Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika delvitto

delvitto

#6157702 Napisano: 09.02.2016 10:12:57 w Nowy design
judytkak napisał(a):

luko922 napisał(a):

Mobilne strona jest dramatyczna. W sensie funkcjonalności, bo przewijanie w dół przez długo czas, żeby w końcu dotrzeć do ostatnich wątków na forum jest mega męczące. 

Zgadzam się w 100% emotka  

ja też. Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6156627 Napisano: 06.02.2016 21:58:18 w Wkurza mnie...
magnus napisał(a):

delvitto napisał(a):

magnus napisał(a):

delvitto napisał(a):

magnus napisał(a):

Wkurza mnie ten kubek z Nescafeemotka
3 paragony w dymemotka

jak wygrasz Brazylię, to będziesz ten kubek całować;)

Jak wygram Brazylię to nie tylko kubek ale przede wszystkim Ciebie wycałujęemotka

jestem już stara, ale... wpierw wygraj, a potem obiecuj emotka

hehe obiecać można, realizacja obiecanki to już może być problem emotka
A z czego niby oni będą losować tą Brazylię jak nie ma żadnych potwierdzeńemotka
to jak głupie loterie w marketach- próbuj dalejemotka
może idzie ad kosz ?

może idzie, może nie, ja nadzieję mam, ale może jestem zbyt łatwowierna:)  Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6156610 Napisano: 06.02.2016 21:25:56 w Wkurza mnie...
magnus napisał(a):

delvitto napisał(a):

magnus napisał(a):

3 paragony w dymemotka

jak wygrasz Brazylię, to będziesz ten kubek całować;)

Jak wygram Brazylię to nie tylko kubek ale przede wszystkim Ciebie wycałujęemotka

jestem już stara, ale... wpierw wygraj, a potem obiecuj emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6156560 Napisano: 06.02.2016 18:08:39 w Wkurza mnie...
magnus napisał(a):

3 paragony w dymemotka

jak wygrasz Brazylię, to będziesz ten kubek całować;) Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6155753 Napisano: 05.02.2016 11:58:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
na kilka osób z rodziny, wysłanych zgłoszeń w Auchan, u nikogo nie ma maila ani z wygraną, ani że nie:( miał ktoś tak, że nic w ogóle? Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6154580 Napisano: 03.02.2016 17:28:55 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
magnus napisał(a):

Zdecydowanie wkurza mnie dodawanie jako konkurs "zajawkę" na miesiąc przed rozpoczęciem. Brak Regulaminu !, brak Organizatora, w zasadzie brak czegokolwiek bliższego. Taki konkurs podawany jest pod tytułem i z lnkiem "od czapy". Chce się dodać konkurs we właściwym momencie i z odpowiuednimi danymi, po wpisaniu linku i właściwej nazwy wyszukiwarka pokazuje , że nie ma takiego, no to wpisuję go, po czym okazuje się,że jest ale dodał ktoś inny miesiąc temu  emotka . Nie wiem czemu to ma slużyć ? Wg mnie zapowiedzi powinne być tylko informacją w zapowiedziach a nie w konkursach dodanych, bo to co autor tam podaje trudno jest nazwać konkursem. Nie chodzi mi o to , że nie został on mi zaliczony, bo z tym nie  mam problemu, ale szkoda czasu na wpisywanie i użytkowników forum na poszukiwania informacji o tym niby konkursie.

popieram w 100%! Do tego celu służą zapowiedzi na forum, konkurs bez szczegółowych danych jest JEDYNIE zapowiedzią, wpisanie go do bazy jest pewną nadgorliwością. I nawet pojawienie się niebieskiej belki nie rozwiązuje problemu, ponieważ nie ma tam potem żadnych informacji:(
Byłoby najlepiej, gdyby kalendarz blokował dodawanie konkursów do, np. 2-dniowego wyprzedzenia,i to pod warunkiem, że już są znane szczegóły.
Bez dodatkowych informacji - brak możliwości dodania.  Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6154075 Napisano: 02.02.2016 21:57:04 w Biedronka
luko922 napisał(a):

delvitto napisał(a):

luko922 napisał(a):

Widzieliście, że loteria zakupy bez gotówki ma swója stronę na Facebooku? Juz jedna osoba jest szczęśliwym posiadaczem nowego Forda emotka  

ja wiem emotka  wczoraj tam spytałam, czy się pochwalą ilością zgłoszeń w pierwszym losowaniu, ale skasowali mój komentarz:(

O to ja też spytam emotka

spytaj, spytaj emotka  może tobie będą łaskawsi;) Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6154065 Napisano: 02.02.2016 21:47:17 w Biedronka
luko922 napisał(a):

Widzieliście, że loteria zakupy bez gotówki ma swója stronę na Facebooku? Juz jedna osoba jest szczęśliwym posiadaczem nowego Forda emotka  

ja wiem emotka  wczoraj tam spytałam, czy się pochwalą ilością zgłoszeń w pierwszym losowaniu, ale skasowali mój komentarz:( Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6153791 Napisano: 02.02.2016 12:58:06 w WPROST - artykuł o konkursomaniakach
obejrzałam trochę tego filmiku, i tak jakoś myślę, że pani, do której zadzwoniono, specjalnie zaskoczona nie była...? Zabrakło mi takich euforycznych "och, ach, naprawdę? ojej, ale się cieszę, dziękuję!". Wyglądało na to, że była tej nagrody pewna, a telefon był tylko formalnością. Ale to nie istotne;)
Pytanie za 5 zł: gdzie można się nauczyć robić takie makiety? 
joan napisał(a):

luko922 napisał(a):

Ciekawe kto to, czy ktoś z forum? 

Ja skomentowałem, cytuję:
Te konkursy to ściema!! Tyle razy grałem i NIC nie wygrałem. Nie warto marnować swoich pieniędzy, bo to są oszuści!!!
#heheszki.  emotka

emotka

dobre, luko922emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6153575 Napisano: 02.02.2016 10:20:25 w WPROST - artykuł o konkursomaniakach
normafia napisał(a):

Teraz za artykuły o konkursowiczach zabiera się Gazeta Wyborcza:

http://wyborcza.p...iwe-ze-konkursy.html

przeczytałabym, ale mam jakąś blokadę;( nie można jej jakoś obejść?  Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6152586 Napisano: 30.01.2016 17:41:49 w Biedronka
joan napisał(a):

kozuszka38 napisał(a):

(...) celowego dokonywania wielu drobnych Transakcji składających się łącznie na płatność za jednorazowy zakup towarów lub usług) (...)

Kto to będzie weryfikował? Detektyw Rutkowski? emotka

mia - wychodzę z tego samego założenia emotka

dziewczyny, nigdy nie wiadomo;( ten link dawałam tu kiedyś przy jakiejś okazji, teraz znalazłam, i przypomnę go Wam.
Gdybym była w agencji i chciałabym takie auto zostawić sobie (agencji), to zrobiłabym wszystko, by nie wydać nagrody, interpretując regulamin w korzystny dla mnie sposób. Na pewno bym wszystkich laureatów dokładnie prześwietliła aby znaleźć powód nie wydania auta;(
http://wyborcza.b...isableRedirects=true
Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6152338 Napisano: 29.01.2016 20:20:39 w Biedronka
joan napisał(a):

A tak w ogóle, to nigdy nie biorę udziału w promocjach pierwszego dnia, bo wiadomo, że się ludzie rzucają i po co do sklepu gnać.

Do Biedronki poszłam, jako zwykły klient "szaraczek", wzięłam cukinię, olej, masło itp. A że sa etapy dzienne, wklepałam kwitek emotka

Dobrze, że jest to forum, bo pewnie większość zgłoszeń przypadkiem zostałaby później uznana za nieważne.

czy to znaczy, że należy w dniu zakupu rejestrować paragon? nie doczytałam tego, jedynie, że pierwsze losowanie 1 lutego. Mam kilka paragonów za drobne zakupy, ale siedzę nad ważnym tekstem, chciałam dopiero jutro powbijać... Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6152255 Napisano: 29.01.2016 18:38:59 w Biedronka
kaskaderka1 napisał(a):

defed napisał(a):

asiabuczkowska napisał(a):

aniolek33 napisał(a):

asiabuczkowska napisał(a):

no to jest to 10 zł, czy nie? w nocy czytałam i było!!!!!!! emotka byłam dziś w Biedronce i zrobiłam zakupy na 1 paragonie za ponad 200 zł emotka a teraz czytam i takie cyrki emotka

Ale w czym problem?
Ja rozumiem tak zakupy za 10zł i każda wielokrotność do dodatkowe losy, także za 200zł masz 20 losów?

ale, gdybym, dzieliła na paragony za minimalnie  ponad 10 zł to za każdy paragon 2 losy, czyli w sumie ponad 40....dobrze rozumiem?

Wg mnie dobrze rozumiesz.
Wlasnie maz wrocil z zakupow, w sumie wydal ~65zl ale podzielil zakupy na 5 paragonow, dzieki czemu bedziemy miec 10 szans a nie 7 emotka  
Tylko w glowe zachodze, jak on na to wpadl. Przeciez nie czyta tego forum, chyba... emotka

emotka

nasi mężowie, jak widać, potrafią czasem zaskoczyć;)) mój pomału się uczy, ale nie należy do prymusów;(  Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6152227 Napisano: 29.01.2016 17:45:30 w Biedronka
defed napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Oj jacy wy prawnicy wszyscy. Nagród wygranych przez siebie też zapewne nie wysyłacie na adresy rodziny i znajomych... W takim razie chodząc z siostrzenicą (nieletnią) na zakupy i pozwalając jej wbijać pin, ona też ma problem...

Kiedyś pracowałam na stacji benzynowej. Pan chciał zapłacić kartą na której widniało imię żeńskie-jego żony. Odmówiłam i poprosiłam "o małżonkę" lub inną formę płatności. Żona wyszła z auta wkurzona, że musiała pasy bezpieczeństwa rozpinać i zapłaciła tą swoja kartą. A ja miałam czyste sumienie i spokój ducha.
...
Gdyby np. mój mąż zapłacił podwędzoną moją kartą, a ja bym zobaczyła na wyciągu transakcję, której nie dokonałam, pani kasjerka mogłaby mieć problemy -  musiałaby taką transakcję pokryć z własnej kieszeni. Oczywiście udowodnienie tego jest trudne w przypadku kart na PIN i gdy w sklepie nie ma zapisu z kamer. Ale jesli karta jest na podpis, to łatwo zweryfikować, że podpis został podrobiony - ja odzyskuję nie wydane przeze mnie pieniądze, a Pani kasjerka płaci za transakcję ze swojej, często skromnej, pensji.

w podobny sposób przebiegały szkolenia, gdy pracowałam kiedyś na kasie jednego z hipermaketów. Mieliśmy absolutny zakaz przyjmowania karty  której dane były niezgodne z płcią kupującego, bo, niestety, jeśli chodzi o tożsamość klienta, to już nie mieliśmy wpływu, czy pani Kowalska jest panią Kowalską, czy jej sąsiadką. Czasem było zabawnie, bo faktycznie, ktoś blokował kasę, i czekał aż skądś tam ta druga połówka nadejdzie, a czasem, gdy drugiej połówki nie było w pobliżu, trzeba było anulować transakcję. Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6151978 Napisano: 29.01.2016 12:42:09 w Biedronka
sprawa z większą ilością szans jakoś mnie nie przekonuje:( nie ufam takiej opcji. Przypomina mi się loteriada, gdzie się takie szanse zbierało i nic;( albo z radia zet czy innych, wyślij kolejnego smsa to dostaniesz 150 szans, i tak kilka razy dziennie, Bardziej do mnie przemawia osiem odrębnych paragonów po 10 zł, z różnymi numerami, niż jeden numer, gdzie 8 szans jest raczej wirtualnych. Ale może się mylę? Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6151290 Napisano: 27.01.2016 23:44:31 w dzis mam urodzinki
Wszystkiego najlepszego, i Weny, wszystkim Jubilatom  Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6150987 Napisano: 27.01.2016 16:49:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
może ktoś wie, kto grywał wcześniej w konkursach bankowych, takich jak płacenie Visa, czy MasterCard, czy są honorowane płatności kartą zagraniczną ( ale imienna, na mnie, i mój adres jest w PL), oraz, czy można płacić kartami wygranymi wcześniej np. w Biedronce, czy w Drossed/Podlaski? Moje pytanie nawiązuje do, rzecz jasna, nowej loterii w Biedronce;)  Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6148034 Napisano: 20.01.2016 13:33:37 w Wkurza mnie...
zaczytana-pola napisał(a):

Wkurza mnie to, że najpierw kupuję produkty i gromadzę paragony, a później myślę nad hasłami. Oczywiście zostawiam to zazwyczaj na ostatnią chwilę, bo zawsze jest coś ważniejszego do zrobienia. A w ostatniej chwili nie wiem co napisać emotka

i ja tak mam:( już nie liczę, ile paragonów poszło do kosza, straciłam rachubę;( najbardziej mi żal 2 paragonów Nestle z końca tamtego roku, w Tesco, ponad 50 zł wydane na darmo emotka  i wcześniej Ferrero, o wielu drobniejszych nie wspomnę;(
najgorsze, że mam tą świadomość, ale niczego mnie to uczy...emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6147732 Napisano: 19.01.2016 20:26:53 w Wkurza mnie...
snowflake napisał(a):

Mysia napisał(a):

niunia-k napisał(a):
z tymi listonoszami to tak chyba wszędzie, ode mnie czasem listonosz coś dostanie więc zawsze przynosi przesyłki, ale kiedyś miałam wiecznie awizo.. emotka Ostatnio natomiast kurier zostawił paczkę u sąsiadki, ciekawość ją widocznie zżerała i paczkę przyniosła ale otwartą.. emotka niunia-k a jak to w końcu jest? Listonosz powinien każdą paczkę dostarczyć? Bo mi panie na poczcie za każdym razem kiedy przychodziłam z awizo tłumaczyły, że to już większa koperta/paczka i nie ma obowiązku takich nosić.. Będę wdzieczna za info emotka

Mnie znajomy listonosz mówił, że tylko polecone mają obowiążek nosić bez względu na wielkość.

kiedyś wszystko było prostsze, listonosz nosił listy i emeryturki, a samochód pocztowy woził paczki, i wszystko było jasne... Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6147728 Napisano: 19.01.2016 20:24:03 w Wkurza mnie...
lolka182 napisał(a):

ALE SIĘ TERAZ WKURZYŁAM !! ;// 
z nr stacjonarnego zadzwoniła do mnie babka z jakiejś fundacji nakreślając, że potrzebna jest pomoc 2 dzieciom z problemami, chorobami itd. czy może przesłać link do str. fundacji i opisu tych dzieci i czy mogę wspomóc ich - UWAGA! kwotą 30 zł.
Nie raz wspomagam dzieci chore, biedne rodziny, jednak nikt nie będzie mi narzucał ile mam wpłacić bo raz może to być 5 zł a raz 100 - ile mam tyle daję.
Powiedziałam babce, że może przesłać link, ale nie określę jej jaką kwotę ewentualnie wpłacę, bo nie wiem może to być mniej, a ona do mnie takim tekstem : 
-  To może się Pani z kimś złożyć tak, żeby ta kwota była minimum 30 zł...

Czy ja jestem nienormalna czy świat oszalał? Ktoś będzie mi narzucał ile ze swoich ciężko zarobionych pieniędzy mam oddać?
O nieee...powiedziałam jej co o niej myślę i że w takim razie NA PEWNO IM NIE POMOGĘ - wolę wejść na stronę i wspomóc osoby dla których liczy się każdy pieniądz, a nie określona przez nich kwota minimalna.

Nosz szlag mnie trafił na takie zasrane pseudo fundacje - założę się, że z tej kwoty 25 poszłoby dla nich a 5 na te dzieci.

emotka emotka

ja kiedyś płaciłam comiesięczną cegiełkę na wioski dziecięce SOS, po prostu, chodzili kiedyś po domach, młodzi, ubrani w oznakowane ubrania z logo wiosek, mieli gadane, dałam się namówić. Wynosiło to 30 zł/mc. Ale po kilku miesiącach zerwałam umowę, bo zaczęły mnie wkurzać ich działania:( Pomimo tej darowizny, wciąż dostawałam jakieś laurki, foldery z wiosek, ale zawsze, z dołączonym blankietem, i formułką, w stylu "dziękujemy, że nam pomagasz, ale chcielibyśmy jeszcze. Każde 40 zł ( lub więcej) to dla naszych dzieci bla, bla, bla....". Nikt mnie nie pytał, czy nie mogę podarować choćby10 zł dodatkowo, czy w ogóle mogę coś ponad ten "abonament" podarować czasem, tylko też określali kwotę;( Uznałam, że cel jest szczytny, ale w końcu poczułam się nagabywana;( takie wyciąganie kasy w stylu, dasz palec, to ci po rękę sięgną;( gdyby nie taka forma, pewnie do tej pory by te 30 zł przez polecenie stałe  szło, a tak, niestety, się skończyło. Wyświetl w wątku >>
0 0