Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika delvitto

delvitto

#6382479 Napisano: 24.07.2017 23:10:38 w Paragony na trwające konkursy
oferta last minute: kto ma pomysł na super wymarzone wakacje, niech się odezwie, by wykorzystać paragon Milka z C4 emotka   Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

delvitto

#6381635 Napisano: 21.07.2017 17:20:48 w Wkurza mnie...
wkurza mnie obsługa klienta w play emotka  od pewnego czasu wciąż dzwonili na jeden numer, lecz ignorowałam, a dziś postanowiłam być sympatyczna, i wreszcie odebrać;) numer na kartę, ale jak się okazuje, dzwonią na niego, by wcisnać mi nową super ofertę abonamentu - dotyczącą mego głównego telefonu. Jakiś czas temu odmówiłam gdy dzwonili na ten właściwy, więc jak widać, próbują innymi kanałami:( poprosiłam grzecznie, by więcej nie dzwonili, bo nie jestem zainteresowana. Lecz potem dzwonili jeszcze 3 razy, za każdym razem inna osoba;( Szlag trafił moją sympatyczność. Przy tej czwartej rozmowie zagroziłam, że podam ich za nękanie:( Pani tłumaczyła, że to system tak wybiera, a ten numer jest podany niby jako kontaktowy ( co jest kompletną bzdurą! jest jedynie zarejestrowany na mnie). Kiedyś w play czułam się dowartościowana, bo gdy przedłużałam umowe, miałam lepsze warunki, czasem nawet jakieś gadżety dodatkowe. A teraz nic, nawet za nowy telefon nie ma zniżek za tyle lat związku emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6381270 Napisano: 20.07.2017 17:57:02 w Wkurza mnie...
norweska20 napisał(a):

Wkurza mnie loteria BLACK...wpisałam dobre 100 paragonów i nic nie ugrałam ....i coś mi się wydaje że ktoś rozpracował tą loterię ..chyba ze mam asz takiego pecha ..próbowałam wpisać o różnych porach ..nawet raz wklepałam przez godzinkę 30 paragonów i nic (wiem że ktoś mógł się wstrzelić pomiędzy ...)ale i tak drażni mnie ta loteria emotka

to dokładnie jak ja, od początku zbierałam paragony, by raz a dobrze wysłać od razu więcej zgłoszeń. Poświęciłam wbijaniu kodów trochę ponad godzinę, nic nie wpadło:( Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6380272 Napisano: 18.07.2017 10:36:21 w Wkurza mnie...
lumu0 napisał(a):

Wkurzył mnie a zarazem zasmucił fakt, że nie ma mnie na liście Nestle porusza... Widocznie paragony z adnotacją nie są brane pod uwagę  emotka   Nigdy więcej zakupów w Intermarche emotka   rozwiesić reklamy o loterii to potrafią ale paragonów opisać rzeczowo już nie  emotka

ale że jak? masz adnotację z POK, czy tylko źle opisany paragon? Ja mam już kilka paragonów ze źle opisaną gazowaną, i nie wiem, czy warto je posyłać:(  Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6380031 Napisano: 17.07.2017 16:01:50 w Wkurza mnie...
andziulka21 napisał(a):

delvitto napisał(a):

andziulka21 napisał(a):

jokan napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

andziulka21 napisał(a):

Wkurza mnie loteria Luksji, już widzę te wszystkie pootwierane opakowania w sklepie, przez szukających bezbarwności emotka

A one nie będą miały folii zabezpieczającej? Na grafice wygląda tak jakby miały jednak banderole.

tez sie nad tym zastanawialam...mysle, ze musza cos z tym zrobic, bo narod jest jednak pomysłowy emotka

Nawet jeśli będą banderole, folie itp naród sobie z tym poradzi emotka  musiałyby być chyba żelazne emotka

nawet jeśli ktoś pozrywa w sklepie banderole i znajdzie te coś bezbarwnego, to jeszcze musi w bramkę się wstrzelić, by wygrać stówkę, albo kilka mydeł... Nie wiem, czy warto się tym konkiem podniecać...;(

A gdzie jest napisane,że to bramki, bo chyba nie doczytałam..? emotka Sam bezbarwny płyn upoważnia już do odbioru nagrody emotka

może się źle wyraziłam, sorry, chodziło mi o to bardziej, że musisz się wstrzelić w tę stóweczkę, bo dla kilku mydeł, to raczej szkoda zachodu. Gdyby te 100 zł było gwarantowane, to co innego, a tak, to znajdujesz bezbarwny, i się cieszysz, a gdy wbijasz paragon, dostać możesz tylko żele i mydła. Chociaż, i to jest potrzebne do domu emotka Wyświetl w wątku >>

delvitto

#6380025 Napisano: 17.07.2017 15:51:16 w Wkurza mnie...
andziulka21 napisał(a):

jokan napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

andziulka21 napisał(a):

Wkurza mnie loteria Luksji, już widzę te wszystkie pootwierane opakowania w sklepie, przez szukających bezbarwności emotka

A one nie będą miały folii zabezpieczającej? Na grafice wygląda tak jakby miały jednak banderole.

tez sie nad tym zastanawialam...mysle, ze musza cos z tym zrobic, bo narod jest jednak pomysłowy emotka

Nawet jeśli będą banderole, folie itp naród sobie z tym poradzi emotka  musiałyby być chyba żelazne emotka

nawet jeśli ktoś pozrywa w sklepie banderole i znajdzie te coś bezbarwnego, to jeszcze musi w bramkę się wstrzelić, by wygrać stówkę, albo kilka mydeł... Nie wiem, czy warto się tym konkiem podniecać...;( Wyświetl w wątku >>

delvitto

#6378609 Napisano: 12.07.2017 16:20:08 w Dyskusje o loteriach
a ja znalazłam kapsel żywca z kodem, i nie wiem, jak uszeregować te piwa, bo nie piję:)  Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6378553 Napisano: 12.07.2017 14:05:44 w moje dzisiejsze wygrane :)
wygląda na to że kasza z Janexu częściej wyląduje na naszych talerzach obiadowych...:) Wyświetl w wątku >>
1 nelunia 0

delvitto

#6378241 Napisano: 11.07.2017 22:18:58 w Czas na zmiany...
a ja nie wiedziałam, tylko zasugerowałam się wpisem bruce:) jeśli jest jak pionas prawi, to jeszcze ujdzie emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

delvitto

#6378221 Napisano: 11.07.2017 21:28:11 w Czas na zmiany...
bruce napisał(a):

A do tego jeszcze poprzednie wpisy są teraz określone jako "autorstwa gości" i mnie się z miejsca smutno robi, bo na pierwszy rzut oka tak to wygląda, jakby tamte osoby odeszły z forum... emotka

dokładnie, czasem coś mi się przypomniało, że ktoś o czymś pisał na forum, i chcąc wrócić do tematu, wystarczyło wpisać login, i przeszukać jego wypowiedzi. Teraz będzie trudniej. Osób, które zdecydowały się na zmianę loginu, nie rozumiem, bo zakładając tu konto to tak jakby się przedstawiali. Wiem, że różne mogą być powody zmiany loginu, ale to tak, jakby człowiek wstydził się swojego nazwiska. Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6378194 Napisano: 11.07.2017 20:34:14 w Czas na zmiany...
ten pomysł ze zmianą loginu to tak średnio mi się podoba... Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

delvitto

#6377691 Napisano: 10.07.2017 12:36:12 w Lay's
wysłałam 2 dni temu na lays 5 kodów, ale potwierdzeń dostałam...7emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6377419 Napisano: 09.07.2017 00:34:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
chciałam dodać zgłoszenie do nałęczowianki (dodajgazupasjom.pl), kupione w kauflandzie, i patrzę, mam napisane tylko NałęczowiankaWoda1,5 . Do kauflanda mam daleko, bywam rzadko, jak myślicie, czy w razie czego uwzględnią mi ten opis, skoro brak info że delikatnie gazowana? Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6377327 Napisano: 08.07.2017 16:29:07 w Dyskusje o loteriach
ongis napisał(a):

matys napisał(a):

Wygląda to tak:Koszt startera: 1,5 zł (na nim jest 5 zł)Koszt odblokowania SMS Premium: 5 zł doładowanie
Razem koszty: 6,5 zł (a na karcie mamy 5+5, czyli 10 zł)

Z 10 zł wyślemy 16 SMS-ów, za które realnie zapłacimy 6,50 zł a zatem:

6,50 zł / 16 SMS = ~ 0,41 zł brutto

Ongis, a nie martwi cie że ta miejscowość "OW" leży niedaleko pewnej 2 tys. miejscowości na "J", której to laureat został usunięty z loterii Wedel Eurocash za stosowanie niedozwolonych praktyk?
Nie martwi cie to, że ta osoba gra w black, jest nawet na liście zwycięzców, tylko teraz zmienił miejscowość na 1 tys. wieś na "S" położoną 8 km obok?

To cię nie martwi i nie zastanawia jako dużego gracza?

Ja podchodzę do tego na trzeźwo. Tam szczególnie gdzie są auta do wygrania zawsze grają ci co inwestują duże pieniądze. Z tej listy widać co najmniej 2 takich. Czasówka z bramkami jest lepsza niż zwykła loteria bo tu ilość zgłoszeń nie ma aż takiego znaczenia no chyba że w minute ktoś by wysyłał 60 zgłoszeń i tak przez godzinę ale to raczej było by nie opłacalne.
Co do tego twojego wyliczenia z sms za 41gr musisz dodać koszt paragonów i okaże się że wcale to tak tanio nie wychodzi.
Do dużego gracza mi dużo brakuje no chyba że inwestycja 500-1000zł w taką loterię to tak dużo dla ciebie.

ja tu czegoś nie kumam:( nie wiem, być może można dostać na allegro czy w hurtowni startery w tej cenie, lecz przyznam, nigdy nie spotkałam się z taką ceną. Raz tylko, ponad 3 lata temu, zdecydowałam się na taką akcję, gdy trzeba było wysłać tylko 1 sms z jednego numeru, wtedy były jeszcze dostępne z plusa po 3 zł, w hurcie chyba ok 1,60 zł. A jeśli chodzi o smsy premium, to przecież jest wymóg 10 zł doładować. Nawet pół roku temu, gdy był pociąg do nagród, kupiłam kilka starterów, z różnych operatorów, i nawet jest nadruk na kartoniku, że należy 10 zł zrobić. Czy coś się teraz zmieniło?  Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6377189 Napisano: 07.07.2017 21:22:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
paula9891 napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

cc_investigator napisał(a):

edzia21 napisał(a):

delvitto napisał(a):

czy z aplikacji kaufland przychodzi potwierdzenie wysłania/dostarczenia skanów?

Nie, pisza recznie ze paragon jest ok i dziekuja za udzial w konkursie - dzisiaj dostalam takie maile na wygrane telefony.

Wszyscy dostali takie maile? Bo u mnie brak owego, mimo że odesłałam dane i skan pierwszego dnia...

ja też nie dostałam od nich żadnego info... emotka

Ja dostalam wczoraj emotka  

ja się martwię, bo mój paragon znacznie wyblakł, i z trudem niektóre elementy są widoczne, chociaż jednak są po powiększeniu. Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6377163 Napisano: 07.07.2017 19:52:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy z aplikacji kaufland przychodzi potwierdzenie wysłania/dostarczenia skanów? Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6376869 Napisano: 07.07.2017 08:13:59 w Dyskusje o loteriach
bethan napisał(a):

Są dyskusje o konkursach, to niech będą i o loteriach. W tamtym wątku oczopląsu można dostać od statystyk, domniemań i wyliczeń.Bardzo proszę przenieść się tutaj i dyskutować do woli  emotka

wszystko prawda, ale znikoma część ludków odróżnia konkurs od loterii. Większość wkłada je do wspólnego kotła. Trzeba konkursowiczów wyedukować...:D Bo tu i tam będzie bałagan. Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6375064 Napisano: 02.07.2017 23:41:33 w Paragony na trwające konkursy
zamienię esencję pudliszki na coś innego;) mogą być np 2 paragony na najtańsze prince polo (cienkie ok 70-90 groszy), wtedy koszt produktów jest zbliżony:) Wyświetl w wątku >>
1 LadyA 0

delvitto

#6374836 Napisano: 01.07.2017 22:29:52 w Wkurza mnie...
zgubiłam gdzieś paragon na nowego wedla emotka  no trudno, bywa, ale jak tu się nie wkurzyć, gdy słyszę od siostry, wyjeżdżającej jutro za granicę, że kupiła na prezenty znajomym 10 paczek ptasiego mleczka, niestety, w jakimś supermarkecie? Nogi mi zmiękły, bo od razu sobie obliczyłam, ile to byłoby paragonów... No ale siostra, niestety, nie gra i jest nieświadoma gdzie należy robić zakupy emotka Wyświetl w wątku >>
1 defed 0

delvitto

#6374438 Napisano: 30.06.2017 15:32:31 w moje dzisiejsze wygrane :)
Kaufland emotka  Samsung będzie też dla mnie. Wyświetl w wątku >>