Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika delvitto

delvitto

#6312204 Napisano: 18.01.2017 16:50:01 w Dyskusje o wynikach konkursu
blanca napisał(a):

slonecznik1309 napisał(a):

http://konkurs.kratki.com/
zdjęcie z I miejsca widziałam ostatnio też w jakiś wynikach

Może tutaj
http://www.radioz...ne/ZET-jak-Zakochani

ja z kolei widziałam zdjęcie z 3 miejsca, jakieś 10 dni temu, na stronie głównej o2, to były 2 zdjęcia, te, i w takiej samej pozycji po urodzeniu maluszka, kobieta trzymała dziecko, a facet też klęczał i całował dziecko.  Ale nie pamiętam tytułu tej galerii zdjęć. Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

delvitto

#6311489 Napisano: 16.01.2017 19:14:55 w Czy informują/ informowali?
izkak napisał(a):

gryszelm napisał(a):

Dziś dostałam taką informacje od Klasbada w sprawie Jacobsa w Selgrosie
"Szanowna Pani,
Tak, laureaci zostali wyłonieni i poinformowani o wygranej.Pozdrawiam Katarzyna Gara"
Więc niech się ktoś przyzna, bo nigdy tak nie było, żeby było 10 ekspresów i ani jeden nie wpadł na forum...

Miałam cichą nadzieję, że jednak mają opóźnienie  emotka  Marzyłam o tym ekspresie...  emotka

o nie! a tak się przyłożyłam, bardzo liczyłam na ten ekspresik... Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6311027 Napisano: 15.01.2017 11:58:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
izkak napisał(a):

delvitto napisał(a):

a skąd takie info? to jest konkurs doładowań, a nie za rejestrację. Regulamin mówi, że telefon można zarejestrować albo teraz, albo można użyć numer już dawno zarejestrowany, nie znalazłam opcji, że jest to tożsame z uczestnictwem?
W loterii play z kolei też nie jest ta rzecz istotna, gdyż pisałam do organizatora, i mam takie potwierdzenie na @.

delvitto odnośnie loterii Play "Karta Milion Warta": masz odpowiedź Unique One, że zgłoszony numer nie musi być zarejestrowany na osobę, która zgłasza go do loterii? Korzystam z numeru "firmowego" (zarejestrowanego na osobę fizyczną), czy dobrze zrozumiałam, że mogę go zgłosić do loterii i podać swoje dane?  emotka

tak, pisałam zapytanie do organizatora, mam maila zwrotnego od Unique One, że nie jest istotne, kto numer rejestrował, tylko kto użytkuje.  Wyświetl w wątku >>
1 izkak 0

delvitto

#6310999 Napisano: 14.01.2017 23:28:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ja spytałam, dzwonią z nr 537 xxx 930. Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6310933 Napisano: 14.01.2017 17:08:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
-Violka- napisał(a):

Halszka napisał(a):

Wyjaśnijcie mi proszę (Loteria milion warta w Play i Pociąg do nagród)
Numer telefonu z którego od lat korzysta moja mama (jest jej numerem)  zarejestrowałam na siebie

Jak tu brać udział w tych konkursach?
Wpisywać swoje dane jako rejestrującego czy użytkownika? (Przecież w Unique organizuje wiele konkursów i z tego numeru zgłoszenia wysyła Mama na swoje dane a teraz ja się tam zaplącze przy tym numerze?)
Chodzi mi o to, żeby nie narobić bałaganu.... czy lepiej sobie nie darować....

Pociąg do nagród musi grać ten kto zarejestrował.  Ja bym nie mieszała.  Chyba, że zapamiętasz w  której agencji kto i co , bo oni dane przetrzymują  emotka

a skąd takie info? to jest konkurs doładowań, a nie za rejestrację. Regulamin mówi, że telefon można zarejestrować albo teraz, albo można użyć numer już dawno zarejestrowany, nie znalazłam opcji, że jest to tożsame z uczestnictwem?
W loterii play z kolei też nie jest ta rzecz istotna, gdyż pisałam do organizatora, i mam takie potwierdzenie na @. Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6309936 Napisano: 11.01.2017 18:59:02 w Czy informują/ informowali?
no i gdzie jesteś, mój selgrosowy ekspresie??
przyzna się ktoś, że już pozamiatane? Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6309596 Napisano: 10.01.2017 19:59:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
znów mi się nie udaje wysłać zgłoszenia do loterii play, ani przez sms, ani www, ktoś dziś próbował? Myślałam, że tylko ostatniego dnia pierwszego tygodnia były problemy, ale jak widać, wciąż trwają:( Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6309538 Napisano: 10.01.2017 17:07:37 w Czy informują/ informowali?
olunka napisał(a):

gopablo1 napisał(a):

olunka napisał(a):

delvitto napisał(a):

czy ekspresy z selgros już powiadomione, może ktoś słyszał?

tez bym chciała wiedzieć, do jutro maja czas:)

wydaje mi się, że do 11.01. mają czas, i mam nadzieję, że jeszcze tego nie robili emotka

fakt, zapomniałam ,że 6 było świeto emotka

super, jeszcze jest nadzieja:) Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6309264 Napisano: 09.01.2017 20:35:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
malgosia74 napisał(a):

cranberry99 napisał(a):

Czy ja dobrze patrzę, że Albedo zmieniło adres? W moim mailu odnośnie wygranej z Kamisa widnieje ul. Góralska 3. W regulaminie i do tej pory była Tatrzańska 8.  emotka  

też zauważyłam, ale jak w regulaminie, tak zaadresowałam..., z konkursu Command...

mam stojak z kamis, pani wyraźnie mi powiedziała dziś, że na Góralską. Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6309153 Napisano: 09.01.2017 15:53:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cc_investigator napisał(a):

MartaZey napisał(a):

kunlunija napisał(a):

myślicie, że niebawem stopnieje ta noworoczna konkursowa posucha i będzie więcej konków ?:)

Mam nadzieję, bo jakaś słabizna...Zaraz będą już Walentynkowe więc spoko:)

Obstawiam, że na poważnie maszyna konkursowa rozkręci się w marcu...

w tamtym roku coś zaczęło się kręcić ok w połowie lutego, przynajmniej jeśli chodzi o interesujące mnie konkursy. Teraz faktycznie posucha;( Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6309134 Napisano: 09.01.2017 15:27:59 w Czy informują/ informowali?
czy ekspresy z selgros już powiadomione, może ktoś słyszał? Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6308821 Napisano: 08.01.2017 22:34:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
i ja tak mam od kilku godzin:(  Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6306365 Napisano: 01.01.2017 00:13:08 w Życzenia na święta i nie tylko
Niech Was wena nie opuszcza w tym Nowym Roku emotka Wyświetl w wątku >>

delvitto

#6305523 Napisano: 29.12.2016 11:36:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
assal napisał(a):

Delvitto: Przeglądnęłam sobie kilka regulaminów.
U Albedo znalazłam: 
"Organizator zastrzega sobie prawo do nieprzyznania nagrody w Loterii Laureatom, którymwykazano, po przeprowadzeniu postępowania wyjaśniającego, naruszenie postanowień
Regulaminu, np.:
4.34.1 branie udziału w Loterii z użyciem fikcyjnego numeru telefonu (tj. nieobsługiwany przez
żadnego z operatorów na terenie RP) lub NUMERU TELEFONU INNEJ OSOBY".
Ta końcówka mnie zaciekawiła, więc ją podkreśliłam. 

Assal: każdy może zarejestrować numer telefonu, i nie dostaje się na to żadnego dokumentu, Zarejestrowałam ich już całkiem sporo, bo zmieniałam startery, i każdemu w rodzinie. Raz się złożyło że w t-mobile otrzymałam wydruk poświadczający o rejestracji. Tak naprawdę jest to całkiem nieistotna informacja dla całego szeregu odbiorców, jest to jedynie wymóg zabezpieczający dla celów antyterrorystycznych, i dopóki nie używasz telefonu do dziwnych celów, to nikogo nie powinno obchodzić, kto go rejestrował. Tak myślę. Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6305502 Napisano: 29.12.2016 10:47:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agniehaha89 napisał(a):

assal napisał(a):

Tak ogólnie, konkursowo...
Zastanawia mnie, czy rejestracja numerów coś zmieni w naszej konkursowej codzienności.
U Smolara jest zapis "posiadacz numeru konkursowego", a już w Albedo: numer tel, z którego prześle się sms emotka
Czy ten posiadacz to będzie od lutego właściciel zarejestrowanego numeru?
Z jednej strony by mnie ucieszyła taka zmiana, z drugiej... bałabym się, że szybko się okaże, że szukają nowych nazwisk  emotka

Moim zdaniem nic się nie zmieni. Przecież nie może być tak, że każdy kto chce (w tym wypadku agencja) może uzyskać informację na temat tego kto jest właścicielem danego numeru. 
Inna sprawa to sprawa regulaminu. Może się zdarzyć że w regulaminie będzie zapis, że na żadanie wymagane jest przedstawienie zaświadczenia potwierdzającego fakt bycia właścicielem danego numeru . 

Jak to mówią pożyjemy zobaczymy co nam Nowy Rok przyniesie. Miejmy nadzieje że same wspaniałości. 

bycie właścicielem telefonu ma się nijak moim zdaniem do tego. kto go zarejestrował Wyświetl w wątku >>
1 ZetZ 0

delvitto

#6305160 Napisano: 28.12.2016 13:22:15 w Dyskusje o wynikach konkursu
agniehaha89 napisał(a):

mn112 napisał(a):

Chodziło mi o kwotę nagrody, nie o kwotę u notariusza...notariusz kojarzy mi sie z poważnymi sprawami jak sprzedaże, kupno nieruchomosci a nie pełnomocnictwo do odebrania 500 zł z loterii z czekoladek...chyba tam śmiechem parskną jak z tym pójdę. 

Acha ale zresztą żeby udzielić pełnomocnictwa bliskiej osobie nie trzeba chodzić do notariusza wystarczy spisać takie pełnomocnictwo na kartce i podpisać. 

no niestety, tutaj nie wystarcza odręczne pełnomocnictwo. W przypadkach przesyłek poczta i kurierzy wymagają notarialne. Przerabialiśmy to, gdy siostra kiedyś wyjechała za granicę, nic nie można było załatwić bez notarialnego:( Teraz jakoś jest prościej  bo kurier zostawi w domu u kogoś z domowników. Gorzej gdy jest wymóg osobistego odbioru.  Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6304918 Napisano: 27.12.2016 18:17:07 w Smolar
jak Wam się podoba nowa stronka smolara? Wg mnie jest gorzej, mało czytelnie:( Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6304895 Napisano: 27.12.2016 16:53:09 w Gratulacje! Dla wygranych!
fantastyczne zakończenie roku!
Gratulacje emotka Wyświetl w wątku >>
1 magalan83 0

delvitto

#6304881 Napisano: 27.12.2016 15:49:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Konkurs tevalove. Kupiłam patelnię na święta, specjalnie dołożyłam jakiś nóż by było 99 zł, a teraz czytam, że jeszcze trzeba mieć kody kreskowe. No masakra jakaś! Od noża mam, ale rybę musiałam smażyć, opakowanie z patelni poszło do śmieci, bo jak to na święta papiery niepotrzebne zostawiać emotka  i klops! ktoś coś wygrał samym tylko paragonem, czy jednak nie? Stóweczka wydana na darmo? Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6304604 Napisano: 24.12.2016 21:37:50 w Życzenia na święta i nie tylko
Szczęśliwych, wyjątkowych Świąt!! Wyświetl w wątku >>