Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika delvitto

delvitto

#6071796 Napisano: 11.09.2015 18:18:40 w TESCO konkursy
onlyrybka napisał(a):

Czy na kosmetyki z Colgate Tesco też trzeba wysyłać umowę o przeniesienie autorskich praw majątkowych ? 

tak,trzeba wszystkie 3 oświadczenia wysłać, choć nie rozumiem, po co;( Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6071217 Napisano: 10.09.2015 21:45:53 w Biedronka
a nie uważacie, że jest jakiś błąd w regulaminie Persil? Ma być 5 tygodniowych etapów, tymczasem pierwsze losowanie już jutro, więc etap 7-10.09 miałby tylko 4 dni, a nie tydzień? Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6070342 Napisano: 09.09.2015 18:00:29 w Biedronka
a u mnie nawet kufla nie ma!???? Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6070219 Napisano: 09.09.2015 16:36:33 w Biedronka
defed napisał(a):

asiabuczkowska napisał(a):

defed napisał(a):

zdziwiła mnie rozbieżność cenowa Persil żel do prania (40prań):
-wczoraj w Biedrze kupiłam za 19.99zł
-dzisiaj byłam w Kaufie i tam za identyczne opakowanie krzyknęli ponad 40zł, chyba 44.90zł!!!  emotka

a w Biedronce nie są po 29,99? ja tyle płaciłam...

mnie też miło zaskoczyła ta cena  emotka

potwierdzam, w mojej biedrze kupiłam dziś kapsułki po 19, 90, był też żel w tej cenie, ale w drugiej biedronce nie było kapsuł, a proszki były po 29, 90, więc chyba jakoś sami decydują o początku promocji? Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6067229 Napisano: 04.09.2015 17:09:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monia24 napisał(a):

madziulka2434 napisał(a):

powiedzcie mi jak to jest z zakupami na biedronkę moc nagród po 50 zł? kupiłam cheetosy i pepsi i butelkę-przy kasie sie dowiedziałam ze pepsi tylko w dwupaku lub czteropaku, pozatym innych napojów brak. czy te napoje to muszą być w zgrzewkach wszystkie? POMOCYemotka

W regulaminie bodajże 5 strona jest cała lista. Pepsi może być jedna, z tym że z tego co wie obecnie na sklepie nie ma takich, sprzedają czteropaki bo takie są na promocji. 

na liście produktów figuruje też jedna butelka, u mnie w Biedronce są rozerwane czteropaki, więc z ciekawości zeskanowałam butelkę. Wyskoczyło 1.99 zł tak więc w systemie jest wniesione, że pojedynczo można kupić. Ja się zdecydowałam na 4pak, bo jednak sporo taniej wychodziło. Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6066529 Napisano: 03.09.2015 19:53:55 w Biedronka
defed napisał(a):

dzasmina napisał(a):

szkoda, że biedronka nie świętuje urodzin co rok emotka

emotka emotka emotka

szkoda, że biedronka nie świętuje miesięcznic (czy jakoś tak)  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6065654 Napisano: 02.09.2015 20:05:22 w Wkurza mnie...
magisterek napisał(a):

parole21 napisał(a):

Wkurzają mnie nowe zasady na forum z dodawaniem konkursów. Normalnie nosi mnie na wszystkie strony. Pytam się: "Na co to komu?", "Cóż to zmieni?". Teraz panuje jakiś chory wyścig szczurów. Każdy walczy o to, żeby jak najszybciej dodać jakiś konkurs żeby mieć dostęp do jakby nie patrzeć zwyczajnych choć bardzo przydatnych wątków. Pracuję zawodowo, ale konkursy to moja pasja. Wyjeżdżam z domu o 7, wracam o 16 i choć dwoję się i troję szukając nowych konkursów, okazuje się, że wszystkie są już w bazie. To już paranoja, bo każdy aktywny forumowicz dodaje teraz konkursy, a co ma zrobić ten co nie zdąży? Niech ktoś mi wytłumaczy sens tego, to znaczy bezsens.

POPIERAM! Wpisujesz 50 konkurs i 50 raz ten sam komunikat: KONKURS JEST JUŻ W BAZIE!

Wkurzyło mnie pytanie: "Na co to komu?"
Ano, dla Ciebie, skoro z tego forum korzystasz. Dla mnie, dla nas wszystkich, bo wszyscy gramy i lubimy to. Ale fajnie jest mieć podane na tacy, nie ma to jak gotowce, przecież inni nie pracują, nie mają żadnych spraw, obowiązków, nudzą się potwornie, to niech szukają, i dodają do bazy, a najlepiej, niech jeszcze  hasełka wymyślą, i podzielą się z tymi tak mocno zapracowanymi.  Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6065172 Napisano: 02.09.2015 12:52:39 w Biedronka
aż zakręciło mi się w głowieemotka
niech żyje Biedronka! Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6064691 Napisano: 01.09.2015 18:58:47 w Wkurza mnie...
chochliczka napisał(a):

pioge7 napisał(a):

tylko 1 walizka z leona na TYLE NAGRÓD wiem wiem powinienem się cieszyć choć z 1 emotka a tak potrzebowałem 3 dla siostrzeńców emotka chyba sam sobie to wezmę żeby nie dawać 1 emotka

ja nie mam ani jednej a tak mi zależalo emotka

i ja nie mam żadnej emotka  a kilka zgłoszeń poszło, a tyle tych walizek było! Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6064335 Napisano: 01.09.2015 12:22:40 w Paragony
zapomniałam zagrać w danio w c4, mam paragon, chętnie przyjmę numer, oferuję inne paragony. Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6064037 Napisano: 31.08.2015 20:40:12 w Biedronka
edzia21 napisał(a):

deva napisał(a):

czy jest ktos kto dziś nie zagrał w biedronce?

ja emotka

i ja:) 
mam czas emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6063031 Napisano: 28.08.2015 21:45:41 w Gratulacje! Dla wygranych!
gratuluję;)))))) Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6062445 Napisano: 27.08.2015 22:16:10 w Top dla pasożytów i obiboków ;)
hittmanka napisał(a):

delvitto napisał(a):

a wgl można w jakiś sposób skasować konkursy, którymi się nie jest zainteresowanym, żeby "nie robiły tłoku"?

obok nazwy konkursu jest zielona kropka.... jak na nią klikniesz to rozwijaja się inne kolory, m.in. konkursy które mnie nie interesują, zaznaczasz to i je przenosisz.... tak samo możesz zaznaczyć schowek i przenieść tam konkursy które masz ochotę rozwiązać później emotka

dzięki:) Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6062431 Napisano: 27.08.2015 21:56:34 w Top dla pasożytów i obiboków ;)
Agnes napisał(a):

ale przynajmniej wiem o co biega
2 dni się zastanawiałam skąd nagle tyle nowych konkursów, nie nadążałam ich kasować a tu nowe i nowe myślałam no tak admini wrócili z wakacji a tu taka suprise

a wgl można w jakiś sposób skasować konkursy, którymi się nie jest zainteresowanym, żeby "nie robiły tłoku"? Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6062006 Napisano: 27.08.2015 11:56:42 w Biedronka
czy gest zwycięstwa w Tyskim to ma być dosłowny gest, czy jakieś nawiązania do zwycięskich wydarzeń, np sportowych? Jak to rozumieć? Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6061944 Napisano: 27.08.2015 10:28:07 w Wkurza mnie...
wkurza mnie, że coraz więcej konkursów jest zdublowanych:( nie będę ich oznaczac, bo szkoda mi ludzi, którzy stanęli przed problemem zablokowania wątków, niemniej, system po coś chyba jest, i skoro ich nie wyłapuje, to coś jest nie tak;(  Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6061521 Napisano: 26.08.2015 12:02:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magnus napisał(a):

majka1141 napisał(a):

estrelitta napisał(a):

karolinamat napisał(a):

Ale ruch w dodanych od razu się zrobił:) Konki się sypią że już nie ogarniam:)

taaa, ludzie zwariowali i się dublują

Ja nie rozumiem dlaczego poblokowali dostęp do wątków. Na silę mam dodać trzy konkursy żeby móc być na forum? jakoś to tak niefajnie:(

Być można, poczytać , popatrzeć, ale dlaczego korzystać z bazy konkursowej, do której się NIC nie wniosło ????????????????????
Jest Reulamin !

moim zdaniem, należy odgraniczyć tych, co czasem jednak coś wrzucają, od tych, co notorycznie, nigdy tego nie robili, a korzystali z całego forum. Z różnych przyczyn może być u kogoś zastój, zwłaszcza teraz, gdy są wakacje, sprawy rodzinne, dzieci, itd...Ale jeśli takie osoby co jakiś czas wrzucają konki do bazy, raz mniej raz więcej, ale aktywność można chyba sprawdzić u admina? Blokowanie im forum na równi z cichymi podglądaczami nie jest sprawiedliwe;( Ja mam akurat 3 dodane, ale od dawna, więc lada dzień znikną, więc już szukam nowych;( c Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6060893 Napisano: 25.08.2015 11:08:31 w Wkurza mnie...
dolly napisał(a):

kozuszka38 napisał(a):

pierwszy raz kupuję przez allegro kartą, krok po kroku robię co piszą ,kartę wpisałam i niby nią płacę a na maila przychodzi komunikat anulowanie płatności przez payU.Wkurza mnie,że jestem tępa i nie wiem co robię źle ....

Sprawdz jaki masz limit na karcie na platnosci karta w internecie

a czy to nie jest tak, że payu jest tylko do przelewów? dawno nic nie kupowałam, i nie pamiętam:( w opcji do płacenia ma być zaznaczone kółeczko nie przelew, tylko płatność kartą. Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6060025 Napisano: 22.08.2015 19:36:33 w Gratulacje! Dla wygranych!
violetta napisał(a):

buncia88 napisał(a):

aniutka napisał(a):

majonez napisał(a):

Gratuluję kaskaderka1  emotka

Również przyłączam się do gratulacji  emotka

emotka

wielkie gratulacje, życzę udanych wakacjiemotka

i ja gratuluję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6059997 Napisano: 22.08.2015 17:21:19 w Biedronka
cc_investigator napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

Biedronka sie postarała z okazji 20-lecia emotka   w przyszły czwartek rusza kolejny konkurs emotka Trzeba będzie kupić czteropak Tyskiego. Do wygrania 8 samochodów Mini, 800 aparatów i chyba 10 tys. kufli. Tym razem to chyba nie loteria, trzeba będzie wysłać zdjęcie.

No i piwsko, którego nie piję kurcze. To się teść ucieszy emotka

no, i co ja zrobię z tyloma kuflami...emotka Wyświetl w wątku >>
0 0