jakoś zmienić? Osobiście wolałam "rzucać oko" na nowości. emotka

Ja również wolałam poprzednią wersję. Po wejściu na stronę od razu wiedziałam, czy pojawił się jakiś nowy konkurs:)

omg! a ja myślałam, że to świąteczny zastój, i po prostu nie ma nowych konków;(
pewnie, że poprzednia wersja lepsza, komu się chce sprawdzać kilka razy dziennie czy coś nowego doszło:( lepiej, gdy na bieżąco wszystko widać, prosimy o powrót dawniejszej opcji. Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#5998690 Napisano: 30.03.2015 21:26:16 w WC - rozmowy o wszystkim
jak myślicie, kto się załapie na organizatora?
http://tvn24bis.p...-paragon,528616.html Wyświetl w wątku >>
0 0