Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika delvitto

delvitto

#6169599 Napisano: 07.03.2016 11:18:27 w WC - rozmowy o wszystkim
maa napisał(a):

delvitto napisał(a):

dolly napisał(a):

delvitto napisał(a):

dolly napisał(a):

delvitto napisał(a):

Proszę o pomoc! Nie mam doświadczenia w nadawaniu paczek do paczkomatów. Ale, chociaż z trudem, 2 razy, po sprzedaży na allegro, jakoś mi się udało:) teraz mam taką sytuację, że nijak nie mogę importować danych z allegro, niby mogę wszystko sama wpisać do wysyłki, ale, wychodzi mi kwota wyższa do zapłacenia, niż ta z allegro:( wygląda na to, że opcja współpracy inpostu z allegro jakoś się zawiesiła. Chcę spytać, czy coś można zrobić, aby dane z allegro importować do inpost w jakiś inny sposób? Czy tak Wam się zdarza, czy tylko ja taka niemota???

Delvitto, ale logujesz sie normalnie czy nie?
https://manager.paczkomaty.pl/zaloguj

@ dolly, loguję się do allegro, i stamtąd mam informację, że klient wybrał opcję paczkomaty inpost allegro. Klikam w link, który mnie przekierowuje od razu do inpost. Tam, mam wg wytycznych zrobić "import z allegro", i 2 razy jakoś z trudem, ale się udało. Teraz nic nie importuje, gdy wpisuję dane aukcji, również ich system jakby nie odnajdywał;( Wpisuję wszystkie dane sama, i wtedy mam wyższe koszta, bo bez synchronu z allegro opłata jest wyższa;( Moje konto na manager.paczkomaty jest połączone z allegro, bo tak kiedyś zaznaczałam w rejestracji.

I wchodząc bezposrednio przez managera nie masz juz danych paczki z allegro?

no właśnie, nie mam:( dlatego nie wiem o co chodzi, bo poprzednie 2 przesyłki są w historii moich paczek, mam podgląd, kiedy je wysyłałam, i że zostały odebrane. Chciałam już dopłacic te parę zł, żeby w końcu wysłać, ale sprawdziłam, że mam całkiem niedaleko oddział inpostu, więc jutro się tam wybiorę, bo chcę na przyszłość wiedzieć, co robię nie tak. Niech wytłumaczą. Na szczęście jestem w kontakcie z kupującym, który jest wyrozumiały, i nie naciska na szybką wysyłkę;)

u mnie było podobnie musiałam dodać adres odbioru (przedostatnia zakładka) i poczekać na zaakceptowanie 2 dni aby kurier przyjechał po przesyłkę

ale ja chcę skorzystać z opcji, że sama oddam do paczkomatu,jest to dla mnie wygodne, niż czekać na kuriera. Ale już za niedługo pojadę do ich biura. Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6169429 Napisano: 06.03.2016 17:38:14 w WC - rozmowy o wszystkim
dolly napisał(a):

delvitto napisał(a):

dolly napisał(a):

delvitto napisał(a):

Proszę o pomoc! Nie mam doświadczenia w nadawaniu paczek do paczkomatów. Ale, chociaż z trudem, 2 razy, po sprzedaży na allegro, jakoś mi się udało:) teraz mam taką sytuację, że nijak nie mogę importować danych z allegro, niby mogę wszystko sama wpisać do wysyłki, ale, wychodzi mi kwota wyższa do zapłacenia, niż ta z allegro:( wygląda na to, że opcja współpracy inpostu z allegro jakoś się zawiesiła. Chcę spytać, czy coś można zrobić, aby dane z allegro importować do inpost w jakiś inny sposób? Czy tak Wam się zdarza, czy tylko ja taka niemota???

@ dolly, loguję się do allegro, i stamtąd mam informację, że klient wybrał opcję paczkomaty inpost allegro. Klikam w link, który mnie przekierowuje od razu do inpost. Tam, mam wg wytycznych zrobić "import z allegro", i 2 razy jakoś z trudem, ale się udało. Teraz nic nie importuje, gdy wpisuję dane aukcji, również ich system jakby nie odnajdywał;( Wpisuję wszystkie dane sama, i wtedy mam wyższe koszta, bo bez synchronu z allegro opłata jest wyższa;( Moje konto na manager.paczkomaty jest połączone z allegro, bo tak kiedyś zaznaczałam w rejestracji.

I wchodząc bezposrednio przez managera nie masz juz danych paczki z allegro?

no właśnie, nie mam:( dlatego nie wiem o co chodzi, bo poprzednie 2 przesyłki są w historii moich paczek, mam podgląd, kiedy je wysyłałam, i że zostały odebrane. Chciałam już dopłacic te parę zł, żeby w końcu wysłać, ale sprawdziłam, że mam całkiem niedaleko oddział inpostu, więc jutro się tam wybiorę, bo chcę na przyszłość wiedzieć, co robię nie tak. Niech wytłumaczą. Na szczęście jestem w kontakcie z kupującym, który jest wyrozumiały, i nie naciska na szybką wysyłkę;) Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6169421 Napisano: 06.03.2016 15:51:38 w WC - rozmowy o wszystkim
dolly napisał(a):

delvitto napisał(a):

@ dolly, loguję się do allegro, i stamtąd mam informację, że klient wybrał opcję paczkomaty inpost allegro. Klikam w link, który mnie przekierowuje od razu do inpost. Tam, mam wg wytycznych zrobić "import z allegro", i 2 razy jakoś z trudem, ale się udało. Teraz nic nie importuje, gdy wpisuję dane aukcji, również ich system jakby nie odnajdywał;( Wpisuję wszystkie dane sama, i wtedy mam wyższe koszta, bo bez synchronu z allegro opłata jest wyższa;( Moje konto na manager.paczkomaty jest połączone z allegro, bo tak kiedyś zaznaczałam w rejestracji. Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6169287 Napisano: 05.03.2016 21:11:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
defed napisał(a):

delvitto napisał(a):

nie mogę się doszukać w regulaminie "Bajkowy Pokój"/Carrefour, czy sms może być dłuższy niż 160 znaków. Akurat mój tekst trochę przekracza, i już nie mam pomysłu na to, by bardziej go skrócić. Czy ktoś wysyłał taki dłuższy?

też nie znalazłam limitu, napisałam na 446 znaków  emotka

i Tobie dziękuję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6169285 Napisano: 05.03.2016 21:07:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dolly napisał(a):

delvitto napisał(a):

nie mogę się doszukać w regulaminie "Bajkowy Pokój"/Carrefour, czy sms może być dłuższy niż 160 znaków. Akurat mój tekst trochę przekracza, i już nie mam pomysłu na to, by bardziej go skrócić. Czy ktoś wysyłał taki dłuższy?

Tak, zwrotka prawidłowa emotka

dzięki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6169272 Napisano: 05.03.2016 20:25:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nie mogę się doszukać w regulaminie "Bajkowy Pokój"/Carrefour, czy sms może być dłuższy niż 160 znaków. Akurat mój tekst trochę przekracza, i już nie mam pomysłu na to, by bardziej go skrócić. Czy ktoś wysyłał taki dłuższy? Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6169246 Napisano: 05.03.2016 17:56:24 w WC - rozmowy o wszystkim
Proszę o pomoc! Nie mam doświadczenia w nadawaniu paczek do paczkomatów. Ale, chociaż z trudem, 2 razy, po sprzedaży na allegro, jakoś mi się udało:) teraz mam taką sytuację, że nijak nie mogę importować danych z allegro, niby mogę wszystko sama wpisać do wysyłki, ale, wychodzi mi kwota wyższa do zapłacenia, niż ta z allegro:( wygląda na to, że opcja współpracy inpostu z allegro jakoś się zawiesiła. Chcę spytać, czy coś można zrobić, aby dane z allegro importować do inpost w jakiś inny sposób? Czy tak Wam się zdarza, czy tylko ja taka niemota??? Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6168980 Napisano: 04.03.2016 18:09:00 w Paragony
Zott z 14 lutego posiadam - pw.

już nie aktualne. Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6168476 Napisano: 03.03.2016 17:52:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

mariolakal napisał(a):

lola.lola napisał(a):

Zapytam z ciekawości (choć wiem, że temat milki jest nieco drażliwy) ile wysłaliście już zgłoszeń selfie ?  emotka

ZERO emotka

ja również zero, jednak mam kilka paragonów i POMYSŁÓW emotka  ...brak czasu emotka

a ja mam to wszystko, paragony, pomysły, czas, tylko... facjaty odpowiedniej nie mam;( Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6167301 Napisano: 01.03.2016 20:00:04 w Kaufland konkursy
no ale jakoś kupowałam paragony jednocześnie, na obydwa konkursy... Nie za często, ale się zdarzało;) 
może znajdę zapiski w starym zeszycie, to podam jakiś przykład:) Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6167292 Napisano: 01.03.2016 19:31:12 w Kaufland konkursy
visserarthur napisał(a):

delvitto napisał(a):

visserarthur napisał(a):

magdalena1020 napisał(a):

Ma ktoś nową ulotkę? Jest jakiś konkurs? emotka

Jeśli ma być konkurs z Bryzą, to raczej jednocześnie nie będzie z PG- chyba nigdy się tak nie zdarzyło, by w jednej gazetce były oba!?

zdarzało się, że tak było;) mam do kauflanda bardzo daleko, kiedy robię tam wycieczkę, to tak, by jak najwięcej za jednym wyjazdem zyskać, a więc zdarzały się budżetowe razem z innymi, np z Bryzą, z Syoss, albo z Nestle;)

Ja piszę raczej o konkurencji "chemii" z "chemią" i... konkursy może i nakładały się okresami, ale w jednej gazetce nie kojarzę, by były...

były, i właśnie o tym napisałam:) kiedy tydzień jednego konkursu trwa, czekam zawsze na zajawki nowego tygodnia, by wiedzieć, czy się coś nie nałoży, i dopiero wtedy podejmuję decyzję, czy jechać;) Kupowałam jednocześnie Bryzę i budżet, ale wtedy jeszcze była mała Bryza w pudełkach i jak się coś dodało, to tanio wychodziło. Pod koniec tamtego roku też się nałożyły terminy, pojechałam, ale z Bryzy zrezygnowałam, gdyż znikły małe pudełka:( a potem zrobili wymóg na kwotę, i od tamtej pory mało się interesuję Bryzą. Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6167242 Napisano: 01.03.2016 18:01:35 w Kaufland konkursy
visserarthur napisał(a):

magdalena1020 napisał(a):

Ma ktoś nową ulotkę? Jest jakiś konkurs? emotka

Jeśli ma być konkurs z Bryzą, to raczej jednocześnie nie będzie z PG- chyba nigdy się tak nie zdarzyło, by w jednej gazetce były oba!?

zdarzało się, że tak było;) mam do kauflanda bardzo daleko, kiedy robię tam wycieczkę, to tak, by jak najwięcej za jednym wyjazdem zyskać, a więc zdarzały się budżetowe razem z innymi, np z Bryzą, z Syoss, albo z Nestle;) Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6166836 Napisano: 01.03.2016 01:27:20 w Wkurza mnie...
bezaczek7 napisał(a):

delvitto sprawdź na karcie czy masz jakieś limity ustawione. jeśli nie, to nie wiem dlaczego tak się stało emotka  i lepiej chyba żebyś napisała do organizatora o usunięcie zgłoszenia gdyby się okazało, że wygrałaś, a nagrody nie będzie, tak myślę.

nie wiem jak te limity sprawdzić, to zupełnie nowy dla mnie bank, wszystko dziala trochę jakby inaczej;( ja tak kombinuję, czy mogę złożyć reklamację, że mi to anulowano? gdyby transakcja od razu się nie powiodła, wiedziałabym, że muszę jeszcze próbować coś kupić. Ale po kilku godzinach??  Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6166825 Napisano: 01.03.2016 00:45:53 w Wkurza mnie...
bezaczek7 napisał(a):

delvitto napisał(a):

Czy ktoś z Was miał tak, że anulowano mu transakcję zapłaconą kartą? Dawno nie byłam tak wkurzona, chciałam wziąć udział w konkursie BZW Banku Zachodniego, Nie miałam tam konta, założyłam przez internet, miałam przygotowany tekst, tylko czekałam na kartę, bo musiałam zrobić 3 transakcje. Karta przyszła dopiero dziś po południu, aktywowałam ją, i wkrótce na zakupach nigdzie nie działała ;( Pomyślałam, że może dłużej trwa taka aktywacja, no i faktycznie. Późnym wieczorem zrobiłam 3 zakupy internetowe, z czego 2 przez allegro. Zadowolona, że zdążyłam, puściłam zgłoszenie, Właściwie w ostatniej chwili, 5 minut przed północą;( A teraz weszłam na @, i oczom nie wierzę, pół godziny wcześniej jedna z transakcji allegrowych została anulowana! Nie podano przyczyny, nie wiem o co chodzi;( Wiem tylko to, że przyczyni mi się to do złej weryfikacji, bo nie spełniłam wymogów;( Czy ktoś wie, co tu grane?

na jaką kwotę była transakcja? moja karta miała na początku blokadę, powyżej chyba 50 czy 100zł na jednorazową zapłatę, wtedy mi też anulowało wpłatę, choć na stronie allegro wszystko wyglądało ok, dopiero później po wejściu w kupione miałam ponownie "zapłać teraz" (w aplikacji tak wyświetla/wyświetlało wtedy) i maila o anulowaniu. może chodzi o za wysoką sumę?

nie, kwota była niska, 36 zł;( wcześniej zapłaciłam, i jak dotąd, nie anulował nikt, za kwotę niecałą 60 zł;( a jeszcze wcześniej, w księgarni internetowej, też poszło dobrze. Musiałam mieć 3 transakcje po minimum 20 zł. Wyszła kicha:( Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6166821 Napisano: 01.03.2016 00:29:07 w Wkurza mnie...
Czy ktoś z Was miał tak, że anulowano mu transakcję zapłaconą kartą? Dawno nie byłam tak wkurzona, chciałam wziąć udział w konkursie BZW Banku Zachodniego, Nie miałam tam konta, założyłam przez internet, miałam przygotowany tekst, tylko czekałam na kartę, bo musiałam zrobić 3 transakcje. Karta przyszła dopiero dziś po południu, aktywowałam ją, i wkrótce na zakupach nigdzie nie działała ;( Pomyślałam, że może dłużej trwa taka aktywacja, no i faktycznie. Późnym wieczorem zrobiłam 3 zakupy internetowe, z czego 2 przez allegro. Zadowolona, że zdążyłam, puściłam zgłoszenie, Właściwie w ostatniej chwili, 5 minut przed północą;( A teraz weszłam na @, i oczom nie wierzę, pół godziny wcześniej jedna z transakcji allegrowych została anulowana! Nie podano przyczyny, nie wiem o co chodzi;( Wiem tylko to, że przyczyni mi się to do złej weryfikacji, bo nie spełniłam wymogów;( Czy ktoś wie, co tu grane? Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6166810 Napisano: 01.03.2016 00:03:05 w Carrefour konkursy
jokan napisał(a):

Actimel, po co czlowiek zostawia na ostatnia chwile zgloszenia ...ech ...poszlo, aczkolwiek nie licze na cud

uuups! a ja też znów zapomniałam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6166775 Napisano: 29.02.2016 22:12:59 w Wkurza mnie...
visserarthur napisał(a):

Wkurzające, że dodaję dwa konkursy, bo system nie pokazuje mi ich jako już dodane, tracę czas ("nie" wspomnę, że znaleźć konkurs, który mnie interesuje= interesuje, więc wiem gdzie szukać, którego jeszcze nie ma w bazie graniczy z cudem), a później się jednak okazuje, że ktoś już je dodał- z linkiem wymyślonym i opisem z gazetki. Powinien być zakaz umieszczania konkursów, zanim pojawią się dokładniejsze zasady. Dodam, że jak już dodaję, to staram się opisać jak najdokładniej, a te dodane przez kogoś innego takie po "łebkach". W sumie nie ma się co dziwić, że jest taki wyścig szczurów, bo każdy się śpieszy, by dodać te 3 konkursy...

popieram! ale już się o tym tu mówiło, i niestety, nic się nie zmienia:(  Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6165320 Napisano: 25.02.2016 21:38:07 w Konkursy ABC
asiam napisał(a):

Może się prezes zmienił i uważa, że nie warto w takie rzeczy się bawić.

sklepów jest coraz mniej, może biznes przestaje być rentowny? w moim mieście (dużym) były aż 3 sklepy, został tylko jeden, albo i jego już nie ma:( czasem tylko, gdy jadę co jakiś czas do kauflanda, to gdzieś w mijanych mieścinach napotykam szyldy na małych kioskach, ale może niektóre abc też już są nieaktualne:( w takich małych budkach raczej trudno się pokusić na zakupy konkursowe;( Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6165218 Napisano: 25.02.2016 18:14:59 w Gratulacje! Dla wygranych!
buncia88 napisał(a):

vivi napisał(a):

ewunia napisał(a):

kasiulll  gratulujęemotka

Gratki kasiull emotka

emotka Gratulacje! Już z pieciocyfrówą można zrobić coś porządnego! emotka

gratki  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6165216 Napisano: 25.02.2016 18:12:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kasiulll napisał(a):

niebieska_Laguna napisał(a):

Hej, mam do was pytanie. Ostatnio wygrałam konkurs, gdzie trzeba było odesłać paragon. Napisałam wiadomość do organizatora, czy mam dołączyć tam kartkę z danymi. Nie dostałam odpowiedzi. Wysłałam więc w kopercie paragon włożony do zgiętej kartki z danymi, a już po czasie odpisali mi, że paragon wystarczy podpisać, żeby wiedzieli czyj to... I co teraz? Mogę mieć problemy z otrzymaniem nagrody?

Moim zdaniem będzie O.K. Oczywiście co organizator to inna bajka, ale dołączona karteczka powinna według mnie spełnić tu swoją rolę. Chyba, że u organizatora jakiś burdel mega emotka

na przyszłość zainwestuj w zszywacz emotka  bardzo ułatwia pracę konkursowiczowi. Wyświetl w wątku >>
0 0