Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika delvitto

delvitto

#6056962 Napisano: 14.08.2015 12:36:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aneciatko napisał(a):

Jesli chodzi o konkursy w Makro to zalezy od agencji, niektore prosza o scan karty, niektore o dane firmy na ktora bylo kupione, chyba w zwiazku z innym podatkiem, ktory trzeba odprowadzic, a innych w ogole nic nie interesuje (chyba, ze sami sobie w tle sprawdzaja), a ostatnio musialam wyrazic telefonicznie zgode na sprawdzenie zgodnosci paragonu z danymi. Jesli nie masz swojej stalej karty to "ryzyk-fizyk".

ważny jest raczej regulamin, trzeba czytać bo są różne zasady;( niedawno w jednym z konków był warunek, że konkurs jest wyłącznie dla Posiadaczy Kart Makro, a to nie to samo, co posiadanie Karty Klienta Makro ( tej głównej) ;( wtedy specjalnie wyrobiłam dodatkowe karty podlegające pod moje konto. Choć wygrałam w Makro kilka razy, nie wiem, w jaki sposób byłam weryfikowana przez agencje. Wszystko możliwe, że w wielu wypadkach tej weryfikacji nie ma, ale kto ich tam wie...? Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6056303 Napisano: 12.08.2015 15:51:58 w Paragony
Biedronka Garnier odstąpię paragon, bo podobno informują, a ja nie zagrałam, więc nie czekam na wygraną;( pw. Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6055288 Napisano: 10.08.2015 20:24:01 w Biedronka
jokan napisał(a):

nie wicie moze co jest w walizkach Leona - wiem, ze artykuly szkolne, ale mi chodzi o jakosc, czy to jakies made in China czy moze cos lepszego ?

no właśnie, też mnie to intryguje;) w regulaminie tylko wartość jest podana, chyba 55 zl, no ale wiadomo, że to może być mocno zawyżone;( Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6055129 Napisano: 10.08.2015 15:50:07 w Paragony
Mola C4 na zbyciu.... (pw) Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6054827 Napisano: 09.08.2015 23:49:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
norweska20 napisał(a):

marzenier napisał(a):

delvitto napisał(a):

Jakie to są 6paki Leonka w Biedronce, ktoś wie? Chodzi mi o to, czy to jakieś butelki czy w kartonikach?

Z tego co ja kojarzę to,to są soczki w kartonikach emotka

w kartonikach- opakowanie promocyjne pakowane po 6 i opisane z informacją konkursie na każdym opakowaniu

bardzo dziękuję;) Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6054821 Napisano: 09.08.2015 23:33:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jakie to są 6paki Leonka w Biedronce, ktoś wie? Chodzi mi o to, czy to jakieś butelki czy w kartonikach? Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6054677 Napisano: 09.08.2015 11:09:12 w Dziś cieszę się z.....
z paru kropel deszczu... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6053849 Napisano: 06.08.2015 22:19:35 w Wkurza mnie...
wkurza mnie spam na mej ścianie fb, który od kilku dni strasznie się rozpanoszył. Pojawiają się różne syfiaste zdjęcia i artykuliki, najczęściej ze strony heheszkowo.pl. Być może kiedyś coś kliknęłam, nieświadomie, by coś zobaczyć, i teraz zbieram tego owoce. Przeczytałam gdzieś, że trzeba wejść na dziennik aktywności na fb, i tam odnaleźć taką stronę, i ją zablokować. Niestety,nie udało mi się to, nie jestem orłem komputerowym:( W zamian za kolejną wizytę na stronce zostałam nagrodzona spamem w podwójnej ilości, wszystko przychodzi x 2emotka  może ktoś z Was miał podobny problem, i jakoś go rozwiązał? Proszę, pomóżcie, co z tym syfem zrobić...tylko łopatologicznie, proszę, jak przedszkolakowi, bym znów nie narobiła jakiegoś cyrku:( Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6053821 Napisano: 06.08.2015 20:58:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
koniczynka123 napisał(a):

maj0305 napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

Czeka ktos jeszcze na karte 100 zł do Empiku z milki toffees ?

ja czekam. Wygrałam w ostatnim tygodniu

to tj ja, czyli sie nie spieszą emotka bo wg reg mają czas do 20 VIII
dziękuję za odpowiedź emotka

i ja czekam, gdzieś tak pod koniec grałam. Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6053268 Napisano: 05.08.2015 16:27:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kunlunija napisał(a):

czy komuś z Was udało /udaje się wygrywac z konkursach smsowych dlalejdis?

mi się nigdy nie udało, a trochę wysyłałam:( Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6052377 Napisano: 03.08.2015 16:49:49 w Paragony
anik01 napisał(a):

Mam paragon makro
pw

przecież na paragonie jest nr klienta/posiadacza karty makro, który, wydaje mi się, powinien być zgodny z wysłanymi danymi? Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6051588 Napisano: 01.08.2015 11:40:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cc_investigator napisał(a):

trampek napisał(a):

czy dzisiaj maja byc wyniki sadowki?

Mają emotka

mają, ale zdziwię się, jeśli będą... Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6051056 Napisano: 30.07.2015 23:37:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mariolakal napisał(a):

ladyinred napisał(a):

Ktoś kojarzy agencję od Sadowki? Co to za EUgeniusze planują podać wyniki 1.08? jaja?

Zapewne o 00.01 wyniki będą już na stronce... PS. Pamiętam taki fajny konk kilka lat temu, gdzie trzeba było napisać przepis na pyszne danie z żółtym serem /nazwy agencji nie pamiętam/... Nagrodami były bodajże zestawy francuskich serów na rok... Ponieważ uwielbiam wszystkie sery, postarałam się wtedy i wysłałam tuz przed północą dwa wypasione przepisy... Jakież było moje zdziwienie gdy weszłam na ich stronkę 10 minut po godzinie 00.00 i była już lista nagrodzonych... emotka  Od tamtej pory nie biorę udziału w żadnych konkach, w których trzeba podać/wymyślic jakikolwiek przepis... emotka

właśnie wysłałam zgłoszenie do sadówki, i raz jeszcze przeczytałam regulamin. Właściwie to sami sobie zaprzeczają, bo podają, że wyniki będą 1 sierpnia, po wysłaniu zgłoszenia, wraz z podziękowaniem, było też info, "sprawdź wyniki 1 sierpnia". Tymczasem w którymś punkcie regulaminu mówią, że 1 sierpnia jest komisja, ale w ciągu 2 dni będą informować. Więc ciekawe, jak to zrobią:( Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6050897 Napisano: 30.07.2015 16:29:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kreatia napisał(a):

yonia napisał(a):

joan napisał(a):

rettib napisał(a):

Ciasteczko i w drogę - wpisujecie cenę całości paragonu czy tylko ciasteczek?

Już zgłupiałam emotka Wpisywałam tylko ciastek, pisałam do nich z zapytaniem i nie odpisali. Więc nie wiem.

Wpisuje się kwotę paragonu. Jest tylko jedna kwota paragonu.

Na Twoim miejscu poprosiłabym, żeby usunęli z bazy to zgłoszenie, skoro kwota paragonu jest błędna. I poślij jeszcze raz to samo, tylko z prawidłową kwotą.

Regulamin czytaliście? Jest napisane, że kwota zakupu promocyjnego.

fakt.
szczerze to już nie wiem jaką kwotę mam wpisać - liczyć za ile kupiłam ciastka? 

ja wpisywałam kwotę całego paragonu. Moim zdaniem niedorzeczne jest obliczanie ile się wydało na ciastka, bo każdy wiedział, że co najmniej 10 zł. A kwota paragonu wraz z jego nr, stanowi dowód weryfikacyjny. Analogicznie z Milkami ( w tej samej agencji), chodziło o kwotę na paragonie, rzadko kiedy miałam same tylko Milki, więc kwota była za całe zakupy, wygrałam tam 2 razy. Ale wiadomo, że nigdy nic nie wiadomo, więc może tym razem jest inaczej...? Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6049316 Napisano: 27.07.2015 11:42:13 w Paragony
viscoplast z biedronki posiadam, pw. Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6048348 Napisano: 23.07.2015 19:44:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
majeczka555 napisał(a):

Łomża dzisiaj znów nic? emotka

chyba żadne hasła się komisji nie podobały... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6047974 Napisano: 22.07.2015 22:27:21 w TESCO konkursy
rafal100 napisał(a):

delvitto napisał(a):

rafal100 napisał(a):

Kochani czy myślicie że faktura na 5 produktów Nestle przejdzie, czy musi być paragon? Miałam dziś wybitnego pecha na samoobsługowej kasie zjadło mi paragon i wydrukował się całkowicie nieczytelny, jedyne co mogłam zrobić to wziąć  fakturę, a widzę że w regulaminie o fakturze nie ma słowa emotka

może lepiej było anulować transakcję, i kupić ponownie? ale faktura też jest ważnym dokumentem, a całą sytuację, w razie wygranej, warto organizatorowi wytłumaczyć.
Ech dzięki za odpowiedź, tak też chciałam zrobić,  niestety jaśnie matrona nie była chętna do przyjęcia zwrotu, a  że się spieszyłam i asertywnością dziś nie grzeszyłam to zostałam  załatwiona na cacy. Nagroda dla mnie za duża, żeby ryzykować.

wydanie paragonu jest obowiązkiem sprzedawcy. Jeśli z powodu jakiejś awarii paragon się nie wydrukował, to już jego kłopot. Klient nie musi iść na rękę sprzedawcy, by brać fakturę, więc na przyszłość nie daj się wrobić.Szkoda, że się śpieszyłaś, zwłaszcza że chyba ostatni był dzień dzisiaj.  Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6047961 Napisano: 22.07.2015 22:07:49 w TESCO konkursy
rafal100 napisał(a):

Kochani czy myślicie że faktura na 5 produktów Nestle przejdzie, czy musi być paragon? Miałam dziś wybitnego pecha na samoobsługowej kasie zjadło mi paragon i wydrukował się całkowicie nieczytelny, jedyne co mogłam zrobić to wziąć  fakturę, a widzę że w regulaminie o fakturze nie ma słowa emotka

może lepiej było anulować transakcję, i kupić ponownie? ale faktura też jest ważnym dokumentem, a całą sytuację, w razie wygranej, warto organizatorowi wytłumaczyć. Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6047631 Napisano: 22.07.2015 13:05:55 w Gratulacje! Dla wygranych!
i ja gratuluję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6047063 Napisano: 21.07.2015 12:54:01 w Paragony
mam paragon cleanic C4 dobrze opisany, propozycje pw, po południu się odezwę:) Wyświetl w wątku >>
0 0