Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika delvitto

delvitto

#6251147 Napisano: 07.09.2016 15:53:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
w nowym Nestle w kauflandzie znowu będzie trafianie w bramki  emotka  kurcze, szkoda, wolałabym normalne losowanie:(
http://uniqueone....w-sieci-Kaufland.pdf
Wyświetl w wątku >>
2 paw23, defed 0

delvitto

#6250793 Napisano: 06.09.2016 19:52:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mysz-s napisał(a):

delvitto napisał(a):

czy ktoś pamięta, do kiedy można realizować wygraną kartę do carrefour, w tym konkursie
http://www.e-konk...186728/#.V873bpiLS00
nie mogę znaleźć w regulaminie, chociaż wydaje mi się, że był taki zapis, i nie wiem, czy mam się śpieszyć z zakupami, czy mogę poczekać, i mieć na grudniowe zakupy świąteczne.

Chyab do 2017 ale nie pamiętam dokładnie . Możesz sprawdzić na stronie Carrefour tam gdzie się sprawdza ilość środków na karcie 

dziękuję. Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6250779 Napisano: 06.09.2016 19:13:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy ktoś pamięta, do kiedy można realizować wygraną kartę do carrefour, w tym konkursie
https://www.e-kon...186728/#.V873bpiLS00
nie mogę znaleźć w regulaminie, chociaż wydaje mi się, że był taki zapis, i nie wiem, czy mam się śpieszyć z zakupami, czy mogę poczekać, i mieć na grudniowe zakupy świąteczne. Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6250354 Napisano: 06.09.2016 00:11:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magnus napisał(a):

jackk76 napisał(a):

delvitto napisał(a):

nie przyjmuje mi smsa na almette ;( dostaję wiadomość zwrotną, że wysłałam smsa o nieprawidłowej treści. Co mogę zrobić, bo przecież pierwszy raz usiłuję go wysłać, wszystko jest z kodem ok. Wiem że mogę przez www, ale jeśli i tam system nie przyjmie? Akurat na tym telefonie mam trochę zamrożonej kasy, i pomyślałam, że zużyję na te zgłoszenia, ale teraz to nie wiem, czy może ktoś przede mną spisał w sklepie i wysłał?

Napisz DOM.xxxxxxx   (7 cyfrofo/literowy kod) na 71200, może wysyłasz sam kod bez prefiksu

Chyba mają jakiś problem

wpisywałam dobrze, z prefiksem Dom. Drugi kod przyjęło mi i dostałam właściwą zwrotkę, ale jak powtórzyłam próbę wysłania tego pierwszego - znów mi nie przyjęło:( wysłałam więc przez www, tu nie był problemu. Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6250339 Napisano: 05.09.2016 23:20:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nie przyjmuje mi smsa na almette ;( dostaję wiadomość zwrotną, że wysłałam smsa o nieprawidłowej treści. Co mogę zrobić, bo przecież pierwszy raz usiłuję go wysłać, wszystko jest z kodem ok. Wiem że mogę przez www, ale jeśli i tam system nie przyjmie? Akurat na tym telefonie mam trochę zamrożonej kasy, i pomyślałam, że zużyję na te zgłoszenia, ale teraz to nie wiem, czy może ktoś przede mną spisał w sklepie i wysłał? Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6249902 Napisano: 04.09.2016 22:33:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bruce napisał(a):

Trysha napisał(a):

Dwa razy przeczytałam regulamin Kamis Smaki 25-lecia i nadal nie mam pewności, czy jeśli wygrało się w pierwszym etapie nóż, to można wygrać jeszcze jedną nagrodę II stopnia w kolejnych etapach, czy już nie? Help...

Ja mam tu taki cytat:
pkt. 4.4: "Każdy Uczestnik w ramach Loterii może uzyskać prawo do jednej Nagrody I stopnia oraz do jednej nagrody z grupy „Noże”, lub „Młynki" ub „Standy”.". Moim zdaniem zatem - przepraszam, jeśli błędnie to rozumiem - można. emotka

moim zdaniem nie można. Możemy wybierać w którym etapie chcemy grać, bo gramy o noże LUB młynki LUB przyprawnik, ale mamy prawo do jednej nagrody z wymienionych grup. Tzn do jednej nagrody 1 stopnia i jednej nagrody 2 stopnia (które podczas kolejnych etapów się zmieniają). Wyświetl w wątku >>

delvitto

#6249732 Napisano: 04.09.2016 11:47:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
loteryjny napisał(a):

mysz-s napisał(a):

loteryjny napisał(a):

kemli napisał(a):

jackk76 napisał(a):

barcza napisał(a):

kemli napisał(a):

defed napisał(a):

assal napisał(a):

Barcza: W zeszłym roku dziewczyna na forum też miała podróbki. Sprzedała komuś paragon, ktoś na paragon zagrał, wygrał główną i była wpadka. Tyle mogę napisać. 

Jestem porażona - falsyfikaty na handel?  emotka  emotka  Nie, że nie wierzę w wasze informacje... tylko... po prostu SZOK!

no ale to chyba nie była jakaś "stara" forumowiczka?  emotka  aż strach teraz kupować paragony na forum emotka

widzicie do czego ludzie są zdolni straszne emotka

Dobrze byłoby, gdyby w przypadku cenniejszych nagród wszystkie paragony były sprawdzane pod kątem oryginalności - przestałoby się opłacać cwaniaczkom drukowanie

Chyba Smolar weryfikuje oryginalność paragonów. Ale jak z resztą... Pewnie jeżeli chodzi o samochody to tak. 

słyszałem od znajomej o przypadku gdy Smolar zgłosił jakiegos laureata większej nagrody na policje bo wysłał podróbkę, ale ile w tym prawdy to nie wiem emotka mam nadzieję, że rzeczywiscie sprawdzają, przynajmniej tak mówią.

No ale jak można zrobić takie podróbki? Może ją jestem nie kumata ale przecież przez ksero nie da się dać rolki do kasy a papier różni się i to duuzo. No przeciez  kas fiskalnych w domu raczej nie mają .
Jakoś mi ciężko sobie to wyobrazić jak oni to robią :-D

jakos robią.. perspektywa łatwiejszego zarobku kusi, ale spokojnie, jesli w koncu popadnie na takiego kontrola to po zawiasach odechce mu sie tego na jakis czas emotka

a ja bym chciała, żeby taka agencja, każdorazowo, po wyłapaniu fałszywego paragonu, robiła u siebie na stronie wpis omawiający takie zdarzenie, i wykonane przez nią czynności, tzn. powiadomienie policji, nawet z podaniem nazwiska oszusta. Po takiej lekturze może nie jeden by pomyślał, zanim zechce coś kombinować...   Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6248750 Napisano: 01.09.2016 16:23:40 w Wkurza mnie...
margo466 napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

barcza napisał(a):

zabcia0410 napisał(a):

joan napisał(a):

zdolnabestia napisał(a):

(...) Mój pomysł póki co jest taki, żeby zamknąć "Paragony", wprowadzić poprawki w regulaminie, dozwolić na kupowanie i sprzedawanie paragonów w wątku "Zakupy na konkursy - usługi" wyłącznie na trwające konkursy i, cóż, dowalić mi i ziółkowej roboty w ręcznym weryfikowaniu aktualności konkursów licząc przy tym na Waszą pomoc przy zgłaszaniu nieuczciwych postów.

Na mnie możecie zawsze liczyć emotka

brawoemotka

emotka

HURAAAA....:) 

popieramemotka

cytując klasyka... "no i fajnie!" Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6248650 Napisano: 01.09.2016 13:46:33 w Kaufland konkursy
Pitach napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Pitach napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

nataszka napisał(a):

Konkurs z Audi i dopisek na stronie konkursowej:

UWAGA: warunkiem odebrania nagrody jest okazanie oryginału paragonu 
i jego poprawna weryfikacja w systemie sprzedaży Kaufland.

Bardzo podoba mi się ten dopisek!!!

Mnie również ale widziałam za to jak kasjerki chowają paragony sobie...

A ja kompletnie nie rozumiem "hejtowania" kasjerów za to,że zabierają paragony - co z tego? Dlaczego konkursowicz,który przetrzepuje wszystkie wózki i całą powierzchnię marketu w poszukiwaniu paragonów jest cacy,a kasjerka be ?

Może temu: (mnie osobiście to nie przeszkadza, ale może innym już tak)

1. W Konkursie nie mogą brać udziału osoby zatrudnione przez Organizatora, a także członkowie ichrodzin, tj. wstępni i zstępni w pierwszym stopniu pokrewieństwa (tj. rodzice i dzieci) orazmałżonkowie i rodzeństwo. 

A w którymś punkcie jest napisane że organizatorem jest kaufland... Czyli kasjerka jest pracownikiem Kauflandu emotka  

Tak - to tyle,jeśli chodzi o teorię,która - jak wszyscy wiemy - rzadko chodzi w parze z praktyką.

Myślę,że dla znacznej większości kasjerów,te paragony są szansą na odebranie bonów,które na pewno w jakiś sposób pomagają podreperować domowy budżet.Wynagrodzenia na takich stanowiskach nie są oszałamiające i rozumiem stosowanie zasady - każdy orze jak może emotka

Prawda jest taka,że świadomie pozostawiony paragon staje się własnością niczyją,a w nabyciu praw do niego obowiązuje stara zasada - kto pierwszy,ten lepszy emotka

a może nie do końca jest tak, jak myślicie? chociaż, może wszystko zależy od sklepu...
kiedy były w biedrze konkursy na piwo, to zazwyczaj robiąc zakupy, zabierałam z koszyków zostawione paragony, bo piwa nie lubię i nie kupuję, a że był to towar popularny, więc była szansa że zagram na znalezione emotka  
kiedyś będąc w biedronce w innej części miasta spotkałam tam (pracującą) swoją znajomą, sąsiadkę prawie, z którą miałam kiedyś wręcz kumpelskie układy, co mi szkodziło zapytać...
Otóż, nie ma mowy, by kasjerki zabierały paragony, wszystko co ląduje do ich kosza, jest zbierane, trafia do jednego worka, do pojemnika pod klucz, i jest prasowane (cokolwiek to znaczy). Podobno nawet papierka żadna nie wyniesie. 
Nie wiem, czy mówiła prawdę, ale jesli tak jest, to w innych sklepach może są też jakieś wytyczne dotyczące paragonów, może my - grając -myślimy, że wszyscy inni też dookoła grają? 

Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6248167 Napisano: 31.08.2016 17:12:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

A ja w Belvicie kibicuję Alicji Sz emotka

no własnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6248147 Napisano: 31.08.2016 16:40:39 w Wkurza mnie...
zaczytana-pola napisał(a):

barcza napisał(a):

zdolnabestia napisał(a):

mczarna napisał(a):

zdolnabestia napisał(a):

Dzięki wątkowi "Paragony" wszystko jest w jednym miejscu, przed jego otwarciem handel paragonami odbywał się gdzie popadnie. Obawiam się, że po zamknięciu tego wątku wróci bałagan, ludzie nadal będą nimi handlować. Macie jakieś pomysły na rozwiązanie tego problemu? Całkowicie zakazać paragonowych ogłoszeń?

Dawać karniaki za oferowanie i chęć zakupu paragonu/paragonów po zakonczeniu konkursu.

Wiem na pewno, że nie będę w stanie weryfikować każdego postu pod kątem tego, czy konkurs jest trwający, czy zakończony. Nie gram w promocyjne i musiałabym każdego konkursu, o którym mowa w wątku "paragony", szukać ręcznie przez wyszukiwarkę. Takie rozwiązanie, choć sprawiedliwe, odpada emotka

ale jakoś karniaki za bzdury to umiecie dawać szybko i tu nie ma problemu a ile konkursów jest bez numeru systemowych mało więc jaki problem chyba żaden emotka

Łatwiej jest ocenić to, czy wpis zasługuje na karniaka, niż to, czy paragon jest na konkurs zakończony, aktualny itp. Moderatorzy też mają swoje życie i nie mają czasu na to, żeby na forum być 24/7. I podejrzewam, że karniaki za wpisy, czy chwalenie się nagrodami z konkursów spoza bazy to kwestia życzliwej informacji od innych użytkowników, niż wyłapywania wszystkiego przez moderatorów emotka

karniak nie jest żadną karą, tym bardziej, jeśli ktoś szukający paragonu założy nowe konto, przecież można w nieskończoność tak się bawić;( a nawet, jeśli nie założy, to dodanie 10 konkursów aby się go pozbyć, dla aktywnej osoby nie będzie stanowić problemu. Ale innego pomysłu nie mam w zamian, wiadomo, że jak ktoś chce, to i tak kupi, wystarczy do znajomych forumowiczów kilka pw napisać, zawsze ktoś poratuje... Należy raczej bombardować organizatorów mailami, wpisami na stronach, (petycje???), o zaniechanie procederu gry bez nr paragonu, można nawet parę screenów z naszego forum wykonać, z wątku paragony, aby pokazać, jak w prosty sposób zdobywa się papierek, no nie wiem, jakiejś mądrej głowy trzeba... Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6248108 Napisano: 31.08.2016 15:36:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
poprostuanette napisał(a):

Ja juz mam swojego faworyta na belvita na samochód. Niestety to nie jestem ja ale jak wygra to zasłużenie emotka

chyba wszyscy wiemy o kogo chodzi, bo prace tej osoby wyróżniają się i pomysłem i estetyką:) wygrana byłaby bardzo zasłużona emotka Wyświetl w wątku >>
1 mdepfs 0

delvitto

#6247377 Napisano: 30.08.2016 00:56:37 w Znikajace konkursy
ewikewik napisał(a):

Loteria "Radość z Wygranej" MAKRO Cash & Carry - e-Konkursy.infowww.e-konkursy.info/konkurs/loteria-radosc-z-wygranej-makro-cash-carry.htmlLoteria "Radość z Wygranej". Wyświetleń: 1458 | Opublikowano: 04.08.2016 15:11 | Udział wzięło: 43 |

Jak wejdziesz to przekierowuje do ogólnej promocji dla sklepów podanych na liście. Liczę, że odezwą się osoby, które brały w niej udział, jak widać było ich sporo...

chciałam brać udział, ale zorientowałam się, że to pomyłka. Właśnie tak się dzieje gdy do bazy trafiają konkursy z dużym wyprzedzeniem. Konkurs całkiem długi czas wisiał w bazie, zanim się zaczął, napaliłam się na niego, bo łatwo mi się w makro (zazwyczaj) wygrywa. Gdy się zaczął, coś mi nie pasowało w regulaminie, brakowało mi standardowych co do makro zapisów o zakupach na kartę klienta makro, z kolei ilość 1 butelki - jak na makro- też była dziwna. Podana lista sklepów w ogóle nie miała związku z konkursami typowymi dla makro. Już wtedy, z żalem, zrozumiałam że ktoś pomylił teksty na planszy, faktycznie po chyba 2 dniach wpis o makro z niej znikł. Ale co się konkurs nawisiał u nas w bazie, zanim się zaczął, to nawisiał, jak widać zdążył wprowadzić wiele osób w błąd, i dlatego jestem stanowczo za nie dodawaniem do bazy konkursów bez szczegółowych danych, zwłaszcza regulaminu.  Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6247373 Napisano: 30.08.2016 00:23:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ewikewik napisał(a):

Czy ktoś brał udział? Smolar i promocja dla sieci Makro, która zniknęła. Trwała od 08.08.2016 a teraz jej nie ma. Kliknięcie w jakiekolwiek materiały
przekierowuje do formularza ogólnej loterii dla wskazanych sklepów.
09.08 wysyłałam sms na bazie danych z formularza dla sieci Makro a oni
ją bez słowa usunęli?

RADOŚĆ Z WYGRANEJ – loteria Coca-Cola
https://www.radosczwygranej.pl/mobile/
Loteria organizowana jest wyłącznie w sieci MAKRO Cash & Carry ... Organizatorem loterii jest Smolar Agencja Promocyjno-Reklamowa Sp. z o.o. Regulamin

tak naprawdę to tego konkursu nie było, zaszła pomyłka bo na planszy widniało makro, ale regulamin nigdy tego nie potwierdzał;( w grę wchodziły zupełnie inne sklepy. Gdy się zorientowali, poprawili wpis na planszy. Zresztą, od samego początku coś tu nie pasowało, bo w makro konkurs na 1 butelkę coli to jakoś nieprawdopodobne przecież...W tym czasie trwał inny konkurs z coca cola w makro (grille), więc raczej by się te promocje na siebie nie nakładały. Sama żałuję, że to był błąd, bo mieszkam koło makro, a cola się leje u nas litrami;(  Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6246062 Napisano: 25.08.2016 17:33:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

lolka182 napisał(a):

jokan napisał(a):

szukam info, czy w Laysach latwo dopasowac te polowki? pewnie zatrzesienie 10 zl, ale cos tam juz trafiliscie?

pamiętam, że jedna osoba chwaliła się  MDW o wygranej 10 zł

czyli szału nie ma...gdyby fart miała, to min. 2 paczki, czyli prawie 10 zł wydała...ale tak naprawdę ile paczek musiała kupic, tego nie wie nikt...

no to ja powiem, że mam kupione ok 12 paczek:( mam nominały prawie wszystkie 10 zł, i 2 x 20 zł, ale niestety, żadnej pary nie udało mi się znaleźć, wszystkie te kupony są wciąż takie same emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6244876 Napisano: 23.08.2016 14:00:30 w Gratulacje! Dla wygranych!
Gratulacje laureatom emotka Wyświetl w wątku >>
1 defed 0

delvitto

#6244403 Napisano: 22.08.2016 19:20:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ivanotta napisał(a):

delvitto napisał(a):

nelunia napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

delvitto napisał(a):

widział ktoś z Was może nowe konkursowe serki Almette? gdzie można je kupić?

ja sie juz rozgladam ale jeszcze nigdzie nie widzialam promocyjnych opakowan emotka

są, w mojej w Biedronceemotka

w mojej ostatnio nie było, ale dzięki, będę teraz zaglądać częsciej;)

a tam trzeba mieć paragon co nie? 

trzeba, ale sporo tych serków zjadamy, paragony od września znajdą się więc bez trudu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6244393 Napisano: 22.08.2016 18:55:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nelunia napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

delvitto napisał(a):

widział ktoś z Was może nowe konkursowe serki Almette? gdzie można je kupić?

ja sie juz rozgladam ale jeszcze nigdzie nie widzialam promocyjnych opakowan emotka

są, w mojej w Biedronceemotka

w mojej ostatnio nie było, ale dzięki, będę teraz zaglądać częsciej;) Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6244350 Napisano: 22.08.2016 17:23:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
widział ktoś z Was może nowe konkursowe serki Almette? gdzie można je kupić? Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6243321 Napisano: 19.08.2016 16:56:57 w Biedronka
mia napisał(a):

aurorcia napisał(a):

mahuska napisał(a):

Czy tylko ja jeszcze nie mam walizki?? emotka Tylko stos paragonów się ostał emotka

Nie, jeszcze jaemotka

Dołączam. emotka

jestem w tym klubie też... Wyświetl w wątku >>
0 0