Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika delvitto

delvitto

#6304035 Napisano: 22.12.2016 14:50:28 w moje dzisiejsze wygrane :)
dzienna z makro emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6303786 Napisano: 21.12.2016 21:27:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Claudia77 napisał(a):

termitek99 napisał(a):

Na WP nie ma tylko - traktują jako spam.

ja na wp dostałam ...co prawda w spamie ale było

my mamy wszyscy na o2. i u syna weszło  do spamu, u mnie normalnie, a u męża i córki w ogóle nie ma. Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6303767 Napisano: 21.12.2016 20:48:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wysłaliśmy w domu kilka zgłoszeń na winiary, kalendarz, ale nie wszyscy dostali na @ potwierdzenia. Czy to znaczy, że te, co nie mają potwierdzeń, nie wezmą udziału w losowaniu? Byłoby nie fajnie...:( Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6303756 Napisano: 21.12.2016 20:06:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jako ciekawostkę powiem Wam, że w jednym z większych sklepów blisko mnie, wprowadzono chyba nowe kasy, bo wydruki są jakby innej jakości i inaczej czytelne niż do tej pory, ale najbardziej mnie zaskoczyło, że nr paragonu składa się aż z 9 znaków. Na razie na początku jest dużo zer, ale docelowo, zanosi się na dłuuuuugie numery paragonów. Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6302809 Napisano: 19.12.2016 22:15:13 w Wkurza mnie...
kolejny zamach:( Berlin. Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6301487 Napisano: 16.12.2016 15:48:39 w Biedronka
zajrzałam do regulaminu, jeśli idą zgodnie z harmonogramem, to do 12 wybrali. Może przyśpieszyli coś, jeśli się komisja zgodziła, chociaż nie wiem, czy tak można. Wolałabym, by mieli jeszcze jedno posiedzenie, wtedy jeszcze miałabym szansę, chociaż jak czytam że po kilkanaście zgłoszeń wysyłaliście, to mam obawy, że moje marne 4 przepadły... Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6301412 Napisano: 16.12.2016 14:46:20 w Biedronka
a jakie dni teraz będą informowane? ja zagrałam dopiero 9, i nie wiem, czy już mam się martwić. Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6301306 Napisano: 16.12.2016 12:58:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mdepfs napisał(a):

luko922 napisał(a):

Jakoś dużo Was wygrywa w loterii Winiary. Hmm.. Dużo wysyłacie? :> 

dobre pytanie też mnie nurtuje ^^

polowałam na ten smartfon, tydzień temu wysłałam 2 zgłoszenia, i nic, a teraz zainwestowałam w majonezy i takie różne, aż na 6 paragonów i też nic emotka  i chyba koniec moich łowów;( Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6301079 Napisano: 15.12.2016 23:07:31 w WC - rozmowy o wszystkim
Mysia napisał(a):

delvitto napisał(a):

doradźcie proszę, jak i gdzie można bezpiecznie korzystać ze stron z filmami? Gdzie nie wejdę, tam trzeba się rejestrować, i każą wysyłać drogi sms, pomimo, że reklamują się że za darmo:( zarejestrowałam się jakiś czas temu na zalukaj, ale mimo tego, nie mogę tam wejść, bo strona niby przeciążona:( mogę też coś zapłacić, jednorazowo, albo jakiś abonament ( ale nie netflix), a boję się, że mogę się wkopać w jakieś subskrypcje sms:( help!

na zalukaj z tego co się orientuje kupujesz to bez wkopywania się na subskrypcje, daaaawno temu chciałam obejrzeć jakiś serial i posłałam smsa, nic się nie stało, wykupiłam tego  całego vipa i obejrzałam

no może i tak, ale problem jest taki, że się zalukaj nie otwiera, bo jest przeciążony, a co za tym idzie, nie mogę się zalogować;( Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6301077 Napisano: 15.12.2016 23:06:12 w WC - rozmowy o wszystkim
koper napisał(a):

delvitto napisał(a):

doradźcie proszę, jak i gdzie można bezpiecznie korzystać ze stron z filmami? Gdzie nie wejdę, tam trzeba się rejestrować, i każą wysyłać drogi sms, pomimo, że reklamują się że za darmo:( zarejestrowałam się jakiś czas temu na zalukaj, ale mimo tego, nie mogę tam wejść, bo strona niby przeciążona:( mogę też coś zapłacić, jednorazowo, albo jakiś abonament ( ale nie netflix), a boję się, że mogę się wkopać w jakieś subskrypcje sms:( help!

Jak nie netflix, to HBO GO, ale z nimi taki problem, że żeby wykupić to, to trzeba mieć wykupiony też pakiet HBO w TV, więc wychodzi drogo.
Innych LEGALNYCH serwisów z dobrymi filmami nie znam, a przecież nie pytasz na publicznym forum o pirackie serwisy, które są mało wiarygodne, nigdy nie wiadomo, kiedy zostaną zamknięte, a płacenie im jakichkolwiek pieniędzy nie jest bezpieczne i na dobrą sprawę nie gwarantuje dostępu do żadnej bazy. 

bo netflix trochę się boję podawać dane karty kredytowej:( i na dłuższą metę nie jest mi potrzebne zobowiązanie, tylko od czasu do czasu coś obejrzeć. No i bariera językowa. Tam podobno wiele filmów jest bez lektora, a nie chcę czytać. Nie podoba mi się w netflix to, że nie mogę bez zapisania się sprawdzić, co w ogóle mają w ofercie, bo jeśli nie znajdę nic dla siebie, to po co się zapisywać. Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6301054 Napisano: 15.12.2016 22:08:01 w WC - rozmowy o wszystkim
doradźcie proszę, jak i gdzie można bezpiecznie korzystać ze stron z filmami? Gdzie nie wejdę, tam trzeba się rejestrować, i każą wysyłać drogi sms, pomimo, że reklamują się że za darmo:( zarejestrowałam się jakiś czas temu na zalukaj, ale mimo tego, nie mogę tam wejść, bo strona niby przeciążona:( mogę też coś zapłacić, jednorazowo, albo jakiś abonament ( ale nie netflix), a boję się, że mogę się wkopać w jakieś subskrypcje sms:( help! Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6300894 Napisano: 15.12.2016 15:57:20 w Biedronka
paula9891 napisał(a):

cc_investigator napisał(a):

joan napisał(a):

arya napisał(a):(...) Uwielbiam rurki waflowe  emotka

Niestety, ja również emotka Nawet moja kicia ma jakąś gerardofazę: potrafiła w nocy wyjść z łóżka i zacząć wyżerać okruszki waflowe z opakowania, które akurat leżało na stole emotka Dlatego dobrze, że to już koniec konkursu emotka

Ja mam faze na herbatniki z misiami. Najlepiej sie udal moj maz, konkursowicz pelna para z kilkuletnim doswiadczeniem w robieniu zakupow na x paragonow i objawami konkursoholizmu, przyniosl mi z duma paragon z 1 opakowaniem misiow. 

Mój raz przyniósł 2 opakowania Pryncypałków, aż mi ręce opadły i zaczęłam kręcić głową, a on dumnie wyjął paragon i pokazał mi, że kupił 3, ale 1 oddał, bo robili zbiórkę żywności emotka

wymieniłabym się na takiego męża emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6300472 Napisano: 14.12.2016 21:59:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

scrabble napisał(a):

pioge7 napisał(a):

scrabble napisał(a):

pioge7 napisał(a):

delvitto napisał(a):

zastanawiam się nad czymś takim: kiedy wysyłam zgłoszenia przez strony www, wciąż muszę klikać w captcha, i powiem szczerze wkurzają mnie te obrazki, na których często nie widać gdzie są te witryny sklepowe, albo czy gdzieś tam jest drzewo emotka  ale, wczoraj wysłałam zgłoszenie z kompa mojego taty, i było ok, od razu miałam zielony ptaszek. Zastanowiło mnie to, i wysłałam następne, ale ze smartfona, i też nie było głupich obrazków. Od czego więc to zależy? 

Mi się zdaje ze od tego ze np. Z jednego kompa jeden po drugim jest wysyłane zgłoszenie i za 3/4 razem dopiero to jest. Żeby sprawdzić czy my nie roboty jakieś... mogę się tez mylić. Nie znam sie za bardzo 

Tak i nie.  W loterii Coli w Biedrze trochę tego nastukałam i było jak piszesz, ale sporo czasu już minęło. W przeciągu ostatniego miesiąca wysłałam może 5 paragonów i za każdym razem weryfikacja
Może ma ktoś patent aby to wyłączyć albo jakoś obejść? Niby to tylko chwila ale też mnie wkurza.

mnie też to wkurza... ale chyba nic nie poradzimy, a SMOLAR ma chyba to już na stałe ustawione, więc sprawdź czy to nie u nich się pojawia emotka

emotka   Poloteria!

Więc SMOLAR emotka  czyli normalne emotka  

nie tylko smolar,  w loterii winiary też tak mam ciągle;( ogólnie wolę wysyłać smsy, ale niektóre konki tylko przez www chcą zgłoszenia. Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6300439 Napisano: 14.12.2016 20:40:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

scrabble napisał(a):

pioge7 napisał(a):

delvitto napisał(a):

zastanawiam się nad czymś takim: kiedy wysyłam zgłoszenia przez strony www, wciąż muszę klikać w captcha, i powiem szczerze wkurzają mnie te obrazki, na których często nie widać gdzie są te witryny sklepowe, albo czy gdzieś tam jest drzewo emotka  ale, wczoraj wysłałam zgłoszenie z kompa mojego taty, i było ok, od razu miałam zielony ptaszek. Zastanowiło mnie to, i wysłałam następne, ale ze smartfona, i też nie było głupich obrazków. Od czego więc to zależy? 

Mi się zdaje ze od tego ze np. Z jednego kompa jeden po drugim jest wysyłane zgłoszenie i za 3/4 razem dopiero to jest. Żeby sprawdzić czy my nie roboty jakieś... mogę się tez mylić. Nie znam sie za bardzo 

Tak i nie.  W loterii Coli w Biedrze trochę tego nastukałam i było jak piszesz, ale sporo czasu już minęło. W przeciągu ostatniego miesiąca wysłałam może 5 paragonów i za każdym razem weryfikacja
Może ma ktoś patent aby to wyłączyć albo jakoś obejść? Niby to tylko chwila ale też mnie wkurza.

mnie też to wkurza... ale chyba nic nie poradzimy, a SMOLAR ma chyba to już na stałe ustawione, więc sprawdź czy to nie u nich się pojawia emotka

a czy nie może być tak, że w ten sposób organizatorzy łowią sobie ( i eliminują) zgłoszenia z powtarzających się IP? myśl ta wpadła mi do głowy wskutek wielu teorii spiskowych, które ostatnio się pojawiały, i w obliczu ciągłego ostatnio braku wygranych (może mam jakieś bany nałożone?)? Tyle teorii było, niech będzie jedna więcej...:) Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6300401 Napisano: 14.12.2016 19:27:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zastanawiam się nad czymś takim: kiedy wysyłam zgłoszenia przez strony www, wciąż muszę klikać w captcha, i powiem szczerze wkurzają mnie te obrazki, na których często nie widać gdzie są te witryny sklepowe, albo czy gdzieś tam jest drzewo emotka  ale, wczoraj wysłałam zgłoszenie z kompa mojego taty, i było ok, od razu miałam zielony ptaszek. Zastanowiło mnie to, i wysłałam następne, ale ze smartfona, i też nie było głupich obrazków. Od czego więc to zależy?  Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6299874 Napisano: 13.12.2016 18:14:11 w moje dzisiejsze wygrane :)
wypiję pyszną kawę podczas świąt:) mam ekspres do przetestowania.
https://www.e-kon...200940/#.WFArofnhDIU
a dodatkowo córce wpadła ściereczka z lubelli:) Wyświetl w wątku >>

delvitto

#6299094 Napisano: 11.12.2016 23:23:33 w Paragony na trwające konkursy
nie mam weny na szkolne przygody z zottem, chętnie się wymienię na inne paragony, np na groszek, winiary, albo inne. Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6298843 Napisano: 10.12.2016 20:55:39 w Lay's
nie wierzę w te teorie, sama wygrałam w tym roku główne 2 razy, ale też trochę tych mniejszych nagród wpadało.  Wyświetl w wątku >>

delvitto

#6297132 Napisano: 07.12.2016 09:31:05 w Biedronka
glena napisał(a):

defed napisał(a):

nie_zapominajka1 napisał(a):

czytam regulamin i mam watpliwosci- czy w konkursie zott mozna zgłaszać paragony wyłącznie z danego etapu?

tak-paragon na dany etap musi być zakupiony w odpowiednim przedziale czasowym

A moim zdaniem nie. Z regulaminu "Każde prawidłowo dokonane zgłoszenie uprawnia do udziału wyłącznie w jednej rundzie Konkursu, której ramy czasowe realizacji pokrywają się z datą dokonania zgłoszenia przez Uczestnika." Czyli data dokonania zgłoszenia, a nie zakupu. I nie widzę w regulaminie nic, co by wskazywało na konieczność posiadania paragonu z danego etapu.

jakoś z początkiem konkursu była o tym mowa tutaj, i zostało przeanalizowane, że nie ma takich wymogów:) Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6296892 Napisano: 06.12.2016 17:22:47 w Smolar
Monika11 napisał(a):

Wyniki z DC Coca Cola są na stronie -a sms-ki już były ?

ale o jakiej stronie mówisz? bo na konkursowej nie widzę. A na stronie smolara trzeba wpisywać nr tel i paragonu (a to nie są podane wyniki), ale i tak nie wiesz, z jakich dni są te dane. I czy brak nagrody wynika z tego, że Cię nie wylosowano, czy dlatego, że jeszcze dany dzień nie został wciągnięty na listę. Wyświetl w wątku >>
0 0