Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
delvitto
Postów 1781
Data rejestracji 14.03.2014
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jego urodziny są w dniu 27 lipca.
Jeśli ktoś ma ochotę , to podaję link do jego strony na fb:
https://www.facebook.com/adrianpawlow?epa=SEARCH_BOX
A jeśli ktoś chciałby wysłać pocztówkę, to adres też podaję:
Adrian Pawłow
Pietkiewicza 4e/35
15-689 Białystok
Ściskam Was mocno
delvitto
Postów 1781
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No ale mój syn to też dziecko, chociaż zdecydowanie duuuuże
Adrian za 10 dni kończy 30 lat. Choruje na autyzm. Nie ma kolegów ani przyjaciół, poza tymi, z którymi widzi się na warsztatach WTZ, i są to osoby z przeróżnymi ułomnościami.
On ubolewa nad tym, że nie ma znajomych, takich normalnych, i że się starzeje. Buntuje się z tego powodu, no i czasem mam dość po raz tysiącktóryś powtarzać, że taka jest natura, i nie można się nie starzeć.
Ponieważ to taka okrągła rocznica, te 30 lat, to pomyślałam, że może byłoby fajnie jakoś to urozmaicić, i bym poprosiła Was, o wysłanie mu jakiejś kartki, albo choć życzeń na facebooku? Byłby zaskoczony, ale i bardzo szczęśliwy, choć nie rozumiałby, skąd to się wzięło, no chyba, że bym mu to wytłumaczyła
Jeśli uważacie, że to dobry pomysł, to podam adres, i link do jego fb, bo nie mam nic do ukrycia;)
Jeśli nie, to skasuję tego posta.
Ot, tak mi znienacka przyszło to do głowy, po prostu... Wyświetl w wątku >>
delvitto
Postów 1781
Punkty karne 0
Konkursy dodane
delvitto
Postów 1781
Punkty karne 0
Konkursy dodane
delvitto
Postów 1781
Punkty karne 0
Konkursy dodane
delvitto
Postów 1781
Punkty karne 0
Konkursy dodane
delvitto
Postów 1781
Punkty karne 0
Konkursy dodane
delvitto
Postów 1781
Punkty karne 0
Konkursy dodane
delvitto
Postów 1781
Punkty karne 0
Konkursy dodane
https://www.e-konkursy.info/konkurs/konkurs-nagrody-za-oszczedzanie-wody-makro-1.html#.Xp2s9MgzbIU Wyświetl w wątku >>
delvitto
Postów 1781
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Rodzaj powiadomienia: telefon
Dodatkowe informacje:
Wyświetl w wątku >>
delvitto
Postów 1781
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie udaje mi się wystawić, mam podać jakąś nazwę cennika, a nie wiem co to jest? skąd mam wziąć nazwę takiego cennika? Z paczkomatu cena urzędowo, 8,99 zł, co mam jeszcze napisać im? Wyświetl w wątku >>
delvitto
Postów 1781
Punkty karne 0
Konkursy dodane
delvitto
Postów 1781
Punkty karne 0
Konkursy dodane
delvitto
Postów 1781
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i jeden z c4.
z auchan już brak, mam kolejkę
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
delvitto
Postów 1781
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nic nie umiem wymyślić na Black BP, więc kto ma pomysł, niech szybko do mnie pisze po nr paragonu (mam 3 sztuki), a jutro się dogadamy czy przyślecie kasę czy coś na wymianę
edit: znikły już, ale z Was nocni twórcy
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
delvitto
Postów 1781
Punkty karne 0
Konkursy dodane
delvitto
Postów 1781
Punkty karne 0
Konkursy dodane
delvitto
Postów 1781
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak to jest z produktami promocyjnymi, bo na stronie jest ich zaledwie kilka? Czy poza wyłączonymi* mogą być duże czekolady 300g, albo inne ciastka niż Pieguski? Wyświetl w wątku >>
delvitto
Postów 1781
Punkty karne 0
Konkursy dodane
delvitto
Postów 1781
Punkty karne 0
Konkursy dodane