Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika delvitto

delvitto

#6220512 Napisano: 25.06.2016 17:08:59 w Smolar
kadett33 napisał(a):

delvitto napisał(a):

a u mnie była taka sytuacja: w 1 etapie miałam 100 % skuteczności, i dostałam kilkanaście kodów na piwo emotka
w 2 etapie nie brałam udziału, a teraz, w 3, byłoby znów 100 %, gdyby nie jedno zgłoszenie.
Mianowicie, jeden paragon był zupełnie nieczytelny, nie dało się prawidłowo odczytać nr paragonu. Poprosiłam więc o fakturę vat, w zgłoszeniu podałam jej nr, czyli taki dłuższy, zupełnie inny niż te ze standardowych paragonów, i to było właśnie jedyne zgłoszenie, które nie wygrało emotka

to się ciesz bo masz szansę na wygranie nagrody głównej, bo kto wygrał piwo stracił szansę na wygranie nagrody głównej.

eej, chyba nie...?
z tego co pamiętam, można wygrać po 1 nagrodzie z każdej kategorii, z wyjątkiem piw, których można wygrać ile wlezie...;) Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6220492 Napisano: 25.06.2016 14:47:35 w Smolar
a u mnie była taka sytuacja: w 1 etapie miałam 100 % skuteczności, i dostałam kilkanaście kodów na piwo emotka
w 2 etapie nie brałam udziału, a teraz, w 3, byłoby znów 100 %, gdyby nie jedno zgłoszenie.
Mianowicie, jeden paragon był zupełnie nieczytelny, nie dało się prawidłowo odczytać nr paragonu. Poprosiłam więc o fakturę vat, w zgłoszeniu podałam jej nr, czyli taki dłuższy, zupełnie inny niż te ze standardowych paragonów, i to było właśnie jedyne zgłoszenie, które nie wygrało emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6219670 Napisano: 24.06.2016 00:15:23 w Biedronka
zaczytana-pola napisał(a):

poprostuanette napisał(a):

na Białołece przy Kauflandzie emotka

Ja realizowałam dzisiaj w Wa-wie przy Wspólnej 2. Oczywiście w sklepie nic nie wiedzą. Kasjerka zawołała kierownika. Kazała dzwonić mu do centrali. Kierownik powiedział, że zadzwoni dopiero gdy kody nie przejdą, a jak przejdą i rabat będzie to znaczy, że jest OK. I wszystko poszło gładko i przyjemnie emotka

to znaczy, że są gdzieś Biedronki, które mają rozsądne kierownictwo:) Pozazdrościć! Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6218220 Napisano: 21.06.2016 21:05:05 w Wkurza mnie...
mczarna napisał(a):

justkra napisał(a):

delvitto napisał(a):

przed chwilą obca kobieta przyniosła mi 3 przesyłki z Dpd, z kartami vip coca-cola. Wyjęła je ze swojej skrzynki. U niej nr mieszkania to 25, a u mnie 35, ale klatka jest zupełnie z innej strony budynku, dlatego jakoś się nie znałyśmy. Adres był nadrukowany prawidłowo. I tylko jej uczciwości zawdzięczam, że karty mam w ręku. Dzwoniłam na DPD, chciałam zgłosić problem, bo kurier nie tylko pomylił adres, ale wrzucił do skrzynki, i to cudzej;( A u mnie cały dzień był ktoś w domu, bo wiedziałam, że będą wozić. Mógł zadzwonić, czy może wrzucić, może wtedy by się wyjaśniło, że coś pochrzanił. W Dpd dowiedziałam się, że muszę zgłosić oficjalną skargę, i podali odpowiedni numer. Z jednej strony strasznie się wkurzyłam, ale z drugiej, nie chciałabym człowiekowi bydła narobić, no i nie wiem, jak tę sprawę zakończyć;(

Jeśli kurier miał podany nr kontaktowy ( raczej miał), to nie zadzwonił z czystego lenistwa. Pomyłkę skrzynek jestem w stanie zrozumieć, bo człowiek czasem najnormalniej w świecie się myli. Na naszym terenie jeździł kiedyś kurier dpd, który miał w zwyczaju zostawiać przesyłki u swojego znajomego w warsztacie. Potem obdzwaniał odbiorców i informował, że z ważnych względów (różnorakich - twórczy był w tym zakresie) nie mógł dostarczyć przesyłki pod wskazany adres, ale starał się ją podwieźć jak najbliżej i bardzo prosi, by ją sobie jakoś odebrać. Raz się nabrałam, a następnym razem uparłam się, że ma być na adres domowy i koniec. Ten pan już tu nie jeździ, bo widać kogoś zdenerwował bardziej niż mnie. Cała ta przydługa wypowiedź, jest po to by Ci powiedzieć, że twój pan kurier może się przyzwyczaić do odwalania takiej tandety, jeśli nikt nie będzie protestować. Więc proponuję interweniować. Za jednego niezadowolonego klienta nie zwolnią go, ale może w przyszłości będzie dzwonić emotka    

Zdecydowanie bym interweniowała...W pracy miałam akcję,że wysłałam przesyłkę do szefa,było mega pilne,z zastrzeżeniem godzinowym,w domu była żona szefa i czekała na przesyłkę. Wydzwaniali do mnie,gdzie ta przesyłka Kurier przesyłki nie dostarczył, a w firmie kurierskiej info ,że przesyłka dostarczona i to jeszcze udowodnili podpisem, mega podobnym do podpisu szefa. Reklamacja była mega obfita, szef mnie nie oszukał, a kurier przesyłkę gdzieś zgubił, dlatego ten niby podrobiony podpis. To pod dyscyplinarkę podeszło..

dzięki za rady. Nie należę do osób konfliktowych, i nie zależy mi, by jakoś mocno komuś zaszkodzić, bo każdy jest człowiekiem, i może mieć jakiś gorszy dzień;( Ale również nie chcę szkodzić sobie, i patrzeć przez palce na czyjeś niedopatrzenie. Pomyślałam, że zgłoszę to, ale nie w głównej centrali, gdzie kazano mi dzwonić, tylko bezpośrednio w naszym oddziale.  Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6218090 Napisano: 21.06.2016 17:02:29 w Wkurza mnie...
przed chwilą obca kobieta przyniosła mi 3 przesyłki z Dpd, z kartami vip coca-cola. Wyjęła je ze swojej skrzynki. U niej nr mieszkania to 25, a u mnie 35, ale klatka jest zupełnie z innej strony budynku, dlatego jakoś się nie znałyśmy. Adres był nadrukowany prawidłowo. I tylko jej uczciwości zawdzięczam, że karty mam w ręku. Dzwoniłam na DPD, chciałam zgłosić problem, bo kurier nie tylko pomylił adres, ale wrzucił do skrzynki, i to cudzej;( A u mnie cały dzień był ktoś w domu, bo wiedziałam, że będą wozić. Mógł zadzwonić, czy może wrzucić, może wtedy by się wyjaśniło, że coś pochrzanił. W Dpd dowiedziałam się, że muszę zgłosić oficjalną skargę, i podali odpowiedni numer. Z jednej strony strasznie się wkurzyłam, ale z drugiej, nie chciałabym człowiekowi bydła narobić, no i nie wiem, jak tę sprawę zakończyć;( Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6217323 Napisano: 20.06.2016 17:49:51 w Wkurza mnie...
asantesana napisał(a):

darog napisał(a):

wygrałem kiedyś na adres ciotki rower Nivea..
uprzedziłem, że przyjedzie..
myślałem że już taką nagrodę to ja sobie wezme (kosmetyki, kawy jej oddawałem) liczyłem, że może kiedyś na tak wyjątkowe dane osobowe wygram jakiś konkret...

ZONK. a ona do mnie: Ty wiesz Darek, to ja ci te 30 zł za paragon zwrócę,, bo to jednak rower przywiozą.. Zostawiłem,..żeby ta ciotka jeszcze kiedyś mi czekolade kupiła,.. wszystkim trzeba - dawała. Darkowi nie- bo on zaradny, on ma...

To to jeszcze nic. Dzisiaj ciocia do mnie tekst: ty Darek dla siebie to i koszulki i blendery i TV, a dla nas to tylko kosmetyki i czekolady...

Ile to ja mam propozycji.. Wygraj im! A oni WTEDY za paragon dadzą..

I tekst jak już wygram coś raz na pół roku. "ty to masz szczęście/farta" ! Normalnie siedziałem sobie na ławce w parku, patrzyłem w niebo, nic nie robiłem i cyk kurier mi ni stąd ni zowąd paczke do domu przywiózł..

Darek, to może pograsz na moje nazwisko, zwrócę Ci za paragon jeśli wygrasz emotka
A serio, pamiętaj, ze rodziców się nie wybiera, ale ciotki już można, po co Ci taka?  emotka

cwana ta ciotunia emotka
ja na Twoim miejscu powiedziałabym, że owszem, może rower zatrzymać, ale by go zdobyć wysłałeś np 5 czy więcej paragonów. A wygrał jeden, więc inwestycja w rower wyniosła 150 zł (lub więcej), i taką kwotę ciocia niech oddaje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6217219 Napisano: 20.06.2016 16:07:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
niedawno wdałam sie w dyskusje na forum, że tyskie z biedronki nie weryfikuje pozytywnie paragonu. Dopytywałam się o szczegóły, jak jest opisany paragon, itp. I byłam absolutnie pewna, po wpisach forumowiczów, że mieliśmy dobre paragony. Tymczasem właśnie córce odmówiono tej flagi, że niby zły paragon, chociaż było Piwo Tyskie 4 x 0,55l x 2,79 emotka  Teraz czekam na weryfikację pozostałych paragonów, u mnie i u męża. Niech nie dają tej flagi, nie potrzebna mi, ale co, u ch...oinki, jest złego z tym paragonem???  Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6216837 Napisano: 20.06.2016 10:51:28 w Biedronka
ikropka napisał(a):

karolinamat napisał(a):

Wybaczcie ale nie miałam czasu śledzić wpisów ostatnio ale czy komuś się nie udało odebrać Heinekenów z kodu? U mnie w Biedronce nic nie wiedzą, kod nie wchodzi..... Co w takiej sytuacji?

Mi nie udało się odebrać jednego z czterech na Warkę. 3 weszły a 1 nie. Napisałam do Smolara, ale brak odzewu.

u mnie też z kodów jeden nie wszedł;( i musiałam stać jak głupek, pani kierownik nic nie wiedziała, najpierw nie chciała mi tych kodów zrealizować, dopiero dzwoniąc gdzieś, postanowiła spróbować czy te kody przechodzą. Miałam je wydrukowane na jednej kartce, więc nawet nie wiedziałabym teraz, od kogo z rodziny kod nie wszedł, nie wiem, w czyim imieniu należałoby to zgłosić smolarowi. Ale, że to tylko piwo, to sobie odpuszczam. Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6216717 Napisano: 19.06.2016 23:02:52 w Wkurza mnie...
wkurzają mnie, i raczej na przyszłość będę unikać, konkursy w których nagrodę trzeba samemu w sklepie wynegocjować:( mam na myśli biedronkową warkę. Dziś poszłam odebrać spory zapas 4-paków heinekena, a wiedząc z forum, że są z tym kłopoty, zapobiegawczo wpierw poprosiłam panią kierownik o audiencję. Dowiedziałam się, że absolutnie, że tutaj akurat nigdy żadne bony ani kody nie są realizowane. Dopiero moje nieśmiałe uwagi że to konkurs ogólnopolski, i regulamin nie mówi nic, że odbiór jest w wybranych sklepach, skłoniły panią do zadzwonienia gdzieś, po czym, pytając "to jak, mam spróbować?", zaprosiła do kasy. Skanowanie zgrzewek i kodów trochę zajęło, bo również pani kasjerka była zaskoczona czymś takim;( kolejka z tyłu się patrzyła, kasjerka dopytywała o szczegóły, jak to zrobić, by wygrać? Jeden kod uparcie nie chciał się wbić;( Jako laureat konkursu czułam się zażenowana. Zdecydowanie wolę, gdy mi kurier przynosi coś do domu, niż stawać w takim centrum zainteresowania. Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6216266 Napisano: 17.06.2016 19:13:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy ktoś już otrzymał stóweczkę z vip ( coca-cola) z biedronki?  Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6215069 Napisano: 15.06.2016 21:54:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
stifler napisał(a):

kadett33 napisał(a):

stifler napisał(a):

Odesłałem formularz wygranej flagi Tyskiego wraz z paragonem, wszystko czytelne i zgodne z regulaminem. Przed momentem odpowiedź:

"Dziękujemy za udział w loterii Tyskie „Najlepsi Kibice”. Informujemy, że nie spełniłeś warunków regulaminu loterii „Najlepsi Kibice”, w związku z
tym utraciłeś prawo do Twojej nagrody.

"
Śmiech na sali...

może zdjęcie ma więcej niż 1mb?

zdjęcie może mieć max 2mb, miało niecałe 1mb. Na paragonie napisane "Piwo Tyskie 0,55l 4x2,79"

a może niespełnienie warunków wiąże się z czymś innym? może data niedobra, albo się spóźniłeś z wysłaniem skanu? Bo już ktoś inny mi mówił, że Piwo Tyskie 4 x 0,55 x 2,79, zostało mu odrzucone:( a inne osoby twierdziły, że tak właśnie jest to piwo opisane. Może tak jest jednak opisane inne tyskie, klasyczne, a gronie jakoś inaczej? Niech się może wypowiedzą osoby co wygrały już flagi, co dokładnie miały na paragonie? Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6215032 Napisano: 15.06.2016 21:07:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
stifler napisał(a):

Odesłałem formularz wygranej flagi Tyskiego wraz z paragonem, wszystko czytelne i zgodne z regulaminem. Przed momentem odpowiedź:

"Dziękujemy za udział w loterii Tyskie „Najlepsi Kibice”. Informujemy, że nie spełniłeś warunków regulaminu loterii „Najlepsi Kibice”, w związku z
tym utraciłeś prawo do Twojej nagrody.

"
Śmiech na sali...

o kurczę...:(
a co miałeś na paragonie? tzn jak wyglądał opis produktu? Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6214327 Napisano: 15.06.2016 09:17:02 w Carrefour konkursy
w nowym konku z laysami podobno można dowolnie kupić produkty, nie mylę się? tzn że najmniejszą paczkę laysów i małą mirindę lub puszkę pepsi, i tak będzie dobrze? Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6213900 Napisano: 14.06.2016 17:15:47 w Biedronka
mariolakal napisał(a):

delvitto napisał(a):

jak na paragonie jest opisane Tyskie Gronie?

Piwo Tyskie 0,55 l  4 x 2,79 

dzięki;)
blanca napisał(a):

delvitto napisał(a):

jak na paragonie jest opisane Tyskie Gronie?

Piwo Tyskie 0,55l

dzięki:)
ktoś mi napisał, że z takim opisem odrzucili mu paragon:( Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6213883 Napisano: 14.06.2016 17:05:18 w Biedronka
jak na paragonie jest opisane Tyskie Gronie? Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6211960 Napisano: 10.06.2016 21:55:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aleksiak napisał(a):

delvitto napisał(a):

zostawiłam na ostatnią chwilę wysłanie oświadczenia z paragonem z premii;( tymczasem  wypadły mi ważne sprawy, których nie mogłam odwołać;( myślałam, że przed 20 wpadnę na pocztę i wyślę, jednak się przedłużyło, i kicha:( poczta zamknięta ;( czy myślicie, jeśli jutro wyślę, to przejdzie czy nie? jeśli będą patrzeć na daty na stemplu to odrzucą, ale może, w zalewie kilkuset kopert, jakoś nie zwrócą uwagi?

Ja w " Mocy" tak własnie wysłałam dzień później, myślałam, że w natłoku zgłoszeń nie zwrócą na to uwagi. Myliłam się. Nie zaliczyli mi tego paragonu, na szczęście tylko jedna 50tka była w plecy.

szkoda:( tak to jest, gdy się liczy na oszczędności, czekajac do końca na resztę wyników;(  Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6211928 Napisano: 10.06.2016 21:12:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zostawiłam na ostatnią chwilę wysłanie oświadczenia z paragonem z premii;( tymczasem  wypadły mi ważne sprawy, których nie mogłam odwołać;( myślałam, że przed 20 wpadnę na pocztę i wyślę, jednak się przedłużyło, i kicha:( poczta zamknięta ;( czy myślicie, jeśli jutro wyślę, to przejdzie czy nie? jeśli będą patrzeć na daty na stemplu to odrzucą, ale może, w zalewie kilkuset kopert, jakoś nie zwrócą uwagi? Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6211451 Napisano: 10.06.2016 11:40:21 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
bonik z kaufa przyjechał;)) Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6210278 Napisano: 08.06.2016 15:32:18 w moje dzisiejsze wygrane :)
kilka 4-paków z biedronki, ale nie wiem jak sprawdzić, czy warka czy heineken? Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6209979 Napisano: 08.06.2016 11:41:35 w Wkurza mnie...
r_olo napisał(a):

Będzie jazda, ale... Wkurzają mnie osoby "chore na konkursy". Nieważne co, nieważne jak. Przyda mi się, czy nie, gram! Chodzi mi o takie sytuacje, teoretycznie, przykładowo: Jest konkurs z fajną nagrodą. Coś idealnie dla mnie, coś co bardzo chciałbym wygrać. Nie wygrywam, zdarza się, normalna rzecz. Ale potem czytam, że wygrał ktoś komu do niczego nagroda się nie przyda i od razu oferuje ją na sprzedaż. Nosz k... Albo jeszcze lepiej ktoś wygrywa po kilka takich samych nagród. Dla mnie to choroba psychiczna i zwykłe świństwo, nikt mnie nie przekona, że jest inaczej. Bo czy normalna jest postawa: cera mi poleciała, ale jem te chipsy na kilogramy (jak nie je i wyrzuca to jeszcze gorzej), bo muszę wygrać? Paranoja! Wiele jest podobnych przykładów, sami dobrze o tym wiecie. na przykład zabieranie biletów na euro komuś kto o nich marzy choć na pewno się nie pojedzie. Ale przecież sprzedam komuś, kasa kasa kasa. Oczywiście święty nie jestem, zdarzyło mi się raz czy dwa zagrać o coś co mi nie było potrzebne, ale od nałogu jestem o lata świetlne. Ile osób może tak z czystym sercem o sobie powiedzieć? Tak, wiem, też mogę tak robić, po prostu zazdroszczę, gdybym być najlepszy (mądrzejszy, sprytniejszy, inteligentniejszy, kreatywniejszy) to bym wygrywał. Jasne emotka

niekoniecznie masz rację... Ja np. marzę o wycieczce, ale nijak nie mogę wygrać żadnego vouchera, chociaż próbuję i bardzo się przykładam. Czy wobec tego, wielkim złem byłoby, jeśli wygram bilety na euro, tv w laysach, i konsolę też w laysach? Na mecz nie pojadę, tv mam dobre, konsola mi nie potrzebna:) Sprzedam więc to wszystko, i wykupię sobie wymarzony urlop emotka  osiągnę swój cel, a że trochę dookoła? ktoś kupi ode mnie taniej i będzie też zadowolony. To, że wygram, nie znaczy, że komuś zabieram? Albo, jeśli np chcę grać o wycieczkę do Mediolanu, w laysach, ale wpadnie ta konsola, to co - mam podziękować i jej nie odebrać tylko dlatego, że nie o taką nagrodę walczyłam?  Wyświetl w wątku >>
0 0