Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika delvitto

delvitto

#6147506 Napisano: 19.01.2016 14:43:10 w Gratulacje! Dla wygranych!
gratuluję wszystkim szczęśliwcom emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6147056 Napisano: 18.01.2016 22:12:22 w Wkurza mnie...
pasikonik28 napisał(a):

asiek07095 napisał(a):

wyjaśniła się sprawa zaginionej paczki...listonosz zostawił ją sąsiadce mijanej na klatce która się zaoferowała że odbierze , podpisała się MOIM nazwiskiem i ślad po niej zaginął. Nie wiadomo pod którym numerem mieszka i czy w ogóle mieszka ! A nawet jeśli to sąsiadka, to o paczce chyba mogę zapomnieć bo jakby miała oddać to by oddała. F#*k !!!!

Nie zostawiaj tak tego, złóż zażalenie na poczcie, niech płacą odszkodowanie. Listonosze idą po najmniejszej linii oporu, zostawiają byle komu i byle gdzie a potem się dziwimy że paczki nie dochodzą.

i może to wcale nie była sąsiadka, tylko ze schodów schodziła pani, która, np. kogoś z sąsiadów odwiedzała;( gdyby to była sąsiadka, to chyba listonosz jakoś by ją kojarzył. Druga sprawa, że nie wolno chyba raczej podpisać się za kogoś:( i szukaj wiatru w polu! trzeba reklamować, by się rozniosło w pocztowej branży, że takie numery nie przechodzą;( Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6146258 Napisano: 16.01.2016 17:56:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Soledad napisał(a):

kadett33 napisał(a):

Soledad napisał(a):

Nescafe-nie udało się.Jestem zwyczajnie wkurzona.Gdyby choc 1 osoba z forum trafiła, a tak...Węszę w tym niestety jakiś blef

ale dopiero nagrody mogą być pod koniec konkursu, nie wiadomo jak ich maszyna losowała.

ale jest info-nie udało się próbuj dalej, a w regulaminie jest, że to znaczy, że pudło

mam 3 paragony, i aż się boję zakręcić kubkiem, gdy to czytam:( ależ to wkurzające, że przy tej ilości nagród, nikt jeszcze z forumowiczów w nic nie trafił;( konkurs - widmo, czy jak? Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6145907 Napisano: 15.01.2016 16:57:58 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie to, że odkąd gram regularnie, od 2 lat, z całkiem dobrym skutkiem, nigdy ale to NIGDY - nie wygrałam niczego w konkach, gdzie wysyłało się hasło bez nr paragonu:( Wrrr..!! Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6145653 Napisano: 15.01.2016 12:56:25 w Smolar
luko922 napisał(a):

A mnie właśnie spotkała mega dziwna sytuacja... Której dalej nie rozumiem. Wygrałem w konkursie Żabki nagrodę dzienną - piłkę i potem główną - Xboxa. Xbox dawno już doszedł, a dziś piłka... Ale na mój adres zamieszkania w Katowicach, którego NIGDY NIE PODAWAŁEM. Mało, że w tym konkursie, po prostu NIGDY. Jak to jest możliwe? Konsola doszła na mój adres w Bielsku-Białej, który podawałem podczas wygranej piłki... Nic nie rozumiem  emotka

nie rozumiej, ciesz sięemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6144725 Napisano: 14.01.2016 00:17:30 w WC - rozmowy o wszystkim
edzia21 napisał(a):

marzennia111 napisał(a):

batistutek123 napisał(a):

wygrał ktoś z was coś w kaskadzie za pomocą tego kodu loterii promocyjnej?

Ja próbowałam niestety nic z tego, pani poinformowała mnie ze na plakacie (myślałam że tylko w necie można sprawdzić)mogę sprawdzić czy mój kod jest wygrany...więc moim zdaniem szanse na wygraną raczej marne

na jakim plakacie? emotka

ja wczoraj zagrałam na 3 kaskady:( ani w kaskadzie, ani w loterii ( w necie sprawdzałam), nic się nie udało:( na stronie lotto widziałam wzmiankę że można od razu w kolekturze sprawdzić, ale w jaki sposób, to już nie wiem;( Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6144566 Napisano: 13.01.2016 20:40:17 w Gratulacje! Dla wygranych!
defed napisał(a):

toka napisał(a):

giulietta napisał(a):

no pewnie, że marzenia się spełniają emotka   kozuszka38 gratuluję Wam doczekania TEGO WŁAŚCIWEGO MOMENTU emotka emotka

z całego serca gratuluję i życzę kolejnych takich szczęśliwych momentów emotka

i ja dołączam się do wszystkich achów i ochów emotka  dobrze widzieć, że nagrody przyjeżdżają do "swoich" emotka

super! też się dołączam do grona gratulujących emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6144564 Napisano: 13.01.2016 20:39:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@banka-manka napisał(a):

http://www.tesco....nson-s-baby-K27.html
Czy ktoś mi powie jak tu wysłać sms - z prefiksem JOHNSON’S Baby i później odpowiedź na pytanie.
Czy najpierw sms z treścią JOHNSON’S Baby, a później w osobnym odpowiedź na pytanie?

Ja wysłałam prefiks, kropka, i tekst. Dostałam zwrotkę;) Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6143035 Napisano: 10.01.2016 23:26:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gosposia07 napisał(a):

Kto ma szklaną kulę i wie kiedy  mogą rozpocząć się jakieś ciekawe konkursy promocyjne?emotka
Zapasy chemii mi się kończąemotka

o to to;) Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6143001 Napisano: 10.01.2016 21:57:23 w WC - rozmowy o wszystkim
ankasss napisał(a):

delvitto napisał(a):

Potrzebuję porady doświadczonej gospodyni:)
Otóż, po raz pierwszy chcę zapeklować mięsko do zrobienia w szynkowarze. Jadłam niedawno na święta, smakowało, dlatego chodzi za mną...
Mam kawałek, z 1,20 kg karkowiny, zrobiłam wywar, który stygnie, chcę dosypać odpowiednią ilość peklosoli, i mam problem, bo wszędzie w przepisach są podane wartości wagowe, a ja nie mam wagi, byłoby mi prościej dowiedzieć się, ile np łyżek tej peklosoli mam wsypać na 1 litr. Jakimś rozwiązaniem byłoby zmierzenie ilości wszystkich łyżek w paczce z tą solą, i potem jakoś wagę paczki podzielić przez uzyskaną ilość łyżek...ale litości! Może ktoś z Was powie mi, jak tego dokonać w prostszy sposób? Pliiis.

może to pomoże
http://www.ilewaz...zeczka/ile/2/na/gram

dziękuję:)) Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6142997 Napisano: 10.01.2016 21:38:53 w WC - rozmowy o wszystkim
Potrzebuję porady doświadczonej gospodyni:)
Otóż, po raz pierwszy chcę zapeklować mięsko do zrobienia w szynkowarze. Jadłam niedawno na święta, smakowało, dlatego chodzi za mną...
Mam kawałek, z 1,20 kg karkowiny, zrobiłam wywar, który stygnie, chcę dosypać odpowiednią ilość peklosoli, i mam problem, bo wszędzie w przepisach są podane wartości wagowe, a ja nie mam wagi, byłoby mi prościej dowiedzieć się, ile np łyżek tej peklosoli mam wsypać na 1 litr. Jakimś rozwiązaniem byłoby zmierzenie ilości wszystkich łyżek w paczce z tą solą, i potem jakoś wagę paczki podzielić przez uzyskaną ilość łyżek...ale litości! Może ktoś z Was powie mi, jak tego dokonać w prostszy sposób? Pliiis. Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6142606 Napisano: 09.01.2016 12:07:57 w WC - rozmowy o wszystkim
defed napisał(a):

delvitto napisał(a):

isiulka napisał(a):

mellowfruit napisał(a):

luko922 napisał(a):

isiulka napisał(a):

Ktoś mnie oświeci, od czego zależą kolory dat w bazie konkursów? Czerwony- kończy się dziś, zielony kiedyś tam, a niebieski?

Niebieski dopiero się zacznie emotka

też się nad tym zastanawiałam, najs emotka

aaaa no tak, dzięki luko emotka

ja nie mam żadnych kolorów przy takich danych;( gdzie jest tak "na kolorowo"?

np. wpisując biedronka w wyszukiwarkę, pokazują się wyniki: http://www.e-konk...niki?item1=biedronka

aha! to o te kolory chodzi? faktycznie, dzięki;)) Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6142600 Napisano: 09.01.2016 11:53:39 w WC - rozmowy o wszystkim
isiulka napisał(a):

mellowfruit napisał(a):

luko922 napisał(a):

isiulka napisał(a):

Ktoś mnie oświeci, od czego zależą kolory dat w bazie konkursów? Czerwony- kończy się dziś, zielony kiedyś tam, a niebieski?

Niebieski dopiero się zacznie emotka

też się nad tym zastanawiałam, najs emotka

aaaa no tak, dzięki luko emotka

ja nie mam żadnych kolorów przy takich danych;( gdzie jest tak "na kolorowo"? Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6141270 Napisano: 06.01.2016 13:44:50 w Smolar
mia napisał(a):

delvitto napisał(a):

a coca cola/makro już zamknięte? nie widziałam wpisów o głównych, podobno losowali 28 grudnia...

Niestety, wygląda na to, że zamknięte. emotka
Wpis z dn. 28.12:
http://www.e-konk...rane.html?strona=413

uuu:( szkoda:(
dziękuję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6141002 Napisano: 05.01.2016 18:24:57 w Smolar
a coca cola/makro już zamknięte? nie widziałam wpisów o głównych, podobno losowali 28 grudnia... Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6139556 Napisano: 01.01.2016 18:11:27 w Życzenia na święta i nie tylko
Życzę Wam ( i sobie), poza zdrowiem, aby wena nas nie opuszczała, i aby nagrody nas nie omijały;) By urodzaj konkursów był tak duży, żeby każdy znalazł coś dla siebie, i każdemu starczyło głównych wygranych  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6138579 Napisano: 29.12.2015 22:11:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lager napisał(a):

asiabuczkowska napisał(a):

a konkurs Tchibo? jakaś ściema czy co? tyle nagród i nic na forum?
http://www.10lat-tchibo.pl/
w ostatnim losowaniu nie rozdali nawet wszystkich nagrod ;(

Ja juz kiedys pisalam ze to chyba jakis totalny hit. Pamietam jak jedna osoba sie chwalila bonem z tchibo ale nic wiecej nie bylo napisane więc rownie dobrze mogl go wygrac np na jakims konku fb. Co tydzien 111 nagrod a tu cisza. Dziwny zbieg okoliczności nawet biorąc pod uwagę fakt, że nie wszyscy się chwalą w mdw...

no własnie;( miałam nadzieję na bonik, w jednym tygodniu wysłałam 2 zgłoszenia.
Panie w sklepie dawały ulotki z konkursem, każdemu,kto wydał 50 zł, więc może dużo ludzi grało;( Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6137720 Napisano: 28.12.2015 16:37:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
harnas napisał(a):

W dzien po zakonczeniu konkursu oni dają wyniki? WP zawsze firmowała jakieś trefne konkursy, wstyd emotka

ale w "dzień po", zdarzało się już, kiedyś np. sadówka tak szybko dała wyniki. Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6137718 Napisano: 28.12.2015 16:33:01 w Paragony
Żywiec z Tesco paragon, do uzgodnienia, pw. Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6137491 Napisano: 28.12.2015 11:37:48 w Czy informują/ informowali?
nie widziałam wpisów z żywca/tesco (grupa terytorium), a wg ich regulaminu laureaci główni mają być zweryfikowani do 3 stycznia. Ktoś coś wie? Wyświetl w wątku >>
0 0