Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika delvitto

delvitto

#6289052 Napisano: 23.11.2016 15:39:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
obok mnie jest osiedlowy spożywczy, który kilkakrotnie zmieniał swój szyld, a od ok. miesiąca dumnie się pręży napis: Groszek. Niestety, nie ma go na liście groszka, albo ta lista jest może uzupełniana, no nie wiem, może ze 2 razy w roku? Zastanawiam się, czy mogę tu kupować na konkurs, bo na paragonach też nie drukują nic o groszku. Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6288858 Napisano: 23.11.2016 10:54:39 w Kaufland konkursy
joan napisał(a):

monisss napisał(a):

ja jestem ciekawa czy ktokolwiek się przyzna emotka w sumie autko za ponad 100 000.. no chyba, że po nazwisku ludzie poznają:)

Aż tyle to auto jest warte? emotka

PS: Nazwisko niepotrzebne, wystarczy miejscowość + imię emotka

ja się przyznam... tylko niech do mnie  zadzwonią emotka
Wyświetl w wątku >>

delvitto

#6288702 Napisano: 22.11.2016 22:20:48 w Paragony na trwające konkursy
odstąpię za 10 zł paragon mola, bo weny nie mam, i znów sobie obiecuję, że nie zostawię nic na sam koniec:( Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6288595 Napisano: 22.11.2016 19:00:21 w Kaufland konkursy
a o audikach z 15-lecia nic nie słychać...? Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6287916 Napisano: 21.11.2016 18:50:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
elmo napisał(a):

wiesia30 napisał(a):

scrabble napisał(a):

delvitto napisał(a):

proszę o pomoc! znalazłam w końcu kupca na pufę lays, bardzo się ucieszyłam, bo zajmowała miejsce w domu. Na allegro podałam cenę 16 zł za kuriera, bo takie ceny widziałam we wcześniejszych aukcjach. No i klops! Jak niektórzy z Was uporali się z przesyłką???
Myślałam, że tak jak przyszła, tak się ją odeśle, ale nie chcą w worku przyjąć. Próbowałam jakoś zawijać to w kartony i owijać taśmą, ale się nie udaje, ślizga się:( Dpd odmówiło bez kartonu, dhl też, a jakby udało się ją jakoś zapakować, to ok 100 zł przesyłka:( No żesz! więcej niż warta! Doradźcie jak to wysłać, bo tak dużego kartonu nie znajdę;(

Piszesz o kurierach a to chyba dostarczała Poczta albo kurier Pocztex, spróbuj może tam skoro raz przeszło emotka

ja wysyłałam pocztą,chyba 16 zł i w worku-nie było żadnych problemów

Również wysyłałam Poczta Polską. Tylko w tym przezroczystym worku. Koszt: 15 albo 16 zł. 

dziękuję Wam za porady. jutro zajrzę na pocztę i może akurat uda się wysłać;) Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6287853 Napisano: 21.11.2016 16:36:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

delvitto napisał(a):

proszę o pomoc! znalazłam w końcu kupca na pufę lays, bardzo się ucieszyłam, bo zajmowała miejsce w domu. Na allegro podałam cenę 16 zł za kuriera, bo takie ceny widziałam we wcześniejszych aukcjach. No i klops! Jak niektórzy z Was uporali się z przesyłką???
Myślałam, że tak jak przyszła, tak się ją odeśle, ale nie chcą w worku przyjąć. Próbowałam jakoś zawijać to w kartony i owijać taśmą, ale się nie udaje, ślizga się:( Dpd odmówiło bez kartonu, dhl też, a jakby udało się ją jakoś zapakować, to ok 100 zł przesyłka:( No żesz! więcej niż warta! Doradźcie jak to wysłać, bo tak dużego kartonu nie znajdę;(

Zamawiasz bezpośrednio u kurierów? Np Dpd czy dhl? Czy u pośredników... ja ostatnio wysyłałem za 19.50 zł taką pufę za pobraniem, przez sendit.pl. Najlepiej zapakować w karton i owinąć, bo tak samą wysłać w folii to jest niestandardowe opakowanie czy kształt i biorą więcej, a w kartonie, od razu wezmą, tylko najlepiej starać się żeby był jak najmniejszy karton, 

nie zamawiałam kuriera, sama wiozłam i chciałam tam nadać. 
jak to upchnąć w karton, i skąd taki duży wziąć, to trzeba po jakiejś pralce szukać, bo w zwykłym sklepie takich mieć nie będą:( Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6287848 Napisano: 21.11.2016 16:33:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
scrabble napisał(a):

delvitto napisał(a):

Piszesz o kurierach a to chyba dostarczała Poczta albo kurier Pocztex, spróbuj może tam skoro raz przeszło emotka

to było przez dhl przysłane, bo dopiero oderwałam starą nalepkę. Ale w dhl powiedzieli, że widocznie mieli podpisaną umowę z firmą, a prywatnie bez kartonu nie przyjmą:( ale jest tych puf rozmaitych na allegro, i ceny przesyłki kuriera oscylują w granicy 15 zł, nie sądziłam więc, że będzie jakiś kłopot. Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6287840 Napisano: 21.11.2016 16:23:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Myślałam, że tak jak przyszła, tak się ją odeśle, ale nie chcą w worku przyjąć. Próbowałam jakoś zawijać to w kartony i owijać taśmą, ale się nie udaje, ślizga się:( Dpd odmówiło bez kartonu, dhl też, a jakby udało się ją jakoś zapakować, to ok 100 zł przesyłka:( No żesz! więcej niż warta! Doradźcie jak to wysłać, bo tak dużego kartonu nie znajdę;( Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6287616 Napisano: 21.11.2016 11:15:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
justkra napisał(a):

delvitto napisał(a):

kamis zamieścił pierwsze wyniki za młynki. Czy to znaczy, że już nie informują? Naprawdę wyrobili się, i powiadomili 2500 osób? Miałam to szczęście, że wygrałam, ale nie ma mnie jeszcze na tej krótkiej - póki co - liście, ale myślałam, że do reszty domowników też zadzwonią. W poprzedniej edycji informowali przez bardzo długi czas, a teraz wpisy w mdw były tylko wtedy, gdy wygrałam, w tym dniu, a potem już nikt się nie chwalił emotka

Ja mam nadzieję, że jeszcze będą dzwonić. Zakładam, że robią równolegle tyle konkursów, że "kółka im się rozjeżdżają", a tym dzwonieniem do każdego laureata też życia sobie nie uprościli. To może, jak już największy chaos ogarną, podzwonią troszkę jeszcze do nas.

obawiam się, że im bliżej świąt, tym chaos będzie większy...:( gorączka każdemu się udzieli, im pewnie też. Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6287603 Napisano: 21.11.2016 10:57:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kamis zamieścił pierwsze wyniki za młynki. Czy to znaczy, że już nie informują? Naprawdę wyrobili się, i powiadomili 2500 osób? Miałam to szczęście, że wygrałam, ale nie ma mnie jeszcze na tej krótkiej - póki co - liście, ale myślałam, że do reszty domowników też zadzwonią. W poprzedniej edycji informowali przez bardzo długi czas, a teraz wpisy w mdw były tylko wtedy, gdy wygrałam, w tym dniu, a potem już nikt się nie chwalił emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6287479 Napisano: 20.11.2016 21:34:19 w Lay's
magnus napisał(a):

pioge7 napisał(a):

mia napisał(a):

pioge7 napisał(a):

miał ktoś tak że wpisuje kod i podany kod nie istnieje .... mam kod z dużej paczki... jest bardzo wyraźny, cała rodzina widzi ten sam kod a pomimo wszystko kod NIE ISTNIEJE ... miał ktoś tak?

A to aby nie poprzednia promocja? Na pewno aktualna?

tak, ta na pewno, żeberka z musztardą, więc edycja limitowana prawie na ten konkurs.. chyba do nich napsizę...

Sprawdź jeszcze raz literki H-M, I-1, S-5, O-0
U mnie tak się trafiło 

ja tak miałam, na małej paczce (nie pamiętam jaki smak, opakowanie było czerwone, więc chyba papryka), na pewno z aktualnej promocji, nie chciało wejść, info - kod nie istnieje. Podenerwowałam się trochę i wyrzuciłam:( Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6287238 Napisano: 19.11.2016 23:04:48 w Lay's
Z przyjemnością Wasze riposty się czyta!
I powiem, chociaż nikt mnie nie pyta,
Że - niczym kropla, co wydrąży skałę,
Do celu trzeba dążyć wytrwale.
Pod poduszkę wkładajcie słowniki, leksykony,
A rano rym się zbudzi! Dotąd był uśpiony!
Jeszcze się Lidka zdziwi, czytając haseł mrowie!
"Każde warte konsoli" - zaskoczona powie  emotka Wyświetl w wątku >>

delvitto

#6287099 Napisano: 19.11.2016 17:01:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
-Violka- napisał(a):

delvitto napisał(a):

czy nie trafione kody po mlekach z wypasionego można wyrzucać, czy trzymać trzeba z paragonami?

trzymać - auto w finale

dziękuję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6287076 Napisano: 19.11.2016 15:28:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy nie trafione kody po mlekach z wypasionego można wyrzucać, czy trzymać trzeba z paragonami? Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6286517 Napisano: 18.11.2016 11:31:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kama.z napisał(a):

Znalazłam w necie:
http://podatki.ga...o-rozne-podatki.html

chyba nie do końca temat został wyczerpany... Bo jednak organizatorzy często zawierają w wartości nagrody ten podatek, i wtedy laureat nie płaci, ale o tej opcji nie napisano...
Natomiast, dotychczas sądziłam, że podatki wpływają do US w miejscu zamieszkania zwycięzców, w końcu nie raz wypełnia się oświadczenia ze szczegółowymi danymi.  Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0

delvitto

#6286293 Napisano: 17.11.2016 22:17:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dlaczego na stronie wyników smolara są różne ich aktualne konkursy do sprawdzenia, a tego z colą w carrefour nie ma? W końcu po to chyba tę stronę zrobili, by można było sprawdzić, a tu chyba zapomnieli? a tutaj były chyba dzienne, nie widziałam żadnego wpisu w mdw. Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6285982 Napisano: 17.11.2016 15:51:37 w Lay's
agniehaha89 napisał(a):

delvitto napisał(a):

gratuluję raz jeszcze głównych w Lays emotka
mi się nie udało, ale jest jeszcze 3 etap, i wszystko przede mną emotka  ale, z ciekawości, chcę spytać, jaka jest cena samych biletów? Bo kibicem nie jestem, i raczej nie pojechałabym, ale może udałoby się je odsprzedać, choć byłoby to trudne, skoro przysyłają je w ostatniej chwili? oczywiście dzielę skórę na niedźwiedziu emotka

musiałabyś sprzedać je przed odesłaniem oświadczenia i jednocześnie wskazać adres kupującego wtedy bezpośrednio wysłaliby do niego bilety. 

a więc raczej nie do wykonania... w ciągu kilku dni znaleźć amatora na bilety to trudna sprawa;( Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6285973 Napisano: 17.11.2016 15:41:37 w Lay's
gratuluję raz jeszcze głównych w Lays emotka
mi się nie udało, ale jest jeszcze 3 etap, i wszystko przede mną emotka  ale, z ciekawości, chcę spytać, jaka jest cena samych biletów? Bo kibicem nie jestem, i raczej nie pojechałabym, ale może udałoby się je odsprzedać, choć byłoby to trudne, skoro przysyłają je w ostatniej chwili? oczywiście dzielę skórę na niedźwiedziu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6285755 Napisano: 17.11.2016 12:13:25 w Gratulacje! Dla wygranych!
gratuluję zdobywcom głównych w Lays emotka
Wyświetl w wątku >>

delvitto

#6285431 Napisano: 16.11.2016 19:44:10 w Czy informują/ informowali?
czy smolar z coca cola w carrefour informował? bo nie natknęłam się na żadne wieści w mdw... Wyświetl w wątku >>
0 0