Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika delvitto

delvitto

#6236561 Napisano: 02.08.2016 18:52:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ikropka napisał(a):

delvitto napisał(a):

dostałam, podobnie jak wielu z Was, info z rekomenduj.pl i mam testować...no właśnie, co? 
czuję się rozczarowana;( gdyby w @ informującym była informacja o jaką kartę lojalnościową chodzi, to bym nie wysyłała zgłoszenia. Mam od dawna swoją kartę Tchibo Card, mąż też. Rzadko z niej korzystam. I teraz mam założyć nową kartę dla potrzeb akcji? Co jako ambasador będę robić? Namawiać znajomych do założenia karty? Nie podoba mi się! Wolę projekty z klasycznym testowaniem jakiegoś produktu;( a może już ktoś odebrał swój zestaw ambasadora, i zdradzi, co dokładnie jest założeniem tej akcji?

odebrałam. Zestaw to lniana, granatowa torba, założenie karty i wybrana kawa za 1 PLN.  Mam namawiać znajomych do założenia karty i co gorsza mają to zrobić w sklepie w mojej obecności. Wtedy dostanę pieczątkę i jakieś zniżki. Już mi się chce ciągać znajomych do sklepu na drugim końcu miasta. Słabo.

dzięki.
beznadziejna akcja  emotka   Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

delvitto

#6236557 Napisano: 02.08.2016 18:48:46 w Kaufland konkursy
alea napisał(a):

joan napisał(a):

Czy ja dobrze widzę, że pula nagród to: 250 x koszulka z autografem oraz bliżej nieokreślone w ilości "inne atrakcyjne nagrody"? emotka

Dobrze widzisz emotka  

a ja dobrze nie widziałam, i zdążyłam się ucieszyć...:( Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6236538 Napisano: 02.08.2016 17:35:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dostałam, podobnie jak wielu z Was, info z rekomenduj.pl i mam testować...no właśnie, co? 
czuję się rozczarowana;( gdyby w @ informującym była informacja o jaką kartę lojalnościową chodzi, to bym nie wysyłała zgłoszenia. Mam od dawna swoją kartę Tchibo Card, mąż też. Rzadko z niej korzystam. I teraz mam założyć nową kartę dla potrzeb akcji? Co jako ambasador będę robić? Namawiać znajomych do założenia karty? Nie podoba mi się! Wolę projekty z klasycznym testowaniem jakiegoś produktu;( a może już ktoś odebrał swój zestaw ambasadora, i zdradzi, co dokładnie jest założeniem tej akcji? Wyświetl w wątku >>
2 mia, atyde25 0

delvitto

#6236271 Napisano: 02.08.2016 10:34:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

Monika_S napisał(a):

darog napisał(a):

konkurs@slodkieorzezwienie.pl

cukier/carrefour,
 ja i moja kumpela  pracy mamy zwrot o niedostarczonej wiadomości- te tak macie? ( u mnie wp, u niej o2)

Ja też dostałam w nocy maila, ale nie zwrot  niedostarczonej wiadomości, tylko informację o opóźnieniu jej dostarczenia i o tym, że za jakiś czas podejmą próby... Może Ty też taką masz i nie ma powodu do paniki? emotka

nie zdarza mi się panikować w żadnej dziedzinie życia..

"Witaj. Ta wiadomosc zostala wygenerowana przez system pocztowy
Wirtualnej Polski.

Dostarczenie Twojej wiadomosci okazalo sie niewykonalne, nasz
serwer pocztowy nie bedzie staral sie wyslac jej ponownie.

Dokladna przyczyna niedoreczenia listu znajduje sie ponizej.
===
Hi. This message was created automatically by mail system
at Wirtualna Polska.
I'm afraid I wasn't able to deliver your message to the following addresses.
This is a permanent error; I've given up. Sorry it didn't work out."

<konkurs@slodkieorzezwienie.pl>:

mam dokładnie taką samą wiadomość, i nie będę ukrywać - strasznie się wkurzyłam na początek dnia:( czy myślicie, że można do nich napisać i złożyć reklamację? Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6235688 Napisano: 01.08.2016 10:01:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anika1989 napisał(a):

monkakk napisał(a):

anika1989 napisał(a):

monkakk napisał(a):

ivanotta napisał(a):

luko922 napisał(a):

ivanotta napisał(a):

ktoś analizował regulamin c4 cukier? w regulaminie  jest zapis, że :"Konkurs skierowany jest dopełnoletnich osób fizycznych, mających pełną zdolność do czynności prawnych, które w dowolnych sklepach sieci Carrefour w całej Polsce kupują Produkty jako konsumenci w rozumieniu art. 221 Kodeksu cywilnego"
Kupiłam ten cukier, sprawdziłam sobie w sklepie regulamin, a teraz widzę magiczną listę sklepów pod regulamiem i oczywiście mojego sklepu nie ma emotka

No według mnie kluczowa jest ta lista właśnie.

teraz się dopatrzyłam, żę są dwie listy.. jedna jest przy regulaminie, natomiast jest druga jest obok tytułu konkursu po prawej stronie na niebieskim tle. 
http://www.fotosi...NV5zaKlwM6heuDt0p1YB
Na tej liście mój sklep już jest emotka

Czy dostaje się jakieś zwrotki po wysłaniu @ ?

Tak, ja dostałam.

Ile ma rozmiarowo Twoje zdjęcie? Ja posłałam 2 zgłoszenia i nie mam ani jedne zwrotki a moje zdjęcia mają około 200KB. Jest też ktoś kto nie dostał?

Edit ==> Już widzę

Informacja zwrotna, o której mowa w ust. 4 niniejszego paragrafu zostanie wysłana doUczestnika z adresu e-mail: konkurs@slodkieorzezwienie.pl w ciągu 7 (słownie:
siedem) dni .
Mają jeszcze czas emotka

Regulaminów to chyba ma być odpowiedź do 100 znakow... Z tego co pamiętam, bo nie mam teraz wglądu do zasad.

ale... jakie zdjęcie?? przecież hasło trzeba było napisać, do 100 znaków, jaki jest twój sposób na słodkie orzeźwienie?  Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6235514 Napisano: 31.07.2016 18:26:40 w Wkurza mnie...
mms mnie wkurza...;( głupiego kubka trafić nie można  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6234638 Napisano: 28.07.2016 23:19:09 w Wkurza mnie...
assal napisał(a):

Kalka: Jak się wygra coś w Streamline, dane się wysyła już na Los Mejores emotka
http://www.losmejores.pl/

ale do losmejores to już dawno, bodajże w tamtym roku, wysyłało się korespondencję, pamiętam, bo z palmolive wygrywałam, i nawet gdzieś znalazłabym ślad w moich wysłanych mailach. Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6232388 Napisano: 23.07.2016 11:26:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
scrabble napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

burza64 napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

Czy wszystkie produkty Pudliszek sa tak pikantne? Na razie jadlam golabki i mecze klopsy. Co na te konkursy pudliszkowe kupowac, by nie zwariowac? emotka  

Fasolka w sosie pomidorowym jest zjadliwa, tylko,że ona daje znowu inne "efekty uboczne"

Jak żyć? emotka  Dzieki.
Gdyby ktos mial jakis pomysl to chetnie poczytam.

Ugotuj do tego ziemniaki ale słabiej je posól niż zazwyczaj, wtedy się wyrówna.
A i sprawdzajcie w regulaminie jakie konkretnie produkty biorą udział. W ITM kupiłam fasolkę a np.  w regulaminie z Żabki jej nie ma, chociaż prawdę mówiąc nie pamiętam czy była akurat w sprzedaży. 

a mi kiedyś zawsze jedynym zjadliwym produktem był gulasz.  Na szybki obiad z makaronem, był całkiem ok. Teraz nie wiem, czy smak się nie popsuł, bo dawno nie kupowałam. Do konkursu chciałam go kupić, ale nie znalazłam, wzięłam więc inne słoiki, i na razie stoją, czekają na swój czas;) Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6232207 Napisano: 22.07.2016 17:17:49 w moje dzisiejsze wygrane :)
500 z nestle c4 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6232164 Napisano: 22.07.2016 15:45:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
scrabble napisał(a):

logos89 napisał(a):

delvitto napisał(a):

mariolakal napisał(a):

joan napisał(a):

kumarek napisał(a):

joan napisał(a):

kumarek napisał(a):

o co chodzi w konkursie M&M's czy tam trzeba o konkretnej godzinie wysylać te kody?

Tak, ale tylko organizator wie, o jakie godziny chodzi. Ale ponoć nikomu nie powie, więc konkurs uczciwy emotka

no tom nawygrywała...

Tyle, co ja emotka Ale w głębi duszy mam nadzieję, że Mariola albo Kasia wklepią jeden kod i jednak zgarną ten szmal emotka

ooo... Zostałam wywołana do tablicy... Muszę rzucić okiem na ten konk...  emotka

ale, jak zgarną, i się pochwalą, to cały ten konkurs byłby już spalony...:D 

dlatego uważam, że nagrodę główną będzie można wygrać pod koniec konkursu a teraz zwyczejnie jest to niemożliwe 

Kto w ogóle wpadł na taki pomysł, że godzina w której padnie główna jest z góry losowana? Do tego nagroda jedna. Gdyby jeszcze podzielona była np. na 10x 5 tysięcy to jakoś by to wyglądało emotka  
Moim zdaniem uczciwie by było gdyby po zakończeniu konkursu spośród wszystkich wklepanych kodów, wylosowano jeden. 
No nic, życzę komuś z forum aby zgarnął główną, choćby po żebyśmy się przekonali, że można  emotka

a ja jakoś mam przekonanie, że nikt tej nagrody nie trafi...;( zawsze można powiedzieć, że nikt nie trafił w odpowiednią godzinę;( dlatego pewnie, uczciwsze byłoby losowanie ze wszystkich zgłoszeń, a przynajmniej z tych, które wygrały kubki. Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6232034 Napisano: 22.07.2016 11:55:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mariolakal napisał(a):

joan napisał(a):

kumarek napisał(a):

joan napisał(a):

kumarek napisał(a):

o co chodzi w konkursie M&M's czy tam trzeba o konkretnej godzinie wysylać te kody?

Tak, ale tylko organizator wie, o jakie godziny chodzi. Ale ponoć nikomu nie powie, więc konkurs uczciwy emotka

no tom nawygrywała...

Tyle, co ja emotka Ale w głębi duszy mam nadzieję, że Mariola albo Kasia wklepią jeden kod i jednak zgarną ten szmal emotka

ooo... Zostałam wywołana do tablicy... Muszę rzucić okiem na ten konk...  emotka

ale, jak zgarną, i się pochwalą, to cały ten konkurs byłby już spalony...:D  Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6231984 Napisano: 22.07.2016 10:59:06 w Gratulacje! Dla wygranych!
zaczytana-pola napisał(a):

Dziękuję wszystkim emotka Do tej pory jestem w szoku emotka Kocham Avanti emotka

ja też kocham Avanti, chociaż wygrałam u nich znacznie mniejsze nagrody  emotka
bardzo gratuluję, ech, co za emocje!!
Wyświetl w wątku >>

delvitto

#6230925 Napisano: 19.07.2016 18:25:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Może ktoś wie, czy dzwonią drugi raz z krzyżówek kauflanda?  Nie miałam przy sobie tel gdy ( chyba oni) dzwonili.  Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6229425 Napisano: 15.07.2016 00:08:09 w Wkurza mnie...
i znów zostałam z 7 paragonami na laysy w C4 emotka
a dodatkowo wkurza mnie to, że zaraz jadę na krótkie mini wakacje, w miejsce, gdzie są sklepy, których u mnie nie ma (Intermarche, Polomarket, Leclerc, i Kaufland), a akurat ciekawych konkursów brak, i trzeba będzie być przykładnym turystą, a nie konkursokupowiczem:( a tak chciałam połączyć jedno z drugim emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6229207 Napisano: 14.07.2016 17:19:39 w Gratulacje! Dla wygranych!
gratuluję zwycięzcom, cieszę się z Wami emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6229177 Napisano: 14.07.2016 16:51:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
estrelitta napisał(a):

delvitto napisał(a):

nowy konkurs smolara z żywcem, punkt regulaminu:
4.4 Sklep promocyjny – wybrane sklepy na terytorium Rzeczpospolitej Polski, oznaczonemateriałami reklamowymi informującymi o niniejszej loterii oraz w których można dokonać
zakupu promocyjnego. 
moje pytanie, tzn -jakie to są sklepy, bo żadne nazwy nie zostały podane? W każdym sklepie muszę najpierw się rozglądać, czy nie ma jakichś materiałów reklamowych, zanim włożę piwo do koszyka?

Na końcu regulaminu są wymienione sklepy

dziękuję;) Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6229038 Napisano: 14.07.2016 12:53:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nowy konkurs smolara z żywcem, punkt regulaminu:
4.4 Sklep promocyjny – wybrane sklepy na terytorium Rzeczpospolitej Polski, oznaczonemateriałami reklamowymi informującymi o niniejszej loterii oraz w których można dokonać
zakupu promocyjnego. 
moje pytanie, tzn -jakie to są sklepy, bo żadne nazwy nie zostały podane? W każdym sklepie muszę najpierw się rozglądać, czy nie ma jakichś materiałów reklamowych, zanim włożę piwo do koszyka? Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6227926 Napisano: 11.07.2016 22:36:22 w Pomocy!!!!
tereniagno napisał(a):

Nie chce się otworzyć stronka z wynikami Lay`s,też ktoś tak ma?

ja tak mam, cały dzień nie mogę tam wejść;( Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6226558 Napisano: 07.07.2016 22:12:33 w Biedronka
mariolakal napisał(a):

dzasmina napisał(a):

misiamisiam napisał(a):

czy jest ktoś (oprócz mnie) kto nie dostał jeszcze piłki z coca coli?

a to już wysyłali? ja jeszcze nie mam

Dzisiaj dotarła /DPD/, rano zawiadomili mnie SMS-em  emotka

i ja nie mam:( Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6225397 Napisano: 05.07.2016 21:36:38 w Smolar
Monika11 napisał(a):

delvitto napisał(a):

baja31 napisał(a):

Mam pytanie czy w drugim etapie ktoś kto w pierwszym wygrał piłke wygrał również w drugim etapie. U mnie tam gdzie wygrałam wcześniej nic a na nowym po 1 sms i piłka? zbieg okoliczności czy eliminacja?

u mojej siostry jest piłka w 2 etapach, na ten sam nr.

a tam nie ma ograniczenia ? Smolar zawsze miał emotka

są ograniczenia. Ale tu były podzielone na etapy, w każdym z nich można było wygrać po 1 piłce;) Wyświetl w wątku >>
0 0