Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika delvitto

delvitto

#6083226 Napisano: 28.09.2015 23:56:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lola.lola napisał(a):

darog napisał(a):

noisy0000 napisał(a):

ktosiu napisał(a):

noisy0000 napisał(a):

lola.lola napisał(a):

Rozczarowało mnie Fererro w tym roku emotka  Wartość nagrody głównej wynosi niecałe 60 tysięcy a tak naprawdę to nic fajnego... szkoda..

Hehe mam to samo odczucie emotka  Sheraton mijam codziennie w drodze do pracy także żadna frajda spedzić tam weekend.. Przejażdżka ferraari? no nie wiem, nie kręcą mnie luksusowe samochody jakoś specjalnie emotka  za taką wartośc nagrody mogli dać coś duuuużo fajniejszego.. Poprzednie edycje zdecydowanie bardziej mi się podobały..

Nie lubię konkursów promocyjnych, gdzie gruba kasa jest wyrzucana w błoto, a tak niestety widzę ten konkurs Ferrero   emotka  Ja na pewno odpuszczam.

W poprzednich edycjach aż chciało się grać, bo nagrody tak kusiły... 10 tysięcy do wydania w jeden dzień w Złotych Tarasach - ogromne szaleństwo, każdy chyba o czymś takim marzy, rok temu wyjazd do Mediolanu i również "kieszonkowe" emotka   taki potencjał konkursu i taka klapa..

dziwny regulamin. Kto inny jest organizatorem, a paragony/oświadczenia przesyłać do Ergo marketing? I czy ja dobrze rozumiem-wartośc pojedynczej nagrody głównej-pobyt w WARSZAWIE i pojeżdzenie ferrari + kieszonkowego 5 tys zł to razem to ponad 50 TYSIĘCY? Głupie. Aż sie nie chce w to grać, W dodatku tylko w weekend kwietnia 2016 można wykorzystać! raz w tygodniu ipad? Fatalny konkurs. jak Mediolan im się znudził, to mogli do Rzymu na zakupy zabrać. Weekend w Warszawie za 50 tysięcy..szał..;-(

Mogli dać z 15 tysięcy tego kieszonkowego a tak to ciężko mi sobie wyobrazić jakieś sensowne rozbicie tej puli - okej Sheraton może i jest luksusowy ale bez przesady, nie jest to pięciogwiazdkowy kurort nad oceanem żeby tyle kosztował pobyt. Więc czyżby "przejażdżka" ferrari była aż tak kosztowna? I czy to naprawdę aż taka frajda? Może dla miłośników motoryzacji, mi wystarczy moja Toyota. Nie mogę się  nadziwić jak można było tak zmarnować konkurs z takim potencjałem... 

w Ferrari zapewne jest jeszcze szofer w kosztach emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6082354 Napisano: 27.09.2015 14:12:56 w Biedronka
fino napisał(a):

delvitto napisał(a):

awi napisał(a):

fryteczka napisał(a):

alea napisał(a):

anika1989 napisał(a):

Ja napisałam jeszcze w trakcie trwania konkursu. Poprosiłam o unieważnienie zgloszen z danych dni i napisali mi "ok" emotka

w/g mnie złamali regulamin . Od kiedy to się wycofuje zgłoszenia ? 

Napisze do org.zeby moje nr paragonow ,ktore nie wygraly w mocy nagrod wycofali to zglosze je jeszcze raz. 

Fryteczka, masz u mnie 5 punktów i kredki za ten post emotka

można zgłoszenie wycofac, pod warunkiem, że zrobi się to PRZED losowaniem. Przerabiałam to 2 razy, i zawsze mogłam to zrobić. Przyczyną była raz pomyłka we wpisaniu nr paragonu, drugim razem miałam niedokończone hasło, ale niechcący dotknęłam opcję wyślij. 
Nie można więc myśleć, że coś można wycofac, gdy zgłoszenia zostały w losowaniu użyte, bez względu czy wygrały, czy nie, albo, gdy konkurs zamknięto, lecz jeszcze nie ma wyników, więc nie bądźcie wobec siebie tacy złośliwi, bo każdy, kto zrobił pomyłkę, stara się szukać sposobu by ją poprawić. 

Co do poprawiania pomyłek i prawa do wycofywania zgłoszeń (serio jest takie prawo?), idąc tym tropem... jeśli ktoś zrobi błąd na klasówce, to zanim nauczyciel weźmie się za poprawę, ma prawo podrzucić mu do domu napisaną jak trzeba, tłumacząc, że w szkole dopadła go pomroczność jasna? emotka emotka

nie ma takiego prawa, to po prostu dobra wola organizatora;)  klasówka, podobnie jak konkurs trwa od-do, i w tym czasie masz prawo, o ile zdążysz nanieść i ze 100 poprawek;).  Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6082278 Napisano: 27.09.2015 11:00:45 w Biedronka
awi napisał(a):

fryteczka napisał(a):

alea napisał(a):

anika1989 napisał(a):

Ja napisałam jeszcze w trakcie trwania konkursu. Poprosiłam o unieważnienie zgloszen z danych dni i napisali mi "ok" emotka

w/g mnie złamali regulamin . Od kiedy to się wycofuje zgłoszenia ? 

Napisze do org.zeby moje nr paragonow ,ktore nie wygraly w mocy nagrod wycofali to zglosze je jeszcze raz. 

Fryteczka, masz u mnie 5 punktów i kredki za ten post emotka

można zgłoszenie wycofac, pod warunkiem, że zrobi się to PRZED losowaniem. Przerabiałam to 2 razy, i zawsze mogłam to zrobić. Przyczyną była raz pomyłka we wpisaniu nr paragonu, drugim razem miałam niedokończone hasło, ale niechcący dotknęłam opcję wyślij. 
Nie można więc myśleć, że coś można wycofac, gdy zgłoszenia zostały w losowaniu użyte, bez względu czy wygrały, czy nie, albo, gdy konkurs zamknięto, lecz jeszcze nie ma wyników, więc nie bądźcie wobec siebie tacy złośliwi, bo każdy, kto zrobił pomyłkę, stara się szukać sposobu by ją poprawić.  Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6081836 Napisano: 26.09.2015 10:33:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
luko922 napisał(a):

piwi napisał(a):

luko922 napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Czytając Wasze posty cieszę się, ze w żadnym z konków Wedla nie wzięłam udziału...  /zbyt drogie dla mnie i te problemy z numerami paragonów.../
PS. Jest jednak jeden plus, że numer paragonu trzeba było podać, a więc życzę Wszystkim uczciwym forumowiczom  powodzenia ! Przynajmniej tutaj "gracze" bez paragonów nie będą mieli szans... emotka

Ja tak szczerze to nie rozumiem problemów z paragonem. Jak komuś się nie chce czytać regulaminu to niech potem nie narzeka. Zawsze regulamin jest wiążący przecież. A już w ogóle mnie bawi to całe poruszenie, szczególnie, że kwestia numeru paragonu była na tym forum poruszana chyba codziennie. No i przecież podczas wysyłania zgłoszenia obok pola, w które trzeba było wklepać numer było wyraźnie napisane, gdzie znaleźć odpowiednie cyferki...emotka

Jesteś w błędzie. W formularzu nie było nigdzie napisane gdzie go znaleźć. Dopiero w regulaminie było napisane, że chodzi o numer transakcji/systemowy, a w formularzu napisane było nr paragonu. Nie ma się co dziwić że tyle osób się pomyliło. Regulamin regulaminem ale jest to wprowadzenie w błąd.

Byłem pewien, że w formularzu było wyjaśnione gdzie jest numer paragonu. W takim razie mój błąd, co nie zmienia faktu, że temat na forum poruszany był wielokrotnie, a regulamin jasno mówił o jaki numer chodzi emotka

nie jestem już teraz pewna, ale zdaje się, że była jakaś gwiazdeczka przy rubryczce z paragonem, i być może nawiązywało to do określenia własciwego numeru. Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6081087 Napisano: 25.09.2015 11:31:31 w Kaufland konkursy
brudny napisał(a):

jomajd86 napisał(a):

wysyłając ksero dowodu do nestle zamazujecie numer dowodu?

nigdy się nie wysyła całego dowodu, chcesz mieć kredyty jutro pobrane? emotka
Poza tym była o tym dyskusja, że teoretycznie przynajmniej agencje nie mają prawa żądać ksera dowodu, ale teoria teorią, a praktyka ...

Albedo często chce ksero dowodu;( do wygranego ekspresu musiałam dawać:( Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6077821 Napisano: 21.09.2015 18:21:34 w Biedronka
tusienka napisał(a):

migi napisał(a):

tusienka napisał(a):

http://www.smolar...ych%2021.09.2015.pdf

Nie wiem czy chciałabym widzieć się na liście rezerwowej emotka

PS. Moja Kia odjechała emotka

moja też emotka  

a co się martwicie, jak zaraz następne autka będą na nas czekać emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6076984 Napisano: 20.09.2015 10:58:50 w Biedronka
buncia88 napisał(a):

migi napisał(a):

buncia88 napisał(a):

mmagd napisał(a):

Ale ściana garażu ta sama  emotka

emotka Faktycznie. Przynajmniej nie "dewastuje" budynkow na  mieście emotka

Dla mnie zdjęcie "lepsze od Korala" i zasługuje na kolejny samochodzik emotka

Oj tak. Będzie facet musiał pomyśleć o większym garażu emotka

świetna praca, chciałabym mieć taki talent i możliwości do jego wykorzystania;) zdjęcie wyróżnia się i pomysłem, i jakością, jeśli wygra, to bardzo zasłużenie;) Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6076564 Napisano: 18.09.2015 20:34:11 w Wkurza mnie...
Zorganizowałam na dziś wyprawę do Kauflanda. Tylko czasem tam jeżdżę, bo mam daleko , ok 50 km:( i najczęściej wtedy, gdy nakładają się tam na siebie jakieś konkursy. Dziś chciałam zrobić zakupy na Nestle, Syoss i Bryzę. Okazało się, że wgl nie ma małych bryz, tylko w wiekszych paczkach, co drogo wychodzi, tym bardziej, że w domu zapas persila już się zrobił;( szkoda, bo miałam pomysł na ciekawą odpowiedź w Bryzie.
Ale po zakupach, w domu, sprawdzając dokładnie paragony, odkryłam, że wśród kisieli i galaretek z Winiar, na kwotę 21,39 zł, wkradł się jakimś cudem jeden z dr.Oetker za 1,45 zł:(  tak więc, różnicą 6 groszy mam paragon w plecy;( Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6075702 Napisano: 17.09.2015 17:35:42 w Biedronka
rogalino napisał(a):

monikar napisał(a):

polarniczka napisał(a):

emotka jarko44 napisał(a):

defed napisał(a):

TURNIEJ TYSKIEGO:
w 1 etapie wygrałam kufel (jednym zgłoszeniem)
w 2 etapie zgarnęłam aparat (jednym zgłoszeniem)
To teraz do kolekcji brakuje mi tylko Mini emotka emotka

Albo jakiejś rezerwy  emotka  Życzę oczywiście Mini  emotka

bierta mini ile chceta, ja tam czekam na furę z coca coli... 

Jedna dla Ciebie, jedna dla mnie...pozostało jeszcze 8 emotka   emotka

i dla mnie, wiec 7

jestem następna, już szykuję parking pod blokiem  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6075089 Napisano: 16.09.2015 22:51:11 w Paragony
Mam nadwyżkę bonów w kauflandzie, brak mi adresu, więc chcę po połowie się podzielić, albo powymieniać na biedronkowy wedel. Poproszę o pw:) Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6074651 Napisano: 16.09.2015 15:01:04 w Biedronka
benasia napisał(a):

głupoty piszecie - więcej dzwońcie i piszcie do nich to na pewno będą Was głaskać po główkach   emotka

dokładnie, więcej dzwońcie, i podsuwajcie agencji pomysły na niezweryfikowanie paragonów emotka  sami się prosicie, a potem zdziwienie,że jak to...?? Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6073951 Napisano: 15.09.2015 18:03:52 w WC - rozmowy o wszystkim
mmagd napisał(a):

delvitto napisał(a):

mmagd napisał(a):

delvitto napisał(a):

mam nowy starter orange, doładowałam go 2 dni temu kwotą 5 zł, i mam na koncie 10 zł do wykorzystania przez 30 dni. Dlaczego jednak wciąż nie mogę wysłać smsa premium? 

trzeba znieść blokadę na sms premium

ale, tzn, że muszę gdzieś zarejestrować ten numer? czy mam w telefonie poszukać jakiejś blokady? to bardzo stary telefon, i raczej nie ma nic takiego;(  bo kiedyś chyba tak nie było?

Tu masz wszystko:

http://www.orange...s%C5%82ugi_Specjalne

aha, dziękuję, nie mam doświadczenia z orange, bo prawie nie używam tej sieci, a znalazłam ten starter w szufladzie, dość długo tam leżał, a kończyła się już data ważności. Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6073945 Napisano: 15.09.2015 17:59:37 w WC - rozmowy o wszystkim
polec napisał(a):

delvitto napisał(a):

mam nowy starter orange, doładowałam go 2 dni temu kwotą 5 zł, i mam na koncie 10 zł do wykorzystania przez 30 dni. Dlaczego jednak wciąż nie mogę wysłać smsa premium? 

podobno trzeba jednorazowo 10 zł

dzięki, spróbuję. Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6073942 Napisano: 15.09.2015 17:58:33 w WC - rozmowy o wszystkim
mmagd napisał(a):

delvitto napisał(a):

trzeba znieść blokadę na sms premium

ale, tzn, że muszę gdzieś zarejestrować ten numer? czy mam w telefonie poszukać jakiejś blokady? to bardzo stary telefon, i raczej nie ma nic takiego;(  bo kiedyś chyba tak nie było? Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6073929 Napisano: 15.09.2015 17:50:30 w WC - rozmowy o wszystkim
mam nowy starter orange, doładowałam go 2 dni temu kwotą 5 zł, i mam na koncie 10 zł do wykorzystania przez 30 dni. Dlaczego jednak wciąż nie mogę wysłać smsa premium?  Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6072367 Napisano: 13.09.2015 21:51:30 w Biedronka

delvitto

#6072316 Napisano: 13.09.2015 20:00:41 w Biedronka
anuska7 napisał(a):

mia napisał(a):

Moja wizyta w Biedronce.

Pierwsza myśl: "O kur...,znów ta sama kasjerka..". Druga: "Ludzi brak, trzeba szybko działać." W oczach kasjerki w momencie, gdy ciskam na taśmę sześć paczek Cheetosów pojawia się błysk rozpoznania i zniechęcenia. "Dzień dobry (szeroki wyszczerz). Pani już wie co i jak prawda? (drugi wyszczerz) To ja tylko skoczę po Liptony i już może pani kasować." Walczę z cholerną zgrzewką i kątem oka widzę, że przy kasie zaczyna się ustawiać ogonek. A kij tam, w sumie wszystko jedno, Lemon czy Green. Zgarniam w podołek 6 butelek, ciskam na ladę i z porozumiewawczym uśmiechem rozkładam kasjerce na taśmie parkami. No to lecimy. Wysypuję cały bilon na kasę, żeby kasjerka sobie mogła sama szybko brać i sobie wydawać, i tak dalej. Mąż odsuwa się na trzy metry ode mnie i z ogromnym zainteresowaniem ogląda jakieś sadzonki. Kolejka przygląda się z niejaką ciekawością. "X, chodźże tu pomóż mi pakować!" drę się do męża. Mąż zbliża z miną, jakby przeżuwał szczura i rzuca dowcipem w kierunku kasjerki:"No, a miałem się zamiar do niej nie przyznawać!". Niestety pani nie reaguje perlistym chichotem, mierzy nas zimnym spojrzeniem, i zamaszyście wyrywa z kasy ostatni, szósty paragon. "Dziękuję, do widzenia (wyszczerz)".
W domyśle... "Do jutra".

Kto się pod tym podpisze? emotka

super:) nieźle się usmiałam, podpisuje się wszystkimi kończynami.... tylko mój facet stoi na końcu kolejki i uprzedza ludzi, że te wszystkie produkty na oddzielne paragony i jak nie mają ochoty czekac to nich przejdą do innej kasy emotka  , a oni zniesmaczeni patrzą na mnie jak na debilkę emotka

ja w ostatnich dniach trafiam na ludzi, którzy nagminnie przekładają moje zakupy za ustawioną blaszkę odgradzającą:( "a to to jeszcze pani...?", "bo pani już skończyła zakupy..", no k.... mać! pytam gościa:"a blaszka była?" "no, była, ale to przecież pani...", "ale skoro była, to znaczy, że musiałam ją po coś położyc, prawda?", "nie, nie skończyłam zakupów, jestem w trakcie". Idiotycznie się czuję w takich sytuacjach:( najgorsze, że od kilku dni wciąż ktoś poprawia po mnie moje rzeczy ułożone na taśmie, chociaż nie biorę nigdy więcej, niż na 3 paragony, ufff:( Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6072312 Napisano: 13.09.2015 19:50:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cherry_coke napisał(a):

boom30 napisał(a):

lola10 napisał(a):

Biorę udział w loterii Prince Polo, kupowałam w Biedronce, NIP SKLEPU to 779-10-11-327, wpisuję go w ten sposób, z -, i ciągle wywala mi na czerwono... Wie ktoś o co może chodzić? 

Wpisz bez kresek.

Może nie wybrałaś nagrody emotka

taka jego uroda, tak się wyświetla, jednak w niczym to nie przeszkadza w wysłaniu zgłoszenia. Wysłałam ich trochę, zawsze z czerwonym nipem ( z kreseczkami), a po kliknięciu wyślij, potwierdzenie zgłoszenia jest jak najbardziej prawidłowe;) Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6072228 Napisano: 13.09.2015 14:30:20 w dzis mam urodzinki
maa napisał(a):

Dla wszystkich świętujących urodziny w sklepach firmowych Tchibo trwa promocja, w której z okazji swoich Urodzin można w prezencie wypić kawę i zjeść dowolne ciastko lub torcik.Taki zestaw dostaniemy we wszystkich nieoutletowych sklepach Tchibo w dziale kawiarnianym w ciągu trzech dni przed i trzech dni po Urodzinach. Można wybrać dowolną kawę i dowolne ciastko i zjeść go na miejscu lub zabrać na wynos.  Wystarczy pokazać dokument z datą urodzin.

to nie do końca tak...
urodzinowa kawa w Tchibo, z założenia, przysługuje jako prezent użytkownikom sklepu internetowego Tchibo, osobom pobierającym subskrypcję na @, po prostu internetowym klientom Tchibo. Tego nikt nie sprawdza jednak, dlatego ludzie się schytrzyli, i rozeszły się wieści, że "dla wszystkich", więc faktycznie, każdy jubilat może taką niespodziankę otrzymać. Myślę, że Tchibo wprowadzi kiedyś dodatkowo jakiś kod, lub cokolwiek, z nr klienta, bo coraz więcej ludzi to nadużywa:(  W moim sklepie można wybrać do kawy jedynie bułeczkę, torcików nie dają, ale te bułeczki są rewelacyjne, z syropem klonowym jest pyszna, a marcepanowo - wiśniowa.....mmm, poezja, polecam! Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6072223 Napisano: 13.09.2015 14:15:31 w Biedronka
mia napisał(a):

dydys napisał(a):

Już nie mam weny na wymyślanie coraz to nowych haseł, emotka  Jedyne, które mi przychodzi na myśl: Gdy Lay'sy chrupię, mam wszystko w ...upie chyba raczej nie przejdzie emotka    a Wy cały czas wymyślacie nowe, czy próbował ktoś wysłać zwycięskie. Mam wrażenie, że cały czas podobne nagradzają. Może by się tak powymieniać hasełkami emotka

Taa, jasne, i pójdziemy razem siedzieć za 50 zł. emotka
Tak, cały czas nowe. Z wymyślaniem mam zero problemu, problem ino w tym, by wygrały... A gust komisji jest mocno zmienny.emotka

a kto powiedział, że kilka osób nie może wpaść na takie samo/podobne hasło? zwłaszcza, gdy myśli krążą wokół kilku tylko produktów, w rozmaitych kombinacjach, i temat staje się już monotonny:( skoro nr paragonów się powtarzają? to w tej opcji wolno? ale ja też wciąż jeszcze staram się wysilić szare komórki, przez 2 dni ostatnie odpuściłam, ładowałam się, ale już dziś znowu coś tam powysyłam;) Wyświetl w wątku >>
0 0