Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika delvitto

delvitto

#6182124 Napisano: 09.04.2016 19:48:16 w Visa Konkursy
29renata napisał(a):

delvitto napisał(a):

Regulamin nowej Visy jasno określa, że można wygrać jedną nagrodę I stopnia, i jedną II stopnia. Natomiast o nagrodzie III stopnia (bony do Decathlon) mówi, że przysługuje jedna nagroda w czasie jednego losowania. Jak to rozumieć? Losowania są co tydzień, i to jest to jedno losowanie, czy, skoro w jednym losowaniu jest 7 losowań z całego tygodnia, to hipotetycznie można trafić 7 bonów? 

Uważam, że hipotetycznie można trafić 7 bonów, a praktycznie raczej niewykonalne.

oczywiście, że niewykonalne  emotka  dlatego napisałam hipotetycznie;) idąc tym tokiem, można założyć nawet 28 wygranych (hipotetycznych), z 4 tygodniowych losowań, a w każdym 7 losowań dziennych;))
zmieniajac pytanie: czy jest jakiś limit na wygrane III stopnia dla jednej osoby? i czy można wygrać np w jednym tygodniu 2 x z dwóch dni, czy dopiero można wygrać w 2 tygodniu który byłby de facto drugim losowaniem.
pamiętam Visę sprzed roku, gdzie wielokrotnie padały wygrane na jedną osobę, chociaż było może trudniej, bo dawało się wtedy zdjęcia i jakieś teksty. Ale, były takie wygrane, więc, czemu nie teraz? Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6182099 Napisano: 09.04.2016 15:16:19 w Visa Konkursy
Regulamin nowej Visy jasno określa, że można wygrać jedną nagrodę I stopnia, i jedną II stopnia. Natomiast o nagrodzie III stopnia (bony do Decathlon) mówi, że przysługuje jedna nagroda w czasie jednego losowania. Jak to rozumieć? Losowania są co tydzień, i to jest to jedno losowanie, czy, skoro w jednym losowaniu jest 7 losowań z całego tygodnia, to hipotetycznie można trafić 7 bonów?  Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6182043 Napisano: 09.04.2016 11:09:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Masza86 napisał(a):

czy jedna osoba może wygrać  2 bony w dwóch rożnych sklepach, np zakupiłam produkty w  Kauflandzie  w Warszawie i w  Gdańsku, czy na te same dane odpada?? 
chodzi o Konkurs "Troszczymy się o wiosenne zapachy w Waszych domach" Kaufland

raczej nie może, bo na jeden adres jeden bon przysługuje. Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6180903 Napisano: 06.04.2016 16:16:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy dobrze rozumiem, że do loterii Visa do weryfikacji trzeba mieć paragon niefiskalny, czy również fiskalny trzeba razem dołączać? Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6180531 Napisano: 05.04.2016 21:01:44 w moje dzisiejsze wygrane :)
do kosmetyków ze Skarbu (Rossmann), wpadła stóweczka z carex:) mężowi się dopiero przypomniało, że dostał w dzień smsa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6180450 Napisano: 05.04.2016 18:26:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
malenka napisał(a):

delvitto napisał(a):

malenka napisał(a):

delvitto napisał(a):

ktoś napisał, że smolar wysyła mms z jakiegoś konkursu. Ale czy to nie pomyłka, w jaki sposób mmsem są wysyłane takie wiadomości? Ja dziś dostałam dziwną wiadomość, właśnie mms, ale z info, że nie może być wyświetlona, więc nie wiem, co to jest:( Z kolei rzecz dotyczyła konkursu z Prowansją, a ja nie brałam w takim udziału. Ale, w innych smolarowych owszem, więc może w telefonie starego typu taki mms się nie wyświetli?

Mój stary telefon odczytuje jako MMS wiadomości, które składają się z kilku SMSów (czyli nie 160 znaków, ale przykładowo 400), albo mają polskie znaki. Dostaję wtedy w login do strony internetowej i przez nią moge sobie podejrzeć takiego oszukanego MMSa.

nie rozumiem:( jaki login?

Ja dostaję komunikat. Coś w stylu "Aby odczytać wiadomość zaloguj się na stronie xxxxx podając swój numer telefonu i hasło yyyyy". Dawno nie dostałam takiej wiadomości więc nie mam dokładnej treści, ale loguję się na stronie mojego operatora i tam wyświetla się treść MMSa.

dzięki za wyjaśnienia. Tylko, że u mnie nie ma nic, poza tym, że nie można wyświetlić. Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6180431 Napisano: 05.04.2016 18:04:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
malenka napisał(a):

delvitto napisał(a):

ktoś napisał, że smolar wysyła mms z jakiegoś konkursu. Ale czy to nie pomyłka, w jaki sposób mmsem są wysyłane takie wiadomości? Ja dziś dostałam dziwną wiadomość, właśnie mms, ale z info, że nie może być wyświetlona, więc nie wiem, co to jest:( Z kolei rzecz dotyczyła konkursu z Prowansją, a ja nie brałam w takim udziału. Ale, w innych smolarowych owszem, więc może w telefonie starego typu taki mms się nie wyświetli?

Mój stary telefon odczytuje jako MMS wiadomości, które składają się z kilku SMSów (czyli nie 160 znaków, ale przykładowo 400), albo mają polskie znaki. Dostaję wtedy w login do strony internetowej i przez nią moge sobie podejrzeć takiego oszukanego MMSa.

nie rozumiem:( jaki login? Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6180428 Napisano: 05.04.2016 18:01:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
defed napisał(a):

delvitto napisał(a):

mms czy sms czy ssm? może to literówka?

no właśnie nie wiem, czy chodziło o literówkę, ale mnie to zainteresowało ze względu na mms który dostałam, a którego nie mogę otworzyć. W "Informują" ostatnie posty mówią o mms, ale jak dotąd nigdy nie słyszałam, by w takiej formie przychodziły info o wygranych. Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6180422 Napisano: 05.04.2016 17:49:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ktoś napisał, że smolar wysyła mms z jakiegoś konkursu. Ale czy to nie pomyłka, w jaki sposób mmsem są wysyłane takie wiadomości? Ja dziś dostałam dziwną wiadomość, właśnie mms, ale z info, że nie może być wyświetlona, więc nie wiem, co to jest:( Z kolei rzecz dotyczyła konkursu z Prowansją, a ja nie brałam w takim udziału. Ale, w innych smolarowych owszem, więc może w telefonie starego typu taki mms się nie wyświetli? Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6180392 Napisano: 05.04.2016 17:05:36 w moje dzisiejsze wygrane :)
LejziDejzi napisał(a):

Kosmetyki z krzyżówki Skarb emotka emotka

i ja emotka  pierwszy raz wygrałam za krzyżówkę w Rossmanie;) pamięta ktoś, jakie to kosmetyki będą, chyba coś do włosów? Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6180356 Napisano: 05.04.2016 16:21:46 w Kaufland konkursy
koper napisał(a):

Mam nową gazetkę.  emotka  Od czwartku nasz ulubiony konkurs z bonami. emotka

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6179248 Napisano: 02.04.2016 13:33:25 w Wkurza mnie...
bridget napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

Że zostałam z kodami z szymanowskiej emotka  cale szczescie tylko  dwa.

u mnie trzy;)

u mnie 4:(
i 2 nie wysłane paragony na coca-cola w C4;( Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6179073 Napisano: 01.04.2016 21:24:30 w Wkurza mnie...
właśnie się wkurzyłam na zalukaj.com, bo szukam filmu na wieczór, i co nie włączę, to mi jakieś gry wyłażą,  nie wiem o co chodzi, rzadko korzystam, słyszałam że na zalukaj jest ok:( bo na cda, bardziej mi znanym,też chyba jakaś awaria, bo co nie kliknę na film, to albo się wciąż buforuje, albo wyskakuje error:( jak korzystać z zalukaj? da się jakoś bez tych durnych gierek? Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6176966 Napisano: 25.03.2016 20:14:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wysłałam dziś zgłoszenie na carex, i dostałam potwierdzenie na @. Kilka poprzednich zgłoszeń, odkąd trwa konkurs, nie dostało takiego potwierdzenia;( i teraz nie wiem, czy powinnam była je dostać? Dostawaliście potwierdzenia? Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6176322 Napisano: 23.03.2016 23:52:26 w Wkurza mnie...
przeżyłam po raz drugi szok związany z korzystaniem z sieci orange. Doładowałam konto, lecz wpisując wiadomość, wciąż, natrętnie włączała się jakaś opcja, by im kliknąć ok, bym mogła korzystać z 2 numerów na jednym koncie. Nie udawało mi się pozbyc tego komunikatu, po kliknięciu "wróć", wracałam do pisanego tekstu, ale po napisaniu 2 lub 3 liter komunikat znów uparcie wracał;( Już kiedyś tak miałam, a teraz drugi raz:( Jakoś w końcu, z nerwami, wpisałam tekst do końca i udało się wysłać, ale musiałam wyłączyć telefon, bo nijak nie mogłam się pozbyć tego ich shitu. U kogoś z Was też były takie cyrki? Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6175146 Napisano: 20.03.2016 19:07:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asiunia260 napisał(a):

iwona0103 napisał(a):

Mam pytanie odnośnie kodów do Multikina wygranych w konkursie Wedel. Czy Wasze mają 10 cyfr? Mój jeden ma 9 i nie wiem, czy podawać go w kinie czy pisać do Albedo  emotka

u mnie są wszystkie 10 cyfrowe...za to byłam wczoraj w kinie wykorzystać bilety i okazało się, że jeden już został wykorzystany (nie przeze mnie)  emotka  miał ktoś tak może? Napisałam do Albedo, ale pewnie nic nie wskóram, bo na reklamacje już za późno  emotka

a czy to nie było w PMI?  Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6172662 Napisano: 14.03.2016 17:30:50 w Wkurza mnie...
tomniewkurza napisał(a):

delvitto napisał(a):

a ja z ciekawości: kiedyś już była podobna dyskusja. i ktoś wyświetlał dodane przez kogoś konkursy. Próbowałam tak sprawdzić siebie, ale nijak mi nie wychodzi:( nie widzę żadnych furtek, które mogłabym otworzyć:( w jaki sposób to uczynić?

Już zaspokajam ciekawość: wejdź sobie na swój profil i kliknij w liczbę w polu "nadesłane konkursy". emotka

aaaa...! faktycznie!
dziękuję, tomniewkurza emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6172449 Napisano: 14.03.2016 11:24:12 w Wkurza mnie...
tomniewkurza napisał(a):

defed napisał(a):

stamp2 napisał(a):

prosze o jasną i zdecywaną odpowiedz admina  o co chodzi z tym dodawaniem konkursówemotka w tej chwili mam 5 konkursów które wciąż trwają,więc dlaczego pojawia sie komunikat że mam 2 emotka emotka  jak jest licznone te 30 dni,od daty rozpoczęcia,czy od zakończenia konkursu?

30dni liczone jest od dnia dodania konkursu do bazy, okres w jakim trwa konkurs nie ma nic do rzeczy  emotka  Po prostu do 30dni musimy wrzucic do bazy 3 konki.

Rzuć okiem tutaj - są pokazane wszystkie konkursy, jakie dodałeś. Sprawdź, jaką mamy datę w kalendarzu dziś i porównaj z datami OPUBLIKOWANIA konkursu w bazie - dwóch pierwszych. Ta różnica mieści się w przedziale 60 dni. Trzeci konkurs, dodany 13 stycznia, już się do tego okresu 60 dni nie załapał, stąd masz tylko dwa na swoim koncie. Już comprende, Alonso? emotka emotka

a ja z ciekawości: kiedyś już była podobna dyskusja. i ktoś wyświetlał dodane przez kogoś konkursy. Próbowałam tak sprawdzić siebie, ale nijak mi nie wychodzi:( nie widzę żadnych furtek, które mogłabym otworzyć:( w jaki sposób to uczynić? Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6172347 Napisano: 13.03.2016 20:24:50 w Paragony
mam actimel z 13 i 17  lutego, i belriso z 13 stycznia -pw. Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6170525 Napisano: 09.03.2016 00:06:56 w Paragony
Paragony belriso mam, jakoś tak z początku:) pw, jak coś, to jutro odpiszę:)
Dobranoc. Wyświetl w wątku >>
0 0