Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika delvitto

delvitto

#6188853 Napisano: 26.04.2016 13:04:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
skusiłam się, by zagrać w loterii Mokate, ale nie rozgryzłam tego ich losowania:( oni losują godziny, a nie numery paragonu? Zgłoszenie wysłałam smsem, i po chwili dostałam wiadomość, że nie wygrałam:( mam jeszcze jeden paragon i już się zniechęciłam:( wygrał tam ktoś z Was?  Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6188638 Napisano: 25.04.2016 23:32:00 w WC - rozmowy o wszystkim
rozglądam się za rzetelnym ubezpieczeniem na życie, najlepiej, aby obejmowało całą rodzinę, dorosłe osoby, i żeby była opcja medyczna, tzn płacenie za jakieś złamania kończyn, wypadki, albo szpital. Szukam w rankingach, ale nie umiem znaleźć wielu informacji, bo się na tym po prostu nie znam, i nie wiem, na co zwracać uwagę:( czy macie jakieś doświadczenia z ubezpieczycielami? Jaką firmę omijać szerokim łukiem? A o jakiej warto pomyśleć? Podpowiecie? Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6188008 Napisano: 24.04.2016 21:48:09 w Paragony
Carte d Or do wzięcia, nie mam pomysłu ani czasu;( Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6187936 Napisano: 24.04.2016 18:16:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nie mogę wysłać zgłoszenia do carex, wyskakuje, że jest jakiś nieznany błąd. Wszystko sprawdziłam, wpisywałam po raz kolejny, ale bez skutku:( miał ktoś może podobne kłopoty? Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6187905 Napisano: 24.04.2016 14:48:17 w Kaufland konkursy
tereniagno napisał(a):

koper napisał(a):

oryginalny80 napisał(a):

Jakby ktoś miał za dużo weny twórczej, i chciał się podzielić jakimś wierszykiem, to chętnie skorzystam, bo w głowie brak pomysłów a konkurs do dziś. Odwdzięcze się jakimiś kodami i dobrym slowem emotka

Takie tam 3 wierszyki napisane na szybko, na kolanie emotka

Po pierwszej wiosennej burzy mokrym psem w domu śmierdzi, ten zapach mnie nuży. Dlaczego pies, gdy tylko wiosnę poczuje musi się w kałuży taplać i swą wonią humor mi psuje?

Dym szczypie w oczy, biegnę zamknąć okna i już wiem, że nadeszła wiosna radosna. Sąsiad łąki wypala, przy okazji troszkę  śmieci, a ja krztusząc się i kaszląc numer straży wybieram po raz trzeci. 

Salbutamol wdycham i jego zapachem się delektuję, gdy tylko moja astma wiosnę poczuje. Skurczem oskrzeli wiosenne pyłki witam i o antyhistaminowe tabletki w aptece pytam. 

Oplułam klawiaturę i popłakałam się ze śmiechuemotka

super! zwłaszcza 2 i 3 tekst:)   Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6187597 Napisano: 22.04.2016 21:10:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gryszelm napisał(a):

yolka123 napisał(a):

delvitto napisał(a):

czy myślicie, że paragony GP Baterie można użyć podwójnie, tzn do dwóch różnych konkursów Smolara?

Regulaminy tego nie zabraniają.
Ale ja mam zamiar wysłać najpierw na konkurs Media Markt, ten z hasłem (do 30.04),
i po rozstrzygnięciu ( piszą, ze 6 maja) wysłać zgłoszenie do loterii.
Bo gdyby Smolar teraz mnie wylosował w loterii , to mi za karę 
nie wybiorą mojego hasła przecież , a tak to nie może byćemotka

Dokładnie też tak myślę i tak zrobię zwłaszcza, że do tych kamisowych młynków to baterie są niezbędne...

może to i słuszne podejście...  Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6187578 Napisano: 22.04.2016 20:36:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy myślicie, że paragony GP Baterie można użyć podwójnie, tzn do dwóch różnych konkursów Smolara? Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6187161 Napisano: 21.04.2016 19:53:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Pawel91 napisał(a):

Bardzo ciekawi mnie ten zapis z regulamini Paczka-Sprzątaczka:

"1.3. Loteria trwa od 15 lutego 2016 roku do 27 lipca 2016 roku.

1.4. Sprzedaż towarów uprawniających do wzięcia udziału w Loterii trwa od 15 lutego
2016 roku do 30 kwietnia 2016 roku."

Czy to oznacza, że zgłaszać paragony można do 30-04, a losowania będą aż do 27-07 ??

nie, to znaczy, że 27 lipca jest ostateczne zamknięcie konkursu, z reklamacjami, i innymi uwagami od biorących udział.  Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6186692 Napisano: 20.04.2016 23:26:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
marzenier napisał(a):

yolka123 napisał(a):

marzenier napisał(a):

Kupilam belvita na konkurs.
Na paragonie mam...tadam!!! Platki musli 300 g...
Czy IQ Marketing to z tych wyrozumiałych czy raczej powinnam się obawiać.
Z tyłu paragonu mam pieczątkę,ale w tym konkursie w razie wygranej wysyła się tylko skan.
Będę wdzięczna za sugestie emotka

Te same kupiłyśmy emotka
Też tak identyczny zapis, więc jak widać Mila wszędzie tak samo to opisuje.
Myślę, więc, ,że nie będzie najmniejszego problemu 'jakby co do czego'  emotka

No właśnie nie wszystkie emotka
Niektóre nabija elegancko np belvita kakao
Rozumiem musli,ale po kiego grzyba te platki z przodu emotka

zrobicie skan z 2 stron, i jak jest pieczątka, to chyba wszystko będzie ok? Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6185940 Napisano: 19.04.2016 15:45:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
deva napisał(a):

delvitto napisał(a):

czy paragony Kamis z oświadczeniami, na kilka młynków, na 3 adresy, można wysłać w jednej kopercie, jak uważacie? 

ktoś pisał, że dzwonił i podobno tak, ja tak wyślę

dziękuję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6185933 Napisano: 19.04.2016 15:35:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy paragony Kamis z oświadczeniami, na kilka młynków, na 3 adresy, można wysłać w jednej kopercie, jak uważacie?  Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6185914 Napisano: 19.04.2016 15:15:39 w moje dzisiejsze wygrane :)
kilka młyneczków, super emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6185646 Napisano: 19.04.2016 12:07:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
barcza napisał(a):

brudny napisał(a):

barcza napisał(a):

menadzermaja napisał(a):

Druga 100 do Biedronki...tak sobie dzis pomyślałam, że granie w konkursach jest lepsze niż lokata bo z jakiej lokaty przy zainwestowaniu 2x po 0.99 gr mam 200 zł. Przebitka fajna emotka

gdzie ty coca cole kupiłeś za 0,99 jak jest po 1,39

Cola po 0.99zł to łudząco podobna puszka zwykłej COLI, którą robi chyba hop-cola, natomiast cola konkursowa jest po 1,39zł, po prostu ktoś wziął złą. Wczoraj aż specjalnie sprawdziłem u siebie w Bierze. Będzie rezerwa, także spoko! emotka

właśnie to chciałam wygranemu uświadomić ,że kupił złą coca cole

i ja chciałam wytłumaczyć, bezpośrednio pod wpisem, bo zobaczyłam, że osoba jest stosunkowa "młoda" na forum, no i zarobiłam karniaka emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6185429 Napisano: 18.04.2016 21:01:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
violka88 napisał(a):

olunka napisał(a):

violka88 napisał(a):

mam pytanie czy dostaliście już przelewy z konkursu zakręć kubkiem. https://www.zakreckubkiem.pl/???

ja nie dostałam a wygrana z 17.02,

ciekawe o czego to zależy że z początku nie dostali przelewu a późniejsi laureaci dostali- może od kwoty?

ja mam 2 wygrane, ze środka konkursu, i z końca, żadnego przelewu jeszcze nie dostałam, ale na ich fb, kiedyś czytałam, że do 10 maja mają czas, wg regulaminu. Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6185242 Napisano: 18.04.2016 16:28:57 w moje dzisiejsze wygrane :)
coca cola, 100 zł, ale się zdziwiłam, bo z 2.IV, więc wciąż jakby 1 etap emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6184643 Napisano: 15.04.2016 20:47:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
moniazr napisał(a):

Czy wszyscy dostali zwrot za zakup Dove? Ja wysłałam zgłoszenie dawno, chyba jeszcze w lutym i nic nie dostałam.

ja dostałam jakiś czas temu, ale pomniejszoną kwotę o 2 zł, niż wykazałam na paragonie, nie wnikałam, dlaczego. Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6182722 Napisano: 11.04.2016 18:18:49 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Coca-cola, zadzwoń w końcu, no ile można czekać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6182549 Napisano: 11.04.2016 14:50:09 w Dziś cieszę się z.....
właśnie zauważyłam u siebie pod loginem trzecią koniczynkę, i tak jakoś... ucieszyło mnie... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6182505 Napisano: 11.04.2016 14:07:32 w Biedronka
buncia88 napisał(a):

monia24 napisał(a):

szindy napisał(a):

Myślicie, że skończyli już powiadamianie z VIP Coca-Cola z 1 etapu?

Wydaje mi się, że nie.

Coś Ty.... nie wiem czy do środy zdąży się wyrobić z obdzwonieniem laureatów. Sami strzelili sobie w kolano...sms'y załatwiły by sprawę o wiele szybciej.

i co, nikt dziś nie miał telefonu? Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6182491 Napisano: 11.04.2016 13:47:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dorothy napisał(a):

izak1000 napisał(a):

helcia85 napisał(a):

dorothy napisał(a):

chodzi o Carex, czy też otrzymaliście takiego e-maila?:Szanowna Pani,zwracamy się uprzejmą prośbą o udzielenie zgody na wykorzystanie wizerunku w związku z otrzymaniem nagrody w loterii „Czysta kasa od Carex”.PZ Cussons Polska S.A. chciałby prosić o możliwość publikacji wyników, w celu podziękowania laureatom jako stałym klientom marki Carex.Będziemy zobowiązani za podpisanie zgody imieniem i nazwiskiem oraz odesłanie skanu.
Myślałam, że już wszystko wysłałam pocztą a tu jeszcze coś?

Też to dostalam, ale nie odsyłam, nr dowodu, pesel... ? Ciekawe czy mi te kartę przyslą

Przyjedzie  na pewno..ja dzisiaj dostałam PP polecony.

bo o to chodzi, że kartę to już dawno mam emotka

no właśnie, w oświadczeniu nawet imię ojca (!), no normalnie jak na przesłuchaniu! Podawaliście wszystkie dane? nie mówię o tym @ co dostaliście, bo ja dopiero wysłałam oświadczenie z paragonami, Nie podałam im nr dowodu, tylko zaznaczyłam, że to dane których US nie wymaga. Ale pesel podałam emotka  I nie wiem, czy zweryfikują pozytywnie;( dobrze, że nie chcieli rozmiaru miseczki  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0