Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika delvitto

delvitto

#6164749 Napisano: 24.02.2016 22:16:53 w Paragony
i znowu wena mnie zawiodła emotka  a termin pokonał! mam paragon do tesco na walentynkowy (colgate, palmolive). PW. Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6164088 Napisano: 23.02.2016 18:58:39 w Wkurza mnie...
wkurza mnie, że mieszkam w dużym mieście, ale nie mam ani Intermarche, ani Polomarketu, ani Kauflanda:( a właśnie tam "się dzieje" najwięcej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6163659 Napisano: 22.02.2016 20:26:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nkba napisał(a):

edzia21 napisał(a):

defed napisał(a):

kreatia napisał(a):

gdzie znajdę zwycięską pracę jogobelli? widzę tylko nagrody tygodnia. oślepłam?

Jeśli autor/autorka tej pracy jest na forum - kłaniam się w pas, szacun emotka

Jestem również pełna podziwu! emotka

dopracowane, piękne! Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6163275 Napisano: 21.02.2016 22:40:17 w Paragony
ktoś chce Magnetic? myślałam, że to jeszcze potrwa, a to już dziś emotka koniec , nie mam czasu coś teraz wymyślać;( Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6162910 Napisano: 20.02.2016 14:07:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
as1 napisał(a):

delvitto napisał(a):

boom30 napisał(a):

Halszka napisał(a):

noisy0000 napisał(a):

CIACHNIJSELFIE - zdjęcie pana z rowerem jest takie.... takie.... zwykłe...  nie krytykuję absolutnie bo jest oczywiście poprawne ale... ciekawi mnie czy naprawdę nikt nie zgłasza ciekawszych zdjęć? Bardziej oryginalnych? Takich WOW! emotka  jednak szkoda, że widoczne są tylko zdjęcia zwycięzców (choć dobre i to)

a jak dla mnie to właśnie daje cień nadziei, że zwykły "Kowalski" nie mający pojęcia o obróbce zdjęć (tak jak ja emotka )tez ma szanse!! Uważam, że dobrze, że organizatorzy starają się utrzymać jakąś równowagę zwycięskich prac.

chwila, chwila...!
konkursy są dla konsumentów, prawda? dlatego każdy powinien mieć szanse, nawet jesli nic nie wie o obróbce. 
Gdyby było jak mówisz, to w konkursach na zdjęcia mieliby brać udział sami profesjonaliści od obiektywu, a w kulinarnych sami master chefy???
Gdzie jest w tym miejsce dla zwykłego Kowalskiego?
Taki tok myślenia, to dopiero ... żal ;(

Jak zwykły "Kowalski" nie umie robić zdjęć, to niech nie bierze się za udział w konkursach fotograficznych, zaniżając tym samym poziom
konkursom. Tak jak ktoś już wspomniał, w konkursach chodzi o to, aby
wygrał najlepszy bez względu czego owy konkurs dotyczy. Idąc tokiem
myślenia delvitto konkursy......itd, itd...

mam nadzieję, że Ci ulżyło? czy nie można prowadzić dyskusji bez podobnego plucia jadem? czy Twoje wzburzenie warte było zakładania nowego konta tylko po to, by wyzwać innych od prostaków? Za kogo Ty się uważasz?
Każdy ma prawo do własnego zdania. A o moim toku myślenia to ty akurat wiesz niewiele.
Pozwoliłaś/eś sobie na zbyt dużą nadinterpretację mych słów, pokazując temat niejako w krzywym zwierciadle.
I nie musisz mi życzyć talentu, bo jakoś sobie radzę. Wystarcza mi go na tyle, by żyć całkiem wygodnie, właśnie z konkursów.
Nie zamierzam prowadzić dyskusji z kimś, kto obraża innych z fakowego konta. I tyle. Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6162761 Napisano: 19.02.2016 22:22:09 w Paragony
mam zott / biedronka z 25 stycznia - pw Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6162677 Napisano: 19.02.2016 19:03:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
boom30 napisał(a):

Halszka napisał(a):

noisy0000 napisał(a):

CIACHNIJSELFIE - zdjęcie pana z rowerem jest takie.... takie.... zwykłe...  nie krytykuję absolutnie bo jest oczywiście poprawne ale... ciekawi mnie czy naprawdę nikt nie zgłasza ciekawszych zdjęć? Bardziej oryginalnych? Takich WOW! emotka  jednak szkoda, że widoczne są tylko zdjęcia zwycięzców (choć dobre i to)

a jak dla mnie to właśnie daje cień nadziei, że zwykły "Kowalski" nie mający pojęcia o obróbce zdjęć (tak jak ja emotka )tez ma szanse!! Uważam, że dobrze, że organizatorzy starają się utrzymać jakąś równowagę zwycięskich prac.

No właśnie, ale czy nie o to chodzi by właśnie nagradzać najlepszych? U Ciebie w pracy też nagradzają za "byle co" ? Wkurza mnie niemiłosiernie jak się przegrywa z "miernoctwem". Rozumiem z lepszym ale z gorszym? Gdzie tu jest sens a gdzie logika, po co się starać - trzepnę sobię fotkę przez okno i jest wygrana.

ŻAL

chwila, chwila...!
konkursy są dla konsumentów, prawda? dlatego każdy powinien mieć szanse, nawet jesli nic nie wie o obróbce. 
Gdyby było jak mówisz, to w konkursach na zdjęcia mieliby brać udział sami profesjonaliści od obiektywu, a w kulinarnych sami master chefy???
Gdzie jest w tym miejsce dla zwykłego Kowalskiego?
Taki tok myślenia, to dopiero ... żal ;(
Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6162584 Napisano: 19.02.2016 16:25:35 w Gratulacje! Dla wygranych!
0 0

delvitto

#6161813 Napisano: 18.02.2016 13:27:30 w Paragony
zott biedronka, mam paragon z 25 stycznia, to chyba 2 etap? kto chce, pw. Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6161654 Napisano: 18.02.2016 11:03:00 w Wkurza mnie...
tomniewkurza napisał(a):

delvitto napisał(a):

joan napisał(a):

delvitto napisał(a):

wkurzam się, bo na dzień dobry sprawdzam pocztę, a tam m.in. aż 6 @ od Ryszard Rembiszewski-lotto, wchodzę na spam, a tam te samo lotto, ale już x 5 emotka  Czyli w ciągu kilku godzin, przez noc,dostałam 11 spamów o milionach do wygrania! Już kiedyś interweniowałam, i wysyłałam jakieś dezaktualizacje, czy wypisanie się z tego g..., ale nic nie pomaga:( czy można gdzieś to zgłosić, tak, żeby się odczepili? 

W sprawie Rysia nic nie zrobisz, bo wysyła Ci to WP na podstawie tego, że skoro masz u nich konto mejlowe, mogą Cię spamować emotka

pocztę mam na o2. Nie pamiętam, skąd to się wzięło, bo od dawna przychodzi...

O2 oraz WP, to jeden i ten sam podmiot.

serio? nawet nie wiedziałam.
wynika z tego, że Rysia trzeba pokochać... ;(
kurczę, gdzie się człowiek nie obejrzy, tam zewsząd jakiś Rysio wyskakuje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6161648 Napisano: 18.02.2016 10:53:21 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

delvitto napisał(a):

wkurzam się, bo na dzień dobry sprawdzam pocztę, a tam m.in. aż 6 @ od Ryszard Rembiszewski-lotto, wchodzę na spam, a tam te samo lotto, ale już x 5 emotka  Czyli w ciągu kilku godzin, przez noc,dostałam 11 spamów o milionach do wygrania! Już kiedyś interweniowałam, i wysyłałam jakieś dezaktualizacje, czy wypisanie się z tego g..., ale nic nie pomaga:( czy można gdzieś to zgłosić, tak, żeby się odczepili? 

W sprawie Rysia nic nie zrobisz, bo wysyła Ci to WP na podstawie tego, że skoro masz u nich konto mejlowe, mogą Cię spamować emotka

pocztę mam na o2. Nie pamiętam, skąd to się wzięło, bo od dawna przychodzi,  kiedyś zajrzałam z ciekawości by zobaczyć, czy to te nasze lotto, co kiedyś były losowania w tv, i że może jest możliwość robienia zakładów przez net, gdy jest jakaś dobra kumulacja. Okazało się, że tylko pan Rysiek jest ten sam, a reszta to zupełnie inna bajka, więc wyszłam;) Musiałam chyba zostawić po sobie jakiś ślad, bo zaczął się wysyp takich maili;( ale w każdym jest jakiś odnośnik do wypisania się, więc z tego skorzystałam, i był spokój, tylko czasem ze 2 lub 3 @ przyszły. A od pewnego czasu znów więcej wysyłają, ale dziś to przegięli  emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6161629 Napisano: 18.02.2016 10:04:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
moniazr napisał(a):

delvitto napisał(a):

mam któryś już paragon na zakręcenie kubkiem Nescafe, lecz tym razem ze sklepu, który przed nr paragonu stawia literkę W, no i nie mogę wpisać tej literki, bo system przyjmuje tylko cyferki:( jak myślicie, czy pisać do nich o to, czy zignorować tę literkę? 

Ja do nich napisałam w tej sprawie. Odpowiedzieli żeby pominąć literkę W i wpisać same cyfry.

dzięki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6161623 Napisano: 18.02.2016 09:43:26 w Wkurza mnie...
wkurzam się, bo na dzień dobry sprawdzam pocztę, a tam m.in. aż 6 @ od Ryszard Rembiszewski-lotto, wchodzę na spam, a tam te samo lotto, ale już x 5 emotka  Czyli w ciągu kilku godzin, przez noc,dostałam 11 spamów o milionach do wygrania! Już kiedyś interweniowałam, i wysyłałam jakieś dezaktualizacje, czy wypisanie się z tego g..., ale nic nie pomaga:( czy można gdzieś to zgłosić, tak, żeby się odczepili?  Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6161574 Napisano: 17.02.2016 23:53:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mam któryś już paragon na zakręcenie kubkiem Nescafe, lecz tym razem ze sklepu, który przed nr paragonu stawia literkę W, no i nie mogę wpisać tej literki, bo system przyjmuje tylko cyferki:( jak myślicie, czy pisać do nich o to, czy zignorować tę literkę?  Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6159499 Napisano: 12.02.2016 17:53:22 w Udane wymiany - polecane nicki:)
asandraa napisał(a):

Polecam delvitto. Ekspresowa wysyłka emotka Super kontakt!

polecam również asandraa, konkretna osoba i rzetelna  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6158874 Napisano: 11.02.2016 12:33:50 w Biedronka
joan napisał(a):

waldi5 napisał(a):

?? Działa wam strona do zgłaszania paragonów : Zakupy bez gotówki - Wielka loteria

Nie działa. Ale wczoraj popołudniu działała.

i przed północą też działała. Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6158798 Napisano: 11.02.2016 09:47:07 w Biedronka
dolly napisał(a):

delvitto napisał(a):

dolly napisał(a):

Nie ma to jak wyjść z biedronki, z paragonem na 39,66zl emotka

mój mąż kupił w Media Markt tusz do drukarki, 49,99  emotka

Buahahahaha, Tobie zapewne nie jest do śmiechu,  ale mnie troszkę emotka

luzik:) jeden los w tę czy we wtę, co to było...  Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6158730 Napisano: 11.02.2016 00:05:00 w Biedronka
dolly napisał(a):

Nie ma to jak wyjść z biedronki, z paragonem na 39,66zl emotka

mój mąż kupił w Media Markt tusz do drukarki, 49,99  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6158612 Napisano: 10.02.2016 19:41:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
normafia napisał(a):

ashley878, ilonar2301- mnie się wszystkie zdjęcia w galerii podobają. Żałuję, że sama nie mam talentu w tym kierunku. Gratuluję! emotka

dokładnie to samo chciałam powiedzieć;) zdjęcia fajne są, zazdroszczę pomysłów i ładnych buzi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6158434 Napisano: 10.02.2016 15:07:53 w Paragony
mam zott z 1 i 2 etapu, nie zagrałam, bo nie miałam weny:( pw. Wyświetl w wątku >>
0 0