Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika delvitto

delvitto

#6092991 Napisano: 13.10.2015 17:24:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
buka napisał(a):

delvitto napisał(a):

pingu4 napisał(a):

termitek99 napisał(a):

Wszyscy w rodzinie otrzymali dzis smsa z numeru 71958:WAZNE! Bedziemy dzwonic w sprawie Odblokowania Nagrody. Organizator RMSspzoo. Masz 1 dzien promocji 0zl. Potem 1,23zl/dzien. Regulamin subskrypcji m-klub.net
Co to jest? Nikt się tam nie zapisywal.

Wejdź  na stronę operatora i usuń opcje premium SMS i usług premium bo będzie wam pobieralo kasę codziennie jak nie wiesz jak priv

konkursowicz raczej nie może usunąć takiej opcji premium, bo wtedy nie dostanie smsa z wygraną???
ja mam takie coś na 3 telefonach:( z jednego nr niedawno zadzwonili, to było coś w tym rodzaju, że automat potwierdził wiadomość, i jakiś koleś zaczął coś nawijać, że jakieś ma pieniądze dla mnie, 10 tys, nie słuchałam dalej, rozłączyłam się, ale jak się nic nie wysyłało, to jakim cudem byłaby pobierana opłata?

Ale chyba chodzi o to by termitek założyła blokadę na SMS MT , wtedy nie bedą ściągane opłaty za przysyłane sms , sms premium od organizatorów to nie SMS MT emotka   no chyba że to ja jestem w błędzie 

sorry, nie znam się na tym zupełnie, zresztą, że po zablokowaniu smsy premium nie dochodzą to gdzieś tu kiedyś przeczytałam:( albo też nie zrozumiałam, że to o jakieś smsy MT chodzi... 
Tak czy siak, mam nadzieję, że dopóki nic im się nie odpisze, to żadnych opłat nie będzie:( ciekawe, czy częściowe odsłuchanie wiadomośći nie spowoduje uruchomienia jakiejś subskrypcji;( Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6092939 Napisano: 13.10.2015 16:38:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pingu4 napisał(a):

termitek99 napisał(a):

Wszyscy w rodzinie otrzymali dzis smsa z numeru 71958:WAZNE! Bedziemy dzwonic w sprawie Odblokowania Nagrody. Organizator RMSspzoo. Masz 1 dzien promocji 0zl. Potem 1,23zl/dzien. Regulamin subskrypcji m-klub.net
Co to jest? Nikt się tam nie zapisywal.

Wejdź  na stronę operatora i usuń opcje premium SMS i usług premium bo będzie wam pobieralo kasę codziennie jak nie wiesz jak priv

konkursowicz raczej nie może usunąć takiej opcji premium, bo wtedy nie dostanie smsa z wygraną???
ja mam takie coś na 3 telefonach:( z jednego nr niedawno zadzwonili, to było coś w tym rodzaju, że automat potwierdził wiadomość, i jakiś koleś zaczął coś nawijać, że jakieś ma pieniądze dla mnie, 10 tys, nie słuchałam dalej, rozłączyłam się, ale jak się nic nie wysyłało, to jakim cudem byłaby pobierana opłata? Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6092216 Napisano: 12.10.2015 15:38:40 w Smolar
no nieźle...różności są tam wpisane, nr systemowe, i nr kas, dziwne, że wszystko przyjmują;( a te ze spacją, to też jakiś cyrk;( Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6091555 Napisano: 10.10.2015 22:01:14 w Paragony
syoss kaufland do odstąpienia, zapraszam:) Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6090567 Napisano: 08.10.2015 23:45:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
migi napisał(a):

delvitto napisał(a):

prośbę mam do osób, co grały w wedel w stokrotce. Czy ten początek tekstu ("Smak dziecięcej radości to...") należy potraktować jako prefiks, czy tylko dalszą część hasła można wpisać? 

prefiks

dziękuję;) Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6090557 Napisano: 08.10.2015 23:33:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
prośbę mam do osób, co grały w wedel w stokrotce. Czy ten początek tekstu ("Smak dziecięcej radości to...") należy potraktować jako prefiks, czy tylko dalszą część hasła można wpisać?  Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6089895 Napisano: 08.10.2015 10:08:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czarnygreg napisał(a):

donia7 napisał(a):

Nie chodzi o to, że nazwiska się pojawiają, tylko, ze ktoś zagrał na zmyślone. Osobno mama, osobno tata z dzieckiem, jeszcze ktoś tam emotka  tak jak ja bym zagrała na siebie np. Janina Kowalska (z kimś tam), na męża jako Janek Nowak z synem itp. Nie wiem czy dobrze wytłumaczyłam emotka

lager- do 12.10 mają czas, aby powiadomić emotka

Aha, jeśli ktoś brał udział w konkursie i uważa, ze zwycięzcy oszukiwali, może składać reklamację,
domagać się wyjaśnień, można zyskać choćby to, że agencja będzie na przyszłość ostrożniejsza,
choć wszyscy pamiętamy, ze zdarzały się sytuacje pozbawiania nagród nieuczciwie zdobytych, 
walczyć o sprawiedliwość zawsze możnaemotka

znam osobiście kilka rodzin, w których są różne, z różnych przyczyn, nazwiska, dlaczego więc od razu ktos wysnuwa teorie spiskowe? Moja znajoma ma np troje dzieci, każde z kimś innym, więc rodzeństwo ma różne nazwiska, a ona sama również inne, bo nigdy nie wychodziła za mąż...A nawet gdyby wychodziła, to i tak mogłaby zostac przy swoim. Teraz ślub i wspólne nazwisko nie świadczą o niczym. Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6088850 Napisano: 06.10.2015 18:35:46 w Carrefour konkursy
tereniagno napisał(a):

edzia21 napisał(a):

tereniagno napisał(a):

darog napisał(a):

tereniagno napisał(a):

Czy były już wyniki z loterii  Wedla w Carrefour?Wygrał ktoś z forum,bo jakaś cisza w tym temacie?

30 września nagrody zostały rozdane-- wg regulaminu.

Ale jakoś nikt nie chwalił się wygrana.Nawet 1 nie wpadła na forum?Szkoda było kasy,bo było nie było,ale konkurs był drogi,bo trza było zakupić za 20 zł emotka emotka

nazwiska zwycięzców od zeszłego tygodnia widnieją na liście laureatów na stronie www dedykowanej loterii emotka

Dzięki,widocznie zakręciłam się  emotka

a ja bardzo na ten konkurs liczyłam, bo w podobnym, z Winiary, miałam więcej szczęścia, a zasady były praktycznie takie same. I w Stokrotce Winiary się udało, a w Carrefour 2 bony i główna;) przy podobnej, lub naszej ciut większej ilości zgłoszeń na Wedel, nie udało się nic;(  Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6087933 Napisano: 05.10.2015 17:29:34 w Biedronka
oryginalny80 napisał(a):

xpac napisał(a):

ilonaaa93 napisał(a):

aleksiak napisał(a):

ilonaaa93 napisał(a):

Ludki, które wygrały nagrody II stopnia po ile zgłoszeń wysyłaliście? emotka

1 zgłoszenie i IPad emotka

gratki emotka

na 6 zgłoszeń 2x iPad

Na 3 zgłoszenia: 2x IPad i bilety

na 8 zgłoszeń - 8 x bilety;( a u mnie nie ma Multikina;( Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6087317 Napisano: 05.10.2015 11:47:03 w Biedronka
Monika11 napisał(a):

delvitto napisał(a):

wszyscy wedla obserwują, a tu tak skromnie, z wynikami z 30.09 moc nagród się pojawiła...;)

30 był w piątekemotka

oooo...no to sorry, przegapiłam:( Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6087311 Napisano: 05.10.2015 11:44:50 w Biedronka
wszyscy wedla obserwują, a tu tak skromnie, z wynikami z 30.09 moc nagród się pojawiła...;) Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6087293 Napisano: 05.10.2015 11:38:00 w Gratulacje! Dla wygranych!
Gratulacje!!
Ale się dzieje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6087035 Napisano: 04.10.2015 23:33:51 w Biedronka
monikar napisał(a):

Jedna rzecz zastanawia-wszędzie są luki w ilości nagród ale autka akurat rozdali wszystkie...

nie wiadomo, może to tylko taktyka, by bardziej nie drażnić;( być może po weryfikacji się okaże, że część autek też u nich zostanie...
a o tym już nikt z nas się nie dowie.
a z zostawionych ipadów, liczac po niskiej bardzo cenie, i tak mają dla siebie, więcej niż 50 tys. na premie;)  Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6086992 Napisano: 04.10.2015 22:02:01 w Biedronka
myślę, że nic się nie zmieni;( jak znam zycie, tak zinterpretują jakiś paragraf, by się wyłgać ze wszystkiego;( a jakoś nie bardzo wierzę, by ktokolwiek zgłaszał do UOKiK, ja też się przekonałam, że w podobnych sytuacjach lubię ponarzekać, pokrzyczeć i pogrozić, a jak minie trochę czasu, jakoś się wszystko uspokaja w człowieku, i choć zostaje niesmak, ostatecznie macha się ręką:(  Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6086726 Napisano: 04.10.2015 11:54:08 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

delvitto napisał(a):

masakra z nowym o2 (pocztą). Najpierw miałam kłopot z wejściem na konto, a gdy już jakoś to opanowałam, za jakiś czas córka skorzystała ze swej  poczty na moim laptopie, zapisały się jej dane, których nijak nie mogę wykasować:( wygląda to tak, że jest wciąż jej login, ale hasło mogę wybrać z innych kont, co jest niedorzeczne, bo przecież do jej loginu tylko jedno hasło pasuje;( ostatecznie, żeby wejść na swoją pocztę, loguję się na jej, po czym muszę się wylogować, i mam starą planszę zaloguj ponownie, z której dopiero bez problemu wchodzę do siebie;(

Jeśli masz przeglądarkę Chrome to zrób takie coś:
1 - w prawym górnym okienku masz 3 poziome kreseczki... wchodzisz w to i klikasz "ustawienia"
2 - schodzisz na dół listy i masz "pokaż ustawienia zaaawansowane", lista się rozwija i masz "hasła i formularze"
3 - jeśli masz zaznaczone okienko "proponuj zapamiętywanie haseł internertowych". Zarządzaj hasłami. Klikasz na to zarządzanie.
4 - masz listę zapisanych loginów oraz haseł. Szukasz loginu córki, zaznaczasz go i usuwasz. I już nie będzie pokazywał się jej login w polu logowania.
W ten sposób możesz pousuwać zdublowane hasła albo takie, których już dawno nie używasz, a są nadal zapisane w przeglądarce.

Myślę, że w innych przeglądarkach będzie podobnie... musisz po prostu poszukać w ustawieniach i zarządzaniu hasłami

to trochę wyższa szkoła jazdy dla mnie, bo trudno zapamiętać te wszystkie czynności, ale dzięki, spróbuję wg Twojej rozpiski tak zrobić, Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6086724 Napisano: 04.10.2015 11:50:27 w Wkurza mnie...
snowflake napisał(a):

delvitto napisał(a):

masakra z nowym o2 (pocztą). Najpierw miałam kłopot z wejściem na konto, a gdy już jakoś to opanowałam, za jakiś czas córka skorzystała ze swej  poczty na moim laptopie, zapisały się jej dane, których nijak nie mogę wykasować:( wygląda to tak, że jest wciąż jej login, ale hasło mogę wybrać z innych kont, co jest niedorzeczne, bo przecież do jej loginu tylko jedno hasło pasuje;( ostatecznie, żeby wejść na swoją pocztę, loguję się na jej, po czym muszę się wylogować, i mam starą planszę zaloguj ponownie, z której dopiero bez problemu wchodzę do siebie;(

Pod okienkiem do wpisania hasła jest "wyloguj" emotka  klikasz i wpisujesz swój login i hasło do poczty emotka

dzięki, pomogło, ale też zdziwiło, bo córa się przecież wylogowała wcześniej;( Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6086404 Napisano: 03.10.2015 21:39:14 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

babariba napisał(a):

to mój chyba pierwszy wpis w tym dziale, bo mało co mnie wkurza - ale od dwóch dni - wrrr - o2 - serce internetu

nie możesz zalogować się na pocztę, czy coś innego? jeśli chodzi o pocztę to polecam www.prokonto.pl - możesz logować się tam bez konieczności wchodzenia na o2 emotka  ja tak robię, bo wkurzało mnie, jak wychodziłam z poczty i przenosiło mnie na stronę główną emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6086315 Napisano: 03.10.2015 14:48:02 w Biedronka
defed napisał(a):

bzowapani napisał(a):

brudny napisał(a):    jest magiczna opcja "szukaj" emotka

brudny - a można tą magiczna formułkę zastosować także na tablecie, w  sensie mam iPad no i nie mam ctrl... jest na to jakiś myk? emotka

a ja nie wiem, jak to się robi:) serio;) Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6086301 Napisano: 03.10.2015 14:08:34 w Biedronka
aga67 napisał(a):

donia7 napisał(a):

dysia napisał(a):

Sądzicie, że jutro zostana opublikwane wyniki z Wedla? nie znam tej Agencji nie wiem jak u nich z terminami i zapisami regulaminu

nie sądzę emotka  w ogóle mam przeczucia, że wyniki to będzie jedna wielka porażka przynajmniej dla mnie emotka  

Dla mnie już są porażką,bo pzegapiłam ten konkursemotka

nawet jak będą, to ile czasu zajmie odszukanie siebie (lub nie) na liście 5000 biletów do kinaemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6086182 Napisano: 02.10.2015 23:51:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Zozza napisał(a):

Hej! Chcę poruszyć temat konkursów Wedla.
Czy nie dziwi Was, że w ich konkursie, który ciągle ogłaszali na fb, który był calkowicie "jawny" , można było ogladać zdjęcia w galerii zgłoszeń, można było wygrać 3 telefony, jakieś głośniczki i kubki, konkurs ten trwał 3 tygodnie... a tu nagle BUM konkurs Wedla, który trwa tydzień, a do wygrania 10 samochodów, 100 ipadów, 100 xboxów itd. można wręcz pomyśleć, że nagród jest wiecej niż osób startujacych... czy nie wydaje się wam to podejrzane? być może nikt nic nie wygra...

ale co niby ma być podejrzane? wszystko było również jawne... Wyświetl w wątku >>
0 0