Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika delvitto

delvitto

#6059985 Napisano: 22.08.2015 16:24:29 w TESCO konkursy
edzia21 napisał(a):

Pewnie było to już setki razy wałkowane, ale zapytam emotka  W konkursie 2 x wiecej przyjemnosci, slowo Colgate jest poczatkiem hasla konkursowego, czy jedynie prefixem? 

ja wysłałam kilka haseł, traktując "colgate" jako początek hasła, za każdym razem dostałam zwrotkę.  Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6059848 Napisano: 21.08.2015 23:39:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

delvitto napisał(a):

czy mógłby ktoś przypomnieć, czy na konkurs ogólnopolski Palmolive wystarczy tylko odesłac smsa z danymi, czy coś jeszcze trzeba wysłać, jakiś skan?

Przeczytaj sobie jeszcze raz, na spokojnie, SMS-a od nich i postępuj z instrukcjami tam zawartymi. Chcą same dane? Wyślij same dane. Chcą dane +paragon na maila? ZRÓB TAK! emotka

no tak, tylko spokój może nas uratować emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6059841 Napisano: 21.08.2015 23:02:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy mógłby ktoś przypomnieć, czy na konkurs ogólnopolski Palmolive wystarczy tylko odesłac smsa z danymi, czy coś jeszcze trzeba wysłać, jakiś skan? Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6059505 Napisano: 21.08.2015 12:13:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kristof23 napisał(a):

1q1q1q napisał(a):

estrelitta napisał(a):

Tak nieskromnie zapytam ... wygrał ktoś w loterii Smolara w Makro? emotka

tak

Tygodniowe juz rozdane? Podobno maja 7 dni kalendarzowych

tak;) Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6059316 Napisano: 20.08.2015 22:02:16 w Biedronka
a ja dziś kupiłam colę na 4 paragony, a piąty znalazłam w koszyku;) to się nazywa fart, może będzie własnie tym jedynym emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6059247 Napisano: 20.08.2015 20:37:58 w Biedronka
alea napisał(a):

Prudniczka napisał(a):

giulietta napisał(a):

Prudniczka napisał(a):

No Andrzej pewnie od dzisiaj rusza ze zgłaszaniem fikcyjnych numerów paragonów , a na koniec po głównym losowaniu odbędzie się drukowanie szczęśliwych numerów emotka  Straszne,że Smolar jest aż taki naiwny i przepuszcza fałszywe paragony. emotka

ooo pierwszy dzień i już atmosfera się zagęszcza emotka  i to z nowego konta... będzie się działo  emotka

Nie byłabyś zła gdyby ktoś sobie wydrukował paragon ze zgłoszonych tysięcy zgłoszeń? emotka

No sorki cola kosztuje grosze , daj na luz a nie piszesz czarny scenariusz , nie jednemu juz nagroda za podróby poszła wiec luzik emotka

zdaję sobie sprawę, że podobno dochodzi do podróbek paragonów, ale wciąż nie rozumiem, jak ktoś mógłby tego dokonac, wysyłając, jak mówicie, tysiące fikcyjnych zgłoszeń. Wykluczywszy ich zgłaszanie przez smsy (koszta!), pozostaje stronka www, należałoby mieć setki adresów mailowych, a w nich dane, które raczej nie powinny być fikcyjne, dla naszego dobra. Jeśli szczęście dopisze, i organizator poprosi paragony wszystkich zgłoszeń, to, nawet jesli wszystko skrupulatnie notowaliśmy, to co, parę setek fałszywych paragonów, wydrukować, to chyba nie jest takie proste? a jeśli organizator poprosi ten jeden, zwycięski, ale nie poda jego numeru, to co wtedy? to chyba tak nie działa, ale może jestem naiwna, i nie znam się na jakichś technologiach:( po prostu, nie rozumiem...;( Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6059161 Napisano: 20.08.2015 17:07:32 w Paragony
mam garnier c4 z dnia 23 lipca.
jeśli wystarczał kupić tylko 1 produkt, to jest dobrze opisany. PW Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6058756 Napisano: 19.08.2015 20:15:11 w WC - rozmowy o wszystkim
defed napisał(a):

tak dla pewności - czy ten @ oszustwo? ostatnio wysyłałam kilka paczek...

moim zdaniem pic na wodę, skąd niby poczta miałaby Twój @? poza tym, porządna firma podałaby nr przesyłki, bez potrzeby klikania w jakieś linki, i  nigdy chyba się nie zajmowali informowaniem adresatów o niemożliwości oddania przesyłki. Po podwójnym awizowaniu u odbiorcy, przesyłka wróciłaby na miejsce nadania, i wtedy chyba dostałabyś jakąś informację do skrzynki. Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6058727 Napisano: 19.08.2015 19:18:19 w Biedronka
masza napisał(a):

barcza napisał(a):

visserarthur napisał(a):

edzia21 napisał(a):

staszek napisał(a):

To Smolar zaszalał emotka zazwyczaj dzienną w takiej kwocie dawali x1, a tu x10. Super emotka

nie Smolar, a sponsor emotka  Jeronimo emotka

2 pudła- ani Smolar, ani Jero coś tam, tylko HBC Coca Cola...

czy dobrze przeczytałam regulamin że wystarczy 1 szt. a nie 2 coca coliemotka

a skąd wzięłaś info o 2 szt? emotka pisze 1 sztuka....

ostatnio we wszystkich smolarowych z coca-colą, trzeba było 2 butelki. Dobrze, że teraz 1;)) Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6058467 Napisano: 19.08.2015 11:38:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asper01 napisał(a):

estrelitta napisał(a):

defed napisał(a):

katrin1 napisał(a):

Vivacia napisał(a):

moskala22 napisał(a):

szczupak napisał(a):

Czy ktoś w palmolive gdzie było ponad 300 nagród nie wygrał nawet zestawu kosmetyków?  Czy tylko ja?emotka

ja emotka

I ja też nie... emotka

I ja i znajoma konkursowiczka też nie emotka

ja też nic 0/4 emotka

i u mnie lipa

I u mnie...;/ Może skuterów jeszcze nie rozdali;)

ja dostałam tylko 1 na 4 zgłoszenia, z uwagi na 300 nagród, liczyłam na lepszy wynik;( Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6058464 Napisano: 19.08.2015 11:36:23 w Kaufland konkursy
alea napisał(a):

Czy z konkursy Nestle - żyj zdrowo i kolorowo  ktoś jeszcze nie dostał bonu ? czy tylko ja ?

ja nie dostałam:( ale też nie ma mnie na liście zwycięzców, chyba muszę tam zadzwonić. Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6057899 Napisano: 18.08.2015 10:37:17 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

delvitto a na serio... lepiej nie sprawdzaj tych numerów, jesli ich nie puściłas. 
Lepiej nie psuć sobie humoru ani nerwów. 
Znam historię z moich okolic (nie wiem, z jakiego czasu, co najmniej 10 lat wstecz, ale zdarzyło się naprawdę), jak jeden facet robił podobnie jak Ty.. i pech chciał, że kiedyś nie puścił lotka i padły jego numery. "Wygrał" mlion czy coś koło tego. Psychicznie tego nie wytrzymał i popełnił samobójstwo.

Inna historia... opowiedziała mi ją kiedyś babka w lotto. 
Jeden facet poszedł do szpitala i poprosił córkę, żeby w jego imieniu zagrała w lotto numerami, którymi grał już wiele lat. Obstawiał zawsze te same. Córka obiecała, że puści, ale w natłoku obowiązków zapomniała. Ale facet nie zapomniał o numerach. Nie pamiętam, czy miał gazetę z wynikami, czy co, w każdym razie okazało się, że wylosowano jego wszystkie numery. Jak dowiedział się, że córka nie zagrała, to zerwał z nią kontakty....

podsumowując... czasami lepiej żyć w niewiedzy, niż żałować, że się nie zagrało.

masz rację, lepiej nie kusić losu, bo takie przypadki zdarzają się wtedy, gdy własnie nie zagraliśmy;( ale przynajmniej się dowiedzialam, że jednak można wygrać, jak się da na to szansę, i wyśle kupon. Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6057833 Napisano: 18.08.2015 01:05:17 w Paragony
zachciało mi się zagrać w Intermarche, dlatego kupię z chęcią paragon, bo tegoż sklepu u mnie nie ma:(kto mi załatwi, lub się na coś wymieni, piszcie na pw, a jutro się dogadamy, ok?
edit: myślę o tym konkursie "Okazja dla domu" Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6057832 Napisano: 18.08.2015 01:02:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
karolinamat napisał(a):

delvitto napisał(a):

w Intermarche zgłoszenie ma mieć tylko 100 znaków;( czy prefiks UNI.Tak. zalicza się do tych znaków, czy nie, wie ktoś? 

z prefiksem 108 czyli na samą odp 100

dziękujęemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6057830 Napisano: 18.08.2015 00:57:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
w Intermarche zgłoszenie ma mieć tylko 100 znaków;( czy prefiks UNI.Tak. zalicza się do tych znaków, czy nie, wie ktoś?  Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6057824 Napisano: 18.08.2015 00:17:56 w Biedronka
giulietta napisał(a):

Adasio napisał(a):

To po wkupieniu  emotka  powiedzcie mi, jak kupić np. 10 coli, każdą na inny paragon. Ludzie mnie zlinczują w kolejce emotka

to proste: bierzesz 10 coli, a potem przy kasie każdą na oddzielny paragonemotka  dopóki nie odejdziesz od kasy kolejka musi czekać, takie są prawa handlu emotka  chociażbyś brał i 1000 zupek na 1000 paragonów, a jacy są ludzie w kolejce? właśnie przy takich zakupach można się najlepiej przekonać  emotka  a zwłaszcza faceci emotka  zero cierpliwości emotka

ja bym poszła z mężem, i z kimś z dzieciaków, każde by stanęło do innej kasy, i każdy po 2 paragony, a potem powtarzamy manewr, aż ilość paragonów będzie zadowalająca emotka  trochę dłuższe w czasie, ale ma tę zaletę, ze kolejka z tyłu moze nie zlinczuje, no i paragony mają różnorodne numeryemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6057822 Napisano: 18.08.2015 00:12:28 w Biedronka
ale i tak lepiej, że loteria, niż zdrapka, bo drapali wszyscy, a smsa wyśle tylko co któryś emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6057808 Napisano: 17.08.2015 23:18:39 w Biedronka
omg, wszędzie ta coca cola, myślałam żeby w końcu wziąć z nią rozwód, no ale nie da się..;( związek trzeba podtrzymywać. Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6057767 Napisano: 17.08.2015 21:56:15 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

delvitto od jutra sprawdzaj znowu i zobacz, ile zaoszczędzisz emotka  bo tym razem te liczby długo nie padną 

Poza tym to "tylko" 10 tys... zawsze mogła to być 6 w lotto.. i to w kumulacji emotka emotka

ha ha, chyba numerki zmienić trzeba...
ciekawe jest to, że jakiekolwiek numery się nie skreśli, to i tak najczęsciej losowane są te obok;(  Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6057726 Napisano: 17.08.2015 19:12:35 w Wkurza mnie...
omg, wkurzyłam się, jak nigdy!
w związku z loteriadą grałam trochę, ale zwątpiłam, bo wiadomo, jak jest;( dawałam wciąż te same numerki, grałam w multi, w systemie 9 cyfr, z plusem. Od 3 dni nie gram, bo uznałam to za drogą zabawę, ale chcąc się utwierdzić w przekonaniu, że miałam rację, każdego dnia sprawdzałam wyniki, sumując, ile już zaoszczędziłam na niegraniu. No i masz! Gdybym zagrała, wczoraj o 21.40, lub dziś o 14.00 (nie pamiętam już z tej euforii), trafiłabym 8 z 9, czyli całe 2000 zł! A że grałam z plusem, i własnie cyfra 35 (plus),była przeze mnie ujęta, byłoby aż 10.000 zł:( jestem w szoku, i zła na siebie, że przestałam grać, i chyba od jutra wrócę do grania...
Wyświetl w wątku >>
0 0