Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika delvitto

delvitto

#6262626 Napisano: 01.10.2016 15:57:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
już ok, kurczę, ale się rozczarowałam! nie dość że bramki, to w dodatku jest limit na jedną wygraną dla 1 osoby emotka  
z tymi bramkami to się zmówili, czy jak, wrrr:( Wyświetl w wątku >>

delvitto

#6262620 Napisano: 01.10.2016 15:47:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ivanotta napisał(a):

delvitto napisał(a):

adamadam napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Ma ktoś regulamin Ferrero Rocher? To jakieś opakowania z kodami, czy może być zwykłe, bo to loteria paragonowa?

tez jestem ciekaw

od kilku dni prześwietlam wzrokiem ustawione ferrero na półkach w różnych sklepach, nigdzie nie ma żadnych info, ani na opakowaniach, ani reklam w sklepach:( myślę, że skoro to nowe partie, bo jak sam ferrero ogłasza, że latem nie ma produkcji, i skoro nie są jakoś oznakowane, to raczej będzie na paragony. Ale może będzie zdziwienie, jak się okaże, że w środku są jednak jakieś kody...

https://www.ferre..._i_jedna_nagroda.pdf
wychodzi na to że opakowanie nie musi być promocyjne. 

link nie działa:( Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6262607 Napisano: 01.10.2016 15:00:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
adamadam napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Ma ktoś regulamin Ferrero Rocher? To jakieś opakowania z kodami, czy może być zwykłe, bo to loteria paragonowa?

tez jestem ciekaw

od kilku dni prześwietlam wzrokiem ustawione ferrero na półkach w różnych sklepach, nigdzie nie ma żadnych info, ani na opakowaniach, ani reklam w sklepach:( myślę, że skoro to nowe partie, bo jak sam ferrero ogłasza, że latem nie ma produkcji, i skoro nie są jakoś oznakowane, to raczej będzie na paragony. Ale może będzie zdziwienie, jak się okaże, że w środku są jednak jakieś kody... Wyświetl w wątku >>
0 1 ita1987

delvitto

#6262562 Napisano: 01.10.2016 11:20:45 w Biedronka
scrabble napisał(a):

Ja to rozumiem w ten sposób ale niech mnie ktoś poprawi jeśli jest inaczej.  emotka

Losowanie 6.10:
- ogólnie pierwsze 1000 zgłoszeń w 1 etapie dostanie fartuch (nagroda 4 stopnia) ale los bierze udział w dalszej grze - nie ma rezerwy

Nagrody losowane są kolejno: 2 stopnia (kitchen aid), 3 (karta),:
-jeżeli los wygra robota, nie bierze dalej udziału - nie ma rezerwy
-jeżeli przypadnie karta, nie bierze dalej udziału- nie ma rezerwy

10.10 przypada losowanie samochodów (nagroda 1 stopnia) ale losowane są numery od 1-10.10 :
- biorą w nim udział fartuchy i wszystkie, które nie wygrały nagr. 2 czy 3 stopnia. (zgłoszone do 6.10 + nowe zgłoszenia od 6-10.10) - w samochodach jest rezerwa
- jeżeli zgłosiłaś/eś np. 9.10 i trafisz samochód lub rezerwę to los przepada i nie bierze udziału w losowaniu 13.10 na robota czy kartę...

nie do końca rozumiem, dość pogmatwany ten schemat by był..?
a jeśli wygram kartę, a mój mąż auto, to nie dostanie samochodu, bo 1 nagroda na 1 adres, bo już trafiło się kartę? Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6262542 Napisano: 01.10.2016 09:57:31 w Biedronka
w regulaminie winiary jest napisane zaraz na początku, że można wygrać tylko jedną nagrodę 1 raz na 1 adres. Ale potem, w dalszych punktach jak gdyby to się nie potwierdza, bo zrozumiałam, że można, z różnych stopni, wygrać więcej. Gdyby pierwszy zapis był prawidłowy, to pierwsze 1000 zgłoszeń, wygrywających nagrodę IV stopnia, już by wygrać nie mogły? Jak to rozumiecie? Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6262354 Napisano: 30.09.2016 19:17:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
xjustx dzięki za radę, może faktycznie tak trzeba będzie zrobić.  Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6262343 Napisano: 30.09.2016 18:57:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
xjustx napisał(a):

delvitto napisał(a):

olunka napisał(a):

delvitto napisał(a):

jeśli chodzi o konkursowe adresy: TQG jasno mówi o adresie zameldowania, i podobno wyrywkowo prosi o skan dowodu. Smolar mówi o adresach zamieszkania. Mój syn 4 miesiące temu wyprowadził się do mieszkania po babci, ale nie ma potrzeby by tam się zameldowywał, bo jeszcze nie wiadomo, co ostatecznie z tym mieszkaniem będzie. O ile przy wygranej w TQG nie ponosiłabym ryzyka, podając go do nagrody, to przy Smolarze... nie wiem:( wygrałam kartę, a jeśli uda się kolejną, to czy mogę podać jego dane? A jeśli się trafi autko, to jak go zweryfikują, że adres w dowodzie jest inny? 

ale teraz w dowodzie nie ma adresu, więc jak zweryfikuja? mam podobna sytuacje, syn mieszka i pracuje w Krakowie, ale na dowodzie (bo ma jeszcze ten z adresem) ma ten co ja

no właśnie mój syn też ma taki z adresem, więc się zastanawiam, zawczasu, co zrobić, gdyby tak się trafiło.

zaświadczenie z gminy o miejscu zamieszkania/zameldowania
mi przy przemeldowaniu nie zmienili dowodu - mam ze starym meldunkiem, tylko dostałam świstek z informacją o nowym meldunku

no tak, ale on tam nie jest i raczej nie będzie zameldowany, mieszkanie stanowi część spadku do podziału:) mieszka tylko tymczasowo, bo nadarzyła się okazja by przeciąć pępowinę emotka  uczy się dorosłości emotka  jeśli wystarczy adres zamieszkania - wszystko ok, jeśli zameldowania - kłopot. Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6262327 Napisano: 30.09.2016 18:20:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
olunka napisał(a):

delvitto napisał(a):

jeśli chodzi o konkursowe adresy: TQG jasno mówi o adresie zameldowania, i podobno wyrywkowo prosi o skan dowodu. Smolar mówi o adresach zamieszkania. Mój syn 4 miesiące temu wyprowadził się do mieszkania po babci, ale nie ma potrzeby by tam się zameldowywał, bo jeszcze nie wiadomo, co ostatecznie z tym mieszkaniem będzie. O ile przy wygranej w TQG nie ponosiłabym ryzyka, podając go do nagrody, to przy Smolarze... nie wiem:( wygrałam kartę, a jeśli uda się kolejną, to czy mogę podać jego dane? A jeśli się trafi autko, to jak go zweryfikują, że adres w dowodzie jest inny? 

ale teraz w dowodzie nie ma adresu, więc jak zweryfikuja? mam podobna sytuacje, syn mieszka i pracuje w Krakowie, ale na dowodzie (bo ma jeszcze ten z adresem) ma ten co ja

no właśnie mój syn też ma taki z adresem, więc się zastanawiam, zawczasu, co zrobić, gdyby tak się trafiło. Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6262322 Napisano: 30.09.2016 18:05:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jeśli chodzi o konkursowe adresy: TQG jasno mówi o adresie zameldowania, i podobno wyrywkowo prosi o skan dowodu. Smolar mówi o adresach zamieszkania. Mój syn 4 miesiące temu wyprowadził się do mieszkania po babci, ale nie ma potrzeby by tam się zameldowywał, bo jeszcze nie wiadomo, co ostatecznie z tym mieszkaniem będzie. O ile przy wygranej w TQG nie ponosiłabym ryzyka, podając go do nagrody, to przy Smolarze... nie wiem:( wygrałam kartę, a jeśli uda się kolejną, to czy mogę podać jego dane? A jeśli się trafi autko, to jak go zweryfikują, że adres w dowodzie jest inny?  Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6262317 Napisano: 30.09.2016 17:53:29 w moje dzisiejsze wygrane :)
a jednak mam kartę z Biedronki, włączyłam do ładowania telefon, o którym zapomniałam, a po włączeniu... niespodzianka emotka Wyświetl w wątku >>

delvitto

#6262225 Napisano: 30.09.2016 15:28:30 w Biedronka
u mnie byłaby dłuuuuga litania, bo sporo wysłaliśmy zgłoszeń, na pewno z kilkadziesiąt, nie wiem, kto by wytrzymał takie sprawdzanie;( wolałabym podaną przez nich listę... Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6261866 Napisano: 30.09.2016 00:49:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Bardzo proszę o pomoc. Karty vip z coca cola biedronka, mam na karcie jakieś nie wydane pieniążki i nijak nie udaje mi się dowiedzieć, jaka to kwota. Mam te pisemko, z którego wynika, że można smsem sprawdzić, i na stronie banku. Tylko, że oprócz nr na który trzeba wysłać sms, nie ma nic co do treści wiadomości. Wysłałam w ten sposób, jak przy aktywacji karty, i się nie udało:( Weszłam na prepaid w bzwbk, pokonałam drogę przez mękę, rejestrując się, niesamowity formularz, tylko odciska palca tam brakuje! i też nic, wywaliło mi że karta jest już aktywna, i nie zechciało mi podać nic więcej. Masakra z tą kartą, tyle zachodu, by sprawdzić te kilkanaście zł emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6261206 Napisano: 28.09.2016 18:30:53 w Wkurza mnie...
Monika11 napisał(a):

delvitto napisał(a):

wkurza mnie to, że do końca budżetowego kilka godzin, mam paragony, ale  nie mam pomysłu na jesienne oszczędności ;(

Okres trwania sprzedaży promocyjnej objętej konkursem: od dnia 15.09.2016r. do dnia 28.09.2016r. Okres nadsyłania zgłoszeń do konkursu: od dnia 15.09.2016r. do dnia 02.10.2016r.

dzięki bardzo, faktycznie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6261205 Napisano: 28.09.2016 18:29:59 w Wkurza mnie...
alea napisał(a):

delvitto napisał(a):

wkurza mnie to, że do końca budżetowego kilka godzin, mam paragony, ale  nie mam pomysłu na jesienne oszczędności ;(

budżet trwa do niedzieli , dziś ostatni dzień na zakupy konkursowe . emotka Pomysł sie znajdzie emotka

ojj, dzięki, myślałam że do dziś:) ale z pomysłem i tak krucho, nie czuję tematu. Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6261195 Napisano: 28.09.2016 18:18:02 w Wkurza mnie...
wkurza mnie to, że do końca budżetowego kilka godzin, mam paragony, ale  nie mam pomysłu na jesienne oszczędności ;( Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6260191 Napisano: 26.09.2016 21:41:41 w Kaufland konkursy
jak w mailach można sprawdzić, czy się nie przekroczyło wymaganych 2 MB? szukałam różnych opcji, ale nie znalazłam, a do tej pory nie było potrzeby używać takiej opcji? Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6260150 Napisano: 26.09.2016 20:12:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nelunia napisał(a):

delvitto napisał(a):

czy to nie dzisiaj miały być wyniki z hortex/ carrefour?

chyba mają czas do jutra/ 21.09 plus 5 dni roboczych/

a racja, ja policzyłam dni kalendarzowe;) dzięki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6260139 Napisano: 26.09.2016 20:07:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy to nie dzisiaj miały być wyniki z hortex/ carrefour? Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6259861 Napisano: 26.09.2016 12:07:49 w moje dzisiejsze wygrane :)
izak1000 napisał(a):

ewela83 napisał(a):

Puchatkowe Melodie - Słuchawki emotka

I u mnie słuchawki emotka

i ja mam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6258905 Napisano: 23.09.2016 11:45:00 w Biedronka
jokan napisał(a):

dang21 napisał(a):

A ja jestem ciekawa, jaką skuteczność mają ci, co wysyłali po kilkaset zgłoszeń emotka

niekotrzy zapewne zerowa, i sie nie chwala....bo nie ma czym

a jak ktoś wygra z tych kilkuset zgłoszeń, to musi te kilkaset paragonów odesłać? i nie daj Panie Boże, żeby choć jeden gdzieś się zawieruszył... ciekawe, jak by się potem autko trafiło, to czy w smolarze odnajdą w takiej dawnej przesyłce. Wyświetl w wątku >>
0 0