Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika delvitto

delvitto

#6196414 Napisano: 13.05.2016 15:41:20 w moje dzisiejsze wygrane :)
0 0

delvitto

#6196410 Napisano: 13.05.2016 15:38:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gryszelm napisał(a):

szesnaście napisał(a):

A konkurencja w Białymstoku duża?

no co Ty, tylko my dwoje... emotka

o, przepraszam... emotka
robi się tłok  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6195193 Napisano: 11.05.2016 17:17:25 w moje dzisiejsze wygrane :)
skarb, krzyżówka emotka  fajnie:) Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6193204 Napisano: 07.05.2016 23:43:16 w Wkurza mnie...
poprostuanette napisał(a):

norweska20 napisał(a):

poprostuanette napisał(a):

moje liczby w lotto

10 13 19 28 31 49

więc do pracy jednak trzeba w poniedziałek iść emotka

i ja pójdę do pracy-a tak się dobrze zaczęło 11 14 15 22 24 42

a mówiłam Panu w kolekturze że biorę na trafił... chyba nie zrozumiał o co mi chodziło:P

przyłączam się do oburzonych! Bo jak to jest, że zawsze są trafiane liczby o oczko obok emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6193161 Napisano: 07.05.2016 21:11:00 w Rossmann
yolka123 napisał(a):

ambi_9 napisał(a):

Czy ktoś już odebrał nagrodę z marcowego skarbu?

Jeśli chodzi o mnie, to nie dostałam smsa z info o tym, że nagroda czeka w Rossku.
Zadzwoniłam tam i faktycznie - nie ma jeszcze.

minęło sporo czasu, a że nie dostałam smsa, to zajrzałam do mojego Rossmana, i panie sprawdziły, że nic nie ma, i dotąd nie było:(  Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6193111 Napisano: 07.05.2016 16:41:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy podanie nr pesel w różnych oświadczeniach jest obowiązkowe, i naprawdę potrzebne? mam tv z lays, i w oświadczeniu nie wymagają jego podania, pomimo wartościowej nagrody, a w np. carex, chcą i pesel, i nr dowodu, chociaż nagroda jest dużo niższej wartości:( dlaczego jedne agencje zbierają takie dane, skoro, jeśli innym ich nie trzeba, to znaczy, że można się bez nich obejść? czy ktoś z Was wygrał w carex bez podawania pesela, i wszystko okazało się ok?  Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6192431 Napisano: 05.05.2016 19:52:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
alamak napisał(a):

Właśnie wklepałam 2 razy ten sam paragon w VISA  emotka  Czy można to jakoś wycofać?

miałam taką sytuację. Napisałam do Visy prośbę o wycofanie jednego ze zgłoszeń, w @ co się dostaje potwierdzające, jest nr ID zgłoszenia (cokolwiek to znaczy), podałam go, i następnego dnia odpisali, że zostało wycofane. Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6192386 Napisano: 05.05.2016 19:04:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
malutka456 napisał(a):

marzenier napisał(a):

Czy ktoś z dziesiejszych zwycięsców Tv z Lay's,może napisać czy wcześniej był obdarowady pufa.Nie chce mi się śledztwa w nazwiskach przeprowadzac emotka  a ciekawi mnie ich system wybierania emotka

najpierw pufa, później tv - przynajmniej u mnie emotka

potwierdzam, z tym, że wysłałam 2 zgłoszenia, pufa mam może może za jeden, a tv za drugi? Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6192373 Napisano: 05.05.2016 18:51:52 w moje dzisiejsze wygrane :)
telewizor, wooooow!!!!! Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6192255 Napisano: 05.05.2016 15:13:50 w moje dzisiejsze wygrane :)
tysiaczek z carex  emotka  ależ się cieszę:) Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6192005 Napisano: 05.05.2016 00:34:29 w WC - rozmowy o wszystkim
Chciałabym, z ciekawości, rozważyć hipotetycznie, pewną sytuację.
Robię zakupy w Auchan na trwającą obecnie loterię. Kiedyś, przed laty tam pracowałam. Teraz miałabym ochotę wrócić do pracy, i robię  poczynania w tym kierunku, odnawiam znajomości. Akurat zaczęła się rekrutacja, i liczę na to, że zostanę przyjęta;) no ale wtedy, jako pracownik, nie wolno mi brać udziału w auchanowskich konkursach:( ciekawa jestem, czy, gdybym wygrała takie np autko (pomarzyć można ), ze zgłoszeń wysłanych przed podjęciem pracy, to czy zostałabym pozytywnie zweryfikowana? Bo, w zasadzie, gdy zgłaszałam swój udział, pracownikiem jeszcze nie byłam? Podobną sytuację miałam rok temu, gdy grałam w Megaloterii, a córka poszła do pracy w Eurocash, by zarobić sobie na wakacje. Oczywiście, nic się nie wygrało, ale jak się okazuje, historia lubi się powtarzać. A może znacie podobne sytuacje i ich rozwiązania?  Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6191377 Napisano: 03.05.2016 10:29:33 w Wkurza mnie...
zbierałam, zbierałam, i zbierałam! opakowania z grześków każdy mi odkładał do mojej szufladki, no nie powiem, uzbierało się ich może ponad 30. I mam w końcu wolny dzień, taki, w którym mogę usiąść na dłużej niż pół godziny, wyjęłam te opakowania, zasiadam do pracy, a tu...grześki mi odmówiły ;( przyjmowanie zgłoszeń zakończono 30 kwietnia, wrrr! Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6191268 Napisano: 02.05.2016 17:43:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
soniamonia napisał(a):

delvitto napisał(a):

próbuję dać zgłoszenie z auchan, ale nie chce ani drgnąć by przejść dalej po wpisaniu danych:( nr kasy, ten po #, wg wzoru są zakreślone dwie cyfry z 4, ja wpisałam 4, bo tak mam na paragonie, i nie przyjęło, "podaj właściwy nr kasy", a gdy wpisałam dwie, zatrzymało się, i dalej nie idzie;( wpisywaliście bez problemu?

Ja też mam 4 cyfry i to w takiej postaci: 060 9 wpisałam tylko dwie pierwsze i przeszło, ale zasadniczo nie wiem czy tak to ma wyglądać.

no właśnie nie wiem jak to ugryźć, bo jeśli się wpisuje częściowy numer, to skąd wiadomo, jaki to nr kasy, ten właściwy? bo może też być tak, że tylko jedna cyfra jest potrzebna, np 8, jeśli to była kasa o tym numerze. A ja nie pamiętam, nigdy nie patrzę na cyferki do której kasy stoję.  Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6191261 Napisano: 02.05.2016 17:29:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
próbuję dać zgłoszenie z auchan, ale nie chce ani drgnąć by przejść dalej po wpisaniu danych:( nr kasy, ten po #, wg wzoru są zakreślone dwie cyfry z 4, ja wpisałam 4, bo tak mam na paragonie, i nie przyjęło, "podaj właściwy nr kasy", a gdy wpisałam dwie, zatrzymało się, i dalej nie idzie;( wpisywaliście bez problemu?
i jeszcze, jeśli mam piwo, to powinnam odjąć tę kwotę od sumy paragonu? czy wpisać kwotę całości z paragonu, bo i tak różnych artykułów jest więcej niż 20 zł, wczytywałam się w regulamin, ale tego nie precyzuje, tylko jest napisane, że kwota za m.in. alkohol się nie wlicza.  Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6191260 Napisano: 02.05.2016 17:24:58 w moje dzisiejsze wygrane :)
i ja mam pufa;) Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6190234 Napisano: 28.04.2016 22:22:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magalan83 napisał(a):

W loterii Carex to udaje się komuś wygrać? Bo przeglądając MDW w marcu kilka osób się wpisało ze stówką w kwietniu już nieco słabiej...  Już nie wspomnę, że 1000zł nikomu nie udało się z forum wygrać emotka  nie podoba mi się ta loteria...

100 mój mąż wygrał w marcu emotka  ale faktycznie, 1000, nie wspominając o głównych, jakoś cicho było...  Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6190187 Napisano: 28.04.2016 21:04:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mczarna napisał(a):

delvitto napisał(a):

czy na pewno nie trzeba zbierać zużytych opakowań z laysów, po wpisaniu kodu można wyrzucać? nie znalazłam w regulaminie żadnego info, że do weryfikacji trzeba mieć te kody.

nie trzeba

dzięki;) Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6190164 Napisano: 28.04.2016 20:16:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy na pewno nie trzeba zbierać zużytych opakowań z laysów, po wpisaniu kodu można wyrzucać? nie znalazłam w regulaminie żadnego info, że do weryfikacji trzeba mieć te kody. Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6189687 Napisano: 28.04.2016 00:19:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy te dymki w laysach są na stałe, czy każdego dnia inne?  Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6189632 Napisano: 27.04.2016 21:08:39 w Biedronka
nkba napisał(a):

brudny napisał(a):

nkba napisał(a):

Czy w Vipbilety oni sprawdzają w jakiś sposób paragon z systemem sklepowym? Koleżanka była na wyjeździe w Polsce, kupiła Colę, wysłała zgłoszenie i wygrała kartę. Problem w tym, że paragon częściowo wyblakł (zalała go po prostu) i nie widać nazwy towaru. Nie opyla jej się jechać po duplikat bo paliwsko wyniesie więcej niż karta. I tak sobie wymyśliłyśmy, że może agencje w jakiś sposób te skany dodatkowo weryfikują... (oprócz weryfikacji wzrokowej emotka )Czy coś takiego jest w ogóle możliwe? w sensie "ingerencji" w system paragonowy sklepu?

nie sądzę, żeby się w to bawili, więc raczej przepadnie jeśli w ogóle nie da się odczytać...

No akurat nazwa towaru najbardziej ucierpiała emotka Wszystkie inne dane są widoczne emotka czyli będzie jedna rezerwa ...

zeskanuj i wyślij, w końcu nic nie tracisz, a dzięki jakimś symbolom, lub widocznej cenie -1,39 zł, uwzględnią. Być może po powiększeniu skanu da się przynajmniej częściowo odczytać jakieś litery. Powodzenia;)  Wyświetl w wątku >>
0 0