Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika delvitto

delvitto

#6242888 Napisano: 18.08.2016 22:07:03 w Paragony
giulietta napisał(a):

mam sto paragonów Biedronka Henkel pw  emotka

dobre emotka Wyświetl w wątku >>
1 nelunia 0

delvitto

#6241970 Napisano: 17.08.2016 15:17:39 w Informują
@bucik-konkursy napisał(a):

majka1141 napisał(a):

Smolar Radość Wygrywania tylko nie wiem który paragon wygrał wiecie jak ro ustalić?

Zadzwonić do Organizatora i zapytać?
Hę?

sprawdzić w telefonie wysyłane wiadomości, i znaleźć smsa ze zgłoszeniem. Wyświetl w wątku >>
1 paul 0

delvitto

#6241614 Napisano: 16.08.2016 20:57:34 w moje dzisiejsze wygrane :)
andzianecia napisał(a):

pecia napisał(a):

aleksiak napisał(a):

Kampania Lenor Unstoppables  z Everydayme

mi też się udało emotka

też mam emotka

i mi się udało emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6241485 Napisano: 16.08.2016 17:00:15 w Paragony
DC Pudliszki mam - jakby co:) Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6241062 Napisano: 15.08.2016 11:41:00 w Kaufland konkursy
Kiciunia21 napisał(a):

koper napisał(a):

delvitto napisał(a):

luko922 napisał(a):

(...)

A ciekawe też czy paragony wykorzystane, żeby dostać 25zł w akcji lojalnościowej mogą być wykorzystane w konkursie o auto. 

a jaka to jest akcja lojalnościowa w kauflandzie? rzadko bywam, więc nie wiem...:(

Ja często bywam i nic nie wiem, co to za aukcja?

https://kaufland15lat.pl/odbieraj-bony

dzięki:) myślałam, że taka akcja już trwa, a to dopiero będzie... Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6241054 Napisano: 15.08.2016 11:20:14 w Kaufland konkursy
luko922 napisał(a):

Ah, te autka w Kauflandzie...  <3

Ciekawe ile linków do prezentacji ujrzą organizatorzy w formularzach... I ile z nich nagrodzą emotka

A ciekawe też czy paragony wykorzystane, żeby dostać 25zł w akcji lojalnościowej mogą być wykorzystane w konkursie o auto. 

Ale będzie zbierania paragonów po koszykach... emotka

a jaka to jest akcja lojalnościowa w kauflandzie? rzadko bywam, więc nie wiem...:( Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6240920 Napisano: 14.08.2016 18:04:50 w Kaufland konkursy
aż zajrzałam do krzyżówki:)
oczywiście, że indianin to apacz a nie siuks.
skóra cielęca - nako, wywar - napar, pokarm pszczół - kand, naszyjnik - kanak, no i harcerski -obóz ( to najbliższe hasła)
Kto wysłał rozwiązanie z literką "s", to niestety, zrobił błąd. Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

delvitto

#6240912 Napisano: 14.08.2016 15:39:03 w moje dzisiejsze wygrane :)
mi się 500 trafiło z Cukru emotka
i krówka z mlekiem:) Wyświetl w wątku >>
1 scrabble 0

delvitto

#6240203 Napisano: 12.08.2016 00:14:23 w Wkurza mnie...
visserarthur napisał(a):

delvitto napisał(a):

luckymen napisał(a):

delvitto napisał(a):

przez cały dzień nic nikogo nie wkurzało, więc zrobię wpis:)
wkurzył mnie inPost, a dokładniej, wysyłka przesyłki do paczkomatu ( z allegro). Z tego co mi wiadomo, inpost współpracuje z allegro, dlatego ma opcję wysyłania paczek trochę taniej , i w większym gabarycie. Ostatnio swoją paczkę musiałam z powrotem wziąć do domu, bo otworzyła się najwęższa przegródka, i nie mogłam zmieścić tam paczkiemotka  okazuje się, że funkcja importu danych z allegro automatycznie wstawiła gabaryt A, czyli najmniejszy, pomimo, iż w allegro i inpost jest zupełnie inny opis. Nie mogłam ponownie wysłać paczki korzystając z allegro. bo te dane zostały już wykorzystane, musiałam wygenerować nowy list przewozowy, w droższej taryfie;( Napisałam reklamację do inpost, ale nie dostałam żadnego potwierdzenia, a dziś piąty dzień, i nikt mi nic nie odpisał, próbuję dzwonić na infolinię, też bez skutku;(
A może ja coś źle zrobiłam, przygotowując paczkę? Ale chyba po to jest import z allegro, by wszystko działało sprawnie? Mam teraz kolejną paczkę do nadania, i po prostu nie wiem, jak to teraz zrobić:(

tam się ręcznie wybiera jaki gabaryt paczki jest, domyślnie jest A, ale można to zmienić przecież

nie koniecznie. Gabaryt można zmienić jak nadajesz swoją paczkę prywatnie, wszystko wtedy można zmierzyć i dokładnie obliczyć. Opłata za paczkę dla allegro jest po prostu niższa, i niejako "z urzędu" posiada gabaryt C, czyli największy. Dokładnie w tabeli opłat jest to opisane. Nie rozumiem, dlaczego miałabym ręcznie wybierać gabaryt, skoro import z allegro ma mi zapewnić tę usługę, którą opisał w cenniku?

Po prostu na Allegro masz tak, że czy A, czy B, czy C, to płacisz tyle samo, ale nie masz z automatu wygenerowanego gabarytu C, bo wyobraź sobie, co by było, gdyby każdemu z Allegro, nawet z malutką paczuszką zaznaczało z automatu gabaryt C...

ale mi się wydawało, że wraz ze zmianą gabarytu rosła cena? Jutro zrobię tą przesyłkę, to zobaczę, czy faktycznie przy imporcie z allegro można tak zrobić, dzięki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6240192 Napisano: 11.08.2016 23:28:21 w Wkurza mnie...
luckymen napisał(a):

delvitto napisał(a):

wkurzył mnie inPost, a dokładniej, wysyłka przesyłki do paczkomatu ( z allegro). Z tego co mi wiadomo, inpost współpracuje z allegro, dlatego ma opcję wysyłania paczek trochę taniej , i w większym gabarycie. Ostatnio swoją paczkę musiałam z powrotem wziąć do domu, bo otworzyła się najwęższa przegródka, i nie mogłam zmieścić tam paczkiemotka  okazuje się, że funkcja importu danych z allegro automatycznie wstawiła gabaryt A, czyli najmniejszy, pomimo, iż w allegro i inpost jest zupełnie inny opis. Nie mogłam ponownie wysłać paczki korzystając z allegro. bo te dane zostały już wykorzystane, musiałam wygenerować nowy list przewozowy, w droższej taryfie;( Napisałam reklamację do inpost, ale nie dostałam żadnego potwierdzenia, a dziś piąty dzień, i nikt mi nic nie odpisał, próbuję dzwonić na infolinię, też bez skutku;(
A może ja coś źle zrobiłam, przygotowując paczkę? Ale chyba po to jest import z allegro, by wszystko działało sprawnie? Mam teraz kolejną paczkę do nadania, i po prostu nie wiem, jak to teraz zrobić:(

tam się ręcznie wybiera jaki gabaryt paczki jest, domyślnie jest A, ale można to zmienić przecież

nie koniecznie. Gabaryt można zmienić jak nadajesz swoją paczkę prywatnie, wszystko wtedy można zmierzyć i dokładnie obliczyć. Opłata za paczkę dla allegro jest po prostu niższa, i niejako "z urzędu" posiada gabaryt C, czyli największy. Dokładnie w tabeli opłat jest to opisane. Nie rozumiem, dlaczego miałabym ręcznie wybierać gabaryt, skoro import z allegro ma mi zapewnić tę usługę, którą opisał w cenniku? Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6240182 Napisano: 11.08.2016 23:13:55 w Wkurza mnie...
Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6238782 Napisano: 08.08.2016 15:08:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
visserarthur napisał(a):

delvitto napisał(a):

nowy konkurs smolara, od dziś, Radość z wygranej:
http://www.smolar...ia-radosc-z-wygranej
nic nie rozumiem. Strona www. mówi, że tylko w makro. Zastanawiało mnie, czemu w regulaminie nie ma ani słowa na temat zwyczajnych jak dla makro ustaleń, tzn, że konkurs dla posiadaczy kart klienta. Za to było napisane, że w dowolnym sklepie odpowiednio oznakowanym konkursem. Dziś się pojawiła lista sklepów, i nie ma to nic z makro wspólnego, jest dużo Carrefourów, PiP, no różne, ale makro nie emotka  ale jak się wejdzie na stronkę www - tylko w makro:( no i co z tym fantem?

Poza tym wygląda, że to dla wschodniej Polskie bardziej... (dzieląc na dwa- Polska A i B). Z Makro to by było trochę bez sensu, bo tam trwa jeszcze chyba inna loteria Coli, to by się nałożyły...

ehh, ja jestem z tej części B właśnie:( ale na liście nie ma żadnego sklepu z moich stron:(  Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6238770 Napisano: 08.08.2016 14:43:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nowy konkurs smolara, od dziś, Radość z wygranej:
http://www.smolar...ia-radosc-z-wygranej
nic nie rozumiem. Strona www. mówi, że tylko w makro. Zastanawiało mnie, czemu w regulaminie nie ma ani słowa na temat zwyczajnych jak dla makro ustaleń, tzn, że konkurs dla posiadaczy kart klienta. Za to było napisane, że w dowolnym sklepie odpowiednio oznakowanym konkursem. Dziś się pojawiła lista sklepów, i nie ma to nic z makro wspólnego, jest dużo Carrefourów, PiP, no różne, ale makro nie emotka  ale jak się wejdzie na stronkę www - tylko w makro:( no i co z tym fantem? Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6237562 Napisano: 04.08.2016 20:32:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
królewski z C4 wysyła teraz @ w sprawie ostatniego dnia wysyłania zgłoszeń. Należy im raz jeszcze wysłać to samo zgłoszenie, sprawdźcie maile, tam wszystko powiedziane co i jak. Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6237501 Napisano: 04.08.2016 17:08:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wciąż nic nie słychać na temat cukru królewskiego w c4, i ich @ o nie doręczonych zgłoszeniach? Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6237295 Napisano: 04.08.2016 11:59:48 w Biedronka
defed napisał(a):

Z uwagi na zaobserwowane Wasze zwyczaje posyłania zgłoszeń na ostatnią chwilę, w konkursie Kamis ze skuterami nie posłałam ani 1 smsa ostatniego dnia, gdyż tutaj obowiązuje system przyznawania nagród w etapach dziennych: 1 skuter i 5 koszy na każdy dzień, a ja się boję ogromu konkurencji forumowej emotka
"Zwycięzcy nagród wyłaniani będą z każdego dnia trwania konkursu w liczbie 1 zwycięzcy
nagrody I stopnia oraz 5 zwycięzców nagrody II stopnia na każdy dzień trwania konkursu."
___
Co do dzisiejszych zakupów Schwarzkopf, cenowo zainteresowały mnie Schaumy Kids (żel i szampon 2w1) - równe 4pln  emotka emotka

ja dopiero wczoraj się zorientowałam, że to są dzienne etapy, lecz, ponieważ wcześniej dokonałam zakupu na kilka paragonów, to siedziałam, stukałam smsy i plułam sobie w brodę;( po raz kolejny mogę sobie zarzucić, że tylko pobieżnie zaglądam do regulaminu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6236825 Napisano: 03.08.2016 13:04:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
szczupak napisał(a):

czy szykuje się może jakiś konkurs w kauflandzie w najbliższym czasie?

właśnie w wątku Kauflanda o tym się mówi...;) Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6236822 Napisano: 03.08.2016 13:03:17 w Kaufland konkursy
Keisa napisał(a):

Jednak są boniki emotka
http://www.kaufla...gulamin_konkursu.pdf

a to ci dopiero niespodzianka! Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6236722 Napisano: 03.08.2016 09:27:46 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

fragles napisał(a):

delvitto napisał(a):

niesamowicie mnie wkurzają spamy, w ilości kilkudziesięciu sztuk dziennie, na poczcie u męża, a teraz zaczynają (póki co w mniejszej ilości) trafiać i na moją pocztę ;( wszystkie dotyczą dodatkowego zarobku, opcji binarnych, zarabiania w $, stawiania domu w 2 miesiące, sekretów szybkiego zarobku...itp, itd. 
Szukałam w nich jakiegoś linku by się z tego shitu wypisać, ale nie ma! Nigdy nigdzie nie klikaliśmy w takie strony, a spam się wciąż ma dobrze:( kiedy nie usuwam regularnie, to po kilku dniach mamy tego zatrzęsienie, ostatnio po weekendzie usuwałam u męża ponad 600 spamu emotka  nie chciałabym przez przypadek usunąć jakiejś ważnej zabłąkanej wiadomości, jak się tego pozbyć? 

U mnie samo się powoli wyciszyło, ale po kilku tygodniach. Teraz przychodzi tylko sporadycznie.

delvitto NIE KLIKAJ w linka na wypisanie się!!!! bo wtedy się zapisujesz!! emotka  też tak robiłam i teraz walczę ze spamem na koncie na o2. Kilkaset tygodniowo...
Jedynie wrzucam do spamu, bo tylko tyle mogę zrobić (oprócz skasowania konta) 

no nie klikam, bo tam nie ma takiego linku...;( jest tylko link w tekście, który zapewne na coś przekierowuje, ale nigdy nie klikałam, więc nie wiem, co kryją:( szukałam takiego linku, który się czasem pojawia w jakichś subskrypcjach, no i właśnie nie znalazłam.  Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6236682 Napisano: 02.08.2016 23:28:17 w Wkurza mnie...
niesamowicie mnie wkurzają spamy, w ilości kilkudziesięciu sztuk dziennie, na poczcie u męża, a teraz zaczynają (póki co w mniejszej ilości) trafiać i na moją pocztę ;( wszystkie dotyczą dodatkowego zarobku, opcji binarnych, zarabiania w $, stawiania domu w 2 miesiące, sekretów szybkiego zarobku...itp, itd. 
Szukałam w nich jakiegoś linku by się z tego shitu wypisać, ale nie ma! Nigdy nigdzie nie klikaliśmy w takie strony, a spam się wciąż ma dobrze:( kiedy nie usuwam regularnie, to po kilku dniach mamy tego zatrzęsienie, ostatnio po weekendzie usuwałam u męża ponad 600 spamu emotka  nie chciałabym przez przypadek usunąć jakiejś ważnej zabłąkanej wiadomości, jak się tego pozbyć?  Wyświetl w wątku >>
0 0