Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika delvitto

delvitto

#6046820 Napisano: 20.07.2015 22:31:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ktoś wie, gdzie kupić sadówkę? w wielu sklepach, gdzie miałam okazję zajrzeć, nie ma tego specjału... Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6046591 Napisano: 20.07.2015 15:45:37 w Czy informują/ informowali?
czy ktoś wie cokolwiek, czy z "ciasteczko i w drogę", były jakieś już wygrane? Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6046581 Napisano: 20.07.2015 15:31:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Frama napisał(a):

pszczola napisał(a):

W jakich sklepach będzie jeszcze konkurs Garniera?

chyba nie było jeszcze w carrefour

w moim carrefour są plakaty przy wejściu, że garnier od 22 lipca. Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6039453 Napisano: 02.07.2015 10:34:03 w Hochland
organizatorem był Hochland, a wykonawcą było Aspe, tak przynajmniej zapamiętałam, bo miałam okazję rzucić okiem na regulamin, który z trudnością znaleziono w POK w moim Carrefourze;( były faktycznie albo 2 Piato, albo 2 serki w plastrach. I tylko jedna nagroda, ten aparat'(
ciekawi mnie, czemu hochland nie umieszcza takich rzeczy na swojej stronie...:( Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6039044 Napisano: 01.07.2015 11:06:48 w Kaufland konkursy
kadett33 napisał(a):

delvitto napisał(a):

czy ktoś wie, czy w kaufku coś będzie z konków w nowej gazetce?

nic nie ma. http://issuu.com/...5?e=3073891/13881834

dzięki. Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6039018 Napisano: 01.07.2015 10:42:38 w Kaufland konkursy
czy ktoś wie, czy w kaufku coś będzie z konków w nowej gazetce? Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6038607 Napisano: 30.06.2015 13:37:36 w Wkurza mnie...
koniczynka123 napisał(a):

mia napisał(a):

Góralki...emotka Tyłek urósł, cholesterolu nawet wolę nie badać, wygrana jedna karta Google Play.emotka
Wklejam se ku pamięci w stopkę, może to coś pomoże na mój barani łeb, wrrr...

To samo zresztą Milki się tyczy... emotka

u mnie dziesiątki zgłoszeń w obu konkursach i raptem z milki 2 trafienia - dzieciaki chociaż były zadowolone bo sporo ich mam w rodzinie

rozsmakowałam się w tych milkach, czego skutkiem było mnóstwo zgłoszeń, ale tylko raz udało się zdobyć kartę. Czekam z nadzieją na finał, i jakieś rezerwy;) z góralkami się pogniewałam:( Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6035259 Napisano: 22.06.2015 19:53:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy w Nestle (Kaufland),przejdzie w razie czego na paragonie ketchup łagodny 300g? Nie ma nazwy że Winiary, a na paragonie mam inne rzeczy dobrze opisane, tylko ten ketchup, zobaczyłam w domu;( a daleko mam;(  Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6035136 Napisano: 22.06.2015 15:41:17 w Gratulacje! Dla wygranych!
gratki również dołączam! Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6035131 Napisano: 22.06.2015 15:31:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zaznaczyłam miejsce gdzieś obok Wawelu, bo tak moje myśli od początku kojarzyły się, jeśli chodzi o złoto i splendor, tymczasem byłam ok 50 km od celu, i udało się zdobyć stóweczkę, co mnie mile zaskoczyło emotka  
no bo Brzesko...??? ale mi splendor!
z trzech zgłoszeń, to i tak super wyszłam na tym:))) Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6034958 Napisano: 22.06.2015 11:37:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
poprostuanette napisał(a):

migi napisał(a):

poprostuanette napisał(a):

Ja ibstawialam: warszawa teatr kamienica Villa foksal i hotel Sheraton odbierali tam złote nagrode za pasztet podlaski

Gutow mały mistrzostwa piłki nożnej branży spożywczej skrzętnie ukryty i gloria i splendor

Siedlce fabryka dużo złotego koloru

Krynica blisko Zakopanego dużo złotego i poklaski cup

Rzeszów arena odbierali nagrode 

O ja też stawiałam na teatr kamienica emotka

Ja postawiłam teatr kamienica niedługo po północy jak się 3 etap zaczął. ☺

skąd znaleźliście te wszystkie informacje? ja również przekopywałam neta, ale na te rzeczy się nie natknęłam, kliknęłam w Tomaszów Mazowiecki, gdzie współpracują z inną firmą drobiarską, i jeszcze strzeliłam w Warszawę i Kraków, na ślepo, bo te miasta ze splendorem i złotem jakoś skojarzyły.  Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6034750 Napisano: 21.06.2015 18:56:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kapa26 napisał(a):

Do loterii Mondelez - uśmiech wygrywa 4x wpisywać ten numer po prawej od daty czy na dole?

ten obok daty.po prawej. Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6033129 Napisano: 17.06.2015 16:37:51 w Hochland
kilka dni temu byłam w carrefour, przy serkach Hochland był plakat o konkursie, wzięłam serki, ale się nie wczytywałam, tylko zrobiłam pośpiesznie zdjęcie, by potem w domu zobaczyć co i jak. No i foto mam niewyraźne, z trudem się doczytałam, że trwa do dziś, i mam w kadrze kawałek jakiegoś aparatu (nagroda). Czy może ktoś coś wie więcej na temat tego konkursu, mianowicie, kto go robi, i co tam jeszcze było do wygrania? Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6031171 Napisano: 12.06.2015 16:32:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aleks1983 napisał(a):

A Milka wysyła karty na bieżąco, czy wszystkie razem na koniec? Dostał już ktoś?

ja dostałam kartę z Milki do empiku, jakieś 2 tygodnie temu. Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6030874 Napisano: 12.06.2015 10:14:37 w Smolar
zdolnabestia napisał(a):

Dostałam zgłoszenie, żeby zmienić nazwę wątku, ale zastanawiam się... nie za dużo tych wątków? Niektóre z tych konkursów mają swoje wątki. Dodatkowo są wątki poszczególnych supermarketów, jak Kaufland, Biedronka, Carrefour, Tesco, Alma, Real, Inne mniejsze markety.. Są też:
- Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
- Dyskusje o wynikach konkursu
Czy wysyłają juz nagrody z... ???
- Informują
Czy informują/ informowali?
NA CO CZEKAMY?

Czy na prawdę potrzebny jest jeszcze wątek "Loterie"? Z nazwy wynikałoby, że oddziela się konkursy, w których jest losowanie od tych na hasła czy rymowanki, tylko po co?

moim zdaniem nowy wątek nie jest potrzebny, bo regularnie czytając forum, wiem, że wielu użytkowników wciąż nie odróżnia loterii od konkursów. Smolar dziś jest agencją, wokół której skupia się większość konkursów i loterii, ale nie wiadomo, co będzie jutro, czy nagle inna agencja nie przejmie pierwszeństwa, Jeśli powstanie osobny wątek dla Smolara, siłą rzeczy, za jakiś czas powstaną dla innych agencji. Zamiast poszukiwać informacji w kilku wątkach, lepiej mieć jeden, w którym o wszystkim na bieżąco można pisać i czytać, no, ale to tylko moja skromna opinia;) Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6029985 Napisano: 10.06.2015 18:17:12 w Gratulacje! Dla wygranych!
autko mini, a radocha mega emotka  gratulacje!! Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6028998 Napisano: 08.06.2015 22:45:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
koniczynka123 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Ja mialam obstawić Bialystok,ale wydalo mi sie za proste i obstawiłam Augustów. Nie posłuchałam swojej intuicji.

Ja właśnie nie mogę zrozumieć dlaczego ktoś obstawiał Białystok- przecież opis nijak nie pasował do tej miejscowości. Zresztą kilka stron wcześniej ludzie tłumaczyli miejsca, które wybrali i ciekawie uzasadniali, a Białystok ?! Nie mniej gratuluje.
Na marginesie dobra metoda na odczarowanie: laureatka niedawno pisała tu, że nie cierpi poniedziałków bo nigdy nie wygrywa a jednak.
No to ja od dziś nie cierpię wtorków ... emotka

Białystok to moje miasto, i mając taką podpowiedź, nigdy bym nie zgadła, że o nim mowa;( 
porąbany ten konkurs;( Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6027581 Napisano: 05.06.2015 14:07:33 w Gratulacje! Dla wygranych!
już dawno nie było tu takiej euforii emotka
raz jeszcze gratki;)
Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6027572 Napisano: 05.06.2015 13:55:42 w Gratulacje! Dla wygranych!
buncia88 napisał(a):

maria1980 emotka emotka emotka
GRATULACJE OGROMNE !!! Piękne to autko! emotka

Gratulacje! Wspaniały masz świąteczny, długi weekendemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6025031 Napisano: 29.05.2015 23:06:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
fryteczka napisał(a):

rencia163 napisał(a):

A propo konkursu Podlaski, Obstawiacie miasta które widać już na mapie czy też takie mniejsze że trzeba ją przybliżyć? 

Ja np przyblizam bo moich pomysłów nie widać emotka

nie brałam jak dotąd udziału, i wciąż nie bardzo rozumiem ten Podlaski;( wydawało mi się, że jest to dość prosta sprawa, jeśli są podane współrzędne geograficzne. Czy ktoś może powiedzieć,jakie współrzędne były podane w poprzednim etapie, że jednak dość trudno było trafić w Mielno? Wyświetl w wątku >>
0 0