Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika delvitto

delvitto

#6225367 Napisano: 05.07.2016 21:05:52 w Smolar
baja31 napisał(a):

Mam pytanie czy w drugim etapie ktoś kto w pierwszym wygrał piłke wygrał również w drugim etapie. U mnie tam gdzie wygrałam wcześniej nic a na nowym po 1 sms i piłka? zbieg okoliczności czy eliminacja?

u mojej siostry jest piłka w 2 etapach, na ten sam nr. Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6225318 Napisano: 05.07.2016 19:32:58 w Biedronka
Agnes napisał(a):

gdzieś mi mignęło że ktoś dostał dziś kody na piwko
juz z 4 etapu wysyłali?

nie wiem, czy ktoś jeszcze, ale ja pisałam, że wreszcie dali kody, ale w moim przypadku chodziło o 3 etap. Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6225314 Napisano: 05.07.2016 19:20:07 w Smolar
bridget napisał(a):

a ktos ma  regulamin z orlenu?

proszę.
http://www.smolar...%20ORLEN%2029.04.pdf
Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6225269 Napisano: 05.07.2016 17:34:20 w Smolar
agicho napisał(a):

magnus napisał(a):

annagac napisał(a):

cześć ja też nie dostałam kodów i napisałam do Smolara otrzymałam info, że zgłoszenie było na paragon za 0,01 bo poprzedni wygrany i że nagroda w takim przypadku się nie należy

Ja mam zgłoszenia na paragony właściwe i kodów nie mam, więc raczej nie słali

Dokładnie, tez mam prawidłowe paragony i kodów z ostatniego etapu nie mam.

właśnie zaglądałam na pocztę, przysłali kod godzinę temu, pewnie na inne @ też powysyłali. Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6225251 Napisano: 05.07.2016 17:15:08 w Smolar
u mnie cola leje się litrami, więc paragonów miałam na orlen, w tej edycji bardzo dużo, bo prawie 30. Mamy kilka piłek, tylko   co ciekawe, wygrały tylko te numery, które wysłały po jednym zgłoszeniu;( kilka numerów, z których szło po więcej zgłoszeń, ani jeden nie wygrał   czy to przypadek?  Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6225248 Napisano: 05.07.2016 17:11:08 w moje dzisiejsze wygrane :)
moniazr napisał(a):

stoneface napisał(a):

renatak0 napisał(a):

ultrixx napisał(a):

TiVik i piłka z Orlenu, 2/2emotka
Może Smolar wyeliminował kilkudziesięciokrotne duble, że taka skuteczność na forum emotka  (bo jak dla mnie to zgłoszeń musiało być więcej niż 1060)

u mnie 1 piłka na 6 niezdublowanych paragonów emotka więc nie wiem jak jest z Twoja teorią

u mnie zero na 4 , mieliście po prostu szczeście, gratuluję emotka

U mnie 1 piłka na 12 niezdublowanych paragonów.

kilka piłek.  Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6225226 Napisano: 05.07.2016 16:43:22 w Smolar
magnus napisał(a):

annagac napisał(a):

cześć ja też nie dostałam kodów i napisałam do Smolara otrzymałam info, że zgłoszenie było na paragon za 0,01 bo poprzedni wygrany i że nagroda w takim przypadku się nie należy

Ja mam zgłoszenia na paragony właściwe i kodów nie mam, więc raczej nie słali

ja mam kilka na właściwe, i wciąż nie ma kodów:( tzn zaraz po ogłoszeniu wysłałam część skanów, i po chyba 3 dniach dostałam kody, z których ponownie, jak w poprzedniej edycji - jeden kod nie przeszedł w kasie emotka  a dopiero potem wysłałam resztę skanów, i choć minęło kilka dni - kodów brak. Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6225166 Napisano: 05.07.2016 15:54:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ikropka napisał(a):

magnus napisał(a):

delvitto napisał(a):

czy ktoś nie dostał jeszcze kodu na 4-paki, z 3 etapu w warce smolara?

Ja nie mam jeszcze zadnego kodu

i ja też

aha, więc się nie czuję osamotniona:) dzięki:) Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6225138 Napisano: 05.07.2016 15:08:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy ktoś nie dostał jeszcze kodu na 4-paki, z 3 etapu w warce smolara? Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6224511 Napisano: 04.07.2016 13:01:37 w moje dzisiejsze wygrane :)
kocham Avanti emotka
1 stopnia z Tesco emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6224227 Napisano: 03.07.2016 11:46:23 w Wkurza mnie...
zawsze wkurzał mnie spam z lottoland, ale dziś na poczcie mam aż 7 spamu od zalando!  Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6223895 Napisano: 01.07.2016 18:49:31 w moje dzisiejsze wygrane :)
2 x zestaw Palmolive z C4, i ostatnie kilka 4-paków. Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6222744 Napisano: 29.06.2016 23:09:09 w Gratulacje! Dla wygranych!
0 0

delvitto

#6221887 Napisano: 28.06.2016 21:19:22 w Smolar
M46D4M napisał(a):

mczarna napisał(a):

konrads6 napisał(a):

dziś dostałem kupon za paragon za 1 grosz. pozdrawiam sabotażystów, którzy celowo wprowadzają w błąd zapewne w celu zwiększenia swoich szans emotka już nie raz widziałem takie "pomocne" posty na tym forum zupełnie odmienne od moich doświadczeń emotka

Ale,że o co Tobie chodzi? Przecież wiele,wiele osób chwali się wygranym czteropakiem. 

Chyba chodzi o wygrany czteropak na paragon z piwem za kupon z poprzedniego etapu, za 1gr. Tylko 1 osoba pisała wcześniej, że można za taki wygrać następny kupon.

ten temat i takie w ogóle rozumowanie jest dla mnie dziwne...:( jak można użyć do zgłoszenia paragon z piwem otrzymanym za 1 gr.? może z regulaminu jasno nie wynika, że tak nie można, ale zwykła logika... No bo można tak w nieskończoność, skoro zgrzewek jest tak dużo do wygrania, to trudno nie trafić. Ale, jeśli kupię raz w 1 etapie, wygram, i ten paragon z kuponem zgłoszę w kolejnym etapie, i znów wygram, i znów zgłoszę... Za jeden poniesiony koszt miałabym kilka wygranych? Wystarczy o tym pomyśleć, zanim się takie paragony zgłaszało. Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6221846 Napisano: 28.06.2016 20:22:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
poprostuanette napisał(a):

Czy ktoś dostał dziś kupony na piwo z warka/heineken z biedronki?

tak, dostałam dopiero dziś, chociaż wysyłałam dane w piątek. Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6221469 Napisano: 28.06.2016 10:43:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
justkra napisał(a):

barcza napisał(a):

nadchodzi koniec konkursów z paragonami Paragony tylko w sieci. Biznes czeka wielka wymiana kas fiskalnych17 minut temu

Ten artykuł możesz przeczytać również w wersji mobilnej » Papierowe wydruki już niedługo mogą zniknąć z naszego życia. Z końcem 2017 r. biznes czeka wielka wymiana kas fiskalnych na takie, które będą rejestrowały sprzedaż elektronicznie.

Czytaj więcej na http://biznes.int...p;utm_campaign=other

No, ładnie - jak zaczęłam grać, to wymyślili likwidację paragonów emotka
 Sądzę, że jeśli to wejdzie, to agencje po prostu będą musiały wymyślić inne metody na organizowanie konkursów promocyjnych. Tym razem to oni będą musieli wykazać się kreatywnością emotka

w sumie... kiedyś nie było komórek ani internetu, a w związku z tym zgłoszeń smsowych czy ze stron www. Ale jakieś tam konkursy się odbywały, i - co najważniejsze, też udawało się wygrać. Wielokrotnie wysyłałam na kartkach pocztowych rozwiązania krzyżówek, i całkiem często wpadały nagrody. Dowiadywałam się o tym z któregoś tam kolejnego numeru tygodnika, a czasem dostawałam pocztą zawiadomienie, a później przychodziła nagroda. Największą niespodziankę miałam, a było to ok 16-17 lat temu, gdy w drzwiach stanął kurier z paczką, przyniósł ekspres ciśnieniowy, na tamte czasy to było coś! Wygrałam go za opakowania po batonikach. Trzeba było wysłać 2 opakowania po batonach. Chyba ze 3 takie przesyłki zrobiłam, no i się udało. 
Co prawda, wtedy grywałam okazjonalnie, gdy coś mnie naprawdę zainteresowało. Teraz, gdy granie stało się w moim życiu czymś nieodłącznym, trudno mi sobie wyobrazić latanie na pocztę z dziesiątkami zgłoszeń;( ale skoro kiedyś był jakiś na to sposób, to myślę, że i w tej sytuacji znajdzie się jakieś rozwiązanie  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6220815 Napisano: 27.06.2016 00:31:02 w Paragony
mia napisał(a):

delvitto napisał(a):

nie mam weny na premię kibica, więc chętnie się podzielę paragonami, bo mam ich tyle, że na pewno nie wykorzystam;(

Zasadnicze pytanie brzmi po ile, bo niestety w tym konkursie jeszcze dochodzą koszty przesyłki paragonów danej osobie... emotka

dogadalibyśmy się...;)  Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6220809 Napisano: 26.06.2016 23:39:31 w Paragony
nie mam weny na premię kibica, więc chętnie się podzielę paragonami, bo mam ich tyle, że na pewno nie wykorzystam;( Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6220590 Napisano: 25.06.2016 22:38:53 w Biedronka
bruce napisał(a):

doris1 napisał(a):

bruce napisał(a):

Czy u kogoś w Biedronce są w ogóle jakieś płyny do płukania ust Colgate, czy tylko same pasty? A Palmolive - w okolicznych sklepach u mnie ciągle to samo - trzy rodzaje tego samego kosmetyku, w dodatku o pojemności XXL. emotka

Tylko Colgate pasty, i duże Palmolive - cena ok. 8zł

Dziękuję Ci, Moja Złota emotka emotka , mam to samo; to staje się powoli sklepową regułą - nowy konkurs, znikające produkty tanie i wystawiane tylko te drogie i "na zbyciu". emotka

nie sądzę. Przecież panie z biedronki nigdy nic nie wiedzą, to klienci muszą je uświadamiać, przy okazji różnych akcji konkursowych emotka  być może są to jakieś odgórne decyzje, ale na pewno personelu nikt niestety nie wtajemnicza... Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6220573 Napisano: 25.06.2016 20:23:15 w Smolar
kadett33 napisał(a):

delvitto napisał(a):

kadett33 napisał(a):

delvitto napisał(a):

a u mnie była taka sytuacja: w 1 etapie miałam 100 % skuteczności, i dostałam kilkanaście kodów na piwo emotka
w 2 etapie nie brałam udziału, a teraz, w 3, byłoby znów 100 %, gdyby nie jedno zgłoszenie.
Mianowicie, jeden paragon był zupełnie nieczytelny, nie dało się prawidłowo odczytać nr paragonu. Poprosiłam więc o fakturę vat, w zgłoszeniu podałam jej nr, czyli taki dłuższy, zupełnie inny niż te ze standardowych paragonów, i to było właśnie jedyne zgłoszenie, które nie wygrało emotka

to się ciesz bo masz szansę na wygranie nagrody głównej, bo kto wygrał piwo stracił szansę na wygranie nagrody głównej.

eej, chyba nie...?
z tego co pamiętam, można wygrać po 1 nagrodzie z każdej kategorii, z wyjątkiem piw, których można wygrać ile wlezie...;)

ale jak dobrze czytałem regulamin, to na jeden paragon można wygrać tylko jedną nagrodę, więc kto wygrał piwo stracił szansę na nagrody główne i piłkarzyki

a mi się wydaje, że tak dobrze nie będzie;( myślę, że w ogóle zdyskwalifikowali paragon ze względu na ten dziwaczny nr faktury. Wyświetl w wątku >>
0 0