Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika delvitto

delvitto

#6022416 Napisano: 25.05.2015 20:34:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jakoś nie bardzo rozumiem ten konkurs z Podlaskim;( trzeba trafić w miejscowość, wg podanych namiarów? czy szukać "w okolicy"?  Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6021163 Napisano: 22.05.2015 21:49:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ankasss napisał(a):

dolly napisał(a):

dajcie link, co kazdy bedzie latal i szukał buahaah

http://20latrazem...contest/view/id/2736
masakra:)

choreografia wymiata emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6021156 Napisano: 22.05.2015 21:47:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dolly napisał(a):

dajcie link, co kazdy bedzie latal i szukał buahaah

proszę:
http://20latrazem...contest/view/id/2736
Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6021153 Napisano: 22.05.2015 21:44:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
elbowndg napisał(a):

Jezu!!!! Widzieliscie film zgloszony do konkursu Biedronki z Pania ktora na tylku nakleila sobie kartke i sie wypina? emotka  Nie bede spala w nocy przez to..

zajrzałam z ciekawości...omg, nie wiem, co mam o tym myśleć...żenua. Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6019090 Napisano: 18.05.2015 23:33:06 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
dziś wpłata na konto 50 zł z playboya, z 17 kwietnia wygrana;) Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6018833 Napisano: 18.05.2015 14:49:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
violka88 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

nouvelle napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

nouvelle napisał(a):

ir napisał(a):

nouvelle napisał(a):

W sprawie odrzucenia ponad 700 zgłoszeń z Delmy piszemy na http://www.unilev...urce/contactus-form/ i agencji IQ Marketing, niech poczują nadchodzącą zadymę, przecież nie można tego tak zostawić. Pastwiliśmy się na MC od Tesco, a to pikuś przy takim IQ.
http://www.iq-marketing.pl/kontakt.html

w spr.IQ Marketing  emotka i dopiszcie o tym "przenoszeniu nagród na rzecz org"

emotka

Ja już do nich pisałam w sobotę przez ten formularz.Ale obawiam się,że jeśli mi cokolwiek odpiszą, to pewnie dadzą mi do zrozumienia,że jestem rozżalona i się czepiam, bo nie wygrałam emotka

Nie szkodzi. Muszą w końcu poczuć, że ktoś im się dobiera do skóry. To są rzeczy na miarę programu w TV, tak jak to było z Mysiorkami.

Moja niezaalita inteligencja mówi mi, że było tak: Osoby, które wygrały Główne wklepywały duuuużo zgłoszeń, wygrywały po 100 zł, nie odsyłały paragonów- czekały na Główną, bo co to jest 100 zł emotka i stąd nazbierało się (jak piszecie) 700 niewydanych nagród. Niby każdy ze Zwycięzców Głównych miał tyle szczęścia, że wygrał jednym zgłoszeniem... wątpię. Tym bardziej, że miasta Głównych Zwycięzców nie powtarzają się w sumie w ogóle w nagrodach po 100 zł (tylko Kraków raz), natomiast Główne zgarnęły TYLKO osoby/a emotka z Krakowa i okolic. Według mnie nie ma co robić rabanu, bo to raczej nie ze "złośliwej" weryfikacji paragonów wzięło się te 700 nierozdanych nagród.

ja wysłałam kilka zgłoszeń do konkursu Delma - wygrałam 2 razy - ale nagrodę otrzymałam tylko raz, 
więc może wiecej było takich osób które wygrały kilkakrotnie a otrzymały tylko jedna nagrodę

w Delmie tylko raz jedna osoba mogła wygrać, dlatego nie dali drugiej nagrody. Ja wygrałam na samym początku, więc potem wysyłałam zgłoszenia na męża, ale już więcej i tak się nie udało;(  Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6018256 Napisano: 16.05.2015 23:15:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aneciaa napisał(a):

Mnie tez kiedys nie wydali nagrody twierdzac ze nie dopelnilam wszystkich warunkow. Jak sie okazalo podobno nie wpisalam nr PESEL.szczerze to nie pamietam czy wpisywalam.Ale zawsze wypelniam dokladnie formularze ktore trzeba odeslac aby otrzymac nagrode wiec jedynie przez przeoczenie moglam tego nie zrobic.nikogo jednak nie obchodzilo moje tlumaczwnie. Choc do tej pory nie jestem pewna czy naprawde nie wpisalam tego nr czy to wymysl agencji emotka

a wystarczyłoby trochę dobrej woli..., ale najwidoczniej bardziej im zależy na pozyskaniu nagród dla siebie;(
ja miło wspominam sytuację z agencją PT Concept (niestety, od wielu m-cy nie robią konkursów), odesłałam im wszystkie dane, tak mi się przynajmniej wydawało, że wszystkie.Tymczasem skontaktowali się ze mną mailowo, i dowiedziałam się, że w formularzu nie wpisałam nr telefonu, na który miałam wygraną. Przecież to bardzo istotne dane, ale jak się okazuje, można też po ludzku podejść do sprawy;) Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6018132 Napisano: 16.05.2015 12:51:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
alea napisał(a):

blanca napisał(a):

defed napisał(a):

dostajecie potwierdzenia na @ od Kupcaemotka wczoraj wysłałam i nic nie przyszło, mimo pokazania się komunikatu...

Tak, ale z bardzo dużym opóźnieniem

Wczoraj @ nie przychodziły ale dziś już jest ok:)

a ja wciąż nie mam, z dwóch zgłoszeń wczoraj wysłanych;( Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6018018 Napisano: 15.05.2015 22:58:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
erychta00 napisał(a):

kasiulll napisał(a):

kasiulll napisał(a):

Wysłałam kilka zgłoszeń w loterii Kupca a dostałam tylko jedno potwierdzenie na maila (chyba od razu za pierwsze), czy ktoś też tak miał?

Ok dostałam maila od organizatora:
"Dziękujemy za zgłoszenia. Maile potwierdzające mogą dochodzić z 
opóźnieniem. Zależy to od obciążenia serwerów i szybkości połączenia internetowego.
Jednak wszystkie Pani zgłoszenia zostały przyjęte, więc maile potwierdzające na pewno dojdą do Pani."

Ja swoje potwierdzenie znalazłam w spamie emotka

a ja wysłałam 2 zgłoszenia, i nie mam żadnego potwierdzenia, nawet w spamie, pomimo ich informacji, że wysłali;( Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6017666 Napisano: 15.05.2015 12:18:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
niektórzy z Was dostali już przelewy za kwietniowe playboye, a ja wciąż nie mam, z dnia 17 kwietnia miałam wygraną, odesłałam dane 21 kwietnia, i dalej cisza. Jak długo czekaliście na swoje przelewy? Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6015167 Napisano: 09.05.2015 10:04:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bloblebla2 napisał(a):

Czy glowne nagrody z konkursow na kawatchibo.pl zostaja nierozlosowane Tyle loterii a nikt sie nie chwalil glowni???

przecież główna była tylko jedna;( więc kto miał się chwalić?
czekałam z nadzieją na dzienną, ale już raczej i te obdzwonione;( Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6012395 Napisano: 03.05.2015 17:42:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kaskaderka1 napisał(a):

Jestem kawoszką i Tchibo kupiłam sztuk 10 emotka   oczywiście nic nie wygrałam.emotka Oj szkoda,wielka szkoda.Żyłam nadzieją dość długo emotka

nie trać nadziei, jeszcze do końca miesiąca będą laureaci, jeśli grałaś, to masz szansę, no i kto wie, może główna?
ja też zainwestowałam w tchibo, i wciąż 3mam kciukiemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6012260 Napisano: 02.05.2015 22:35:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
to jest rzeczywiście bardzo głupie;( ale regulamin mówi o numerze dowodu zakupu (paragonu). Numer kasy to coś innego, i o nim nie ma słowa w regulaminie. Jakaś pomyłka, czyjeś zaniedbanie;(  Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6012254 Napisano: 02.05.2015 22:26:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
termitek99 napisał(a):

Podaje się numer kasy, zamiast numeru paragonu....

a co to takiego? nr paragonu, nr systemowy, a teraz takie coś?
w regulaminie, do którego zajrzałam, jest mowa chyba o nr paragonu;(
z pewnością wszystko się wyjaśni po długim weekendzie. Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6012247 Napisano: 02.05.2015 22:12:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nie zdążyłam jeszcze kupić nic na ten konkurs, więc nie bardzo rozumiem o co chodzi? zajrzałam do regulaminu, i standardowo, trzeba podać nr paragonu, przecież każdy nr jest inny, więc jak to wygląda w praktyce, że są takie trudności?
a swoją drogą, rozumiem, że ktoś tu coś zaniedbał, ale proszę, wyluzujcie, bo jest czas świąteczny, trwa długi majowy weekend, organizator też człowiek, i ma prawo do odpoczynku w taki czas;)  trudno, stało się, ale na pewno wszystko się wyjaśni;) Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6011620 Napisano: 30.04.2015 19:10:13 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Grzane Mnicha dotarło. Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6010079 Napisano: 27.04.2015 19:36:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Cytrusek77 napisał(a):

staszek napisał(a):

magnus napisał(a):

delvitto napisał(a):

dolly napisał(a):

wredzia napisał(a):

dolly napisał(a):

Jak mam paragony z 1 etapu megaloterii, to moge je puscic w obecnym etapie, czy cos pokrecilam?