Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika delvitto

delvitto

#6328357 Napisano: 03.03.2017 15:05:42 w moje dzisiejsze wygrane :)
laysowe rękawiczki, kilka paremotka Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6327771 Napisano: 02.03.2017 11:08:14 w moje dzisiejsze wygrane :)
miły początek dnia emotka  wejściówki na koncert M. Szpaka emotka  a i tak się wybierałam:)
https://www.e-kon...ok.html#.WLfuG_nhC00 Wyświetl w wątku >>

delvitto

#6327356 Napisano: 01.03.2017 15:13:26 w moje dzisiejsze wygrane :)

delvitto

#6326155 Napisano: 26.02.2017 20:20:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
scrabble napisał(a):

ksantypa napisał(a):

luko922 napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

gryszelm napisał(a):

Chciałam wziąć udział w tym konkursie (jest w bazie) bo akurat robiłam sałatkę z tuńczykiem SEKO
http://justasalad...-bedzie-na-kolacje/#
ale na samej górze trafiłam na KARTON, zdjęcia nie komentuję w żaden sposób, przez tekst nie jestem wstanie przebrnąć, tej części co przeczytałam moja percepcja nie ogarnia, zniechęciłam się totalnie i do konkursu i do produktu...czy tylko ja tak mam?

Każdy ma prawo brać udział w konkursach, ale dla mnie te jej kartony to też straszna zmora. Żeby to chociaż estetyczne było... Zdjęcia zawsze są niewyraźne, w tle jakiś bałagan, groteskowy robot, pismo jak u małego dziecka i te "apetyczne" potrawy. W tym przypadku widzę jakieś bułki i chyba rybę wywaloną z puszki do miseczki o.O Nie wiem co to ma wspólnego z sałatką rybną. Gdybym była sponsorem konkursu, to nie chciałabym, żeby moje produkty były reklamowane przez coś takiego. A tekst to już osobna kategoria. Nie da się tego czytać. Pisze o jakichś ulicach, rodach, bez żadnej logiki, byleby się jej rymowało. Potok jakiegoś bełkotu. Wiem, że gusta są różne, ale wątpię, czy to się może komuś podobać. Nie każdy ma możliwość zrobić zdjęcie jak z gazety, ale to nawet nie jest zwykłe zdjęcie, to jest coś bardzo niechlujnego. Myślę, że każda jej nagroda to raczej z litości. Ale jej życie, jej sprawa emotka Mogłaby chociaż popracować nad estetyką zdjęć.  A Tobie radzę się nie poddawać i wziąć udział w tym konkursie emotka Nie rezygnuj z planów przez karton emotka

JEZU CHRYSTE, tego tekstu nie da się przeczytać, a co dopiero zrozumieć.  emotka  Niektóre osoby powinny mieć prawny zakaz udziału w konkursach

Jejku co też siedzi w Jej głowie -lepiej nie dociekać -te kartony wywołują u mnie swego rodzaju niepokój

Non stop dyskusja o kartonach. Nie wiecie co zrobić? Stworzyć konkurencję.  emotka  Tylu jest tu ludzi obcykanych w różnego rodzaju fotkach. Zróbcie własny karton, taki z prawdziwego zdarzenia, zabawny, fotkę dobrej jakości to wiadomo kto wygra. Ta Pani jest jedyna w swoim rodzaju, wyjątkowa więc nie ma sobie równych ale gdyby ktoś dał lepszy karton?  emotka
Przynajmniej będzie wesoło. Może męska wersja?  emotka

myślałam o czymś podobnym, by zasypać organizatorów podobnymi pracami z kartonem, ale jakoś nie umiałam ubrać w słowa tego pomysłu emotka i nie miałam odwagi publicznie go zaproponować:) o ile karton każdy znajdzie, o tyle wyjątkowe teksty tej pani są nie do podrobienia, bo podobnym bełkotem to trzeba umieć pisać emotka   myślę jednak, że prace powinny być równie koszmarne. Brzydkie, z błędami, i w ogóle ohydztwo. Chodzi o to, by organizatorzy łapali się za głowę, i przy każdym kolejnym zgłoszeniu ciężko wzdychali. Potem, na widok normalnych prac dojrzą światełko w tunelu, a następnym razem może od razu kartonowe prace zaczną wywalać do kosza.

Wyświetl w wątku >>
2 mia, scrabble 0

delvitto

#6326122 Napisano: 26.02.2017 16:32:12 w Paragony na trwające konkursy
zrobię zakupy lub oddam inne paragony w zamian za paragony Lajkonika/ INT. Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6325902 Napisano: 25.02.2017 15:55:21 w Ambasadorinnowacji - Philips
xooxooxoo napisał(a):

Zasady są mega proste. Wykonujesz zadania, które są wrzucane na stronę. Otrzymujesz za każde zadanie określoną ilość punktów. Po wszystkich etapach (4), jest zakończenie czyli aukcje, na których punkty wymieniasz na nagrodę.

dzięki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6325857 Napisano: 25.02.2017 12:10:01 w Ambasadorinnowacji - Philips
o co chodzi z tym Ambasadorem Innowacji? tam się jakieś pkt zbiera, z czym to się je? Napotykam nieraz Wasze wpisy, ale jak wejdę tam na stronkę, to jakoś nie potrafię zrozumieć zasad. Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6325843 Napisano: 25.02.2017 11:28:38 w moje dzisiejsze wygrane :)
hogata1179 napisał(a):

madzia34 napisał(a):

Reni napisał(a):

testowanie kaszek Smakija na trnd - info po zalogowaniu na ich stronie   emotka  

tez mam:)

i ja emotka

ja też, ale info dostałam na @ emotka  lubię te kaszki, fajnie;) Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6325404 Napisano: 23.02.2017 22:10:19 w Paragony na trwające konkursy
do Intermarche mam daleko, jeździć po paluszki się nie opłaca, dlatego chętnie zrobię komuś inne zakupy w zamian za kilka paragonów. Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6319879 Napisano: 07.02.2017 22:27:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
poszukuję osób, które wygrały w loterii play, zwłaszcza takich, które musiały same oddzwonić do agencji. Proszę o kontakt, to dla mnie ważne;) potrzebna mi pomoc. Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6317758 Napisano: 02.02.2017 19:17:23 w Dyskusje o wynikach konkursu
qst napisał(a):

bc14 napisał(a):

widzieliscie filmik z wręczenia domku Almette -marzenie taka nagroda.
https://www.almet...mette-domek-z-natury

P.Agnieszka tak znajoma z twarzy czyżby konkursowiczka emotka

Ale zazdroszczę.... emotka  
że też ja nie widziałem tego konkursu (większość zeszłego roku konkursowo przespałem emotka  )

Ktoś wie jakiej wartości była to nagroda? Szukałem regulaminu ale na stronie już chyba nie ma

o ile dobrze pamiętam, to wartość domku wraz z działką i wyposażeniem wyceniono na trochę ponad 600 tys. Ale było tam też sporo kart 1000 zł do wygrania. Wyświetl w wątku >>
1 kalka 0

delvitto

#6317227 Napisano: 01.02.2017 20:47:52 w moje dzisiejsze wygrane :)
wygląda na to, że mam 1000 z play, bo znalazłam dzisiejsze 2 nieodebrane z 537xxxxxx . Jutro nie wypuszczę tel z rąk  emotka Wyświetl w wątku >>

delvitto

#6316539 Napisano: 31.01.2017 20:13:33 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

delvitto napisał(a):

wkurza mnie, że nie mogę znaleźć konkursów do dodania, przez co mam zablokowane wejście na niektóre tematy:( dotąd całkiem sprytnie sobie radziłam, a teraz co nie znajdę, to już jest w bazie:( 

Spokojnie emotka , bez nerw, czasami tak bywa, miałam tak wielokrotnie. Zerknij do skrzynki. emotka

bruce..... emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

delvitto

#6316523 Napisano: 31.01.2017 19:39:53 w Wkurza mnie...
wkurza mnie, że nie mogę znaleźć konkursów do dodania, przez co mam zablokowane wejście na niektóre tematy:( dotąd całkiem sprytnie sobie radziłam, a teraz co nie znajdę, to już jest w bazie:(  Wyświetl w wątku >>

delvitto

#6316230 Napisano: 31.01.2017 11:18:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mika0103 napisał(a):

monkakk napisał(a):

delvitto napisał(a):

Nie bardzo zrozumiałam tekst z @ o wygranej w TEFAL, tekst wydaje się być częściowo nie dopisany:(
3 pytania, na które należy odpowiedzieć, nie wynika z tekstu, w jakiej formie. Czy mam im odpowiedzieć mailowo, w postaci jakiegoś oświadczenia, czy odręcznie, i wysłać z paragonem pocztą?

Też miałam ten problem  - ja odpisałam na @

Według regulaminu oświadczenia mają być wysłane w wiadomości zwrotnej na e-mail z informacją o nagrodzie. Trzeba potwierdzić/odpowiedzieć na te 3 pytania z wiadomości, dopisać adres do wysyłki i opcjonalnie napisać zgodę na publikację imienia i nazwiska na liście wyników. Jak nie będzie tej zgody to opublikowane będzie imię i pierwsza litera nazwiska i miasto zwycięzcy.

Gratuluję emotka

dzięki, wobec tego wyślę @ Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6316197 Napisano: 31.01.2017 10:39:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Nie bardzo zrozumiałam tekst z @ o wygranej w TEFAL, tekst wydaje się być częściowo nie dopisany:(
3 pytania, na które należy odpowiedzieć, nie wynika z tekstu, w jakiej formie. Czy mam im odpowiedzieć mailowo, w postaci jakiegoś oświadczenia, czy odręcznie, i wysłać z paragonem pocztą? Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6315984 Napisano: 30.01.2017 16:53:00 w Żegnamy zmarłych
barcza napisał(a):

tygrysek82bu napisał(a):

cleopatra napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

magalan83 napisał(a):

kwadracik napisał(a):

tereniagno napisał(a):

Po krótkiej,ale ciężkiej chorobie ,wczoraj rano zmarł mój brat emotka

Wyrazy współczucia..

:( wyrazy współczucia 

dużo siły.

Bose aniołki siedzą na chmurkach,A każdy lekko jak piórko fruwaI każdy czuwa, cichutko czuwaNad tatą, który płakać nie umie, nad siostrą, która nic nie rozumie,Nad dziadkiem, babcią smutną czasami i swoją mamą -osnutą łzamiI każdy woła cicho z daleka: mamo już nie płacz, mamo ja czekam.....
emotka

Wyrazy współczucia  (*) (*) (*)

wyrazy współczucia

moje kondolencje emotka Wyświetl w wątku >>
[*] 0

delvitto

#6315939 Napisano: 30.01.2017 14:59:10 w moje dzisiejsze wygrane :)
i ja mam robot tefal z biedronki  emotka Wyświetl w wątku >>

delvitto

#6315348 Napisano: 28.01.2017 15:28:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rafi323raf napisał(a):

Prad napisał(a):

Pociąg do nagród trwa do końca stycznia czy lutego?

Do końca lutego.
W regulaminie jest też data do końca stycznia, ale chodzi o rejestrację kart SIM.

no właśnie, tak mi się też wydawało że do końca lutego, ale w bazie jest, że do 1 lutego, i zdążyłam się zmartwić, bo jak zwykle. wena śpi snem zimowym. Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6315019 Napisano: 27.01.2017 11:57:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agniehaha89 napisał(a):

wkurza mnie loteria blik. Codziennie robię dwie transakcje blik i żeby nawet stówka nie wpadła ?? ;/

ja robię po więcej, ale nie codziennie, i też nic nie wpada:( Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0