Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
delvitto
Postów 1781
Data rejestracji 14.03.2014
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ze mną jest tak, że kiedyś oglądałam tego mnóstwo, zresztą, działałam w klubach SF, jeździło się na konwenty (Polcon, Nordcon, znacie to?) Mnóstwo książek było, a potem przyszło zwykłe życie, praca, dzieci, rodzina, i takie tam... Oglądałam na bieżąco aktualne produkcje, bo na te starsze brakowało czasu. Mąż podglądał w wolnych chwilach na necie te różne seriale, ale one mi już trochę taką myszką trąciły, i patrzyłam na to z pewnym politowaniem. A teraz sama dojrzałam by wreszcie wszystkie te seriale obejrzeć, no i problem, bo stronki z filmami poznikały z netu.
A ktoś zna/pamięta Kosmos 1999? O rety, to było coś, ja się na tym wychowałam
A the 100 premiera 20 maja, u nas chyba z tydzień później, szkoda, że już będzie koniec. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
delvitto
Postów 1781
Punkty karne 0
Konkursy dodane
magdalena-chili szukałam na cda, ale nie udało mi się znaleźć, więc jeśli możesz, to podeślij mi coś, proszę:) Ja bym chciała Stsrgate od 2 sezonu 15 odcinek.
Mój mąż, gdy żył, twierdził, że ma na dysku zewnętrznym wszystkie sezony i dalsze serie tego Stargate, ale wczoraj odpaliłam ten dysk, i okazuje się, że są w tej kolekcji duże braki, nie ma sezonu 2 i któregoś, dwa jakieś sezony są tylko po angielsku, jeszcze muszę dokładniej spisać co tam jest i w jakiej kolejności. Bo ogólnie znalazłam groch z kapustą.
@ludzka-istota na wspomnianym wyżej dysku, są jakieś serie Atlantis, sprawdzę i dam Ci znać, może Ci podeślę, jeśli się okaże, że z chęcią skorzystasz?
No i cieszę się, że odnalazłam tu miłośników science-fiction Wyświetl w wątku >>
delvitto
Postów 1781
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
delvitto
Postów 1781
Punkty karne 0
Konkursy dodane
https://poranny.pl/nowy-lidl-na-antoniuku-fabrycznym-otwarty-koronawirus-nie-powstrzymal-tlumow-znika-papier-toaletowy-mieso-i-szlifierki-zdjecia/ar/c3-14852245?fbclid=IwAR25Xu5714O3Hk6d3wbs1snS1oTH4RZVk2WKl03mmTe4uSNMP-2O92hMXuk&utm_campaign=FB-KP&utm_medium=kurier-poranny&utm_source=facebook.com Wyświetl w wątku >>
delvitto
Postów 1781
Punkty karne 0
Konkursy dodane
delvitto
Postów 1781
Punkty karne 0
Konkursy dodane
delvitto
Postów 1781
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja jestem astmatykiem, więc zdarza mi się kaszleć więcej niż innym, w dodatku od ponad roku mam nie zdiagnozowane problemy z krtanią, co objawia się nawet silnymi atakami kaszlu, w różnych miejscach, najbardziej boję się ich podczas prowadzenia auta byłam w szpitalu w sierpniu, miałam różne badania i konsultacje, które nie rozwiązały problemu. Wiem, że muszę często popijać coś, by zwilżyć błony śluzowe, i mało gadać, by nie drażnić strun głosowych. A teraz doszło do sytuacji, że w miejscach publicznych zaczynam się tłumaczyć, by ludzie się mnie nie bali wczoraj odbierałam list syna z zostawionego awizo, i po kilku zamienionych słowach zaczęłam kaszleć, więc od razu uspokajam panią na poczcie, dziś robiłam brwi i uprzedzam kosmetyczkę, że jakbym kaszlała, to proszę się nie bać. Strach być w kawiarni i popijać kawkę, i zakaszleć, bo zaraz ktoś zawiadomi jakieś służby. Do czego to wszystko zmierza, jak żyć? Wyświetl w wątku >>
delvitto
Postów 1781
Punkty karne 0
Konkursy dodane
delvitto
Postów 1781
Punkty karne 0
Konkursy dodane
delvitto
Postów 1781
Punkty karne 0
Konkursy dodane
delvitto
Postów 1781
Punkty karne 0
Konkursy dodane
delvitto
Postów 1781
Punkty karne 0
Konkursy dodane
delvitto
Postów 1781
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak coś, to pv może być. Wyświetl w wątku >>
delvitto
Postów 1781
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a tak z innej beczki, to po jakim czasie informuje columbit, bo czekam na te aygo co mi się wyśniło, i wenę miałam na 2 zgłoszenia, do parkingu sąsiadów nie dopuszczam tak pilnuję miejsca. Wyświetl w wątku >>
delvitto
Postów 1781
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mam kłopot z odpowiedzią, bo o jaką inspirację może tu chodzić? byłoby prościej, gdyby było, co cię inspiruje do życia, do pięknego wyglądu, do radości, do powitania wiosny, no różnie można by to ciągnąć, samo "inspiruje" to tak szeroki zakres, że nie wiem jak to ugryźć no i czy pisać o kosmetykach? help please Wyświetl w wątku >>
delvitto
Postów 1781
Punkty karne 0
Konkursy dodane
delvitto
Postów 1781
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Spoczywaj w pokoju (*) Wyświetl w wątku >>
delvitto